Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Nyhed! Storbyferie i Köln

Besøg en af Tysklands ældste byer, og lad dig fascinere af middelalderlig gotisk arkitektur, fantastiske katedraler og en smuk udsigt over Rhinen. I Köln venter masser af oplevelser. Rejsen inkluderer 2-3 nætter på 4* hotel og fly fra CPH.

KÖLN - 2 eller 3 nætter på 4* hotel med morgenmad. Fly fra CPH fra november til marts.

Pris 1.690

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
7 solgte

SPOTpris!

Köln er en overset perle blandt danske turister, selvom byen er oplagt til en storbyferie. Köln er Tysklands fjerdestørste by og samtidig også en af de ældste. Her venter ærefrygtindgydende middelalderlig gotisk arkitektur, fantastiske katedraler og en smuk udsigt over Rhinen.

I det hele tages, så oser Köln af middelalderlig charme med brostensbelagte gader og små alleys i den gamle bydel. Og som prikken over i'et, så er prisniveauet i Tyskland væsentlig mere spiseligt end herhjemme. En middag med drikke ligger typisk 30 procent under de danske priser.


Rejsen inkluderer:

 • Fly fra København - Köln t/r
 • 1 stk. håndbagage str. 40x20x25 cm
 • 2-3 overnatninger på 4* hotel
 • Morgenmad under opholdet
 • Fri wifi.

Pris pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse:

Der tages forbehold for udsolgte datoer. Der tages ligeledes forbehold for ændringer af flytiderne.

Bemærk, at der skal betales lokal turistskat direkte til hotellet.

Mulige tilkøb (bestilles og betales direkte til Øster Lindet):

 • Forsikringer
 • Eneværelsestillæg - 500 kr. pr nat
 • Børn (2-11 år) - 20% rabat
 • Bagage 10 kg (str. 55x40x20 cm) + priority boarding – 200 kr.
 • Indchekket bagage 20 kg - 390 kr.
 • Transfer - 400 kr. t/r

Flytider
Afrejse København kl. 08.30 – ankomst Köln kl. 10.00
Afrejse Köln kl. 06.35 – ankomst København kl. 08.05


Oplevelser i Köln
Der er masser af fantastiske museer og seværdigheder i Köln som f.eks. Museum Ludwig og Köln Zoo, hvor der skal betales entre. Men der er også mange oplevelser i Köln, der ikke koster dig en euro. Vi kan anbefale det historiske parfumemuseum, spadseretur i de hyggelige brostensbelagte gyder i den gamle bydel, eller vindueshopping på Schildergasse, en gade, der går tilbage til den gamle romertid.

Et must see i Köln er byens stolthed, Köln Domkirke, som er et mesterværk kendt langt ud over Tysklands egne grænser. I samme genre er der byens imponerende rådhus og lidt rester af den gamle bymur.

I modsatte boldgade er der Rhinen, som flyder midt gennem byen og skaber en smuk kulisse og liv langs promenaden. Udvid eventuelt med en dejlig sejltur på floden. I gaderne vest for centrum er Street mural painting blevet et hit og ganske interessant at se på, hvis du har interesse i kunst. Der er også et par små spændende bryggerier med tilhørende barer rundt i byen, og i det hele taget er udvalget af små hyggelige vinstuer og cafeer stort.

Skal det være lidt mere trendy og aparte, så besøg det specielle belgiske kvarter i byen, hvor du finder en blanding af arkitektur og små finurlige butikker med vintagetøj og ting med mere skæve vinkler. Her er de små smarte cafeer og de stilfulde unge. Alternativt så er der det moderne Köln med ”kranhus-bygningerne" ud over Rhinen.


Julehygge i Köln
Julemåneden i Köln er en rigtig hyggelig tid, og det kan varmt anbefales at besøge byen netop op til jul. Byen lyser op med de mange juledekorationer og lys, og hver butiksrude er pyntet op, så du med garanti vil komme i julestemning. Også i december indbyder byens butikker til shopping, og måske kan du købe en julegave eller to med hjem fra din rejse. Flere steder rundt i Köln er der velkendte julemarkeder med duft af både kanel og julegløgg. Læs meget mere her

Byrundtur - gratis
Hver dag tilbyder Köln ”Free Waling Tours” gratis byrundture i Köln. Turene varer ca. 2-3 timer og er med engelsktalende guide. Hvis man synes turen har været god vil guiden gerne have en lille skilling i drikkepenge. Det er en rigtig god måde at se lidt af byen på og høre om landet dramatiske historie. Der er to afgange dagligt. Turene får virkelig gode tilbagemeldinger på Tripadvisor. Læs mere og bestil her

4* Mercure Serverinshof Koeln City hotel
Stort og flot hotel, der ligger centralt i Köln. Der er masser af barer og restauranter i det hyggelige område omkring hotellet kaldet ”Altstadt Syd”. Der er under 2 km til byens absolutte centrum ved banegården og byens berømte domkirke. Under 25 m fra hotellet ligger Severinstrasse metrostation. Hotellet er indbydende i en moderne stil, og det har egen café/bar, hvor der serveres snack og drinks det meste af dagen. Inklusiv i opholdet er en dejlig morgenbuffet.

Man føler sig godt hjemme i de stilfulde og velindrettede værelser, som alle er med aircondition og tv. Hotellet tilbyder også fitness og lille spaafdeling. Med gratis wifi på værelserne, kan du altid komme på nettet. Værelset har et privat badeværelse med bruser samt gratis toiletartikler og hårtørrer.

Læs mere om hotellet

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du din rejse indenfor 48 timer. Du reserverer hos Øster Lindet på telefon 70 10 63 43 eller mail info@osterlindet.dk.

Ved bestilling af rejsen skal der oplyses fulde navne på alle rejsende som i passet, fødselsdato, pasnummer og udløbsdato på passet samt oplysninger om eventuelle tilkøb.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Der tages forbehold for udsolgte datoer og ændringer i flytiderne.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Øster Lindet på 70 10 63 43.

Én unik kode gælder for én person. Prisen er pr. person ved to personer i delt dobbeltværelse.

Rejsen inkluderer:

 • Fly fra København - Köln t/r
 • 1 stk. håndbagage str. 40x20x25 cm
 • 2-3 overnatninger på 4* hotel
 • Morgenmad under opholdet
 • Fri wifi.

Der tages forbehold for udsolgte datoer. Der tages ligeledes forbehold for ændringer af flytiderne.

Bemærk, at der skal betales lokal turistskat direkte til hotellet.

Mulige tilkøb (bestilles og betales direkte til Øster Lindet):

 • Forsikringer
 • Eneværelsestillæg - 500 kr. pr nat
 • Børn (2-11 år) - 20% rabat
 • Bagage 10 kg (str. 55x40x20 cm) + priority boarding – 200 kr.
 • Indchekket bagage 20 kg - 390 kr.
 • Transfer - 400 kr. t/r.

Måtte der på rejsen forekomme fejl eller mangler, er det vigtigt, at der straks rettes henvendelse til hotellets reception eller direkte til Øster Lindet for afhjælpning af problemet.

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Øster Lindets officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende rejsen rettes til Øster Lindet.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Øster Lindet

Sønderalle 1, 6630 Rødding


Sidste chance: 19. november 2019 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst