Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Miniferie i Tallinn

Oplev Tallinn, én af de smukkeste og mest velholdte middelalderbyer i Nordeuropa. I bor centralt og i gåafstand fra mange af de bedste seværdigheder. Inkl. fly, 3 overnatninger på 4* Hotel Hestia Il Marina og morgenmad alle dage.

TALLINN - 3 nætter på 4* Hotel Hestia Il Marina inkl. morgenmad. Fly fra CPH og BLL fra okt.- marts.

Pris 2.695

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
4 solgte

SPOTpris!

Den respekterede rejseguide, Lonely Planet, har i 2018 udråbt Tallinn til den destination, hvor du får mest ferie for pengene. Den smukke by tilbyder nemlig et væld af seværdigheder, historiske attraktioner fremragende shopping og fantastisk mad til få penge. 

Hotel Hestia Il Marina ligger 300 meter fra den gamle by i Tallinn, som i dag er på UNESCOS verdensarvsliste. Det 4-stjernede hotel har 105 værelser, og de er alle udstyret med klassisk interiør med aircondition, gratis internetadgang og satellit-tv. Hotellets restaurant serverer lækre lokale retter med internationale nuancer. På Hotel Hestia Il Marina har I også adgang til fitness, hvis formen skal holdes vedlige på rejsen.

Mange af byens turistattraktioner ligger i gåafstand fra hotellet. Det estiske søfartsmusuem ligger kun 270 meter derfra og 900 meter til Raekoja-pladsen og Tallinns rådhus. 


Rejsen inkluderer: 

  • Fly fra København eller Billund - Tallinn t/r.
  • 10 kg håndbagage
  • 3 overnatninger på 4* Hotel Hestia Il Marina
  • Morgenmad alle dage.

Pris pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse: 


Tallinn
Den bedste måde at danne sig et overblik over byen, er ved at besøge Skt. Olav-kirken, som var verdens højeste bygning fra 1549 – 1625. Tårnet er 123,7 meter højt.

Byen byder på mange forskellige muligheder og seværdigheder. I 2018 blev byen kåret til årets destination på budget – her rækker euroen langt, uden man går på kompromis med kvaliteten. På rejsen må I ikke snyde jer for, at opleve Alexander Nevskys katedral, den går helt tilbage fra en tid, hvor Estland var en del af Zarens imperium.

Monumentet har intet mindre end 11 kirkeklokker. Skal duften af kirkestøv skiftes ud med mere landelige indtryk, så byder byen også på en flot zoologisk have med mere end 13.000 dyr fordelt på 550 arter. Det er den eneste zoo i Estland, og den mest besøgte i Baltikum. Tallinn byder også på rigtig gode shopping-muligheder, og I vil finde mange shopping-centre, som sælger kendte brands til gode priser.

En af de mere dystre oplevelser er Paterie-fængslet, som indtil 2005 husede kriminelle, men i dag fungerer som en turistattraktion, hvor man kan gå rundt i de kolde og fugtige celler. I dag fungerer området også som en kulturpark med cafeer og workshops.     

Julemarked i Tallinn
Julemarkedet i Tallinn er et stort tilløbsstykke, nærmest som et eventyr, med et stort juletræ i midten af pladsen. Julemarkedet bliver oplyst af intet mindre end 40.000 pærer og 600 julestjerner. 

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

En unik kode gælder for en preson.

Rejsen inkluderer: 
Fly fra København eller Billund - Tallinn t/r.
10 kg håndbagage
3 overnatninger på 4* Hotel Hestia Il Marina
Morgenmad alle dage.

Der tages forbehold for udsolgte datoer. Der tages ligeledes forbehold for ændringer af flytiderne.

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Vindrose Rejsers officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende opholdet rettes til Vindrose Rejser.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på https://spotdeal.dk/Generelle_vilkaar

 

Når du har modtaget værdibeviset reserverer du din rejse indenfor 48 timer. Du reserverer hos Vindrose Rejser på mail@vindroserejser.dk. Ved bestilling af rejsen skal oplyses fulde navne på alle rejsende som i passet, afrejsedato, eventuelle tilkøb og den unikke kode på værdibeviset. Herefter modtager du den nødvendige rejseinformation direkte fra Vindrose Rejser.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Vindrose Rejser på 33 13 52 23.

Vindrose Rejser

Vester Voldgade 90, 1552 Kbh V


Sidste chance: 12. november 2019 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst