Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Krydstogt fra Brasilien til Italien

Få sol, god forplejning og afslapning på denne rejse fra Sydamerika til Europa. Nyd varmen i Brasilien og rejs mod det sydeuropæiske forår. Rejsen inkluderer 20 dages krydstogt med helpension, 2 nætter i São Paulo og fly 11. april. Betal kun depositum nu.

KRYDSTOGT BRASILIEN TIL ITALIEN - 19-nætters krydstogt og 2 nt. i São Paulo. Fly fra CPH 11. april.

Pris 15.490

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
11 solgte

SPOTpris!

På denne tur bydes på store oplevelser i Sydamerika, hvor du besøger 6 byer, herunder værtsbyen for de seneste Olympiske Lege, Rio de Janeiro, inden krydstogtskibet krydser Atlanterhavet og besøger Tenerife, Marokko og et par spanske byer på vejen mod Genova.

Du starter dit eventyr med fly til den brasilianske millionby, São Paulo, der er Sydamerikas største by. Med et officielt indbyggertal på over 12 millioner summer byen konstant af liv, og den kan ved første øjekast virke lettere skræmmende og uoverskuelig, men lader du dig blot rive med, bliver du belønnet med mange spændende indtryk.

Her er en overflod af seværdigheder, som du selvfølgelig ikke skal snydes for, så du får 2 nætter i ”Drømmenes by” – også kaldet ”Sydamerikas New York” – hvor du indkvarteres på et godt, centralt beliggende hotel og tages med på sightseeing den første dag. Så er du efterfølgende rustet til at opleve byen på egen hånd. Gå en tur i den store, grønne Ibirapuera-park, der er São Paulos åndehul med skyggefulde træer og søer samt 23 attraktioner i form af f.eks. forskellige museer og et planetarium. Besøg Brasiliens største kirke, den storslåede nygotiske Catedral da Sé med hele 14 tårne, og den smukke villa, Casa das Rosas, der er bygget i fransk stil med haver inspireret af Versailles. Læg også vejen forbi det interessante fodboldmuseum og den ikoniske, buede Copan bygning, der er tegnet af den verdenskendte arkitekt, Oscar Niemeyer.

Den 14. april køres du til krydstogtterminalen i Santos, hvor Costa Fascinosa venter på dig. Det skønne skib bliver dit hjem de næste tre uger på rejsen tilbage til Europa. Ombord finder du masser af faciliteter og aktiviteter, så du kommer ikke til at kede dig undervejs. Kl. 18.00 forlades Santos, og Costa Fascinosa sejler herfra op langs den brasilianske kyst, hvor der er anløb i fire forskellige byer.

Første stop bliver i sambabyen, Rio de Janeiro. Byen er flot beliggende mellem bjergtoppene, hvor den berømte Kristusfigur våger over byen med sine udstrakte arme. Her er fængslende sandstrande som Copacabana, tropiske landskaber med skove og bjerge, sambarytmer og festligheder. Der er en grund til, at Rio også kaldes ”Den Vidunderlige By”!

Mens skibet flyder langs Brasiliens kyst, kan du nyde opholdet ombord inden næste anløb, havnebyen Ilheus, der også kendes som ”Kakaobyen” pga. den store kakaoproduktion, der finder sted her. Besøg en af Brasiliens mest berømte kakaoplantager, hvor du kan se nærmere på og lære mere om produktionen af kakao samt prøvesmage håndlavet chokolade.

Kystlinjen her er Brasiliens længste med hele 50 km fantastisk flotte strande. Den strækker sig fra fredelige små vige, perfekt til svømning, sejlsport, dykning og undervandsfiskeri, til større indløb med store bølger, perfekte til surfing. Det er et lille skjult paradis med sandstrande og palmer - en sand perle, som er blandt livsnydernes foretrukne feriemål.

Salvador Bahia, som er på UNESCOs liste for verdenskulturarv, bliver næste stop. Byen er utrolig smuk med sine små gader og bygninger i alle regnbuens farver, der især opleves i Pelourinho bydelen. Den er en del af det historiske centrum, hvis øvre og nedre del bl.a. er forbundet af den gamle elevator, Elevador Lacerda, fra slutningen af 1800-tallet. Den er stadig i brug i dag – i en lidt mere moderniseret form – og fragter dagligt over 30.000 mennesker op og ned. Til lyden af næsten konstant trommespil kan du begive dig rundt i de smalle brostensbelagte gader, forbi store barokkirker, pragtfulde monumenter, hyggelige barer og farverige butikker. I den nærliggende landsby, Praia do Forte, kan du lære mere om det succesfulde projekt med beskyttelse af havskildpadder.

Nu venter den lidt mere ukendte ”lille by”, Maceio, som med sine 1 million indbyggere er lille i brasiliansk målestok. Koralrevet langs kysten er blandt verdens smukkeste, og du har mulighed for sol, strand og vand i stor stil, hvad enten du vil af sted på egen hånd, på bustur eller på sejltur i de flotte laguner, hvor du møder et rigt, eksotisk dyreliv.

Recife er det sidste stop i Brasilien, men var en af de første byer, portugiserne i sin tid kom til. Her anlagde de mange sukkerrørsplantager, hvor slaverne arbejdede. I dag er området kendt for de mange levn fra den tid, og i nabobyen Olinda, som Recife næsten er vokset sammen med, ses stadig mange af plantageejernes flotte og overdådige hjem. 

Nu skal Atlanterhavet krydses, og du har nu rig mulighed for at nyde skibet og alle dets faciliteter, mens alle indtrykkene fra Sydamerika falder på plads. Slap af og lad dig forkæle af det servicemindede personale, tag en svømmetur i en af skibets pools eller benyt fitnesscenteret, prøv lykken i kasinoet og nyd en drink på dækket eller i en af de mange lounges. Mulighederne er uendelige, og der er sørget for både aktiviteter og underholdning.

Du nærmer dig Europa, og der lægges til på populære Tenerife, der er den største ø i øgruppen De Kanariske Øer og ligger lige uden for Afrikas nordvestkyst. Det højeste bjerg på øen er en vulkan, Teide, hvor der ligger sne hele året. Det varme vejr og de udsøgte strande gør sammen med kunstgallerier og museer Tenerife til et interessant rejsemål. Santa Cruz, som er hovedstad, kan prale med farverige markeder, frodige haver og udendørs caféer.

Herefter skal du nu et smut til Afrika, hvor den marokkanske by Tanger, der ligger, hvor Atlanterhavet og Middelhavet mødes, besøges. I årtierne op til Marokkos selvstændighed i 1956 havde Tanger status som international by og var da et mødested for eventyrlystne og rige mennesker fra hele verden – deriblandt også spioner og menneskesmuglere, og i dag bærer byen stadig præg af denne blanding af kulturer. Slentr en tur igennem byens gamle, smalle gader og sæt dig ned på det store torv og få en kop grøn myntete, inden du begiver dig ind i den hektiske, men farverige medina, hvor du kan købe alt mellem himmel og jord i en eventyrlig atmosfære.

Det første stop på det europæiske fastland bliver i Cádiz, der anses for at være den ældste by i Europa og har været konstant beboet i over 3000 år. Det var herfra Colombus stævnede ud på rejsen til Amerika, og den gamle bydel, der næsten er helt omkranset af vand, er et romantisk virvar af snoede gader med muntre taverner. Yndede udflugtsmål fra Cádiz tæller bl.a. Gibraltar og Jerez, der er kendt for sin sherryproduktion, hvilket din lugtesans ikke er i tvivl om, når du begiver dig rundt i byen.

Herfra passeres Gibraltarstrædet på turen ind i Middelhavet, hvor der først er anløb i Malaga. Her i Pablo Picassos fødeby er der altid en dejlig afslappet atmosfære, og du kan nyde dagen i byen, hvor du kan møde vores egen eventyrforfatter, H.C. Andersen, og opleve de mange interessante historiske mindesmærker som f.eks. den imponerende katedral og det gamle borgkompleks overbyen.

Det sidste stop bliver i Valencia, der er Spaniens tredjestørste by, og her finder du bl.a. mange spor fra både romerne og maurerne. Se nærmere på den store tyrefægtningsarena, den berømte og meget smukke silkebørs og flere af de velbevarede byporte. Valencia er dog også en moderne, pulserende storby med spændende butikker og hyggelige caféer.

Søndag den 3. maj ankommer du til den italienske havneby Genova, hvor krydstogtet slutter. Du køres herfra til lufthavnen for hjemrejse efter mere end 3 skønne uger fyldt med oplevelser på tre kontinenter.


Rejsen inkluderer:

 • Fly København-São Paulo og Milano-København
 • Catering ombord på flyet til São Paulo
 • 20 kg bagage og 10 kg håndbagage
 • Transfer fra lufthavn til hotel i São Paulo inkl. sightseeing
 • Transfer fra hotel til skibet i Santos
 • Transfer fra skibet i Genova til lufthavnen
 • 2 overnatninger i São Paulo inkl. morgenmad
 • 19 nætter ombord på Costa Fascinosa
 • Helpension ombord på skibet
 • Underholdning ombord herunder fri adgang til teater
 • Fri afbenyttelse af fitness, jacuzzi og pools
 • Daglig rengøring og fri håndklædeservice i kahyt, ved pool og ved strand
 • Ekspeditions- og udstedelsesgebyr
 • Servicecharge som udgør 1.710 kr.

Pris pr. person ved 2 personer pr. kahyt:

Afrejse 11. april 2020
Indvendig Kahyt Classic: SPOTpris 15.490 kr.  
Indvendig Kahyt Premium: SPOTpris 16.290 kr.
Udvendig Kahyt Classic*: SPOTpris 16.990 kr.
Udvendig Kahyt Premium: SPOTpris 17.990 kr.
Balkon Kahyt Classic: SPOTpris 19.290 kr.
Balkon Kahyt Premium: SPOTpris 20.290 kr.

* Begrænset udsigt kan forekomme grundet redningsudstyr.

Bestilling og betaling
Ved bestilling hos SPOTdeal betaler du KUN et depositum på 6.000 kr. pr. person. Restbeløbet afregnes direkte til Øster Lindet 90 dage før afrejse. Depositum er ikke refunderbart og samme gælder restbeløbet fra 90 dage før afrejse. Det anbefales, at du tegner en afbestillingsforsikring v. sygdom.

Prisen er ekskl.: 
Hvad ikke fremgår direkte under inklusive herunder

 • Alle former for personlige forsikringer
 • Udflugter udover sightseeing i São Paulo på ankomstdagen
 • Drikkevarer udover de nævnte.

Rejserute

11.04: Fly til São Paulo
12.04: Ankomst til São Paulo. Transfer til hotellet inkl. sightseeing
13.04: São Paulo
14.04: Transfer til skibet i Santos for ombordstigning. Afgang Santos kl. 18.00
15.04: Kl. 09.00-19.00 Rio de Janeiro, Brasilien
16.04: På havet
17.04: Kl. 09.00-19.00 Ilheus, Brasilien
18.04: Kl. 07.00-14.00 Salvador de Bahia, Brasilien
19.04: Kl. 13.00-23.00 Maceio, Brasilien
20.04: Kl. 08.00-13.00 Recife, Brasilien
21-25.04: På havet
26.04: Kl. 09.00-17.00 St. Cruz de Tenerife, Spanien
27.04: På havet
28.04: Kl. 07.00-19.00 Tanger, Marokko
29.04: Kl. 08.00-18.00 Cadiz, Spanien
30.04: Kl. 09.00-18.00 Malaga, Spanien
01.05: Kl. 13.00-20.00 Valencia, Spanien
02.05: På havet
03.05: Kl. 09.00 ankomst Genova. Transfer til lufthavnen for hjemrejse.

Der må tages forbehold for ændringer i anløb og tider. Ved fremsendelse af krydstogtsbilletten vil eventuelle ændringer fremgå.


Transport:
11.04
Kl. 16.55-18.05 København – London
Kl. 22.25-06.20+1 London – São Paulo

03.05
Kl. 19.05-21.10 Milano – København

Der tages forbehold for ændringer i flytiderne.

Hotel i São Paulo
Rejsen er inklusive to overnatninger med morgenmad på 4* Estanplaza Paulista beliggende i det populære Jardins kvarter, tæt på shopping, restauranter, parker og museer. Hotellet har indendørs pool, restaurant og bar, motionscenter og sauna, gratis wi-fi og døgnåben reception. Værelserne er på ca. 30 m2 og stilfuldt indrettet med trægulve, air condition, tv, minibar og eget badeværelse med hårtørrer. Se mere om hotellet her.

Skibet
Costa Fascinosa er et af rederiets større skibe med plads til omkring 3.500 passagerer. Livet ombord er et kapital for sig – her summer det af liv for store og små både dag og aften, men atmosfæren er stadig afslappet, og skibet har mange flotte faciliteter, som du kan benytte. Skibets animationsteam byder på underholdning dag og aften. Derudover er der to overdækkede poolområder, hvor du kan boltre dig for derefter at sætte dig i en af de fem jacuzzier. De helt små børn har eget tema poolområde. For de rigtigt aktive er der joggingbane og et fantastisk fitnesscenter samt sportsbane, hvortil der er fri adgang.

Samsara Spa er et 6000 m2 stort spa- og wellnessområde, hvor der er alt fra forskellige bade, solarium og terapipool til massageafdeling, hvor der tilbydes alverdens behandlinger. Samsara Spa er mod betaling.

Om aftenen tilbydes underholdning for enhver smag: Konkurrencer med animationsteamet, forestillinger i skibets imponerende teater, et moderne disco for de unge og musik af forskellig art i flere af de 13 barer/lounges for de voksne. Man kan mod tillæg tage en tur i 4D biografen, forsøge sig i Formel 1 simulatoren eller prøve lykken i det store kasino.

Et krydstogt er ren forkælelse for krop og sjæl, og det gælder for store som små!

Kahytsbilleder
1 = Indvendig kahyt
2 = Udvendig kahyt
3 = Balkon kahyt

Helpension
Ombord på skibet indgår helpension. Der serveres mad i skibets hovedrestaurant morgen, middag og aften. Her tilbydes en varieret valgmenu. Til aftensmad har man fast spisetid. Til morgenmad og frokost er det frit indenfor restaurantens åbningstid.

Ombord findes desuden en stor buffet, som er åben fra tidlig morgen til sent. Ønsker du at indtage din morgenmad, frokost, aftensmad eller et mellemmåltid her, kan du frit komme, som det passer dig bedst indenfor åbningstiden.

Drikkepakker
Der tilbydes en ”all inclusive” drikkepakke (Piu Gusto) på denne tur. Denne omfatter drikke ad libitum i skibets udskænkningssteder. Det gælder for vin, øl, vand og diverse cocktails, drinks, likør m.m. ud fra udskænkningsstedets barkort. Visse premium mærker og minibaren er undtaget. Drikkepakken skal bestilles sammen med rejsen og afregnes til Øster Lindet eller kan senere bestilles online eller ombord.

Børn u/18 år: 2.470 kr. (130 kr. pr. dag)
Voksne: 4.275 kr. (225 kr. pr. dag)

Børn og ekstra opredninger
Børn og voksne, som rejser sammen med to fuldt betalende og sover i ekstra opredning i samme kahyt, betaler en fast pris uanset kahytskategori. Der er et begrænset antal kahytter med plads til ekstra opredninger, så forespørg inden køb hos Øster Lindet. Bestilles og betales direkte til Øster Lindet.

Børn u/18 år: 9.490 kr.
Voksne: 11.990 kr.

Enekahyt 
Der er et begrænset antal pladser - Der skal inden køb forespørges hos Øster Lindet, og eneværelsestillægget betales direkte til Øster Lindet.

Tillæg for indvendig kahyt: 5.200 kr.
Tillæg for udvendig kahyt: 5.800 kr.
Tillæg for balkonkahyt: 6.800 kr.

Udflugter
Rederiet arrangerer en bred vifte af udflugter ved alle anløb. Disse er eksklusive i prisen og kan tilkøbes ombord på skibet eller på forhånd.

Se rederiets udflugtsprogram

Rejsedokumenter
Denne rejse kræver ingen visa for danske statsborgere.
Pas skal være gyldigt i min. 6 måneder efter hjemkomst.

Børn som rejser med kun én af forældrene, med andre end forældrene, eller alene, bør altid have en rejsetilladelse / samtykkeerklæring fra forældrene ved ind- og udrejse af Brasilien. Se Udenrigsministeriets råd om børn og unges rejse.

 

 

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du din rejse indenfor 2 hverdage. Du reserverer hos Øster Lindet telefon 70 10 63 43 eller mail info@osterlindet.dk. Ved bestilling af rejsen skal oplyses følgende:

 • Fulde navn som i pas
 • Fødselsdato
 • Pasnummer
 • Udstedelsessted for pas samt udstedelses- og udløbsdato
 • Et mobiltelefonnummer pr. kahyt
 • Navn og telefonnummer på en pårørende.
 • Evt. tilkøb.

Bestilling og betaling
Ved bestilling hos SPOTdeal betaler du KUN et depositum på 6.000 kr. pr. person. Restbeløbet afregnes direkte til Øster Lindet 90 dage før afrejse. Depositum er ikke refunderbart og samme gælder restbeløbet fra 90 dage før afrejse. Det anbefales, at du tegner en afbestillingsforsikring v. sygdom.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Øster Lindet på 70 10 63 43.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende, og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

En unik kode gælder for en person. Prisen er pr. person ved to personer pr. kahyt.

Rejsen inkluderer:

 • Fly København-São Paulo og Milano-København
 • Catering ombord på flyet til São Paulo
 • 20 kg bagage og 10 kg håndbagage
 • Transfer fra lufthavn til hotel i São Paulo inkl. sightseeing
 • Transfer fra hotel til skibet i Santos
 • Transfer fra skibet i Genova til lufthavnen
 • 2 overnatninger i São Paulo inkl. morgenmad
 • 19 nætter ombord på Costa Fascinosa
 • Helpension ombord på skibet
 • Underholdning ombord herunder fri adgang til teater
 • Fri afbenyttelse af fitness, jacuzzi og pools
 • Daglig rengøring og fri håndklædeservice i kahyt, ved pool og ved strand
 • Ekspeditions- og udstedelsesgebyr
 • Servicecharge som udgør 1.710 kr.

Prisen er ekskl.: 
Hvad ikke fremgår direkte under inklusive herunder

 • Alle former for personlige forsikringer
 • Udflugter udover sightseeing i São Paulo på ankomstdagen
 • Drikkevarer udover de nævnte.

Vigtig information
Umiddelbart efter indløsning af værdibeviset, modtager du et rejsebevis. Du skal da tjekke, at alle data på rejsebeviset er korrekte. Når du ca. 7-10 dage før afrejse modtager din originale skibsbillet, skal du ligeledes tjekke, at alle data på billetten er korrekte.

Der må tages forbehold for ændringer i sejlplanen fra købstidspunkt til afrejse. Eventuelle ændringer vil fremgå af den originale skibsbillet, med mindre der er tale om force majeure ændringer, da disse typisk vil være fra dag til dag.

Vi gør opmærksom på, at kaptajnen uden varsel har ret til at ændre anløb eller i værste fald annullere anløb af sikkerhedsmæssige årsager, hvilket ikke berettiger til kompensation.

Måtte der på rejsen forekomme fejl eller mangler, er det vigtigt, at der straks rettes henvendelse til skibets servicedesk, flyselskabet, hotellet eller Øster Lindet i Danmark for afhjælpning. Vær opmærksom på, at der ikke kan kræves kompensation for fejl eller mangler, der ikke er søgt afhjulpet via en af disse kanaler.

Du skal være opmærksom på, at du rejser i fremmede verdensdele med anderledes kultur, end du kender fra Danmark, og der kan opstå episoder undervejs, der kræver lidt ekstra tålmodighed og forståelse – langt hen ad vejen går det hele dog glat, især ”med et smil”.

Du sejler med et italiensk ejet rederi, som er meget internationalt, og det officielle skibssprog er engelsk.

Pas, visum, vaccinationer og forsikringer
Pas skal medbringes på rejsen og være gyldigt min. 6 måneder efter hjemkomst.

Det er den rejsendes eget ansvar at have rejsedokumenterne i orden. Vi henviser i øvrigt til Udenrigsministeriets rejsevejledninger.

Børn som rejser med kun én af forældrene, med andre end forældrene, eller alene, bør altid have en rejsetilladelse / samtykkeerklæring fra forældrene ved ind- og udrejse af Brasilien. Se Udenrigsministeriets råd om børn og unges rejse.

Du skal kontakte egen læge med anbefalinger om vaccinationer. Gør opmærksom på, at du ikke opholder dig de enkelte steder i længere tid.

BEMÆRK: Er du gravid, er det ikke tilladt at tage på krydstogt efter graviditetsuge 23.

Vær opmærksom på at alle personlige forsikringer er ekskl. i prisen. Den danske sygesikring dækker INTET i forbindelse med sygdom på rejser udenfor Europa. Vi vil derfor kraftigt anbefale, at du sørger for en rejseforsikring, der dækker ”hele verden”. Kan købes hos eget forsikringsselskab eller hos Øster Lindet. Ønskes en afbestillingsforsikring v. sygdom koster den gennem Øster Lindet 6% af rejsens pris og skal tegnes sammen med genbekræftelse til Øster Lindet. Forhør også dit eget forsikringsselskab om mulighed for at tegne afbestillingsforsikring.

Der er et begrænset antal pladser, og der tages forbehold for udsolgte kahytskategorier.

Vi gør opmærksom på, at prisen er et tilbud, som er baseret på særligt indhentede priser fra rederiet tillagt Øster Lindets eventuelle ekstraordinære ydelser/services. Krydstogtspriser er generelt dynamiske, og der må tages forbehold for kampagner udover denne samt last minute-priser, som ikke kan kombineres med dette tilbud.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende rejsen rettes til Øster Lindet. Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Generelle_vilkaar

Øster Lindet

Sønderalle 1, 6630 Rødding


Sidste chance: 31. oktober 2019 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst