Algebehandling af tag eller rensning af tagrender

Sidste chance!

Få et flot tag på dit hus, og forlæng dets levetid med en algebehandling fra 599 kr. Du kan også få renset dine tagrender fra 599 kr. eller få algebehandlet taget på dit sommerhus fra 499 kr. Foretages af Rytholt i hele landet.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

Algebehandling
Alger vokser alle steder omkring os. Er du træt af at se på dem og irriteret over deres ødelæggende virkning på dit hus eller sommerhus, sørger Rytholt gerne for en effektiv og miljøvenlig algebehandling af dit tag. Hvis du har sommerhus, skal du vælge den variant. De kan også udføre algebehandling af terrasser af fliser.

Tagrenderens
Stoppede tagrender er ofte årsag til, at vand trænger ind i bygningens konstruktioner, som så angribes af svamp og råd. Derfor er tagrenderne en vigtig del af din boligs klimaskærm, fordi deres fornemmeste opgave er at lede regnvand væk. Tilstoppede tagrender kan også være hjem for skadedyr, gnavere og skimmel.Vælg mellem:

 • Algebehandling af et tag på sommerhus op til 100 m2 med maks. 2,3 m til tagrenden: SPOTpris 499 kr. Normalpris 1.298 kr. Spar 61 %
 • Algebehandling af ét tag på et hus op til 170 m2 boligareal med maks. 2,3 m til tagrenden: SPOTpris 599 kr. Normalpris 1.298 kr. Spar 53 %
 • Algebehandling af et tag på ét hus op til 220 m2 boligareal med maks. 2,3 m til tagrenden: SPOTpris 799 kr. Normalpris 1.598 kr. Spar 50 %
 • Rensning af tagrende på et hus op til 170 m2 boligareal og maks. 2,3 m til tagrenden: SPOTpris 599 kr. Normalpris 1.599 kr. Spar 62 %
 • Rensning af tagrende på et hus op til 220 m2 boligareal og maks. 2,3 m til tagrenden: SPOTpris 799 kr. Normalpris 1.998 kr. Spar 60 %

Kan tilkøbes:

 • Ekstra højde til tagrende på et hus op til 170 m2 maks. 3,0 meter: SPOTpris 199 kr.                                             
 • Ekstra højde til tagrende på et hus op til 220 m2 maks. 3,0 meter: SPOTpris 199 kr.
 • Ekstra højde til tagrenden på en garage eller et udhus på op til 50 m2 maks. 3,0 meter: SPOTpris 199 kr.
 • Algebehandling af tag på en garage eller et udhus op til 50 m2 grundareal: SPOTpris 199 kr.
 • Algebehandling af op til 100 m2 fliser: SPOTpris 250 kr.
 • Algebehandling af op til 300 m2 fliser: SPOTpris 500 kr.

Ved køb af algebehandlingen får du kvit og frit en sprayflaske af Rytholts eget produkt til udvendig belægningsrens.

Rytholt kommer automatisk forbi inden den 20. december. Bemærk dog, at algebehandling af sommerhuse sker indenfor 12 uger, dvs. inden den 17. januar 2010.

Derfor er det vigtigt, at du ved købet af dette tilbud tjekker, at du under 'Faktureringsadresse' i forbindelse med dit køb her på SPOTdeal, skriver den adresse hvor algebehandlingen skal udføres.

Rytholt planlægger udførelsen af algebehandlingerne efter kortest mulige rute mellem deres kunder. Når arbejdet er udført, sender Rytholt en mail til dig med besked om, at du kan se fotos på din konto på www.rytholt.dk.Praktisk information og indløsning
Ved algebehandlingen og tagrenderens må der max være 2,3 meter til tagrenden hele vejen rundt om huset. Hvis der er mere skal der tilkøbes ekstra højde i forbindelse med køb her på SPOTdeal. Dog max 3,0 meter i alt.

Der skal være uhindret adgang omkring bygningen.

Hvis du både køber algerens og tagrens, vil ydelserne ikke nødvendigvis blive udført samme dag.

Da algebehandlingen og rensningen af tagrender skal udføres i det rigtige vejr, kan du IKKE bestille tid til behandlingen.

Ved køb af tagrenderens skal tagrendernes åbning være minimum 5 cm bred. Rytholts udstyr kan nå 1 meter ind, fx ved udestuer og tilbygninger.

Køber du både algebehandling og tagrenderens, vil ydelserne ikke nødvendigvis blive udført samme dag. Der kan ikke tilkøbes ekstra højde ved tagrende rens.

Tillæg på ikke-brofaste øer
Tilbuddet gælder i hele Danmark, inkl. alle brofaste øer. Der kan aftales algebehandling på ikke-brofaste øer mod evt. tillæg. Ring eller skriv og hør om priserne, før du bestiller.Effektiv og miljøvenlig algebehandling
Når temperaturerne er positive, er algerne aktive og reagerer derfor hurtigt på den grundige algebehandling, som Rytholt udfører. Rytholt bruger miljøgodkendte sæber (datablade kan ses på rytholt.dk), som dræber mos og alger yderst effektivt og sikrer dig det bedste resultat.

Glæd dig til at se resultatet af Rytholts professionelle algebehandling. Med den rette algebehandling forlænger du levetiden på dit tag.  

Resultatet kommer over tid
En algebehandling kan ikke ses, den dag den er udført. Effekten af algebehandlingen kommer i månederne efter udførelsen. Der er stor forskel på, hvor hurtigt en algebehandling kan ses, det der er afgørende er, hvilke alger der gror på dit tag/fliser mm.

Grønne alger visner på få dage, og effekten af algebehandlingen kan hurtigt ses. Grå og gule alger forandrer ikke udseende af algebehandlingen og kan sidde fast i 18 måneder eller mere, før de falder af, derfor kan flere algebehandlinger på denne type alger være nødvendig.

Se yderlige omkring algebehandling på rytholt.dk eller på denne video:


Fem gode grunde til at vælge Rytholt

 • Intet krav om udvendig vandhane
  Rytholt har altid buffertanke i bilerne, og kan således også servicere kunder der ikke nødvendigvis har en udvendig vandhane (Gælder kun ved algebehandling)

 • Advisering på SMS
  Hvis du ønsker at blive adviseret aftenen inden udførsel af opgaven, kan dette aftales med kundeservice.

 • En professionel vurdering
  Efter en algebehandling modtager du på mail et login til fotodokumentation. Sammen med fotodokumentation modtager du også en karakter. Denne karakter kan benyttes som en rettesnor for fremtidige behandlinger, lige som den fortæller om, hvilket resultat man kan forvente at opnå med behandlingen, der er givet. Der kan læses mere om dette på www.rytholt.dk
 • Trænet personale
  Rytholt benytter kun kvalificeret medarbejdere, der til fulde lever op til kravet om produktkendskab, der har modtaget interntræning og som udviser nødvendig konduite

 • Landsdækkende service
  Rytholt dækker hele Danmark -uden undtagelser- vores servicebiler kører dagligt på Sjælland, Fyn og Jylland. Man skal dog have en særaftale med kundeservice for at lokke os til øer der ikke er brofaste.

Da en algebehandling skal udføres i det rigtige vejr, kan du IKKE bestille tid til behandlingen.

OBS! Det er vigtigt at du læser din kvittering/værdibevis grundigt igennem, så du er sikker på, at der er angivet de rigtige informationer under 'Faktureringsadresse', der sikrer, at algebehandlingen bliver udført på den rigtige adresse.

Hvis der skal foretages ændringer, skal du kontakte SPOTdeals kundeservice så hurtigt som muligt på telefon 65455652 mandag til fredag fra kl. 9-11.30 og 12.30-14.00.Én unik kode gælder for en af valgte algebehandlig eller rens af tagrender og evt. tilkøb hos Rytholt

Tilbuddet gælder for 1 eller 1,5 plans huse med et boligareal på op til enten 170 eller 220 m2 afhængig af det købte tilbud.

Der skal være uhindret adgang omkring bygningen.

Rytholt kommer automatisk forbi inden den 20. december. Bemærk dog, at algebehandling af sommerhuse sker indenfor 12 uger, dvs. inden den 17. januar 2010.

Ved algebehandlingen og tagrenderens må der max være 2,3 meter til tagrenden hele vejen rundt om huset. Hvis der er mere skal der tilkøbes ekstra højde i forbindelse med køb her på SPOTdeal. Dog max 3,0 meter i alt.

Da en algebehandling skal udføres i det rigtige vejr, kan du IKKE bestille tid til behandlingen.

Ved køb af tagrenderens skal tagrendernes åbning være minimum 5 cm bred. Rytholts udstyr kan nå 1 meter ind, fx ved udestuer og tilbygninger.

Køber du både algebehandling og tagrender ens, vil ydelserne ikke nødvendigvis blive udført samme dag. Der kan ikke tilkøbes ekstra højde ved tagrende rens.

Rytholt planlægger udførelsen af algebehandlingerne efter kortest mulige rute mellem deres kunder. Når arbejdet er udført, sender Rytholt en mail til dig med besked om, at du kan se fotos på din konto på www.rytholt.dk. Kvitteringen for arbejdet udgøres af den mail, der sendes til den oplyste mailadresse, når arbejdet er udført.

Tillæg på ikke-brofaste øer
Tilbuddet gælder i hele Danmark, inkl. alle brofaste øer. Der kan aftales algebehandling på ikke-brofaste øer mod evt. tillæg. Ring eller skriv og hør om priserne, før du bestiller.

Det er ikke muligt at aftale tid til algebehandling og rens af tagrender, når der er tale om et tilbud. Hvis der skal indgås aftale om bestemt tidspunkt, koster algebehandlingen normalpris. Er der særlige forhold, herunder feks. aflåste låger, fritgående hunde eller forhold omkring opsamling af regnvand til havevanding, kan Rytholt kontaktes for aftale om advisering aftenen før udførsel. Kontakt Rytholt direkte herom på mail info@ryholt.dk

Opgaven udføres i tidsrummet 07.00-22.00. Der skal være fri adgang for Rytholt rundt om huset, i perioden frem til arbejdet er udført. Møder Rytholt blokeret adgangsforhold, udføres den del af arbejdet, der er adgang til, og hele ydelsen er leveret. Der kan ikke senere kræves genfremmøde af Rytholt for at levere evt. rest af den købte ydelse.

Hvis du både køber algerens og tagrens, vil ydelserne ikke nødvendigvis blive udført samme dag.

Rytholt tager dog forbehold for at måtte udskyde behandlingen eller rensningen af tagrender pga. vejrforhold.

Kunden accepterer Rytholts alm. handelsbetingelser, som kan læses på www.rytholt.dk.

Rytholt kan kontaktes på hverdage mellem 9.00 og 14.00 på 27 99 49 19. Du kan også sende mail til info@rytholt.dk, besvares indenfor 48 timer på hverdage.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud.

Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Rytholt. Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på Generelle vilkår

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Rytholt - Ready2Clean

Viborgvej 100 , 8600 Silkeborg
Tlf: 27 99 49 19 | CVR: 35630929 | info@rytholt.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 25. oktober 2019 kl. 23:59

Algebehandling i hele Danmark