Den Gamle Arrest i Ribe

Sidste chance!

Få en fængslende oplevelse med et ophold på Den Gamle Arrest, der ligger ud til det smukke torv rundt om Ribes Domkirke. Glæd jer til 1 overnatning med 4-retters årstidsbestemt middag med tilpasset vinmenu samt indbydende morgenbuffet.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

"Hotel Den Gamle Arrest" finder man midt i Nordens ældste by Ribe. Hotellet ligger ud til det flotte nyanlagte torv rundt om Ribe Domkirke, samt nabo til det gamle Rådhus.

Her kan I glæde jer til at opleve omgivelserne og stemningen i "arrestforvarens tidligere daglig- og opholds stue, hvor den gamle stil er bevaret. Hotellet har en skøn gårdhave, som også byder også på et syn til Ribes eneste storkerede, som ligger på taget af det gamle rådhus.

Hotellet råder over 11 værelser, hvoraf de 7 er tidligere celler på 1 sal. Cellerne er lidt forskellige i størrelser, og der findes bad og toilet i begge ender af cellegangen og i 2 af cellerne er der etableret bad og toilet.

I cellerne er der ikke noget som forstyrrer øje og sjæl. Her kan man nyde roen og hinanden, og i samtlige celler er der lavet et repos, hvor man kan sidde og nyde en skøn udsigt til byens eneste storkerede, den gamle bydel samt den sanselige gårdhave.

På 2. sal er der 3 værelser, som tidligere har været brugt til ansatte, da det var arrest. De 2 gavlværelser med skråvægge har egen håndvask og fælles bad og toilet på gangen. Kvistværelset med eget bad og toilet.


 Opholdet inkluderer: 

  • 1 overnatning i dobbeltværelse
  • 4-retters årstidsbestemt middag (påbegyndes mellem kl. 18 og 19)
  • Vinmenu tilpasset middagen (4 glas pr. person)
  • Morgenbuffet (kl. 08.00-10.00)
  • Kaffe/the til fri afbenyttelse under hele opholdet.

SPOTpris 1.299 kr. for 2 personer. Normalpris 2.245 kr. Spar 42 %

Opholdet kan benyttes alle åbningsdage til og med d. 31. marts 2020. Vær opmærksom på at det ikke er muligt at booke i perioden d. 20. december 2019 - 5. januar 2020.

Tillæg (betales direkte til Den Gamle Arrest):

  • Weekendtillæg ved ankomst fredag og lørdag - 200 kr. pr. værelse
  • Opgradering af værelse - 200 kr.
  • Opgradering til suite - 400 kr.

Check ind fra kl.14
Check ud senest kl.10


Historien om "Den gamle Arrest"

”Den Gamle Arrest” blev opført i 1546. Oprindelig var det kapellanbolig for at hjælpe præster ved domkirken. Set udefra fremgår det tydeligt, at bygningen blev opført i én etage. I 1841 blev huset konverteret til pigeskole, og to etager blev bygget ovenpå. I ca. 100 år var bygningen arresthus - fra 1891 til 1989.

I 1990 blev bygningen solgt privat til Annitha Faurholt, der overtog bygningen, som den stod netop forladt af fanger. Den blev i juni 2018 solgt til FJDP og bliver i dag drevet af Thomas Marxen i selskabet FoodByMarxen.

Huset er fredet. Skov- og naturstyrelsen lagde ved renoveringen vægt på den sidste anvendelse af huset, så det i dag stadig fremstår med tydelige præg af dets tidligere anvendelse som arrest.

Først blev butikken indrettet i 1990. Dernæst hotellet i 1992. Køkken og kælderetagen med håndstøbte lys blev etableret i 1993, og i 1996 blev den store, sanselige gårdhave opbygget.

Den tidligere ejer har modtaget to bevaringspriser for dette arbejde til glæde for alle, der ønsker at gæste huset og nyde atmosfæren af fortid og nutid i skøn samdrægtighed.

Efter salget i juni 2018, er der ikke længere tøjbutik i stueetagen, men der er i stedet kommet en restaurant. Der er ikke håndstøbte lys i kælderen, men der arbejdes på at genskabe et af fangernes daglige arbejdsrum, som folk vil kunne komme ned og se - gæst som ikke gæst i huset.

Du reserverer dit ophold hos Den Gamle Arrest på telefon - 75 42 37 00 eller mail - dengamlearrest@outlook.dk. Det er også muligt at booke direkte via hotellets bookinglink HER: https://booking.octopuspms.com/pb/383/2571862

Husk at oplyse den unikke kode fra værdibeviset, dato, navn og telefonnummer.

Medbring printet værdibevis til hotellet, når opholdet skal indløses.

Der tages forbehold for udsolgte datoer. Vi anbefaler derfor, at du booker dit ophold hurtigst muligt, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Således kan du returnere opholdet, hvis den ønskede periode mod forventning ikke er ledig.

Der gøres opmærksom på, at der kan forekomme travlhed i starten og slutningen af indløsningsperioden samt i weekender.

Ved spørgsmål kan Den Gamle Arrest kontaktes på tlf.: 75 42 37 00

Opholdet kan benyttes alle åbningsdage til og med d. 31. marts 2020. Vær opmærksom på at det ikke er muligt at booke i perioden d. 20. december 2019 - 5. januar 2020.

Én unik kode gælder for ét ophold til 2 personer på Hotel Den Gamle Arrest.

Opholdet inkluderer: 
1 overnatning i dobbeltværelse
4-retters årstidsbestemt middag (påbegyndes mellem kl. 18 og 19)
Vinmenu tilpasset middagen (4 glas pr. person)
Morgenbuffet (kl. 08.00-10.00)
Kaffe/the til fri afbenyttelse under hele opholdet.

Tillæg (betales direkte til Den Gamle Arrest):
Weekendtillæg ved ankomst fredag og lørdag - 200 kr. pr. værelse
Opgradering af værelse - 200 kr.
Opgradering til suite - 400 kr.

Check ind fra kl.14
Check ud senest kl.10

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Den Gamle Arrest's officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende opholdet rettes til Den Gamle Arrest. Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar

 

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

x- Den Gamle Arrest

Torvet 11, 6760 Ribe
Tlf.: 75 42 37 00 | CVR: 38343068 | dengamlearrest@outlook.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 05. november 2019 kl. 23:59

Den Gamle Arrest i Ribe