Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Ophold på charmerende Hotel Ringkjøbing

Lad batterierne op og oplev samtidig købstadshygge, Ringkøbing Fjord og meget mere med et dejligt ophold for 2. Hotel Ringkjøbing ligger i byen af samme navn, og det er ikke hvilken som helst by. Den er tidligere kåret som Europas lykkeligste by.

HOTEL RINGKJØBING i Vestjylland - 1 overnatning, middag med vin samt morgenbuffet.

Pris 999

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
64 solgte

Værdi1.699

Rabat41

Spar700

Der er både mulighed for ren afslapning og spændende aktiviteter med et ophold på Hotel Ringkjøbing. I lokalområdet er der et stort og varieret udbud af oplevelser, hvor I f.eks. kan nyde blomsterhaver, sejle i kanoer, tage på museum eller vandre ad naturskønne stier.

Er I mere til ren afslapning, kan I selvfølgelig også ”nøjes” med at nyde atmosfæren på det gamle hotel og tage med en slentretur i bykernen i Ringkøbings snævre, brostensbelagte gader, hvor I finder smukke, gamle huse.

Opholdet gælder for 2 personer og inkluderer:

 • 1 overnatning i dobbeltværelse
 • 2-retters middag
 • 1 glas husets hvidvin og 1 glas husets rødvin til middagen
 • Morgenbuffet

SPOTpris 999 kr. Normalpris 1.699 kr. Spar 41 %

Opholdet kan benyttes med ankomst alle ugens dage til og med d. 1. marts 2020.

Værelserne er placeret i hotellets anneks på 1. og 2. sal.

Køb evt. flere værdibeviser og brug dem i forlængelse af hinanden, hvis I ønsker et længere ophold.

Tillæg og tilkøb (Betales direkte til hotellet):

 • Weekendtillæg fredag og lørdag - 150 kr. pr. værelse pr. nat
 • Opgradering af værelse til hovedbygningen eller tilbygningen - 150 kr. pr. nat.

Tjek-ind: Tidligst kl. 14.00
Tjek-ud: Senest kl. 11.00En gammel handels- og søfartsby
Ringkøbing er smukt beliggende ved Ringkøbing Fjord. Ringkøbing er en gammel handels- og søfartsby med en historie, der går helt tilbage til midten af 1200-tallet. Hotel Ringkjøbing, som blev opført ca. år 1600, er byens ældste hus, bortset fra kirken. Købmandsgården var gennem mange år byens største købmandsgård. Siden 1833 har der været gæstgivergård og hotel, hvilket også betyder, at Hotel Ringkøbing er et af landets ældste hoteller.

The Watchmans Pub
The Watchmans Pub er hotellets restaurant, der med sin charme, stil og mad forkæler sine gæster. Her er rammerne både sat for en romantisk middag, en hyggelig familiemiddag eller en anden helt særlig begivenhed. Hotel Ringkjøbing er et velbesøgt spisested, som er kendt blandt byens borgere.

Hotellet råder over 59 moderne indrettede værelser. De fleste af dem ligger i et af hotellets hyggelige annekser. Alle værelser har eget bad/toilet, TV, radio, telefon og gratis internet. Værelset er placeret i annekset på torvet på 1. eller 2. sal.


Inspiration til lokale attraktioner

 • Laubjergs Planteskole & Rosenhave: Laubjergs Rosenhave er optaget på Turismens Fællesråds liste over betydende danske seværdigheder. Haven består af mere end 5000 roser. Der finder til stadighed udvidelse og udskiftning i sortimentet.

 • Enemærkets Hostahave: Hyggelig besøgshave blandt skyggefulde træer. Her er over 1200 forskellige hostaer fordelt på ca. 10.000 m2.

 • Adventure Park i Ringkøbing: Aktivitetspark med fodboldgolf, adventuregolf, Væddeløbsbane med mekaniske heste m.m. Indendørs er der legeland for børnene, aktiviteter og lege for alle og snooker.

 • Skjern Enge: Skjern Enge er rig på oplevelser, hvad enten man ønsker at studere det betagende fugleliv, prøve lykken med fiskestangen, sejle med kano eller vil cykle, ride eller vandre ad de mere end 20 kilometer stier, der er anlagt i naturområdet. Området besøges da også årligt af flere tusinde turister, der ønsker at opleve de vidtstrakte enge, den høje himmel og Danmarks eneste floddelta.
 • Ringkøbing-Skjern Museum: Gå på opdagelse i den levende historie på Ringkøbing-Skjern Museum. Der er oplevelser for både store og små på de 14 besøgssteder omkring Ringkøbing Fjord og i det landskab, der omgiver dem. Her kan opleves: En intakt reberbane, en hollandsk vindmølle, en fredet strandfogedgård, et fungerende fyrtårn og 10 andre bevaringsværdige eller fredede.

Se præsentation af Hotel Ringkjøbing:

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du dit ophold hos Hotel Ringkøbing på 97 32 00 11 eller på mail info@hotelringkobing.dk. Kan du ikke komme igennem på telefon, så forsøg roligt igen senere, da hotellet kan have travlt. Husk at oplyse den unikke kode fra værdibeviset, dato, navn og telefonnummer.

Medbring printet værdibevis til hotellet, når opholdet skal indløses.

Der tages forbehold for udsolgte datoer og vi anbefaler derfor, at du booker dit ophold hurtigst mulig. Såfremt ønskede dato ikke er ledig, så har du 14 dages fortrydelsesret fra købet er gennemført.

Opholdet kan benyttes med ankomst alle ugens dage til og med d. 1. marts 2020.

Én unik kode gælder for ét ophold for to personer på Hotel Ringkjøbing.

Opholdet gælder for 2 personer og inkluderer:
1 overnatning i dobbeltværelse
2-retters middag
1 glas husets hvidvin og 1 glas husets rødvin til middagen
Morgenbuffet

OBS Værelserne er placeret i hotellets anneks på 1. og 2. sal.

Køb evt. flere værdibeviser og brug dem i forlængelse af hinanden, hvis I ønsker et længere ophold.

Tillæg og tilkøb (Betales direkte til hotellet):

Weekendtillæg fredag og lørdag - 150 kr. pr. værelse pr. nat
Opgradering af værelse til hovedbygningen eller tilbygningen - 150 kr. pr. nat.

Tjek-ind: Tidligst kl. 14.00
Tjek-ud: Senest kl. 11.00

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Hotel Ringkøbings officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende opholdet rettes til Hotel Ringkøbing. Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Generelle_vilkaar

Hotel Ringkjøbing

Torvet 18, 6950 Ringkøbing

Sidste chance: 01. november 2019 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst