Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Ophold på Kaløvig Badehotel ved Aarhus

Kaløvig Badehotel forener det maritime miljø med ro, lækker mad og hygge kun 14 km fra Aarhus centrum. Et lille paradis med Mols Bjerge som fascinerende baggrundskulisse. Opholdet er inkl. 2 overnatninger, 2-retters middag i Brasseriet og morgenmad.

KALØVIG BADEHOTEL ved Aarhus - 2 overnatninger, 2-retters middag i Brasseriet og morgenmad.

Pris1.495

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
11 solgte

Værdi2.495

Rabat40

Spar1.000

Oplev den maritime stemning i de smukke omgivelser på Kaløvig Havn, hvor Kaløvig Badehotel inviterer indenfor til hygge og gourmetmad. Kaløvig ligger kun 14 km fra Aarhus.

Stilen i køkkenet er moderne dansk-fransk brasserie, hvor fisk og skaldyr i bugten og lokale råvarer er i fokus. Resultatet er forførisk enkelthed og masser af velsmag. Blomsterne på bordene er lige så friske som luften fra havet. Og gennem panoramavinduerne i restauranten, er der en dragende udsigt til Kaløvig Bådhavn og bugten. Alt i alt en gennemført spiseoplevelse!

Opholdet er for 2 personer og inkluderer:

  • 2 overnatninger
  • 2-retters middag i Brasseriet (begge aftener)
  • Morgenmad begge dage

SPOTpris 1.495 kr. Normalpris 2.495 kr. Spar 40 %

Opholdet kan benyttes med ankomst alle åbningsdage til og med d. 31. marts 2020.

OBS: Vær opmærksom på, at I deler bad og toilet med et andet værelse.



Kaløvig Badehotel

Kaløvig Badehotel er et lille paradis helt for sig selv, som du finder 14 km fra Aarhus centrum og med Mols Bjerge som fascinerende baggrundskulisse. Hotellet har 20 enkle og hyggelige værelser, der ligger i fem små huse hver med fire dobbeltværelser samt lille fælles stue og to toiletter samt badeværelser.

Fra Kaløvig bådehavn kan man med egen båd let nå til de mange skønne bugter og strande på Mols, Samsø og Tunø. I bugten lever der marsvin og sæler, og de senere år er der sågar spottet delfiner, der har boltret sig i vandet.

Året rundt kan de vandglade hoppe i Aarhusbugten og efterfølgende varme sig i saunaen. Og er det sommer, er det tæt ved lykken at slå sig ned på den fine, hvide sandstrand.

Aarhus og andre gode oplevelser i nærheden
Er I på ophold på Kaløvig Badehotel, er det oplagt at lægge tid ind til at besøge Aarhus. Smilets by har en masse at byde på, lige meget om I er til kunst, kultur, action, shopping eller noget helt andet. Besøg fx ARoS, Den Gamle By eller Moesgaard Museum. Gå ombord i spændende gastronomiske oplevelser eller gør et godt køb i de mange  forretninger, der byder på alt, hvad hjertet kan begære fra unikakunst til seneste, nye tøjmode. 

I overkommelig køreafstand fra hotellet finder I også både Ree Park, Randers Regnskov, Djurs Sommerland, Kattegatcentret og selvfølgelig de mange smukke naturoplevelser i Mols Bjerge. 

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Du reserverer dit ophold info@kalovigbadehotel.dk eller på telefon 39390260. Husk at oplyse, hvor du har købt tilbuddet og den/de unikke kode(r) fra værdibeviset.

Medbring printet værdibevis, når tilbuddet indløses.

Opholdet kan benyttes med ankomst alle åbningsdage til og med d. 31. marts 2020.

Der tages forbehold for udsolgte datoer. Vi anbefaler derfor, at du booker dit ophold hurtigst muligt, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Således kan du returnere tilbuddet, hvis den ønskede periode mod forventning IKKE er ledig.

Der gøres opmærksom på, at der kan forekomme travlhed i starten og slutningen af indløsningsperioden samt i weekender.




Én unik kode gælder for ét ophold for 2 personer på Kaløvig Badehotel.

Opholdet er for 2 personer og inkluderer:
2 overnatninger
2-retters middag i Brasseriet (begge aftener)
Morgenmad begge dage

OBS: Vær opmærksom på, at I deler bad og toilet med et andet værelse.

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Kaløvig Badehotels officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende opholdet rettes til Kaløvig Badehotel.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Generelle_vilkaar

Kaløvig Badehotel

Åstrup Strandvej 68A, 8541 Skødstrup


Sidste chance: 31. oktober 2019 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst