Udarbejdelse af testamente eller ægtepagt

Sidste chance!

NYHED! Opnå økonomisk og juridisk sikkerhed for dig og familien. Nu kan du få udarbejdet en ægtepagt eller et testamente med hjælp fra Familie og Arv. Det er tryghed for dig og familien!

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Livet byder ofte på uforudsete udfordringer. Derfor kan det give både dig og din familie tryghed, hvis du har taget stilling til, hvad der skal ske i tilfælde af, at du og din ægtefælle bliver skilt, at du bliver syg eller hvis du går bort.

Med denne deal står Familie og Arv klar til at hjælpe dig med at udarbejde et testamente eller en ægtepagt, så du er sikret, at dine ønsker bliver fuldt, hvis de uforudsete udfordringer skulle ramme.

Familie og Arv bestræber sig på at gøre hver samtale personlig og uformel, så du kan føle dig tilpas. Tillid, tryghed, kvalitet og samarbejde er nøgleværdier for Familie og Arv, som er klar til at sætte dig og dine ønsker i fokus.


Vælg mellem:

Udarbejdelse af testamente
SPOTdealpris: 1.559 kr. Normalpris 2599 kr. Spar 40%

Udarbejdelse af ægtepagt
SPOTpris 1559 kr. Normalpris 2599 kr. Spar 40%

Efter købet skal du kontakte Familie og Arv på tlf.: 42 50 27 28 eller på mail: kontakt@familieogarv.dk.

Du oplyser her, at der er tale om en SPOTdeal og dernæst, om du er interesseret i udarbejdelsen af et testamente eller en ægtepagt.

Herefter aftaler I nærmere, om mødet skal ske via telefon eller over mail.



Testamente
Et testamente giver dig mulighed for at bestemme, hvad der skal ske med din formue, når du går bort. Hvis du ikke har oprettet et testamente, vil arven blive fordelt efter Arveloven, som ikke tager hensyn til moderne familierelationer, papirløse ægteskaber og sammenbragte børn. Et testamente giver mulighed for at tilgodese dem, du ønsker. 

Ægtepagt
En ægtepagt er en aftale mellem ægtefæller om, hvordan ens formue skal fordeles i tilfælde af skilsmisse eller dødsfald. Her vil den længstlevende som oftest være sikret at kunne holde sine egne aktiver udenfor opgørelsen af den andens dødsbo.

Hvis du ikke har indgået en ægtepagt, vil alle aktiver deles ligeligt, hvis ægteskabet ophører. Det skader aldrig at være på den sikre side - og med denne deal er det ikke prisen, du skal bekymre dig om, så skynd dig at slå til!

Værdibeviset kan benyttes frem til d. 30. januar 2020. 

Efter købet skal du kontakte Familie og Arv på tlf.: 42 50 27 28 eller på mail: kontakt@familieogarv.dk.

Du oplyser her, at der er tale om en SPOTdeal og dernæst, om du er interesseret i udarbejdelsen af et testamente eller en ægtepagt.

Herefter aftaler I nærmere, om mødet skal ske via telefon eller over mail. 

 

Én unik kode gælder for udarbejdelse af testamente eller ægtepagt. 

Du vælger mellem udarbejdelse af testamente eller ægtepagt. 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Familie og Arv på kontakt@familieogarv.dk eller telefon: 42 50 27 28

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på https://spotdeal.dk/Generelle_vilkaar

 

 

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Familie og Arv

Mokkavej 13, 1. sal, 2610 Rødovre
Tlf.: 42 50 27 28 | CVR: 39578433 | kontakt@familieogarv.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 30. oktober 2019 kl. 23:59

Udarbejdelse af testamente eller ægtepagt