Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Gourmetophold med vinmenu på Malling Kro

Nyd en 4-retters gourmetmiddag med vinmenu, overnatning og skøn morgenbuffet på Malling Kro, der ligger lidt uden for Aarhus tæt ved Moesgaard Museum. Malling Kro er et tilløbstykke, som er med i White Guide og flot anmeldt i Den Danske Spiseguide.

MALLING KRO nær Aarhus - Gourmetophold med 4-retters gourmetmiddag og tilpasset vinmenu mm.

Pris 1.875

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
135 solgte

Værdi3.150

Rabat40

Spar1.275

Malling Kro er ikke en hvilken som helst kro, men derimod et af de steder, der bliver lagt mærke til og holdt øje med. For det gastronomiske niveau er skyhøjt, og vinkælderen er et slaraffenland for vinenstusiaster.

Nu har du chancen for at forkæle dig selv eller en, du holder af, med et skønt ophold på kroen, hvor omdrejningspunktet er den 4-retters gourmetmiddag med tilhørende vinmenu. Middagen er inspireret af sæsonen, kreéret af Tina Schou og hendes dygtige team. 


Opholdet er for 2 personer og inkluderer:

  • 1 overnatning i dobbeltværelse
  • Aperitif & appetizer
  • 4-retters gourmetmiddag (serveres onsdag, torsdag og fredag mellem kl. 17.30 - 22.30)
  • Velafstemt, spændende vinmenu
  • Morgenbuffet inkl. morgenbitter (serveres kl. 8-10)

%Pris%] 1.875 kr. for 2 personer. Normalpris 3.150 kr. Spar 40 %

Opholdet kan benyttes med ankomst onsdag, torsdag og fredag fra d. 9. oktober 2019 indtil d. 1. april 2020. 

Tilkøb (Betales direkte til Malling Kro):

  • 1 ekstra overnatning inkl. morgenmad: 750 kr. for 2 personer

Tjek ind tidligst kl. 15.00
Tjek ud senest kl. 10.30


Malling Kro
Malling Kro ligger i hjertet af den hyggelige by Malling kun 10 km syd for Aarhus og nær det nye Moesgaard Museum i et roligt og charmerende landsbymiljø, tæt ved skov og strand. Kroen er et sted, hvor du som gæst føler dig velkommen i rare omgivelser med afslappet atmosfære, hvor personalet altid gør deres bedste for at give dig en behagelig oplevelse.

Gennem de sidste 23 år er Malling Kro løbende og nænsomt blevet renoveret til en mere moderne udgave af kroen, der har eksisteret i over 125 år. Alle værelser på Malling Kro er nyrenoverede med eget bad og toilet samt gratis WiFi - og flere af dem har en størrelse med plads til op til 4 personer. Der findes 8 dobbeltværelser på den hyggelige kro.  

Kroen har for nylig fået anlagt en helt ny terrasse ud mod Stationspladsen, hvor både frokost, eftermiddagskaffe og måske et køligt glas rosé kan nydes. Er vejret til det, kan også middagen serveres udendørs i kroens hyggelige gårdhave.

Aarhus' Letbane kører lige uden for døren og stopper bl.a. ved Bruuns Galleri på Hovedbanegården i Aarhus C, eller Dokk1 - byens nye havneområde, som også er et besøg værd.

Moderne dansk/fransk gourmetkøkken

Kroen har siden 1995 været ejet af parret Tina Schou og Rico Jørgensen. Tina er udlært tjener og kok og har en fortid på blandt andet Søllerød Kro. Rico er restaurationschef og sommelier og har tidligere arbejdet på Michelinrestauranten, Nouvelle, sammen med ejeren af Mefisto, Lars Kyllesbech.

På Malling Kro forener Tina, Rico samt værtinde Hanne Buhlsammen med det øvrige team traditioner og kvalitet med fornyelser på et højt gastronomisk niveau. Maden er moderne dansk med inspiration fra det franske køkken og lavet på gode, danske råvarer - altid serveret med et smil og sjæl fra det afslappede, men kompetente team. Middagen kan, når vejret tillader det, også nydes i den hyggelige gårdhave.

Hædret vinsortiment
Værd at bemærke er, at kroen har ét af Danmarks bedste vinsortimenter. Over 1000 valgmuligheder, som er medvirkende til, at det amerikanske vinmagasin Winespectator har givet kroen udmærkelsen 'Best of Award of Excellence', som kun få andre danske restauranter kan bryste sig af at have opnået.

Derudover har Malling Kro fået tildelt den højeste udmærkelse '3 glas' samt 2 stjerner i Den Danske Spiseguide. I White Guide 2015/16 har Malling Kro fået over 70 points, som betyder, at kroen ligger i kategorien 'meget højt niveau'. I foråret er de også i White Guide blevet kåret til at have danmarks bedste vinkort 2016/2017.

Kulturperler og golf

Lige meget hvornår på året, I besøger Malling Kro, er der masser af muligheder for store oplevelser i området. Besøg fx det nye Moesgaard Museum, MOMU, der kun ligger små 5 km fra kroen. Museet byder på spændende og engagerende arkæologiske og etnografiske udstillinger. Der er bl.a. en udstilling fra Oldtiden, hvor du kan møde verdens bedst bevarede moselig, Grauballemanden. 

Er I glade for golf er Aarhus eller Odder golf klub et besøg værd. Begge klubber ligger naturskønt og kun et godt 'drive' fra kroen. På hotellet kan I få kort til  til Aarhus by og byens golfbane.

Anmeldelser:

"Underspillet jysk klasse"
Malling Kro er optaget i White Guide 2015/16 som er en guide til de bedste danske restauranter i Danmark. Her har de fået 70 point ud af 100, hvilket er kategorien 'meget højt nineau'. I anmeldelsen har de bl.a. fået ordene "Underspillet jysk klasse".

"Maden holder højt niveau"
Gastromand besøgte Malling Kro i marts 2014 og gav følgende vurdering af kroen: 'Når alt kommet til alt, er Malling Kro bestemt et visit værdigt. Maden holder højt niveau og kombineret med vinudvalget, gør det kroen til et must-visit for vinentusiasterne. Læs hele anmeldelsen her

Også Aarhus Stiftidende har omtalt restauranten, da den i 2016 udmærkede sig for sit vinkort. Læs artiklerne her og her.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du dit ophold hos Malling kro på info@mallingkro.dk. Husk at medbringe værdibevis(er) udprintet ved ankomst. Eventuelle tilkøb bestilles direkte ved booking af opholdet.

Medbring printet værdibevis til hotellet, når opholdet skal indløses.

Der tages forbehold for udsolgte datoer. Vi anbefaler derfor, at du booker dit ophold hurtigst muligt, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Således kan du returnere opholdet, hvis den ønskede periode mod forventning ikke er ledig. Når opholdet er booket er det hotellets afbestillingsregler, der gælder.

BEMÆRK: Booking er bindende 7 dage før ankomst.

Ved spørgsmål kan Malling Kro kontaktes på info@mallingkro.dk eller tlf: 86 93 10 25.

Opholdet kan benyttes med ankomst onsdag, torsdag og fredag fra d. 9. oktober 2019 indtil d. 1. april 2020. 

Én unik kode gælder for ét ophold til 2 personer på Malling Kro.

Opholdet inkluderer:
1 overnatning i dobbeltværelse
Aperitif & appetizer
4-retters gourmetmiddag (Serveres onsdag, torsdag og fredag mellem kl. 17.30 - 22.30)
Velafstemt, spændende vinmenu
Morgenbuffet inkl. morgenbitter (serveres kl. 8-10)

Tilkøb (Betales direkte til Malling Kro):
1 ekstra overnatning inkl. morgenmad: 750 kr. for 2 personer

Tjek ind tidligst kl. 15.00
Tjek ud senest kl. 10.30

BEMÆRK: Booking er bindende 7 dage før ankomst.

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Malling Kros officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende opholdet rettes til Malling Kro. Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar 

Malling Kro

Stationspladsen 2, 8340 Malling


Sidste chance: 30. oktober 2019 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst