Ophold på Nørre Vissing Kro

Sidste chance!

Tag lidt væk og nyd et ophold på hyggelige Nørre Vissing Kro, der er kendt for sit fremragende køkken og charmerende rammer. Kroen ligger omgivet af Søhøjlandets smukke natur nær mange spændende seværdigheder bl.a. i hyggelige Skanderborg.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Den kongeligt privilegerede Nørre Vissing Kro anno 1801 ligger ved bakker, skove og søer - kun 25 minutter til Aarhus og Silkeborg. Nørre Vissing Kro er ikke blot kendt for sine charmerende rammer, men også for det gode køkken, som har givet kroen en fornem plads i spiseguiden White Guide. Desuden har Nørre Vissing Kro høstet en lang række gode madanmeldelser gennem de sidste mange år. 

Maden tilberedes med færdighed, gode råvarer og en masse kreativitet. Og bemærkelsesværdigt er, at mange af råvarene er fra egnen. Fisk som sandart, gedde og aborre er fanget i en af områdets søer. Og svampe, bær og kronvildt er ofte fra omkringliggende skovområder.

Kroen er ikke til at tage fejl af, når I kører gennem landsbyen Nørre Vissing på landevejen fra Skanderborg og nordpå mod Hammel: Den 200 år gamle landevejskro er siden gennemrenoveret fra yderst til inderst, og lyser de vejfarende i møde med sine lavendelblå mure.

Opholdet kan benyttes frem til d. 31. juli 2020, så hvad enten du planlægger et vinter - eller et sommerophold, er det et fremragende sted at tage hen, hvis du bare trænger til forkælelse og rekreation. 


Opholdet inkluderer: 

  • 1 overnatning i standard værelse
  • 2-retters middag - i udvalgte perioder kan det være buffet
  • Morgenbuffet.

SPOT pris 945 kr. for 2 personer. Normalpris 1.385 kr. spar 31%

Opholdet kan benyttes mandag til lørdag til og med d. 31. juli 2020.

Der tages forbehold for udsolgte datoer.

Tillæg (betales direkte til Nørre Vissind Kro):
* Lørdagstillæg i perioden d. 1/4 - 31/7 - 100 kr. pr. værelse.


Det kan du opleve, når du besøger på Nørre Vissing Kro

  • Kroens sansehave med krydderurter, springvand og vinvæg.
  • Søhøjlandet lige uden for døren med skove, søer og bakker.
  • Midtjyllands bedste sø badning med sandstrand - kun 5 minutters kørsel fra kroen.
  • Silkeborg med Asger Jorn museet, Museum Silkeborg og Aqua Akvarium og Dyrepark - 20 minutters kørsel fra kroen.
  • Aarhus med AroS Aarhus Kunstmuseum, Den gamle By og Moesgård Museum - 25 minutters kørsel fra kroen.


Om Nørre Vissing Kro
Det hele begyndte med en smugkro her ved vejkrydset i Nørre Vissing. Det var et godt sted at gøre holdt og få en snak over en saltsild, et krus godt øl og en tår brændevin eller to. I 1801 flyttede kroen til den nuværende plads, og ved samme lejlighed fik kroen kongeligt privilegium. Det betød bl.a., at værten havde eneret på at brygge øl og brænde brændevin.

I dag er kroen familiedrevet, og når I træder indenfor, ser du straks, at familien holder meget af den blå farve. Restauranten er holdt i grå og blå farver, og havestuen fryder øjet med dens blå nuancer i kobolt og lavendel.

Foruden de mange blå nuancer er der mange detaljer på kroen. Her er ingen tvivl om, at familien går op i stedets indretning, og de har en god smag. I rummene er en fin blanding af smukt gammelt og moderne interiør.

Prikken over i'et i indretningen er de mange skønne blomsterdekorationer, der er et farverigt indslag i indretningen og ikke mindst giver en skøn duft. Huset har sin egen blomsterdekoratør, som året rundt arrangerer spændende dekorationer med årstidens blomster, planter og naturmaterialer. 

Du reserverer dit ophold hos Nørre Vissing Kro på Tlf.: 86 94 37 16 - mm@nr-vissing-kro.dk. Husk at oplyse den unikke kode fra værdibeviset, dato, navn og telefonnummer. Eventuelle tilkøb bestilles direkte ved reservationen af opholdet.

Medbring printet værdibevis til hotellet, når opholdet skal indløses.

Der tages forbehold for udsolgte datoer. Vi anbefaler derfor, at du booker dit ophold hurtigst muligt, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Således kan du returnere opholdet, hvis den ønskede periode mod forventning ikke er ledig.

Der gøres opmærksom på, at der kan forekomme travlhed i starten og slutningen af indløsningsperioden samt i weekender.

Ved spørgsmål kan Nørre Vissing på Tlf.: 86 94 37 16 - mm@nr-vissing-kro.dk kontaktes.

Opholdet kan benyttes mandag til lørdag til og med d. 31. juli 2020.

 

Én unik kode gælder for ét ophold til 2 personer på Nørre Vissing Kro

Opholdet inkluderer: 
1 overnatning i standard værelse
2-retters middag - i udvalgte perioder kan det være buffet
Morgenbuffet.

Tillæg (betales direkte til Nørre Vissind Kro):
* Lørdagstillæg i perioden d. 1/4 - 31/7 - 100 kr. pr. værelse.

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Nørre Vissing Kros officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende opholdet rettes til Nørre Vissing Kro. Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på https://spotdeal.dk/Generelle_vilkaar

 

 

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Nørre Vissing Kro

Låsbyvej 122, 8660 Skanderborg
Tlf.: 86 94 37 16 | CVR: 30638948 | hsn@smalldanishhotels.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 28. oktober 2019 kl. 23:59

Ophold på fine Nørre Vissing Kro