Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Forårskrydstogt i det østlige Middelhav

Sejl fra romantiske Venedig til smukke og historiske steder i det østlige Middelhav. Oplev bl.a. Dubrovnik, den græske hovedstad og den lille perle Kotor. Du får 7-nætters krydstogt, 1 nat på hotel og fly d. 12. eller 19. april. Betal kun depositum nu.

KRYDSTOGT ØSTLIGE MIDDELHAV - 7-nætters krydstogt & 1 nat på hotel ved Venedig. Fly fra CPH i april.

Pris 9.590

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
8 solgte

SPOTpris!

Dette krydstogt tager dig gennem Adriaterhavet - noget af det flotteste farvand Europa har at byde på - med anløb i hyggelige og historiske byer. De fleste steder er der både kulturelle oplevelser og mulighed for afslappende dage med selvforkælelse.

Du flyver direkte fra København til Venedig og transporteres til Costa Luminosa, som ligger i havnen og venter på dig. Når hun stævner ud fra Venedig, går turen først til Bari i det sydlige Italien. Byen bærer stadig præg af de mange civilisationer, som har regeret her, så du finder levn fra både romere, byzantinere, normannere og schwabere. Baris basilika siges desuden at huse de jordiske rester af selveste julemanden. Nærliggende Alberobello er kendt for sine cylindriske, eventyragtige huse, mens Materas antikke kvarter har over hundrede ”hulekirker” og andre boliger hugget ud i kalksten.

Turen fortsætter til Grækenland, hvor der gøres stop på Korfu, hvis frodige flora tæller oliven- og appelsintræer samt cypresser i overflod. Gå en tur i de smalle gader i den muromkransede, gamle bydel og besøg villaen, Achilleion, der var Prinsesse Sissi af Østrigs hjem, er udsmykket med overdådige freskomalerier, dekoreret med klassiske motiver fra den græske mytologi og omkranset af storslåede haver. Neo Frourio er et arkitektonisk interessant fort med dystre fangekældre, en labyrint af løbegange med kamre og trapper samt en storslået udsigt over byen og bugten.

Den græske hovedstad, Athen, står nu for tur. Det er en vaskeægte storby med masser af seværdigheder og gode shoppingmuligheder. Besøg f.eks. betagende Akropolis, tag en tur med kabelbanen for en fantastisk udsigt eller slentr en tur på Plakaen, hvor du også kan nyde en smagfuld, græsk frokost på en af de hyggelige beværtninger.

Næste anløb bliver i Montenegro, hvor byen Kotor besøges. Denne lille perle af en by er placeret mellem bjerge i bunden af en naturskøn bugt, og dens gamle del er en middelalderlig labyrint med museer, kirker og små pladser med hyggelige caféer.  

Inden Costa Luminosa vender tilbage til Venedig, lægges der til i Dubrovnik, der i 6 århundreder – frem til Napoleons invasion i 1808 - var en selvstændig stat. Den smukke gamle bydel, der er fri for trafik, tager næsten vejret fra én med sin helt specielle atmosfære med marmorbelagte gader og flotte bygninger i forskellige stilarter. Rektorens palads fra det 15. århundrede blander f.eks. gotik og renæssance og huser en omfattende samling malerier, møbler og andre genstande fra tiden, hvor Dubrovnik var selvstændig. Gå også en tur på toppen af den imponerende bymur med vagttårnene og oplev den fantastiske udsigt over havet og byens tage.

Søndag morgen kan du opleve en flot indsejling til ”Adriaterhavets Dronning”, Venedig. Efter morgenmaden ombord forlades skibet, og du køres til dit hotel i Mestre lige udenfor Venedig. Du kan nemt tage ind til Venedig igen og gå på Markuspladsen og Rialtobroen og beskue kanalerne samt Dogepaladset. Valget er helt dit eget. Mandag flyver du hjem til Danmark efter en dejlig rejse med mange spændende oplevelser i land og afslappende timer ombord på det flotte skib.


Rejsen inkluderer:

 • Fly fra København til Venedig t/r
 • 20 kg bagage plus 8 kg håndbagage
 • Transport fra lufthavn til skib og fra skib til hotel
 • 1 nat med morgenmad på 3* hotel i Mestre ved Venedig
 • 7 nætter i den valgte kahytstype
 • Helpension ombord på skibet
 • Fri adgang til skibets buffet i åbningstiden
 • Kaffe, te, vand og juice til morgenmaden
 • Rengøring og håndklædeservice både i kahyt og ved pool
 • Underholdning ombord, herunder fri adgang til skibets teater og musik
 • Fri adgang til fitness, jacuzzi og løbebane
 • Obligatorisk serviceafgift som udgør 630 kr.
 • Ekspeditions- og udstedelsesgebyr.

Pris pr. person ved 2 personer pr. kahyt:

Afrejse den 12. april 2020
Indvendig Kahyt Classic: SPOTpris 9.990 kr.   
Indvendig Kahyt Premium: SPOTpris 10.590 kr. 
Udvendig Kahyt Classic*: SPOTpris 11.490 kr.
Udvendig Kahyt Premium: SPOTpris 11.990 kr.
Balkon Kahyt Classic: SPOTpris 13.490 kr.
Balkon Kahyt Premium: SPOTpris 13.990 kr.

Afrejse den 19. april 2020
Indvendig Kahyt Classic: SPOTpris 9.590 kr.
Indvendig Kahyt Premium: SPOTpris 9.990 kr.
Udvendig Kahyt Classic*: SPOTpris 10.990 kr.
Udvendig Kahyt Premium: SPOTpris 11.490 kr.
Balkon Kahyt Classic: SPOTpris 12.990 kr.
Balkon Kahyt Premium: SPOTpris 13.490 kr.

* Begrænset udsigt kan forekomme grundet redningsudstyr.

Bestilling og betaling
Ved bestilling hos SPOTdeal betaler du KUN et depositum på 4.000 kr. pr. person. Restbeløbet afregnes direkte til Øster Lindet 90 dage før afrejse. Depositum er ikke refunderbart og samme gælder restbeløbet fra 90 dage før afrejse. Det anbefales, at du tegner en afbestillingsforsikring v. sygdom.

Prisen er ekskl.: 
Hvad ikke fremgår direkte under inklusive herunder

 • Alle former for personlige forsikringer
 • Udflugter
 • Drikkevarer udover de nævnte
 • Transfer fra hotel til lufthavn
 • Turistskat, der betales direkte til hotellet.

Kahytstyper Classic og Premium
I begge kategorier er service og mad inkluderet som beskrevet. Tilkøber du Premium, betyder det visse fordele, som er:

 • De bedst beliggende kahytter på skibet
 • Hvor der er størrelsesforskel, er Premium de største
 • 24-timers roomservice efter gældende menu
 • Valg af spisetid, tidlig eller sen og ønske om at sidde ved lille eller større bord.

Ønsker til spisetid og bordstørrelse fremsættes ved bestillingen hos Øster Lindet.


Sejlplan:

Dag 1: Fly til Venedig og transfer til skibet. Afgang Venedig kl. 17.00
Dag 2: Kl. 14.00-20.00 Bari, Italien
Dag 3: Kl. 09.00-14.30 Korfu, Grækenland
Dag 4: Kl. 12.30-19.30 Piraeus/Athen, Grækenland
Dag 5: På havet
Dag 6: Kl. 08.00-17.00 Kotor, Montenegro
Dag 7: Kl. 08.00-14.00 Dubrovnik, Kroatien
Dag 8: Ankomst Venedig kl. 09.00. Transfer til hotel
Dag 9: Hjemrejse

Der må tages forbehold for ændringer i anløb og tider. Ved fremsendelse af krydstogtsbilletten vil eventuelle ændringer fremgå.


Transport
I prisen indgår flytransport:

Udrejse: Kl. 08.20-10.20 København – Venedig
Hjemrejse: Kl. 14.25-16.30 Venedig – København 

Der tages forbehold for ændring af flytider.

Transfer fra lufthavn til skib og fra skib til hotel er inkluderet. Du sørger selv for transporten fra hotellet til lufthavnen ved hjemrejse.

Hotel ved Venedig
Du bor på et godt 3* hotel i Venedig forstaden Mestre ca. 10-15 km fra Markuspladsen, så der er let adgang frem og tilbage. Fine værelser med eget bad og toilet. Opholdet er med morgenmad. Turistskat betales direkte til hotellet.

Helpension
Ombord på skibet indgår helpension. Der serveres mad i skibets hovedrestaurant morgen, middag og aften. Her tilbydes en varieret valgmenu. Til aftensmad har du fast spisetid. Til morgenmad og frokost er det frit indenfor restaurantens åbningstid.

Ombord findes desuden en stor buffet, som er åben fra tidlig morgen til sent. Ønsker du at indtage din morgenmad, frokost, aftensmad eller et mellemmåltid her, kan du frit komme, som det passer dig bedst indenfor åbningstiden.

Drikkepakker
Der tilbydes en ”all inclusive” drikkepakke (Piu Gusto) på denne tur. Denne omfatter drikke ad libitum i skibets udskænkningssteder. Det gælder for vin, øl, vand og diverse cocktails, drinks, likør m.m. ud fra udskænkningsstedets barkort. Visse premiummærker og minibaren er undtaget. Drikkepakken skal bestilles sammen med rejsen og afregnes til Øster Lindet eller kan senere bestilles online eller ombord.

Børn u/18 år: 910 kr. (130 kr. pr. dag)
Voksne: 1.575 kr. (225 kr. pr. dag)

Børn og ekstra opredninger
Børn og voksne, som rejser sammen med to fuldt betalende og sover i ekstra opredning i samme kahyt, betaler en fast pris uanset kahytskategori. Der er et begrænset antal kahytter med plads til ekstra opredninger, så forespørg inden køb hos Øster Lindet. Bestilles og betales direkte til Øster Lindet.

Børn u/18 år: 4.990 kr.

Voksne:
Afrejse 12. april: 7.490 kr.
Afrejse 19. april: 6.990 kr.

Enekahyt 
Der er et begrænset antal pladser - Der skal inden køb forespørges hos Øster Lindet, og eneværelsestillægget betales direkte til Øster Lindet.

Tillæg for indvendig kahyt: 4.000 kr.
Tillæg for udvendig kahyt: 4.700 kr.
Tillæg for balkonkahyt: 5.400 kr.

Udflugter
Ombord på skibet tilbyder rederiet en bred vifte af udflugter i forbindelse med alle anløb. Disse kan købes ombord eller på forhånd. Ved alle anløb har du også mulighed for at tage i land på egen hånd og lave din egen dag. Der tilbydes shuttlebusser til centrum af diverse byer, nogle steder er de gratis, mens man betaler andre steder.

Se rederiets udflugtsprogram

Skibet 
I skal sejle med Costa Luminosa, som er et stort og flot krydstogtsskib, der kan medtage ca. 2.500 passagerer. Skibet er som et flydende hotelresort, der byder på flot pooldæk med 3 pools, hvoraf en kan overdækkes. Nyd livet i den udendørs jacuzzi eller i det kæmpe spa- og wellnessområde. Der er underholdning på første klasse hver aften i skibets teater, som er i 3 etager, og der kan dag og aften hygges i en af skibets 11 lounger og barer. Skal man være aktiv, er der fri adgang til det store fitnesscenter, ligesom der er løbebane på skibet. Der findes desuden F1-simulator, kasino og meget mere ombord.

Kahytsbilleder
1 = Indvendig kahyt
2 = Udvendig kahyt
3 = Balkon kahyt

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du din rejse indenfor 2 hverdage. Du reserverer hos Øster Lindet telefon 70 10 63 43 eller mail info@osterlindet.dk. Ved bestilling af rejsen skal oplyses følgende:

 • Fulde navn som i pas
 • Fødselsdato
 • Pasnummer
 • Udstedelsessted for pas samt udstedelses- og udløbsdato
 • Et mobiltelefonnummer pr. kahyt
 • Navn og telefonnummer på en pårørende.
 • Evt. tilkøb.

Bestilling og betaling
Ved bestilling hos SPOTdeal betaler du KUN et depositum på 4.000 kr. pr. person. Restbeløbet afregnes direkte til Øster Lindet 90 dage før afrejse. Depositum er ikke refunderbart og samme gælder restbeløbet fra 90 dage før afrejse. Det anbefales, at du tegner en afbestillingsforsikring v. sygdom.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Øster Lindet på 70 10 63 43.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende, og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

En unik kode gælder for en person. Prisen er pr. person ved to personer pr. kahyt.

Rejsen inkluderer:

 • Fly fra København til Venedig t/r
 • 20 kg bagage plus 8 kg håndbagage
 • Transport fra lufthavn til skib og fra skib til hotel
 • 1 nat med morgenmad på 3* hotel i Mestre ved Venedig
 • 7 nætter i den valgte kahytstype
 • Helpension ombord på skibet
 • Fri adgang til skibets buffet i åbningstiden
 • Kaffe, te, vand og juice til morgenmaden
 • Rengøring og håndklædeservice både i kahyt og ved pool
 • Underholdning ombord, herunder fri adgang til skibets teater og musik
 • Fri adgang til fitness, jacuzzi og løbebane
 • Obligatorisk serviceafgift som udgør 630 kr.
 • Ekspeditions- og udstedelsesgebyr.

Prisen er ekskl.: 
Hvad ikke fremgår direkte under inklusive herunder

 • Alle former for personlige forsikringer
 • Udflugter
 • Drikkevarer udover de nævnte
 • Transfer fra hotel til lufthavn
 • Turistskat, der betales direkte til hotellet.

Vigtig information
Umiddelbart efter indløsning af værdibeviset, modtager du et rejsebevis. Du skal da tjekke, at alle data på rejsebeviset er korrekte. Når du ca. 7-10 dage før afrejse modtager din originale skibsbillet, skal du ligeledes tjekke, at alle data på billetten er korrekte.

Der må tages forbehold for ændringer i sejlplanen fra købstidspunkt til afrejse. Eventuelle ændringer vil fremgå af den originale skibsbillet, med mindre der er tale om force majeure ændringer, da disse typisk vil være fra dag til dag.

Vi gør opmærksom på, at kaptajnen uden varsel har ret til at ændre anløb eller i værste fald annullere anløb af sikkerhedsmæssige årsager, hvilket ikke berettiger til kompensation.

Måtte der på rejsen forekomme fejl eller mangler, er det vigtigt, at der straks rettes henvendelse til skibets servicedesk, luftfartsselskabet eller Øster Lindet i Danmark for afhjælpning. Vær opmærksom på, at der ikke kan kræves kompensation for fejl eller mangler, der ikke er søgt afhjulpet via en af disse kanaler.

Du skal være opmærksom på, at du rejser i det sydlige Europa og dermed i en anderledes kultur, end du kender fra Danmark, og der kan derfor opstå episoder undervejs, der kræver lidt ekstra tålmodighed og forståelse – langt hen ad vejen går det hele dog glat, især ”med et smil”.

Du sejler med et grundlæggende italiensk ejet rederi, som er meget internationalt orienteret, og det officielle skibssprog er engelsk.

Pas skal medbringes på rejsen og være gyldigt min. 6 måneder efter hjemkomst.

Det er den rejsendes eget ansvar at have rejsedokumenterne i orden.

Vi henviser til Udenrigsministeriets hjemmeside for mere information.

Børn som rejser med kun én af forældrene, med andre end forældrene, eller alene, bør altid have en rejsetilladelse / samtykkeerklæring fra forældrene ved ind- og udrejse af Brasilien. Se Udenrigsministeriets råd om børn og unges rejse.

BEMÆRK: Er du gravid, er det ikke tilladt at tage på krydstogt efter graviditetsuge 23.

Der er et begrænset antal pladser, og der tages forbehold for udsolgte kahytskategorier. Ligeledes tages der forbehold for ændringer af flytiderne.

Vi gør opmærksom på, at prisen er et tilbud, som er baseret på særligt indhentede priser fra rederiet tillagt Øster Lindets eventuelle ekstraordinære ydelser/services. Krydstogtspriser er generelt dynamiske, og der må tages forbehold for kampagner udover denne samt last minute-priser, som ikke kan kombineres med dette tilbud.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende rejsen rettes til Øster Lindet.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

 

Øster Lindet

Sønderalle 1, 6630 Rødding


Sidste chance: 19. oktober 2019 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst