Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Spansk feriestemning i Alicante

Slap af i Alicante, der ligger ved den spanske middelhavskyst. Alicante byder på ægte spansk feriestemning og masser af oplevelser og seværdigheder til de kulturinteresserede.

ALICANTE - 4 eller 7 nætter på 3* hotel inkl. morgenmad. Rejs fra CPH og BLL fra november til marts.

Pris 2.595

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
2 solgte

SPOTpris!

Leder du efter en ferie, der både byder på oplevelser og afslapning, så er Alicante oplagt. Den hyggelige havneby ligger centralt ved den spanske middelhavskyst og frister med både afslappet spansk feriestemning og interessante seværdigheder.

I bor det 3-stjernede Hotel Boutique Calas de Alicante i området Cabo de la Huerta. Med et stenkast til havet og en beliggenhed tæt på centrum har dette hotel den oplagte beliggenhed, når Alicante skal opleves.


Rejsen inkluderer:

  • Fly fra København eller Billund til Alicante t/r med Ryanair.
  • 10 kg håndbagage pr. person.
  • 4 eller 7 overnatninger på det 3* Hotel Boutique Calas de Alicante i delt dobbeltværelse.
  • Morgenmad alle dage.

Pris pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse:


Hotel Boutique Calas de Alicante
Det 3-stjernede Hotel Boutique Calas de Alicante ligger i området Cabo de la Huerta, hvis område emmer af ro med et landskab, der er beriget med klipper og smukke sandstrande. Hotellet blev renoveret i 2019, men på trods af dette formår hotellet stadig at bevare den intime stemning. Med et stenkast til havet og en beliggenhed tæt på centrum har dette hotel den oplagte beliggenhed, når Alicante skal opleves.

Hotellet har 43 lyse og nyligt renoverede værelser. Alle værelser har Wi-Fi, aircondition, pengeskab, telefon, LCD-tv og USB-opladerstationer. Derudover er der hårtørrer og gratis toiletartikler på badeværelset.

Alicante
Alicante er en havneby, der ligger centralt ved den spanske middelhavskyst. Gå nogle hyggelige slentreture langs promenaden Paseo de la Explanada, hvor lange rækker af palmer kombineret med smukke blomster og det marmorbelagte gulv i røde, sorte og sandfarvede bølger giver dig en fantastisk oplevelse.

For de kulturinteresserede er Alicante en god destination. Oplev kulturcentret Casa de la Cultura, hvor man blandt andet kan opleve udstillinger, konferencer og film. Teatro Principal (byens teater) stammer fra det 19. århundrede og har et omfattende program med shows og skuespil hele året rundt. Endelig kan man få sig en musikoplevelse på Paseo de la Explanda, hvor der ofte spilles små koncerter.

Endelig har Alicante og området omkring flere seværdigheder, der er værd at opleve. Oplev naturen på klos hold i hulerne i Canelobre eller se Europas største palmeskov lige uden for Alicante. I Orihuela kan man opleve en bred vifte af forskellige gotiske bygninger, og rejser man med børn kan den bjergrige by, Ibi, besøges. Her finder man et legetøjsmuseum som med sikkerhed vil beskæftige de mindste på rejsen.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du din rejse indenfor 48 timer. Du reserverer hos Vindrose Rejser på mail@vindroserejser.dk. Ved bestilling af rejsen skal oplyses fulde navne på alle rejsende som i passet, afrejsedato, eventuelle tilkøb og den unikke kode på værdibeviset. Herefter modtager du den nødvendige rejseinformation direkte fra Vindrose Rejser.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Vindrose Rejser på 33 13 52 23.

En unik kode gælder for en person. Prisen er pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse.

Rejsen inkluderer:

  • Fly fra København eller Billund til Alicante t/r med Ryanair
  • 10 kg håndbagage pr. person
  • 4 eller 7 overnatninger på det 3* Hotel Boutique Calas de Alicante i delt
  • dobbeltværelse
  • Morgenmad alle dage.

Der tages forbehold for udsolgte datoer. Der tages ligeledes forbehold for ændringer af flytiderne.

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Vindrose Rejsers officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende opholdet rettes til Vindrose Rejser.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar 

Vindrose Rejser

Vester Voldgade 90, 1552 Kbh V


Sidste chance: 25. oktober 2019 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst