Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Rundrejse i Kina med Yangtzecruise

Skynd dig!

Kun 2 tilbage

Oplev Kina med denne ekstraordinære rundrejse, som udover at gå til alle de klassiske højdepunkter tager jer med på et vidunderligt cruise på Yangtze-floden. Over Alle Bjerges erfarne rejseleder og Kina-ekspert, Kasper Bøndergaard er med på rejsen.

KINA - 14 dages program & Yangtzecruise. Dansk rejseleder. Afrejse CPH i april og maj 2020.

Pris 17.995

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
62 solgte

SPOTpris!

Tag med Over Alle Bjerge på en fantastisk rundrejse i Kina og oplev de gamle hovedstæder Beijing og Xian, et krydstogt på Yangtze-floden, og bliv blæst væk af det moderne Shanghai. 

Kasper Bøndergaard fra Over Alle Bjerge er rejseleder på turen, hvor I kommer til at opleve historien og de mange fortællinger, som tryllebinder i den forbudte by og på den Kinesiske Mur. Yangtse-cruiset tager jer med på en stille tur ned ad floden gennem kløfter og verdens største dæmning for at slutte med et brag i Kinas mest moderne by, Shanghai. Glæd jer til en storslået rejse gennem tid og sted.

Over Alle Bjerge har med stor succes kørt flere rundrejser i Kina i samarbejde med SPOTdeal. Se alle de flotte 5-stjernede rejseanmeldelser her. 

Rejsen inkluderer:

 • Fly fra Kastrup (Swiss airlines og Lufthansa).
 • 2 måltider ombord.
 • 14-dages program med nævnte udflugter.
 • Alle entré på nævnte udflugter.
 • Morgenmad alle dage.
 • Frokost dag 7, 9, 10 og 12.
 • Velkomstmiddag dag 2.
 • Middag dag 8, 9, 10.
 • Afskedsmiddag dag 13.
 • Et glas øl, vand eller sodavand til de inkluderede måltider (dog kun vand/sodavand på Yangtze cruise).
 • Dansk rejseleder og Kina ekspert Kasper Bøndergaard.
 • Kinesisk lokalguide.
 • Overnatninger på gode hoteller.
 • Det bedste krydstogt på Yangtze floden med fuldpension.
 • Busser med aircondition.

Afrejse fra København
20. maj - 2. juni 2020.
Dobbeltværelse: SPOTpris 17.995 kr. pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse.
Eneværelse: SPOTpris 21.995 kr. pr. person.

Afrejse fra København 
16. april - 29. april 2020.
Dobbeltværelse: SPOTpris 17.995 kr. pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse. 
Eneværelse: SPOTpris 21.995 kr. pr. person.

Begrænset antal pladser til salg.

Ikke inkluderet i rejsen:

 • Forsikring (Afbestillings- og rejseforsikring)
 • Ekstra drikkevarer til måltiderne.
 • Dumplingmiddag i Xi’an samt tangdynastishow – 350 kr.
 • Udflugtspakke Beijing – 3 udflugter med frokost – 1.150 kr.
 • Drikkepenge - beregn ca. 500 kr.

Obligatoriske tillæg:

 • Visum

Over Alle Bjerge har 20 års erfaring med Kina og har rigtig mange gode kontakter. Derfor kan Over Alle Bjerge stå for at ansøge om visum. Det klares nemt over mail.

Normalt skal alle rejsende til Kina igennem en lang visumproces, der bl.a. involverer en 10 siders ansøgning og 3 besøg på visumcenteret, hvor der skal afgives fingeraftryk. Rejser du med Over Alle Bjerge, undgår du denne besværlige ansøgningsproces.

Flytider fra København d. 16. april - 29. april 2020 (flyvninger Swiss airlines og Lufthansa)

Afgang d. 16. april fra København kl. 09.35 - Ankomst Zürich d. 16. april kl. 11.30 (Swiss Airlines)
Afgang d. 16. april fra Zürich kl. 13.15 - Ankomst Beijing d. 17. april kl. 05.15 (Swiss Airlines)

Afgang d. 28. april fra Shanghai kl. 23.25 - Ankomst München d. 29. april kl. 05.40 (Lufthansa)
Afgang d. 29. april fra München kl. 06.30 - Ankomst København d. 29. april kl. 08.00 (Lufthansa)

Flytider fra København d. 20. maj - 2. juni 2020 (flyvninger Swiss airlines og Lufthansa)

Afgang d. 20. maj fra København kl. 09.35 - Ankomst Zürich d. 20. maj kl. 11.30 (Swiss Airlines)
Afgang d. 20. maj fra Zürich kl. 13.15 - Ankomst Beijing d. 21. maj kl. 05.15 (Swiss Airlines)

Afgang d. 1. juni fra Shanghai kl. 23.25 - Ankomst München d. 2. juni kl. 05.40 (Lufthansa)
Afgang d. 2. juni fra München kl. 06.30 - Ankomst København d. 2. juni kl. 08.00 (Lufthansa)

Der tages forbehold for ændring af flytider.


 
Program

Dag1: Danmark til Beijing
Vi flyver med Swiss fra København om formiddagen. Der er fin plads om bord og mange underholdningsmuligheder. Der er desuden to gratis måltider på flyveturen. Nu begynder eventyret og vi kan for alvor se frem til 2 spændende uger hvor vi skal opleve Kinas højdepunkter.

Dag 2: Ankomst til Beijing, informationsmøde og middag
Om morgenen ankommer vi til Beijing. Vi kører ind til Beijing centrum og får allerede her et godt indtryk af denne spændende by. Vi tjekker ind på hotellet, der ligger centralt ved seværdigheder og shopping. Om aftenen skal i stifte bekendtskab med det kinesiske køkken og nyde en velkomstmiddag sammen.

Dag 3: Himmelske Freds Plads og Den Forbudte By
Vi besøger verdens største plads, Den Himmelske Freds Plads. Her ligger blandt andet Parlamentet og Maos Mausoleum, der knytter sig til den kommunistiske æra, men også de gamle kejserlige bygninger såsom frontportene og Den Himmelske Freds Port. Vi skal i dag se Den Forbudte By med dens efter sigende 9.999½ rum. Verdens største kejserlige palads blev bygget 1406-1420. Herfra har 24 kejsere regeret Riget I Midten, indtil den sidste kejser, Puyi, blev tvunget til at forlade Den Forbudte By i starten af 1900-tallet. Vi fortsætter til en silkefabrik hvor man kan lære om denne kinesiske opfindelse og se processen fra Silkelarve til de flotte færdige stoffer. 

Dagens udflugt er inkl. frokost og er en del af udflugtspakken Beijing.

Dag 4: Den Kinesiske Mur og den Olympiske By
Højdepunktet på enhver Kinarejse er for de fleste at stå på Den Kinesiske Mur.

Muren er et af de største vidundere i verden og blev erklæret bevaringsværdig af UNESCO i 1987. Som en gigantisk drage snor Den store Mur sig over 6.350 kilometer op og ned på tværs af bjerge, ørkener, græsområder og sletter fra Øst- til Vestkina. Det er et storslået og imponerende syn. Muren blev bygget for mere end 2.000 år siden.

Vi kører også forbi de fantastiske bygningsværker ved den Olympiske by. Her er det nye nationalstadion - Fuglereden - med plads til 91.000 tilskuere - der er bygget af et enormt antal stænger flettet på kryds og tværs. Vi ser også den nye nationale vandsportsarena, der kaldes Isterningen pga. det futuristiske design.

Dagens udflugt er inkl. frokost og er en del af udflugtspakken Beijing.

Dag 5: Himlens tempel
Efter morgenmaden begiver vi os ud i Beijings myldrende gader, og første stop på dagens udflugtsprogram er ved Himlens Tempel. Templet er Beijings vartegn.

Herefter tager vi til den fantastiske have, hvor vi finder det kejserlige Sommerpalads, templer, pavilloner, dekorerede korridorer og mange små haver. Her hører vi blandt andet den spændende historie om enkekejserinde Cixi. Om eftermiddagen tager vi forbi et marked hvor der vil være tid til at gøre en go handel. 

Dagens udflugt er inkl. frokost og er en del af udflugtspakken Beijing.

Dag 6: Den gamle Moske og myldrende Basar
Om morgenen kører vi med højhastighedstog til den anden af Kinas gamle hovedstæder Xi’an. Xian er den by der har været hovedstad længst tid bl.a. under Qin, Han og Tang dynastierne der anskues som Kinas guldalder. Det bærer byen præg af og vi skal nyde nogle af de fascinerende levn fra den tid. Vi besøger den største og bedst bevarede moske i Kina fra år 742. Moskeen er kinesisk inspireret og står som et symbol på den integration, der fandt sted mellem kineserne og de mange immigranter fra Mellemøsten, da Xi’an lå på Silkevejen. Vi går en tur i de smalle gader i det muslimske kvarter, hvor gadehandlerne tilbyder alverdens varer fra deres boder og butikker.

Dag 7: Terrakottasoldaterne
I 1974 fandt to bønder tilfældigt nogle rester af Kejser Qins unikke terracottahær, da de var i færd med at grave en brønd. Hæren er senere blevet dateret til år 221 før vores tidsregning. Nu er ca. 8.000 soldater med forskellige ansigtsudtryk og heste med stridsvogne gravet ud. Hæren er lavet på befaling af Kinas første kejser, Qin Shi Huang, til at bevogte hans grav og passe på ham i himlen. Terracotta-soldaterne er et af verdens vidundere og er naturligvis også på UNESCOs bevaringsliste. For bedre at forstå hvordan disse unikke figurer blev lavet besøger vi et værksted som laver dem i fuld størrelse af ler fra samme sted som de originale.

Om aftenen er det muligt at deltage i en kulturel aften med traditionel middag og musik teater. Først spiser vi dumplingbanket – en stor kinesisk specialitet for herefter at opleve en flot opvisning i Tang-dynastiets musik og dans. (tilkøbes – 350,-)

Dag 8: Chongqing og Yangtze cruise
Om morgenen tager vi højhastighedstoget til Chongqing. Det tager ca. 5 timer, og vi ankommer midt på eftermiddagen. Chongqing kaldes Kinas San Francisco på grund af de mange bakker og broer i byen. Der bor i alt 32 millioner mennesker med byens yderområder, hvilket gør det til en af de største i Verden.

Vi ser den hyggelige gamle bymidte Ciqikou der har rødder helt tilbage til Ming dynastiet (1368-1644). Her er der mange forskellige sjove snacks der bliver tilberedt og spist i de gamle gågader. Man kan også blive spået af en traditionel Daoist præst i en lille sidegade.

Efter at have spist aftensmad kører vi til krydstogtskibet.  Båden vi sejler med tilhører Victoria Cruises og er af højeste klasse på Yangtzefloden. Her er både sightseeing, underholdning og de kulinariske oplevelser i top (I har fuldpension på krydstogtet). Der er i alt 4 dæk på skibet, samt et observationsdæk på toppen, hvor man kan sidde og nyde udsigten og det gode vejr.

Dag 9: Yangtze Krydstogt og den røde pagode
Yangtzefloden er den længste flod i Kina og den tredje-længste i verden med sine 6350 km. Vi sejler ca. 650 km af flodens længde på den flotteste del med de berømte og smukke tre kløfter. Yangtzes kinesiske navn er Chang Jiang, der betyder den lange flod. Floden har sit udspring i Tibet og har en niveauforskel fra start til slut på mere end 5000 meter. I 1992 påbegyndte man officielt bygningen af Three Gorges Dam (Tre Kløfters Dæmning.), som, når den står færdig, vil være den største i verden. Pga. den store stigning af vandstanden i floden, har man måtte genhuse ca. 1,3 mio. mennesker. I dag skal vi på en udflugt til den røde pagode der af Discovery Channel blev kåret til en af verdens 8 mærkeligste bygningskonstruktioner pga. sin beliggenhed stejlt op ad en klippe.

Dag 10: Yangtze krydstogt og de ”3 små kløfter”
I dag skal vi skifte det store skib ud med en sejltur med mindre både på ”Shennong streams” også kaldet ”de 3 små kløfter” pga. deres naturlige skønhed.

I løbet af krydstogtet bliver der desuden arrangeret forskellige aktiviteter. Man kan lære om kinesisk medicin, silkedrager, ferskvandsperler, kalligrafi samt det grundlæggende foredrag om Yangtze. Om aftenen bliver der arrangeret shows af skibets besætning f.eks. en kabaret eller modeopvisning, så man kommer bestemt aldrig til at kede sig på dette skib.

Dag 11: Yangtze krydstogt og den store dæmning
I dag skal vi ud og besøge ”3 gorges dam” som står som et monument for Kinas formåen. Det er ikke bare verdens største vandkraftværk men det største el kraftværk uanset produktionsmetode. Det er fascinerende at stå og kigge ud over de 2300 meter beton og tænke på at den forsyner ca. 40 millioner kinesere med strøm. Midt på dagen ankommer vi til Yichang og om eftermiddagen tager vi toget til Shanghai hvor vi ankommer om aftenen.

Dag 12: Shanghai og det moderne Kina
På en byrundtur ser vi Shanghais højdepunkter. Turen bringer os til det gamle kinesiske kvarter, hvor vi kan gå en tur i den spændende basar. Herefter gør vi et kvantespring frem i tiden til den nye bydel på den anden side af Huangpo floden. Her skal vi se Asiens højeste tv-tårn, Oriental Pearl TV Tower, der er 467 meter højt. Fra en udsigtsplatform får man et panorama over Shanghai. Vi skal gå ad The Bund, der er den berømte gamle, halvanden kilometer lange kolonistilshavnefront, bygget af briterne for 100-150 år siden på bredden af Huangpu-floden.

Dag 13: Shanghai og afskedsmiddag                                 
Det første af dagen er til fri disposition. Man kan fx gå en slentretur på Nanjing road, som er en af Asiens ængste shopping gader. Man kan tage på folkets plads og se nogle af de gode museer herunder byplanlægningsmuseet og historisk museum. Om aftenen spiser vi en afskedsmiddag sammen, inden vi kører til lufthavnen, hvor vi flyver kort før midnat.

Dag 14: Fra Kina til Danmark
Efter en oplevelse for livet går turen retur til Danmark hvor vi sætter fødderne på jorden om morgenen dansk tid.

Hotelliste.
Under hele opholdet bor vi på dejlige hoteller og det bedste krydstogtselskab på Yangtze floden:

Beijing: Beijing Capital Hotel or similar 5***** http://www.feitianhotel.com.cn/  
Xian: Grand Culture hotel 4**** http://www.gudu-hotel.com/ 
Cruise: Victoria cruise 5***** http://www.victoriacruises.com/ 
Shanghai: Le garden hotel 4 S**** http://www.xuhuihotel.com/ Om rejselederen:
Kasper er uddannet skolelærer med speciale i bl.a. historie. Efter et par år i folkeskolen skiftede han klasseværelset ud med jobbet som rundrejseleder og boede i den forbindelse 12 år i Kina. Her rejste han landet tyndt og har gennem årene lært sig sproget og udviklet en stor kærlighed for det, han kalder 'sit andet hjemland'.

Efter Kasper flyttede tilbage til Danmark i 2014 startede han rejsebureauet 'Over Alle Bjerge', og han lever i dag af at lave skræddersyede rejser til sine favoritdestinationer heriblandt Kina.

Tager man med Kasper på tur til Kina, kan man ikke undgå at blive revet med af hans store passion for den kinesiske kultur og historie.

Over Alle Bjerge vandt i 2017 'Danmarks bedste firmanavn' og er registreret i Rejsegarantifonden med nr. 2894.

Om Over Alle Bjerge
Over Alle Bjerge er et specialrejsebureau, der bygger på mere 20 års erfaring med rundrejser i hele verden. Over Alle Bjerge tilbyder enestående, skræddersyede rundrejser med dansk ekspert-rejseleder. Over Alle Bjerge sørger for det hele, så I kan nyde de storslåede steder uden at tænkte på det praktiske; fly, hotel, transport, lokalguider, udflugter, entrebilletter og selvfølgelig en dansk rejseleder, der kan binde hele rundrejsen sammen med praktiske informationer og gode historier om de steder, I besøger.

Over Alle Bjerge vandt den fornemme pris for ”Danmarks bedste firmanavn” i 2017 og herefter har det taget fart med flere og nye rejsemål til fjerne egne af Verden. SPOTdeal har sendt mange mennesker på rejseeventyr med Over Alle Bjerge. Oplevelser for livet og stor tilfredshed har ført en masse 5-stjernede anmeldelser med sig, som du finde på Trustpilot og Facebook.Gæsteanmeldelser


På tur i Kina med Over Alle Bjerge blev til over al forventning. Vi var afsted april/maj på en ferie for livet. Alt var så skønt og perfekt, selv vejret kunne vi ikke klage over. Vi vil gerne takke Kasper og alle deltagere for stor hjælpsomhed, forståelse og venlighed selvom vi var lidt langsommere og skulle have kørestolen med. For os var det altsammen super, super dejligt. TUSINDE tak.         
Hanne Damsgaard 

Hej Kasper. Du skal have 6 stjerner. Du er den fødte rejseleder. Vi er så glade for, at vi rejste med Over alle Bjerge til Kina fra 22. april til 1. maj 2018. Tak for en super fantastisk tur. Vi vender tilbage til næste år.
Mange hilsner fra Jesper og Susanne

Jeg har været afsted 2. - 10. maj på en total uforglemmelig oplevelsestur til Kina. Turen overgik alle mine forventninger. Kaspers viden og evne til at formidle det videre var helt enestående. Jeg kan desværre kun give Kasper og OVER ALLE BJERGE 5 stjerner - det er alt for få - jeg ville give mange flere!!! Jeg vil helt klart med igen når de nye destinationer bliver tilbudt. Mange tak for en god oplevelse.
Jens Andersen

Hjemvendt fra Kina med en gruppe på 21. Fabelagtigt. Forrygende. Forførende og fantastisk. Alt klappede og var enormt godt planlagt.
Kasper som rejseleder er også på toppen af gode minder
Sasja Laumann

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du din rejse indenfor 48 timer hos Over Alle Bjerge på mail lise@overallebjerge.dk.

I forbindelse med bestilling bedes du oplyse:
- Fulde navne ifølge pas.
- Pasnumre
- Fødselsdato og år.
- Nationalitet.
- Køn.

Når kampagnen er slut, vil du modtage en reservation per mail (til den mail, du har opgivet til SPOTdeal). Her vil der også informeres om almene informationer forud for rejsen. Ca. 1 – 2 uger inden afrejse får du desuden tilsendt en flybillet (E-billet). Hvis du mod forventning ikke modtager dette, skal du kontakte Over Alle Bjerge – lise@overallebjerge.dk

Betaling
Der betales et depositum på 4.000 kr. pr. person i forbindelse med køb af rejsen på spotdeal.dk. Restbeløbet for rejsen betales til Over Alle Bjerge senest 90 dage før afrejse.

Vi gør opmærksom på, at købet er bindende, og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Én unik kode gælder for en person.

Rejsen inkluderer:
Fly fra Kastrup (Swiss airlines og Lufthansa).
2 måltider ombord.
14-dages program med nævnte udflugter.
Alle entré på nævnte udflugter.
Morgenmad alle dage.
Frokost dag 7, 9, 10 og 12.
Velkomstmiddag dag 2.
Middag dag 8, 9, 10.
Afskedsmiddag dag 13.
Et glas øl, vand eller sodavand til de inkluderede måltider (dog kun vand/sodavand på Yangtze cruise).
Dansk rejseleder og Kina ekspert Kasper Bøndergaard.
Kinesisk lokalguide.
Overnatninger på gode hoteller.
Det bedste krydstogt på Yangtze floden med fuldpension.
Busser med aircondition.

Begrænset antal pladser til salg.

Ikke inkluderet i rejsen:
Forsikring (Afbestillings- og rejseforsikring)
Ekstra drikkevarer til måltiderne.
Dumplingmiddag i Xi’an samt tangdynastishow – 350 kr.
Udflugtspakke Beijing – 3 udflugter med frokost – 1150 kr.
Drikkepenge beregn ca. 500 kr.

Obligatoriske tillæg:
Visum: Over Alle Bjerge har 20 års erfaring med Kina og har rigtig mange gode kontakter. Derfor kan Over Alle Bjerge stå for at ansøge om visum. Det klares nemt over mail.

Normalt skal alle rejsende til Kina igennem en lang visumproces, der bl.a. involverer en 10 siders ansøgning og 3 besøg på visumcenteret, hvor der skal afgives fingeraftryk. Rejser du med Over Alle Bjerge, undgår du denne besværlige ansøgningsproces.  

Den oplyste pris i dette tilbud er baseret på Over Alle Bjerges officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af denne rejse. Eventuelle spørgsmål i forbindelse med rejsen rettes til Over Alle Bjerge. Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Generelle_vilkaar 

Der tages forbehold for annullering ved begrænset tilmelding.

Over Alle Bjerge er registreret i rejsegarantifonden med nr. 2894.

Over Alle Bjerge

Julius Bloms Gade 29, 2200 12339577


Sidste chance: 31. oktober 2019 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst