Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Julefrokosttallerken på Reinwald's

Reinwald's er en af den slags restauranter, hvor man straks mærker den behagelige atmosfære og kærligheden til det gastronomiske håndværk. Glæd dig til en skøn juleplatte, der byder på bl.a. sprødstegt ribbensteg med hindbærrødkål.

FREDERIKSBERG - Julefrokosttallerken på Reinwald's. Glæd dig til sild, ribbensteg og meget mere.

Pris 139

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
189 solgte

Værdi245

Rabat43

Spar106

Hos Reinwald's forenes velsmagende gastronomi med en særegen stemning, hvor det er svært ikke at føle sig godt tilpas. Med en solid årrække fra restaurantbranchen på bagen genåbnede Reinwald's for tre år siden i nye, intime lokaler på Frederiksberg. 

Reinwald's klarer sig strålende på Tripadvisor og har en flot score på Trustpilot, hvor brugerne giver massevis af 5-stjernede anmeldelser.


Reinwald's julefrokosttallerken byder på: 

  • Gammeldags modnede karry sild med karse.
  • Stegt fiskefilet med hjemmelavet remoulade, citron og dild.
  • Sprødstegt ribbensteg med hindbærrødkål.
  • Tomme de Savoie med friske dadler.

Til frokosten hører rugbrød og restaurantens surdejsbrød.

SPOTpris 139 kr. Normalpris 245 kr. Spar 43 %

Værdibeviset kan benyttes fredag og lørdag mellem kl. 12.00 og 15.00 fra den 15. november til og med den 14. december 2019.

Bordet skal forlades senest kl 16.30


Reinwald's
Du kender sikkert navnet. For restauranten Reinwald's har i mange år ligget i Farvergade i Indre København. Her forkælede den i 14 år sine gæster med franske klassikere og gode vine. Lige indtil den dag, hvor lokalerne føltes for store til den oplevelse, Reinwald's gerne ville give sine gæster. Derfor så ejerne af den familiejede restaurant, far og datter - Henning og Bonnie Reinwald - sig om efter nye, mindre lokaler, som kunne danne rammen om et mere intimt spisested. Valget faldt på den hyggelige hjørnerestaurant på HC Ørstedsvej på Frederiksberg, som efter en gennemgribende ansigtsløftning nu fremstår stilfuldt, hyggeligt og rart - præcis som den type restaurant, familien Reinwald var på jagt efter. 

I køkkenet hentes der fortrinsvis inspiration fra det franske - dog tilsat en god portion af det bedste fra Danmark. For fokus er på at få det optimale ud af sæsonens råvarer tilsat kærlighed til det gastronomiske håndværk. Alt bliver lavet fra bunden efter klassiske tilberedningsmetoder

Den gode madoplevelse suppleres på bedste vis af den rigtige vin, som Bonnie Reinwald, der som Diploma WSET har en af de højeste sommelier-uddannelser i verden, står for at udvælge. Med et vinkort der spænder bredt er Reinwald’s også stedet, hvor man som gæst kan gå på opdagelse i vinens store verden og Bonnie guider med glæde rundt.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Du reserverer bord på https://www.reinwalds.dk/booking senest en dag før du ønsker at spise. Husk at oplyse, hvor du har købt tilbuddet og den/de unikke kode(r) fra værdibeviset.

Værdibeviset kan benyttes fredag og lørdag mellem kl. 12.00 og 15.00 fra den 15. november til og med den 14. december 2019.

Bordet skal forlades senest kl 16.30.

Medbring printet værdibevis, når tilbuddet indløses.

Der tages forbehold for allerede bookede tider. Vi anbefaler derfor, at du booker tilbuddet hurtigst muligt, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Således kan du returnere tilbuddet, hvis den ønskede tid mod forventning IKKE er ledig.

Én unik kode gælder for én frokost for en person.

Reinwald's julefrokosttallerken byder på: 
Gammeldags modnede karry sild med karse.
Stegt fiskefilet med hjemmelavet remoulade, citron og dild.
Sprødstegt ribbensteg med hindbærrødkål.
Tomme de Savoie med friske dadler.

Til frokosten hører rugbrød og restaurantens surdejsbrød.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Reinwald's.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Reinwald's

H.C. Ørstedsvej 28, 1879 Frederiksberg

Sidste chance: 06. november 2019 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst