Børneyoga hos Yoga For Life

Sidste chance!

Prøv 1 måneds børneyoga på små, hyggelige hold, hvor I sammen kan få styrket balance, kropsbevidsthed og fysik. Undervisningen foregår hos Yoga For Life i Kastrup.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Giv dit barn et pusterum midt i en travl hverdag og mærk de mange positive effekter af at dyrke yoga. Yoga er træning for både krop og sind og giver mere balance, ro og selvværd samt en øget kropsbevidsthed, en bedre holdning og en stærkere fysik.

Derudover er yoga super sjovt og en oplagte mulighed for, at dit barn kan udvikle venskaber og hygge sig sammen med andre børn og voksne.


Du får:

  • 1 måneds fri børneyoga på lukkede hold

Børnehold (6-13 år)
Børnehold er for 6-13 årige og er både sjovt og lærerigt. Undervisningen foregår i et roligt tempo, hvor der er sat tid af til leg og sammenhold, som styrker børnenes individuelle kompetencer og venskaber. Her skabes et frirum til at udvikle balance, styrke, smidighed, koncentration, motorik, kreativitet og musikalitet. 

"Mor og barn hold" (3 mdr.-5 år)
Mor/barn-hold er for børn i alderen 3 måneder til 5 år. Her kan du være sammen med dit barn på en sjov måde og samtidig udvikle dit barns selvtillid, styrke, smidighed, koordination og teknik. Der er altid tid til at grine, lave sjov og at skabe venskaber, så dette hold er for dig som gerne vil træne sammen med dit barn på en positiv og opløftende måde.

Kontakt Yoga For Life umiddelbart efter købet af dealen for at tilmelde dit barn på tlf.: +45 20 22 26 29 eller infokathrinenoergaard@gmail.com - oplys værdibevis-ID, dit barns navn og adresse samt dine kontaktoplysninger

Max 2 værdibeviser pr. kunde

Værdibeviset kan indløses hos Yoga For Life/Target Gym ApS fra 15. oktober 2019 og til og med 05. februar 2020.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Yoga For Life.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Target Gym ApS

Amager Strandvej 418 , 2770 Kastrup
Tlf: 20 22 26 29 | CVR: 39659573 | infokathrinenoergaard@gmail.com | Hjemmeside |

Sidste chance: 05. november 2019 kl. 23:59

1 måneds børneyoga hos Yoga For Life