Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

NYHED - Tibet med dansk rejseleder

Med åbningen af togstrækningen til Tibets hovedstad Lhasa har verdens højest beliggende jernbane set dagens lys! Den og meget mere kommer du til at opleve på denne 11-dages rundrejse, der byder på spændende udflugter og store oplevelser. Dansk rejseleder.

TIBET - 11 dages spændende program med udflugter og dansk rejseleder. Afrejse fra CPH 5. maj 2020.

Pris 18.995

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
20 solgte

SPOTpris!

Rundrejsen begynder i Xian, hvor I vil opleve de fantastiske Terrakotta-soldater i Kejsernes gamle hovedstad, inden I stiger ombord på toget, som kører til det tibetanske plateau. Forude venter en enestående togrejse gennem grønne dale, snebjerge og ørkenagtige tundralandskaber. Togturens højdepunkt er Tanggula-passet i 5.072 meters højde. I en af verdens helligste byer, Lhasa, vil I opleve nogle af de mest storslåede bygningsværker herunder det ikoniske Potala Palads, det over 1000 år gamle Jokhang tempel og flere gamle klostre, fyldt med stoiske munke og vejrbidte pilgrimme. I Tibet kommer I desuden til en af verdens højest beliggende søer, Yamdruk-søen med det turkisblå vand samt byerne Gyantse og Shigatse. En fantastisk rejse på verdens tag.

Rejsen inkluderer:

 • Fly fra Kastrup med Finnair.
 • To måltider ombord.
 • 11 dages spændende program med nævnte udflugter.
 • Overnatninger på gode hoteller.
 • Køretur til Lhasa på verdens højest billigende jernbane 
 • Potala paladset og resten af Tibets ikoniske bygningsværker
 • Køretur i Tibets bjerge til Yamdruk-søen og byerne Gyantze og Shigatse.
 • Terrakottasoldaterne i Xian
 • Alle entré på nævnte udflugter.
 • Morgenmad alle dage.
 • Velkomstmiddag.
 • Frokost; dag 2, 3, 4, 6, 7, 8 og 9
 • Middag; dag 5, 8, 9 og 2(velkomstmiddag)
 • Et glas øl, vand eller sodavand til de inkluderede måltider.
 • Dansk rejseleder Kasper Bøndergaard.
 • Kinesisk lokalguide i Xian.
 • Tibetansk lokalguide i Tibet.
 • Visum til Tibet

Afrejse fra København
05. maj - 15. maj 2020.

Dobbeltværelse: SPOTpris 18.995 kr. pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse.
Eneværelse: SPOTpris 21.995 kr. pr. person.

Begrænset antal pladser til salg.

Betaling
Der betales et depositum på 4.000 kr. pr. person i forbindelse med køb af rejsen på spotdeal.dk. Restbeløbet for rejsen betales til Over Alle Bjerge senest 90 dage før afrejse.

Ikke inkluderet i rejsen:

 • Forsikring (afbestillings- og rejseforsikring)
 • Eneværelsestillæg - 3000 kr.
 • Ekstra drikkevarer til måltiderne.
 • Drikkepenge - beregn ca. 250 kr.
 • Dumpling-middag i Xi’an samt tangdynastishow - 350kr.

Obligatoriske tillæg:

 • Visum til Kina - 1500 kr. 

Den kinesiske ambassade indførte den 4. oktober 2018 krav om fingeraftryk ved ansøgning om visum til Kina – dette gøres personligt på Det kinesiske Visumcenter i København. Alle undtagen børn under 14 år og ansøgere over 70 år, skal afgive fingeraftryk. Over Alle Bjerge kan mod gebyr hjælpe med at søge visum så denne besværlige proces undgås. Det klares nemt over mail ved blot at sende et billede af pas samt et billede af hver person.

Normalt skal alle rejsende til Kina igennem en lang visumproces, der bl.a. involverer en 10 siders ansøgning og 3 besøg på visumcenteret, hvor der skal afgives fingeraftryk. Rejser du med Over Alle Bjerge som har 20 års erfaring med Kina kan du undgå denne besværlige ansøgningsproces.

Flytider
Flytider fra København d. 05. maj 2020 (flyvninger med Finnair):
Afrejse fra København d. 05. maj kl. 13.20 - Ankomst til Helsinki d. 05. maj kl. 15.50
Afrejse fra Helsinki d. 05. maj kl. 17.50 - Ankomst til Xian - Kina d. 06. maj kl. 06.40

Afrejse fra Xian - Kina d. 15. maj kl. 10.35 - Ankomst til Helsinki d. 15. maj kl. 14.15
Afrejse fra Helsinki d. 15. maj kl. 15.40 - Ankomst til Købehavn d. 15. maj kl. 16.20

Der tages forbehold for ændringer af flytiderne.Program:

5. maj: Danmark til Kina
Vi flyver med Finnair fra København om eftermiddagen. Der er god plads om bord og mange underholdningsmuligheder. På sædets private videoskærm kan man vælge mellem mange film, musikprogrammer og spil. Der er to gratis måltider på flyveturen. I Kastrup møder i rejseleder Kasper Bøndergaard. Han er med fra starten og kan således hjælpe med at udfylde formularer og komme igennem visumkontrol og lufthavn i Xian.

6. maj: Ankomst til Xian og middag
Om morgenen ankommer vi til Xian, en af Kinas gamle hovedstæder. Vi kører ind til byen og får allerede her et godt indtryk af denne spændende by. Xian er den by, der har været hovedstad længst tid bl.a. under Qin, Han og Tang dynastierne, der anskues som Kinas guldalder. Det bærer byen præg af, og vi skal nyde nogle af de fascinerende levn, der ses fra den tid. Vi går en morgentur på Xians mægtige bymur som omkranser hele den gamle by. Det er tid til at finde sommertøjet frem da Kina i maj har lune sommer temperaturer på mellem 20 og 30 grader. Vi går desuden en tur i den gamle basar og efter frokost så tjekker vi ind på vores hotel. Rejselederen holder senere et informationsmøde efterfulgt af velkomstmiddag.

7. maj: De Fascinerende Terrakotta soldaterne
I 1974 da to bønder ved at grave en brønd, fandt de tilfældigt rester af Kejser Qins unikke terracottahær. Hæren er senere blevet dateret til år 221 før vores tidsregning. Nu er ca. 8.000 soldater – med forskellige ansigtsudtryk – og heste med stridsvogne og alle i naturlig størrelse gravet ud. Hæren er lavet på befaling af Kinas første kejser, Qin Shi Huang, til at bevogte hans grav og passe på ham i himlen.

Terracotta soldaterne er et af verdens vidundere og er naturligvis også på UNESCOs bevaringsliste. For bedre at forstå hvordan disse unikke figurer blev lavet, besøger vi et værksted, som laver dem i fuld størrelse og af ler fra samme sted som de originale.

Sidst på eftermiddagen er det tid til at stige ombord på toget til Xining på det Tibetanske plateau. Her ankommer vi sidst på aftenen.

8. maj: Kumbum klostret og på toget til Tibet
Xining er hovedstad i Qinghai-provinsen og ligger i godt 2 kilometers højde, så her begynder vores tilvænning til højderne. I denne by skal vi se den store moske fra 1400-tallet. Man kan ikke gå ind i selve moskeen som ikke-muslim, men man kan iagttage de tilstrømmende samt se den nyligt restaurerede bygning udefra. Herefter kører vi 26 km uden for Xinning, hvor vi skal se Kumbum-klostret, som er et af de seks store klostre af Gelupa-skolen. Klostret fra 1577 er bl.a. kendt for sine fine yaksmør- figurer som er en del af den religiøse praksis. Herefter starter en af verdens mest fantastiske togture på verdens højest beliggende jernbane.

9. maj: Shangri la expressen til Lhasa
Nu begynder landskabet for alvor at ændre sig – og blive barskt som vi forestiller os Tibet. Turen går over broer og bjergpas, gennem tunneller boret gennem sten og is. Over tundra, permafrost og snebjerge. Er man opmærksom, kan man se nomader på træk med deres yakokser, vilde tibetanske æsler eller den truede tibetanske antilope. Nogle vil også få øje på rovfugle. Togturens højdepunkt er Tanggula passet i 5.072 meters højde. Toget er designet til at køre i højderne med ekstra ilt, der tilføres gennem ventilationsanlægget. Midt på aftenen ankommer vi til Lhasa og vi indkvarteres på vores hotel hvor vi ligeledes spiser sen aftensmad. Vi skal bo i den gamle tibetanske bydel der er ligger i området omkring det helligste tempel i Tibet, Jokhang-templet. Her er bare det at gå uden for hotellet en stor oplevelse. Der sidder munke på gaden og synger bønner. Her sælges yak-smør, grøntsager, tibetansk håndværk og alverdens andre ting og sager på den hellige vej der løber rundt om templet.

10. maj: Dalai lamas sommerpalads og munkedebat i Sera klostret
Vi besøger den 14. Dalai Lamas sommerpalads, Norbulinka, og går en tur gennem parken. Her har forskellige Dalai Lamaer nydt parken, dyrene og blomsterne som er en kontrast til det mere det mørke og lidt dystre Potala. Efter frokost skal vi også se Sera-klostret fra 1400-tallet, som er en af Lhasas tre store Gelugpa-klostre. Om muligt så overværer vi munkenes farvestrålende debatter i klostergården. Børn eller andre sjæle med hang til mareridt kan blive velsignet af Hayagriva-beskytteren, som siges at beskytte mod dårlige drømme, og den nyligt velsignede går derfra med symbolsk sortsværtet næse.

11. maj: Jokhang templet og Potala paladset    
I dag får vi en af turens allerstørste spirituelle oplevelser i Tibets helligste tempel, Jokhang-templet fra 600-tallet. Her befinder sig en statue af den historiske Buddha som siges at være omkring 2500 år gammel og samtidig den mest vellignende da den er lavet kort tid efter hans død af en der kendte ham. Mængder af mantra-summende pilgrimme gør oplevelsen på dette stemningsfyldte sted komplet.

Den røde bakke eller Marpo Ri, som den hedder på tibetansk, var hjemsted for den tibetanske regering indtil 1959. Her ligger det majestætiske Potala Palads, der er forbundet med den 14. Dalai Lama, idet han boede her og regerede Tibet fra sin solskinslejlighed øverst oppe. Vi tager den fascinerende labyrintagtige vej gennem paladset op og ned ad gamle trapper og mørke gange. Det er et fantastisk byggeri med flere end 1000 værelser fordelt på 13 etager. Et af de mest imponerende rum indeholder de forskellige Dalai Lamaers gravstupaer, hvoraf den største er lavet af 3.721 kilo guld.

12. maj: Bjergpas og den turkisblå Yamdruk-sø
I dag starter vores køretur længere ind i Himalaya-bjergene. Det er et fantastisk spændende landskab, der møder os. Vi kører op mod første bjergpas, hvorfra der i klart vejr er en fantastisk udsigt over Yamdruk søens klare, turkisblå vand og snebjerge i baggrunden. Det er en af Tibets allerhelligste søer, og med sine 4.488 meter over havet samtidig en af verdens højest beliggende. Videre går det gennem det fantastiske bjerglandskab til Gyantse, hvor vi skal se Kumbum stupaen med de karakteristiske fire øjne, der skuer ud mod de fire verdenshjørner. Det er Tibets største stupa. Vi kører herefter til Shigatse, der er Tibets andenstørste by.

13. maj: Shigatse og Tashilumpu klostret          
Shigatse er traditionelt forbundet med Panchen Lama, som er Tibets anden vigtigste Lama efter Dalai Lama. Han holder til i Tashilumpu­klostret, som er et af de seks store Gelugpa-klostre. Det er det bedst bevarede kloster og huser bl.a. verdens største forgyldte statue. Turen går videre fra Shigatse til Lhasa. Vi kører på den nyligt konstruerede ”Friendship highway”, der går fra Katmandu i Nepal til Lhasa. Hovedvejen løber langs Yarlung Tsangpo, som er Tibets største flod. Længere nede af dens løb hedder den Brahmaputra i Indien og er en af de mange store floder, der har sit udspring i Himalayas bjerge. Hvis tiden tillader det stopper vi ved en landsby og ser hvordan folk bor. Om aftenen vil vi spise traditionel tibetansk mad.  

14. maj: Langs Yalung floden og over det tibetanske plateau.                    
Vi kører til Tibets eneste lufthavn godt en times kørsel uden for Lhasa. Det meste af tiden køres langs Lhasa og Yarlung floderne. Er man heldig at sidde ved vinduet i flyet vil man kunne se flyet stige til vejs i et nærmest uendeligt sneklædt bjerglandskab. Efter et par timers flyvning ender højplateauet og vi lander i Xian om eftermiddagen. Frokost indtages på flyet. Om aftenen er det muligt at deltage i en kulturel aften med traditionel middag og musikteater. Først spiser vi dumplingbanket – en stor kinesisk specialitet – for herefter at opleve en flot opvisning i Tang-dynastiets musik og dans. Tang Dynastiet (618-907) anses for at være Kinas guldalder mht. kultur, musik og teater. (kan tilkøbes – 350kr)

15. maj: Efter en oplevelse for livet går turen retur til Danmark
Vi kører til lufthavnen og flyver retur til Danmark, hvor vi sætter fødderne på jorden midt på eftermiddagen.Anmeldelser fra tidligere rejsende med Over Alle Bjerge
Vi var afsted april/maj på en ferie for livet. Alt var så skønt og perfekt, selv vejret kunne vi ikke klage over. Vi vil gerne takke Kasper og alle deltagere for stor hjælpsomhed, forståelse og venlighed selvom vi var lidt langsommere og skulle have kørestolen med. For os var det altsammen super, super dejligt. TUSINDE tak. Hanne Damsgaard

Hej Kasper. Du skal have 6 stjerner. Du er den fødte rejseleder. Vi er så glade for, at vi rejste med Over alle Bjerge til Kina fra 22.april til 1.maj 2018. Tak for en super fantastisk tur. Vi vender tilbage til næste år. Jesper og Susanne

Hjemvendt fra Kina med en gruppe på 21. Fabelagtigt. Forrygende. Forførende og fantastisk. Alt klappede og var enormt godt planlagt. Kasper som rejseleder er også på toppen af gode minder. Sasja LaumannOm rejselederen:
Kasper er uddannet skolelærer med speciale i bl.a. historie. Efter et par år i folkeskolen skiftede han klasseværelset ud med jobbet som rundrejseleder og boede i den forbindelse 12 år i Kina. Herfra rejste han regionen tynd og har gennem årene lært sig lokalsproget. Tibet har altid været hans favorit rejsemål og han har igennem årene været der ikke mindre end 35 gange. Af samme årsag står der et tibetansk mantra på den polotrøje der er en del af uniformen for rejseledere fra Over Alle Bjerge.

Efter han flyttede tilbage til Danmark i 2014 har han startet rejsebureauet ”Over Alle Bjerge” og han lever i dag af at lave skræddersyede rejser til hans favorit destinationer heriblandt Kina og Tibet. Tager man med Kasper på rundrejse kan man ikke undgå at blive revet med af hans store passion for de to landes kultur og historie.Om Over Alle Bjerge
Over Alle Bjerge er et specialrejsebureau, der bygger på mere 20 års erfaring med rundrejser i hele verden. Over Alle Bjerge tilbyder enestående, skræddersyede rundrejser med dansk ekspert-rejseleder. Over Alle Bjerge sørger for det hele, så I kan nyde de storslåede steder uden at tænkte på det praktiske; fly, hotel, transport, lokalguider, udflugter, entrebilletter og selvfølgelig en dansk rejseleder, der kan binde hele rundrejsen sammen med praktiske informationer og gode historier om de steder, I besøger. 

Over Alle Bjerge vandt den fornemme pris for ”Danmarks bedste firmanavn” i 2017 og herefter har det taget fart med flere og nye rejsemål til fjerne egne af Verden. SPOTdeal har sendt mange mennesker på rejseeventyr med Over Alle Bjerge. Oplevelser for livet og stor tilfredshed har ført en masse 5-stjernede anmeldelser med sig, som du finde på Trustpilot og FacebookVisum:
Over Alle Bjerge har 20 års erfaring med Kina og har rigtig mange gode kontakter. Derfor kan Over Alle Bjerge stå for at ansøge om visum. Det klares nemt over mail.

Normalt skal alle rejsende til Kina igennem en lang visumproces, der bl.a. involverer en 10 siders ansøgning og 3 besøg på visumcenteret, hvor der skal afgives fingeraftryk. Rejser du med Over Alle Bjerge, undgår du denne besværlige ansøgningsproces.  

Specielle forhold - helbred
På grund af de store højder og det specielle lufttryk i Himalaya og i Tibet skal man tage sig i agt for bl.a. højdesyge. Man bør ikke deltage i turen, hvis man har Hjerte/karsygdomme, vejrtrækningsproblemer eller migræne. Det tilrådes at henvende sig til egen læge for at tjekke, om man kan opholde dig i højder på op til 5.000 meter. Vi sover dog ikke på steder der ligger over 3800 meter over havet. På nogle af dagene i Tibet har vi længere køreture på veje, der ikke er af bedste kvalitet. Toiletforholdene i Tibet er ikke altid de bedste-. Man skal være forberedt på at kunne klare sine fornødenheder ”bag en busk”, når vi fx kører på øde strækninger. På hotellerne kan der forekomme kinesiske (stå) toiletter, men for det meste er der vestlige toiletter.

Togturen
Vores rundrejse går via verdens højeste jernbane ind I Tibet nordøst fra. Turen tager godt et døgn og vi overnatter i toget i 4-6 mands hvor der er en seng til hver foruden dyne, lagen, hovedpude. Vi forsøger altid at få 4 mands kupeer som er de bedste men hvis det er umuligt tager vi de næstbedste som er 6 mands kupeer. Der er en madvogn, hvor der serveres kinesiske retter. Man kan også købe øl og sodavand der. Der findes kogende vand, men man skal selv medbringe sit eget krus, samt Neskaffe eller te. Der findes toiletter i begge ender af hver togvogn, men det er en god ide at medbringe sit eget toiletpapir. Man må ikke ryge i kupeerne eller på gangene dog gerne imellem vognene (Dog forbydes rygning helt de sidste 12 timer om natten da toget trykkomprimers som et fly). Al vores bagage skal med ind til vores pladser i toget, hvor der er mulighed for at placere den under sengen eller på hylder over midtergangen. Toget er designet til at køre i højderne med ekstra ilt, der tilføres gennem ventilationsanlægget.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du din rejse indenfor 48 timer hos Over Alle Bjerge på mail lise@overallebjerge.dk.

I forbindelse med bestilling bedes du oplyse:
- Fulde navne ifølge pas.
- Pasnumre
- Fødselsdato og år.
- Nationalitet.
- Køn.
- Beskæftigelse.

Når kampagnen er slut, vil du modtage en reservation per mail (til den mail, du har opgivet til SPOTdeal). Her vil der også informeres om almene informationer forud for rejsen. Ca. 1 – 2 uger inden afrejse får du desuden tilsendt en flybillet (E-billet). Hvis du mod forventning ikke modtager dette, skal du kontakte Over Alle Bjerge – lise@overallebjerge.dk

Betaling
Der betales et depositum på 4.000 kr. pr. person i forbindelse med køb af rejsen på spotdeal.dk. Restbeløbet for rejsen betales til Over Alle Bjerge senest 90 dage før afrejse.

Vi gør opmærksom på, at købet er bindende, og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Én unik kode gælder for en person. 

Rejsen inkluderer:
Fly fra Kastrup med Finnair.
To måltider ombord.
11 dages spændende program med nævnte udflugter.
Overnatninger på gode hoteller.
Køretur til Lhasa på verdens højest billigende jernbane 
Potala paladset og resten af Tibets ikoniske bygningsværker
Køretur i Tibets bjerge til Yamdruk-søen og byerne Gyantze og Shigatse.
Terrakottasoldaterne i Xian
Alle entré på nævnte udflugter.
Morgenmad alle dage.
Velkomstmiddag.
Frokost; dag 2, 3, 4, 6, 7, 8 og 9
Middag; dag 5, 8, 9 og 2(velkomstmiddag)
Et glas øl, vand eller sodavand til de inkluderede måltider.
Dansk rejseleder Kasper Bøndergaard.
Kinesisk lokalguide i Xian.
Tibetansk lokalguide i Tibet.
Visum til Tibet

Begrænset antal pladser til salg.

Ikke inkluderet i rejsen:
Forsikring (afbestillings- og rejseforsikring)
Eneværelsestillæg - 3000 kr.
Ekstra drikkevarer til måltiderne.
Drikkepenge - beregn ca. 250 kr.
Dumpling-middag i Xi’an samt tangdynastishow - 350kr.

Obligatoriske tillæg:

Visum til Kina - 1500 kr.
Den kinesiske ambassade indførte den 4. oktober 2018 krav om fingeraftryk ved ansøgning om visum til Kina – dette gøres personligt på Det kinesiske Visumcenter i København. Alle undtagen børn under 14 år og ansøgere over 70 år, skal afgive fingeraftryk. Over Alle Bjerge kan mod gebyr hjælpe med at søge visum så denne besværlige proces undgås. Det klares nemt over mail ved blot at sende et billede af pas samt et billede af hver person.

Normalt skal alle rejsende til Kina igennem en lang visumproces, der bl.a. involverer en 10 siders ansøgning og 3 besøg på visumcenteret, hvor der skal afgives fingeraftryk. Rejser du med Over Alle Bjerge som har 20 års erfaring med Kina kan du undgå denne besværlige ansøgningsproces .

Der tages forbehold for annullering ved begrænset tilmelding.

Den oplyste pris i dette tilbud er baseret på Over Alle Bjerges officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af denne rejse. Eventuelle spørgsmål i forbindelse med rejsen rettes til Over Alle Bjerge. Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Generelle_vilkaar

Over Alle Bjerge er registreret i rejsegarantifonden med nr. 2894.

Over Alle Bjerge

Julius Bloms Gade 29, 2200 12339577


Sidste chance: 22. oktober 2019 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst