Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Krabi og Khao Lak - oplevelser og badeferie

Oplev det sydlige Thailand med denne skønne rejse, der tager dig med til både Krabi og Khao Lak. Rejsen er inkl. 7 overnatninger på Krabi og 7 på Khao Lak, morgenmad alle dage, udflugter, dansktalende rejseleder mm.

THAILAND - 16 dage på Krabi & Khao Lak med dansk rejseleder. Afrejse fra CPH november - januar.

Pris 13.298

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
Køb før det er for sent

SPOTpris!

Rejs med til det sydlige Thailand og få ferieminder for livet. Bravo Tours har skræddersyet en rejse, der giver dig alt det bedste, som Krabi og Khao Lak har at byde på.

På Krabi står den bl.a. på tur med Tuk Tuk, god thaimiddag til en fantastisk solnedgang, smuk natur i nationalparker og meget, meget mere. De sidste dage ved Khao Lak venter knitrende, hvide sandstrande, krystalklart vand, smuk natur og en utrolig thailandsk gæstfrihed. Her er der selvfølgelig også mulighed for flere spændende oplevelser på egen hånd.

Der er garanti for godt selskab med andre danskere, og flere måltider samt udflugter er allerede inkluderet i rejsen. En ægte drømmeferie, hvor du kommer tæt på de største og bedste oplevelser på to fantastiske, thailandske rejsemål, Krabi og Khao Lak.

Rejsen inkluderer:

 • Flyrejse fra København til Krabi med Norwegian Airlines t/r.
 • Måltider og drikkevarer på flyet.
 • Alle transfers til/fra lufthavn.
 • Alle transfers til/fra Krabi og Khao Lak.
 • 7 overnatninger på Centara Phu Pano Krabi.
 • 7 overnatninger på Mukdara Resort Khao Lak.
 • Velkomstmiddag i Krabi.
 • Morgenmad alle dage.
 • Tuk Tuk-tur i Ao Nang.
 • Udflugt til Railay-stranden.
 • Udflugt til Phi Phi-øerne.
 • Udflugt til Khao Sok Nationalpark og Cheow Lan-søen.
 • Engelsktalende lokalguide i Krabi.
 • Dansktalende rejseleder i Krabi.

Pris pr. person ved min. 2 personer pr. dobbeltværelse:

København
01. november 2019: SPOTpris 14.098 kr. 
15. november 2019: SPOTpris 13.298 kr. 
22. november 2019: SPOTpris 13.298 kr. 
29. november 2019: SPOTpris 13.298 kr. 
06. december 2019: SPOTpris 14.198 kr. 
27. december 2019: SPOTpris 18.398 kr.
03. januar 2020: SPOTpris 15.998 kr. 
10. januar 2020: SPOTpris 15.298 kr. 
21. februar 2020: SPOTpris 15.098 kr.

Ikke inkluderet i prisen:

 • Udflugter, der ikke er angivet under inkluderet.

Valgfrie tilkøb (tilkøbes direkte hos Bravo Tours):

 • Afbestillingsforsikring – 399 kr.
 • Årsrejseforsikring – 709 kr.
 • Eneværelsestillæg - 4.410 kr.Rejseprogram


Dag 1 – Direkte til Krabi
I dag rejser vi direkte fra Københavns Lufthavn til Krabi med Norwegian Airlines Dreamliner fly. Lettere bliver det ikke! 

Dag 2 – Ankomst til Krabi  
Vi ankommer til Krabi Lufthavn, hvor vi møder vores dansktalende rejseleder. Sammen kører vi til vores smukke hotel, Centara Phu Pano, som ligger omkranset af de mest betagende bjergformationer, der kendetegner Krabi. Resten af formiddagen er der tid til afslapning på hotellet ved de dejlige faciliteter, inden vi om eftermiddagen sammen tager til en hyggelig restaurant ved Ao Nang-stranden. Her nyder vi en dejlig velkomstmiddag med thaimad og en i øvrigt helt fantastiske solnedgang. Så er vi rigtig godt i gang!

Dag 3 – Tuk Tuk og den berømte Railay-strand
I dag skal vi på en herlig Tuk Tur-tur rundt for at se området omkring Krabi, hvorefter vi tager til Railay-stranden, som nok er den smukkeste strand i Krabi-området (inkluderet). Vi sejler med de karakteristiske longtailbåde og når hurtigt frem til Railay, som har hele fire fantastiske, hvide strande. Strandene er omkranset af smukke palmer og store kalkstenformationer. Vi bader og nyder livet ved stranden, inden vi spiser en dejlig thaifrokost ved Railay’s Walking Street. Det er lige præcis sådan, de fleste forestiller sig Thailand – paradisstrande, krystalklart vand og fantastiske omgivelser så langt og højt øjet rækker!

Dag 4 – Nyd dagen i paradis
I dag er dagen op egen hånd, og du kan nyde den præcis, som du har lyst. Bravo Tours’ dansktalende rejseleder har naturligvis mange gode forslag til, hvad du kan lave og opleve. Tag fx på opdagelse i tigergrottens tempel, som udover et stort skovtempel består af smukke grotter og huse til de mange munke og nonner. Lær om thaiernes religion, buddhismen, og se hvordan en ganske almindelig dag foregår i et tempel. En interessant og anderledes oplevelse.

Dag 5 – Besøg de smukke Phi Phi-øer
Nogle af de meste berømte øer i Thailand er Phi Phi-øerne. Dem besøger vi flere af i dag (inkluderet). Med speedbåd sejler vi til den smukke Maya Bay, der er verdensberømt – det var nemlig her, de indspillede filmen ”The Beach”. Det er kort sagt smukkere end smukt med hvide sandstrande og lange smalle, naturbeklædte kalkstensformationer. Vi besøger også en lagune, hvor der bliver rig mulighed for at svømme og snorkle. Til frokost nyder vi en middag sammen, inden vi fortsætter rundt blandt flere øer og vender tilbage til Krabi sidst på eftermiddagen - efter en dag fuld af store oplevelser.

Dag 6 – På opdagelse i Krabi
I dag er der tid på egen hånd, og du kan nyde den præcis, som du har lyst. Bravo Tours’ dansktalende rejseleder har naturligvis mange gode forslag til, hvad du kan lave og opleve. Det kan også være, at du bare trænger til en afslappende dag på hotellet. Her finder du et dejligt poolområde, ligesom du på fem minutter med hotellets shuttlebus kan køre til Ao Nang-stranden.

Dag 7– Khao Sok Nationalpark og Cheow Lan-søen
I dag tager vi på opdagelse i Khao Sok Nationalpark, hvor vi både besøger nationalparken og Cheow Lan-søen (inkluderet), der ofte omtales som Thailands svar på Halong Bugten i Vietnam. Søen og området forblinder virkelig med sine smukke omgivelser.

Når vi kommer frem, går vi ombord på de berømte longtailbåde og sejler ud. Turen bliver fyldt med unikke udsigtspunkter, et besøg i den berømte drypstensgrotte Pakarang Cave og en tur på tømmerflåde. Efter en god frokost bliver der tid på egen hånd – prøv fx at sejle i kajak eller nyd livet med en svømmetur i det smaragdgrønne vand. Her er så smukt, at det er svært ikke bare at lade sig betage af udsigten!

Dag 8 – Sidste dag i Krabi
Denne dag kan du bruge, præcis som du har lyst. Vi foreslår, at du ser nærmere på det mest autentiske af Krabi. Det gør du bedst i Krabi-by, hvor de om aftenen har et hyggeligt natmarked. Her kan du nyde en billig, men fantastisk middag fra et af de mange gadekøkkener. Du kan også tage på en halvdagstur i ”junglen”. Besøg den tropiske regnskov i Kao Prak Bang National Park. Her kan du vandre i den smukke natur og bade i den smukke Emerald Pool, hvor du kan svømme i krystalklart mineralvand. Turen kan også kombineres med områdets kendte varme kilder.

Valget er dit – du bestemmer selv.

Dag 9 – Videre til Khao Lak
I dag drager vi videre på vores opdagelser i Sydthailand - vi skal til Khao Lak, som er kendt for sine dejlige strande, der er inddelt i flere afsnit, og helt afslappede stemning. Vi bor ved stranden på det lækre Mukdara Resort, som udover masser af dejlige faciliteter, også har en central placering i Khao Lak med masser af restauranter, barer og butikker. Det ligger altså perfekt – uanset om du vil opleve byen eller slappe af ved stranden.

Dag 10-14 – Nyd livet i Khao Lak
I Khao Lak har du hele ferien på egen hånd – du bestemmer altså selv, om du vil nyde nogle afslappende dage oven på de mange oplevelser på Krabi, eller du hellere vil på flere spændende oplevelser i et nyt område.

Er du mest til det sidste og dermed flere oplevelser, kan du fx vælge at tage med på udflugt til Similan-øerne, som er verdensberømte for sine smukke snorkelmuligheder – det bliver en oplevelse, du aldrig glemmer. Det er kort sagt som et paradis med krystalklart vand, farverige fisk, havskildpadder og ubeskrivelige koraller.

Du kan også tage med på kokkeskole, hvor vi køber ind på det lokale marked og lærer om ingredienserne, inden vi går i køkkenet. Lær bl.a. at lave chicken cashew nut og en karry-ret, som thaierne selv ville gøre det. Du kan også tage med til den gamle by Takuapa, hvor vi hører mere om det autentiske, thailandske liv. Vi går en tur i de hyggelige gader og ser de næsten 200 år gamle huse, besøger et marked, en lokale skole og et bageri. Det er også en sjov og anderledes oplevelse at leje en cykel og se nærmere på lokalområdet.

Valget er dit – de næste dage kan du bruge præcis, som du har lyst. Bravo Tours’ dansktalende rejseleder er ikke med i Khao Lak, men du kan altid kontakte vores dansktalende rejseledere i andre områder i Thailand via en servicetelefon, hvis du har spørgsmål. Ønsker du at tilkøbe udflugter i Khao Lak-området, foregår de med engelsktalende rejseleder.

Dag 15 – Hjem til Danmark
Vi kører til Krabi Lufthavn, hvorfra vi igen flyver hjem til Danmark med bagagen fuld af spændende oplevelser. Vi har oplevet to af Thailands mest spændende rejsemål, Krabi og Khao Lak. Vi har været på spændende udflugter og slappet af på lækre strande – kan man drømme om mere?

Dag 16 – Ankomst i Danmark
Vi lander igen i København efter 16 oplevelsesrige dage i det sydlige Thailand.Flyinformation 

Flytider København:
Afrejse fra København den 22. november kl. 18.30
Ankomst til Krabi den 23. november kl. 11.10
Afrejse fra Krabi den 7. december kl. 13.10
Ankomst til København den 7. december kl. 19.00

Vi tager forbehold for ændringer af flytiderne 

Norwegian www.norwegian.dk 
På flyvninger udenfor Europa (ikke gældende Egypten) må der medbringes 2x20 kg indchecket bagage pr. person og 10 kg håndbagage.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Når du har modtaget værdibeviset reserverer du din rejse indenfor 48 timer. Du reserverer hos Bravo Tours på 70 10 10 77. Husk at oplyse den unikke kode fra værdibeviset.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Bravo Tours.

Én unik kode gælder for en person.

Rejsen inkluderer:
Flyrejse fra København til Krabi med Norwegian Airlines t/r.
Måltider og drikkevarer på flyet.
Alle transfers til/fra lufthavn.
Alle transfers til/fra Krabi og Khao Lak.
7 overnatninger på Centara Phu Pano Krabi.
7 overnatninger på Mukdara Resort Khao Lak.
Velkomstmiddag i Krabi.
Morgenmad alle dage.
Tuk Tuk-tur i Ao Nang.
Udflugt til Railay-stranden.
Udflugt til Phi Phi-øerne.
Udflugt til Khao Sok Nationalpark og Cheow Lan-søen.
Engelsktalende lokalguide i Krabi.
Dansktalende rejseleder i Krabi.

Ikke inkluderet i prisen:
Udflugter, der ikke er angivet under inkluderet.
Valgfrie tilkøb (tilkøbes direkte hos Bravo Tours):

Afbestillingsforsikring – 399 kr.
Årsrejseforsikring – 709 kr.
Eneværelsestillæg - 4.410 kr.

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Bravo Tours officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende rejsen rettes til Bravo Tours.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar 

Bravo Tours A/S

Bethaniagade 40, 7400 Herning


Sidste chance: 14. oktober 2019 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst