Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Skiferie i Italien

Hotel Montivas Lodge i Livigno er det perfekte sted for både skientusiaster og sportselskere, der søger mest muligt skiløb, komfort og nem adgang til byen. Oplev et af danskerne foretrukne skirejsemål inkl. 1 uge på skønt hotel og økologisk morgenmad.

LIVIGNO - ITALIEN - 1 uge på Hotel Montivas Lodge inkl. morgenmad. Ankomst fra dec. til april 2019.

Pris 2.395

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
Køb før det er for sent

SPOTpris!

Tæt på Carosello skiområdet i Livigno finder du en af Livignos nyeste hoteller Montivas Lodge, lige ud til San Rocco liften der tager dig op i skiområdet. De beskriver sig selv som et Bed & Breakfast House og mantraet for hotellet er”Be basic, be free!”. Dertil forfølger hotellet et koncept som hedder ”Triple B”: Big Breakfast, Big Beds, Big Bathrooms (Stor morgenmad, Store senge, Store badeværelser).

Dette hotel er det perfekte sted for skientusiaster og sportselskere, der søger mest muligt skiløb, komfort og nem adgang til byen. Med sin placering ud til San Rocco liften i Livigno er man på 10-15 minutter fra hotellet nede ved liften til en af byens store skiområder Carosello 3000. Samtidig er der direkte skiløb fra Carosello 3000 til San Rocco Liften, og derfra 5 minutters gang til hotellet – Derved får man her ski-in og ski-out.

Skal man over til byens anden skiområde Mottolino er der gratis busser som kører lige nede fra gaden ved hotellet. Derudover er der kun 10-15 minutters gang til centrum af byen herfra.  


Rejsen inkluderer:

  • 7 overnatninger i dejligt delt dobbeltværelse på Montivas Lodge.
  • Morgenmad alle dage.

Pris pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse.

* Gratis skipass er inkluderet i prisen.

Det er muligt at leje skiudstyr enten for enden af vejen der fører op til hotellet, eller på søsterhotellet Hotel Lac Salin.

Skipass til området er ikke inkluderet i prisen, men kan købes lige ved siden af hotellet, ved San Rocco Liften. Priser på skipass kan ses her


Om hotellet:
Hotellet har 40 dobbeltværelser, som alle kan rumme 2 personer med mulighed for at tilføje 1 ekstra seng. Der er stor balkon med udsigt over bjergene. Værelserne er udstyret med et behageligt badeværelse, telefon, Wi-Fi, minibar og LCD-tv.

Montivas Lodge er bygget som et bæredygtigt hotel. Det er blevet bygget udelukkende med miljøvenlige byggemetoder og byggematerialer. Og i stedet for affald fokuserer hotellet på genanvendelse – Med andre ord møder bæredygtighed og etik, æstetik!

På hotellet er fossile brændstoffer er en fortid, fordi de med vores træflisbrændingsanlæg sørger for at dit hjerte bliver opvarmet fysisk og metaforisk. Montivas Lodge bruger ressourcer sparsomt, og genvinder 20 procent af den forbrugte energi.

For hotellet er en bæredygtig ferie er meget mere end miljøbeskyttelse. Derfor serveres der også kun sæsonmæssige og regionale økologiske produkter til morgenmad og der er fokus på Fairtrade-mad i stedet for masseproducerede varer. Disse principper gør sig også gældende ved morgenmaden, der serveres fra kl. 07:00-11:00.

Her serveres der sprøde kager, te, kaffe, frugtsaft, lækre syltetøj, smør, pølse, ost, frisk frugt, müsli, æg fra glade kyllinger og mange andre delikatesser. De økologiske og Fairtrade-produkter af høj kvalitet, som er omhyggeligt udvalgt. Derudover har man mulighed for selv at lave sin egen omelet eller andre lækre ting med æg – alt i alt den perfekte morgenmad for den aktive skiløber.

Til middag, ikke så langt fra Montivas Lodge, ligger en dejlig typisk restaurant, La Stua de Legn, som er tilknyttet hotellet. Ellers finder du i nærtliggende område masser af byliv, barer, restauranter og pizzeriaer hvor man kan opleve denne dejlige bjergby.

Med Montivas Lodge og Livigno en oplagt mulighed for at få en speciel skirejse i en af danskernes yndlings skidestinationer.

Livigno
Livigno er en af danskerne fortrukne skirejsemål, hvilket hurtigt forstås, når man først har besøger den italienske alpeby. Selvom byen ikke så stor, finder du alligevel en fantastisk kombination af italiensk charme, byliv og ikke mindst skiløb for alle. Selve byen ligger i 1816 km højde, og skiløbet foregår i helt op til 2796 km, hvilket gør Livigno meget snesikkert.

Samtidig er Livigno et af de steder i Europa, der har flest solskinsdage, og solskin kombineret med masser af sne fanger de fleste skientusiaster.

Byen ligger i en toldfri zone, hvilket giver et sprudlende forretningsliv og gør Livigno til et godt valg, hvis du vil være sikker på fordelagtige priser på din skirejse både hvad angår spisning, shopping og afterski på en af byens mange hyggelige og festlige barer.

Og skiferien kan i Livigno byde på meget mere end bare alpint skiløb. Her er blandt andet også mulighed for langrend, slædekørsel og skøjteløb, og de ekstra oplevelser kan være med til at sætte prikken over i’et på din skiferie.

Fakta om Livigno:

  • Byens højde: 1.816 m
  • Antal lifte: 33
  • Højeste skiløb: 2.796 m
  • Liftkapacitet: 46.000 per/t
  • Antal km pister: 115 km
  • Off piste: Ja
  • Længste nedfart: 5 km
  • Fun-park: Ja

Gode praktiske informationer omkring Livigno:
Transport i busser er gratis, såfremt du har et skipass.
En taxa koster maximalt 6 euro for 4 personer, ligegyldigt hvor du skal hen i byen.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Når du har modtaget værdibeviset reserverer du din rejse indenfor 48 timer. Du reserverer hos Vindrose Rejser på mail@vindroserejser.dk. Ved bestilling af rejsen skal oplyses fulde navne på alle rejsende som i passet, afrejsedato, eventuelle tilkøb og den unikke kode på værdibeviset. Herefter modtager du den nødvendige rejseinformation direkte fra Vindrose Rejser.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Vindrose Rejser på 33 13 52 23.

En unik kode gælder for en person ved min. køb til 2 personer. 

Rejsen inkluderer:
7 overnatninger i dejligt delt dobbeltværelse på Montivas Lodge.
Morgenmad alle dage.

Der tages forbehold for udsolgte datoer. Der tages ligeledes forbehold for ændringer af flytiderne.

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Vindrose Rejsers officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende opholdet rettes til Vindrose Rejser.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på https://spotdeal.dk/Generelle_vilkaar

 

Vindrose Rejser

Vester Voldgade 90, 1552 Kbh V


Sidste chance: 18. oktober 2019 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst