Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Miniferie i Dublin

Oplev Irlands farverige hovedstad Dublin med 3 eller 4 overnatninger på 3* Holiday Inn Dublin City Centre. Byen sprudler af hygge og godt humør, uanset om du er til shopping på Grafton Street eller pubkulturen i Latinerkvarteret Temple Bar.

DUBLIN - 3 eller 4 nætter på 3* hotel med morgenmad. Fly fra BLL eller CPH fra november til april.

Pris 2.490

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
16 solgte

SPOTpris!

Dublin er kendt som de hundrede kirker og tusinde pubbers by. En farverig hovedstad, der har noget for enhver smag.

Gå f.eks. på storbyshopping i Henry Street, hold forkælelsespause på Butlers Chocolate cafe, lyt til gademusikanterne i barområdet og nyd en Guinness direkte fra bryggeriet. Mest af alt minder byen om et komprimeret London med samme gode shoppingmuligheder og et livligt forlystelsesliv.


Rejsen inkluderer:

 • Fly fra Billund eller København - Dublin t/r med Ryanair
 • 10 kg bagage
 • 3 eller 4 overnatninger på 3* Holiday Inn Dublin City Centre
 • Morgenmad under opholdet
 • Fri wifi på hotellet.

Pris pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse:

Der tages forbehold for udsolgte datoer. Der tages ligeledes forbehold for ændringer af flytiderne.

Bemærk, at der skal betales lokal turistskat direkte til hotellet.

Mulige tilkøb (bestilles og betales direkte til Øster Lindet):

 • Eneværelsestillæg - 500 kr. pr nat
 • Børn (2-11 år) – 20 % rabat
 • Ekstra bagage (kuffert a 20 kg) - 390 kr. pr. person t/r.
 • Transfer – 370 kr. pr. person t/r.
 • Forsikringer – Kontakt Øster Lindet for nærmere info.

Holiday Inn Express Dublin City Centre
Holiday Inn E. Dublin City Centre ligger i hjertet af Dublin, kun få skridt fra O'Connell Street og tre minutters gang fra Garden of Remembrance. Mere centralt bliver det ikke. Hotellet er nyt og indbydende i en moderne stil. Hotellet har egen café/bar, hvor der serveres snack og drinks det meste af dagen. Inklusiv i dit ophold er en dejlig morgenbuffet. Man føler sig godt hjemme i de stilfulde og velindrettede værelser, som alle er med aircondition og tv. Hotellet tilbyder oså pudemenu efter ønske. Med gratis wifi kan du altid komme på nettet. Værelset har et privat badeværelse med bruser samt toiletartikler og hårtørrer.

Dublin 
Liffey-floden deler Dublin i to: syd og nord. Det farverige og festlige syd, hvor latinerkvarteret sørger for traditionel irsk folkemusik med pints om hvert gadehjørne. I nord bliver det mere kulturelt med bl.a. det berømte Trinity College. Du kan med ro i sjælen tage både børnene og bedsteforældrene med, velvidende at ingen af dem vil kede sig.

Ingen tur til Dublin er fuldendt uden et besøg på en af de mange historiske pubber. Straks du træder ind, er det som at gå mange år tilbage i tiden. De er som tidslommer, hvor du føler dig hensat til Victoriatidens Irland, når du træder ind i lokalet og bliver mødt af keltiske toner, der strømmer en i møde. Befolkningen er fulde af humor og møder altid turister med et smil på læben. At gå på pub er en integreret del af irernes hverdag, og den sprudlende bydel Temple Bar med brostensbelagte stræder og live-musik oser af stemning.

Men Dublin er andet end pubber og morskab -­ her er også masser af musik og kultur. Læg vejen forbi Dublin Castle eller Saint Patrick's Cathedral. Besøg også Guinness-bryggeriet i Dublin, National Museum of Ireland eller The Old Jameson Distillery (1780), hvor der er mulighed for at smage på de forskellige gyldne dråber af whisky.

Vil I have action, så tag til Greyhound Racing i Shelbourne Park…. Snyd heller ikke jer selv for en shoppingtur på Grafton Street, Dublins førende indkøbsgade.

Liffey-floden er også Dublins sociale skillelinje, for nord har traditionelt altid været befolket af byens fattigste indbyggere. Så her er socialt boligbyggeri og klassiske, små rækkehuse. Men billedet holder ikke helt længere, for nord for Liffey er der også O'Connell Street og Henry Street med masser af muligheder for shopping, ligesom der også er nogle af de litterære attraktioner, som en by med så mange verdensberømte forfattere nødvendigvis må have.

Jul
Julemåneden i Dublin er en rigtig hyggelig tid, og det kan varmt anbefales at besøge Dublin op til jul. Byen lyser op med de mange juledekorationer og lys, og hver butiksrude er pyntet op, så du med garanti vil komme i julestemning. Også i december indbyder Dublins butikker til shopping, og måske kan du købe en julegave eller to med hjem fra din rejse. Der er masser af juleaktiviteter overalt i Dublin op til jul. Børnene kan møde julemanden i legelandet Santa’s Playland. Hele familien kan stå på skøjter i Dundrum Town Centre og Christ Church Cathedral indbyder til et hyggeligt julemarked

Byrundtur – Gratis
Hver dag tilbyder ”Dublin Free Waling Tours” gratis byrundture i Dublin. Turene varer ca. 2-3 timer og er med engelsktalende guide. Hvis du synes, turen har været god, vil guiden gerne have en lille skilling i drikkepenge. Det er en rigtig god måde at se lidt af byen på og høre om landet dramatiske historie. Der er flere afgange dagligt. Turene får virkelig gode tilbagemeldinger på Tripadvisor. Bestilling på https://www.dublinfreewalkingtour.ie/freetoursouth 

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du din rejse indenfor 48 timer. Du reserverer hos Øster Lindet på telefon 70 10 63 43 eller mail info@osterlindet.dk.

Ved bestilling af rejsen skal oplyses fulde navne på alle rejsende som i passet, fødselsdato og oplysninger om eventuelle tilkøb.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Der tages forbehold for udsolgte datoer og ændringer i flytiderne.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Øster Lindet på 70 10 63 43.

En unik kode gælder for en person. Prisen er pr. person ved to personer i delt dobbeltværelse.

Rejsen inkluderer:

 • Fly fra Billund eller København - Dublin t/r med Ryanair
 • 10 kg bagage
 • 3 eller 4 overnatninger på 3* Holiday Inn Dublin City Centre
 • Morgenmad under opholdet
 • Fri wifi på hotellet.

Der tages forbehold for udsolgte datoer. Der tages ligeledes forbehold for ændringer af flytiderne.

Bemærk, at der skal betales lokal turistskat direkte til hotellet.

Mulige tilkøb (bestilles og betales direkte til Øster Lindet):

 • Eneværelsestillæg - 500 kr. pr nat
 • Børn (2-11 år) – 20 % rabat
 • Ekstra bagage (kuffert a 20 kg) - 390 kr. pr. person t/r.
 • Transfer – 370 kr. pr. person t/r.
 • Forsikringer – Kontakt Øster Lindet for nærmere info.

Måtte der på rejsen forekomme fejl eller mangler, er det vigtigt, at der straks rettes henvendelse til hotellets reception eller direkte til Øster Lindet for afhjælpning af problemet.

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Øster Lindets officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende rejsen rettes til Øster Lindet.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Generelle_vilkaar 

Øster Lindet

Sønderalle 1, 6630 Rødding


Sidste chance: 18. oktober 2019 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst