Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Hent tapas fra GRAND fromage i Aarhus

Forkæl dine gæster med specialiteter fra GRAND fromage i Aarhus. Du får bl.a. oste, skinke, lækker tapenade og meget mere til KUN 79 pr. kuvert. Min. 4 kuverter.

AARHUS - Hent italiensk tapas fra prisbelønnede GRAND fromage for kun 79 kr. pr. kuvert.

Pris 79

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
1134 solgte

Værdi167

Rabat52

Spar88

Skal du holde fødselsdag, jubilæum eller anden form for festivitas? Eller skal du have en håndfuld venner på besøg? Så læg vejen forbi den fine delikatessebutik GRAND fromage i Aarhus. 

Her får du en pakke med lækker tapas, som bl.a. indeholder toscansk skinke, mortadella, tallegio og mange andre specialiteter. Tapas, som er lige til at anrette på dit eget service og stille på bordet foran dine gæster.

Ikke bare en osteforretning
GRAND fromage er en verden af oste og andre delikatesser fra hele Europa. Kulinariske oplevelser, som man ikke finder i almindelige osteforretninger og supermarkeder.

Forretningen samarbejder med nordiske gårdmejerier om at udvikle nye spændende oste, gerne lavet på recepter og teknikker gravet frem fra historiebøgerne. Disse oste føres under eget varemærke. Og de modner også selv en stor del af deres oste.

De indkøber spændende charcuteri, og de udvikler selv charcuteri af svine- og oksekød. De indkøber desuden en bred vifte af andre delikatesser som olier, balsamico, nødder og tørrede frugter fra nøje udvalgte leverandører i hele Europa.


Glæd dig til: 

En luksustapas-anretning (minimum 4 kuverter).

 • Toscana skinke
 • Bresola
 • Mortadella
 • Toma Rosso
 • Tallegio
 • Gorgonzola
 • Hjemmelavet tomattapanade
 • Hjemmelavet cornichon mayo
 • Twister
 • Blandede oliven

SPOTpris: 79 kr. pr. person. Normalpris: 167 kr. Spar 52%

Minimumkøb er 4 kuverter.

Der skal bestilles senest dagen før inden kl. 12.

Værdibeviset kan indløses alle åbningsdage fra 3. oktober - 16. november 2019.

OBS: Der følger ikke brød med.


Beskrivelse af delikatesserne

Toma Rosso da Sordevolo

Familien Rosso har fremstillet ost af komælk i flere generationer i Elvo dalen, Piemonte. Osten modnes i kældre under jorden på ædelgransreoler i 60 til 120 dage ved optimal temperatur og luftfugtighed. Osten har en cremet konsistens med pikante toner.

Taleggio D.O.P.
Osten er en af Italiens mest berømte rødkitoste, Osten er smurt med en rødkitkultur, der giver smag til osten samt den røde farve på skorpen, hvor der efterhånden vil dannes blåskimmel, som sagtens kan spises med. Selve osten er cremet og fyldig i smagen.

Gorgonzola Dolce

SUPER GULD v. World Cheese Awards 2015-16-17.

Familiefirmaet i Lombardiet har siden 1920’erne fremstillet traditionelle oste af komælk fra familiens egen besætning og i nyere tid også fra de nærliggende gårde. Gorgonzola´s konsistensen er blød og cremet, med en let og aromatisk smag fra den blå skimmel. 

Toscanaskinke
Skinken fremstilles af den store italiensk gris, som efter slagtning tørsaltes og tilsat hvidløg, rosmarin, enebær og peber. Hvorefter den modner i et år. Krydderierne forlænger skinkens dejlige smag.

Bresaola
Bresaola fremstilles ved en mindre familievirksomhed i Lombardiet, Hvor okseinderlåret saltes og tørres i et halvårs tid. Bresaolaen er med dens fine rene smag velegnet til bl.a. carpaccio.

Mortadella
Mortadella fremstilles ved en mindre familievirksomhed i Lombardiet, som også producere traditionelle lufttørrede salamier. Mortadella er lavet af svinekød tilsat pistacienødder, som giver en mild og aromatisk smag.

Butterdejs twist med gruyere
Disse twisters bliver lavet hos et familiefirma i Schweiz, som siden 1930’erne har lavet bagværk ud fra de bedste råvarer fra det lokale område. Snacksene er bagt med smør, som giver en helt fantastiske smag.


Et familieforetagende
Den daglige ledelse i GRAND fromage består af Jens-Einar Lindbjerg Jensen og sønnen Thomas Lindbjerg. Jens-Einar er opvokset med ost og smør på Lindbjerg Mejeri v. Varde i Vestjylland og har gennem hele livet haft en stor interesse for mad og ikke mindst oste.

Thomas Lindbjerg er udlært kok og har bl.a. arbejdet som chef på den 2-stjernede Michelin restaurant Relais de la Poste i Frankrig. Han har desuden læst til mejeriingeniør på Landbohøjskolen. Under studiet var han bl.a. på studieophold i Frankrig, hvor han producerede Comtéoste, og i Sverige, hvor han producerede blåskimmeloste.

Priser og udmærkelser
GRAND fromages passion for oste har givet dem en række priser og udmærkelser. World Cheese Award 2010: Guldmedalje til vores ost Skallingen i kategorien fast ost; Nordens bedste blåskimmelost 2010 til Lindbjerg Blue; Nordens bedste fastost 2009 til Fynbo Extra og Nordens bedste ost 2007 og 2008 til Ho Holme. Til Nordisk Ostefestival 2016 fik de Guld for deres Marsk Brie og Lindbjerg HVID ged med dildkrone og ved World Cheese Awords 2016 vandt Lindbjerg Hvid Ged en guldmedalje.

 • WORLD Cheese Super Gold 2017 – Lihmskov Extra 24 mdr.
 • Nordens Oste 2017 – Lindbjerg Blue Øko
 • Nordens ost 2018 - Kirsebærblå
 • WORLD Cheese Super Gold 2018 – Lihmskov Extra 24 mdr.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Du bestiller dine tapas på 86 19 82 96 – senest kl. 12 dagen før afhentning og gerne i endnu bedre tid. Husk at oplyse, hvor du har købt tilbuddet og den/de unikke kode(r) fra værdibeviset.

Medbring printet værdibevis, når tilbuddet indløses.

Adresse:
Guldsmedegade 27
8000 Aarhus C

Åbningstider:
Mandag 10 – 17:30
Tirsdag 10 – 17:30
onsdag 10 – 17:30
Torsdag 10 – 17:30
Fredag 10:00 – 18:00
Lørdag 10:00 – 14:00

Én unik kode gælder for én kuvert. Der skal minimum købes 4 kuverter.

Tapaspakken indeholder:
Toscana skinke
Bresola
Mortadella
Toma Rosso
Tallegio
Gorgonzola
Hjemmelavet Tomat Tapanade
Hjemmelavet Cornichon mayo
Twister
Blanede oliven

Værdibeviset kan indløses alle åbningsdage fra 3. oktober - 16. november 2019.

OBS: Der følger ikke brød med.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til GRAND Fromage.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på https://spotdeal.dk/Generelle_vilkaar

 

GRAND fromage

Guldsmedegade 27 , 8000 Århus C


Sidste chance: 18. oktober 2019 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst