Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Vinterforkælelse på luksuriøse Dyvig Badehotel

Glæd dig til at besøge skønne Dyvig Badehotel på Nordals. Hotellet er Danmarks vel nok smukkeste badehotel, og opholdet er inkl. 1 overnatning, 3-retters brasseriemenu med tilhørende vinmenu, eftermiddagskaffe med kage og De Lux morgenmad.

DYVIG BADEHOTEL i Sønderjylland - Vinterophold med middag, vin, kaffe & kage og morgenmad.

Pris 1.998

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
410 solgte

Værdi3.000

Rabat33

Spar1.002

Dyvig Badehotel er en perle blandt de danske badehoteller. Et sted, hvor rammerne er en del af oplevelsen, og hvor tiden er jeres helt egen. Sådan et sted, hvor man lader sig indlogere til et døgn i selvforkælelsens tegn, og hvor drømmen om 'det gode liv' bliver til virkelighed.

Lige siden åbningen i sommeren 2010 har gæsterne stået i kø for at få lov til at bo på det smukke hotel, og forfatteren Tom Okke skriver i bogen Gennem generationer, at 'Dyvig er det maritime Danmark, når det er bedst'.

Dyvig er bl.a. blevet anmeldt af Berlingskes mad- og vinredaktør, der giver stedet fem flotte stjerner og skriver:

"Måltidet er til ende, og vi konkluderer, at Danmark har fået et nyt stop på den klassiske rute med gastronomiske getaways", og "Her på det nye gamle badehotel i Dyvig forkæler man sine gæster med skamløs luksus og grænseløs service som få andre steder i landet."
 
Desuden er Dyvig Badehotel blevet nomineret som 'Årets Bo & Spis Adresse' i 'Den danske Spiseguide' i 2019, mens de i 2017 vandt den internationale pris som 'Luxury Waterfront Hotel of the Year'. Du kan læse mere om alle de flotte nomineringer, priser og anmeldelser nederst på siden.

Opholdet er for 2 personer og inkluderer:

 • 1 overnatning i dejligt superior værelse på Badehotellet
 • Friskmalet eftermiddagskaffe med konditorkage fra Dyvigs populære kagemontre - serveres i salonen eller på terassen (vælg ml. udvalgte kager - 1 stk. pr. gæst)*
 • 3-retters Brasseriemenu - serveres i Brasserie Skipperstuen
 • 3-retters vinmenu - afstemt efter menuen og årstiden (1 gl. pr. ret)
 • Dyvigs overdådige morgenmad De Lux med lokale specialiteter
 • Hildon vand - privat lable “Dyvig Badehotel” samt gourmet vingummi el. friske bær på værelset.

*Skulle I ønske at få konverteret jeres kaffe og kage ved ankomst til 15 min. nakkemassage (hver torsdag ved Dyvig Badehotels wellness-behandler) skal dette meddeles ved reservering af opholdet. 

SPOTpris 1.998 kr. for 2 personer. Normalpris 3.000 kr. 

Opholdet kan benyttes med ankomst fra d. 20. januar til og med d. 31. marts 2020. Man kan ikke ankomme lørdage.

Tillæg (betales direkte til Dyvig Badehotel):

 • Tillæg ved ankomst fredage - 500 kr. pr. værelse pr. nat
 • Opgradering til De lux værelse med havudsigt, De Lux Værelse No. 5 med sauna eller De Lux værelse No. 21 på 1. sal - 350 kr. pr. værelse pr. nat.

 

Jeres ophold 
Jeres ophold starter med friskmalet eftermiddagskaffe og en konditorkage i salonen eller på terassen. Konditorkagen kan vælges blandt udvalgte kager fra Dyvigs populære kagemontre.

Den lækre 3-retters menu indtages i det hyggelige Brasserie Skipperstuen, og til middagen serveres en smagfuldt afstemt vinmenu (1 gl. pr. ret) fra sommelierens kældre.

Når det er tid til at gå til ro, overnatter I i et af hotellets charmerende superiorværelser, og om morgenen venter Dyvigs overdådige morgenmad De Lux. Her er Arabicakaffe eller te fra Perch København, elegant 'Blanc de Blanc' mousserende vin, friskpresset appelsinjuice, lokal æblemost fra Hestahavegaard, håndlavede rundstykker, speltbrød og rugbrød fra Dyvigs konditori, Slagter Nielsen's spegepølser og rullepølse, Dyvigs hjemmerøgede havlaks og gravede havlaks med sennepscreme, osteudvalg, økologisk blødkogt æg, frisk frugt og yoghurt.

Luksus og velvære på Dyvig Badehotel 
På Dyvig Badehotel defineres luksus som ro, diskretion og sublim service med sans for detaljen.

Badehotellets ydre er inspireret af den danske arkitekt og formgiver Thorvald Bindesbølls karakteristiske rød-hvide fiskerpakhuse på Skagen havn (1905-1907). Indenfor er der med massive plankegulve, stuer en suite, smukke fløjdøre og rustikke fliser tænkt over hver en detalje, og trods alverdens moderne faciliteter hersker der en særlig form for gammeldags, hjemlig hygge over stedet.

Under jeres ophold skal I bo på superior-værelserne på Badehotellet. Alle værelser er individuelt indrettet med bl.a. smukke blomstrede tapeter. Her findes både trådløs internetopkobling, B&O's moderne design, dyner fra Ringsted Dun og senge fra Jensen DK. Med andre ord en helstøbt hoteloplevelse ud over det sædvanlige.

Dansk og fransk køkken
John Bech Amstrup, der er forpagter og gastronomichef på det smukke badehotel, har en fortid på bl.a. det luksuriøse Ruths Hotel i Skagen og på Schackenborg Slotskro i Møgeltønder.

Med Amstrup som det naturlige midtpunkt bliver Dyvigs køkken drevet med udgangspunkt i danske og franske råvarer. De enkelte retter serveres, således at råvarerne skal kunne tale for sig selv, ikke mere end 4-5 forskellige smagsindtryk - den rene smag fortrækkes.

Brasserie Skipperstuen
Som gæst kan man ikke andet end føle sig godt tilpas, når man sidder i skumringen og nyder udsigten til lystbådehavnen og uvægerligt får følelsen af, at dette her er forkælelse på højt niveau.

Høfligt bliver man budt velkommen af opmærksomme tjenerne, og når man sætter sig til rette ved de veldækkede borde, er det med udsigten til at skulle lade sig bespise med klassiske anretninger som smukke stjerneskud, helstegte rødspætter og velhængte bøffer.


Flotte anmeldelser, nomineringer og priser
Siden åbningen i sommeren 2010 har Dyvig Badehotel begejstret både anmeldere og gæster.

 • Fem stjerner ud af seks mulige i Berlingske august 2019: "Måltidet er til ende, og vi konkluderer, at Danmark har fået et nyt stop på den klassiske rute med gastronomiske getaways, (...)" Og "Her på det nye gamle badehotel i Dyvig forkæler man sine gæster med skamløs luksus og grænseløs service som få andre steder i landet."
 • Børsen anmeldte Dyvig Badehotels frokostrestaurant i juni 2019: "(...) jeg kan varmt anbefale stedets brasserie, og jeg vil tro, gourmetrestauranten endda er en større oplevelse, men den har jeg så til gode.

 • Nomineret som 'Årets Bo & Spis Adresse' i 'Den danske Spiseguide' i både 2013, 2014, 2015, 2017 og 2019.

 • Dyvig Badehotel vandt i 2017 den internationale pris som 'Luxury Waterfront Hotel of the Year', og de er også blevet hædret med en plads i Luxury Travel Guide 2016.

 • Vinder af 'Årets Vinkort 2017' fra den Danske Spiseguide.

 • Wine Spectator i New York har givet vinkortet i 2018/ 2019 'Best of Award of Excellence' med 2 vinglas ud af 3. Kun 92 restauranter i verden har 3 vinglas og 1200 har med 2 vinglas.

 • Børsen Gazelle-vinder i 2014 og blev i 2013 nomineret til 'Årets Sommelier'.

Begejstrede gæster
Dyvig Badehotel får også mange rosende ord med på vejen fra gæster. De skriver bl.a.:

"Sikke en oplevelse. Smuk beliggenhed, og en yderst venlig modtagelse. Sødt og professionelt personale med en fin indføling i kontakten. Maden er helt i top, der er virkelig kælet for de gode råvarer."

"Et dejligt hotel hvor både min mand og jeg samt vores hund føler os meget velkomne"

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du dit ophold hos Dyvig Badehotel på Tlf.: 73 16 43 00. Husk at oplyse den unikke kode fra værdibeviset, dato, navn og telefonnummer. Eventuelle tilkøb bestilles direkte til hotellet ved reservationen af opholdet.

Medbring printet værdibevis til hotellet, når opholdet skal indløses.

Der tages forbehold for udsolgte datoer. Vi anbefaler derfor, at du booker dit ophold hurtigst muligt, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Således kan du returnere opholdet, hvis den ønskede periode mod forventning ikke er ledig. Når opholdet er booket er det hotellets afbestillingsregler, der gælder.

Der gøres opmærksom på, at der kan forekomme travlhed i starten og slutningen af indløsningsperioden samt i weekender.

Ved spørgsmål kan Dyvig Badehotel kontaktes på tlf.: 73 16 43 00.

Opholdet kan benyttes fra d. 20 januar til og med d. 31. marts 2020. Man kan ikke ankomme lørdage.

Opholdet kan desuden ikke anvendes med ankomst på helligdage eller i forbindelse med andre tilbud.

Én unik kode gælder for ét ophold til 2 personer på Dyvig Badehotel.

Opholdet er for 2 personer og inkluderer:
1 overnatning i dejligt superior værelse på Badehotellet
Friskmalet eftermiddagskaffe med konditorkage fra Dyvigs populære kagemontre - serveres i salonen eller på terassen (vælg ml. udvalgte kager - 1 stk. pr. gæst)*
3-retters Brasseriemenu - serveres i Brasserie Skipperstuen
3-retters vinmenu - afstemt efter menuen og årstiden (1 gl. pr. ret)
Dyvigs overdådige morgenmad De Lux med lokale specialiteter
Hildon vand - privat lable “Dyvig Badehotel” samt gourmet vingummi el. friske bær på værelset.

*Skulle I ønske at få konverteret jeres kaffe og kage ved ankomst til 15 min. nakkemassage (hver torsdag ved Dyvig Badehotels wellness-behandler) skal dette meddeles ved reservering af opholdet.

Opholdet kan benyttes med ankomst fra d. 20. januar til og med d. 31. marts 2020. Man kan ikke ankomme lørdage.

Dette tilbud kan ikke kombineres med andre tilbud. 

Tillæg (betales direkte til Dyvig Badehotel):
Tillæg ved ankomst fredage - 500 kr. pr. værelse pr. nat
Opgradering til De lux værelse med havudsigt, De Lux Værelse No. 5 med sauna eller De Lux værelse No. 21 på 1. sal - 350 kr. pr. værelse pr. nat.

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Dyvig Badehotels officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende opholdet rettes til Dyvig Badehotel. Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på https://spotdeal.dk/Generelle_vilkaar

Dyvig Badehotel

Dyvigvej 31, 6430 Nordborg


Sidste chance: 20. oktober 2019 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst