Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Rold StorKro

En miniferie på Rold StorKro er den perfekte måde at lade batterierne op, hvad end du er til aktiv ferie, storbystemning eller afstresning i naturen. Opholdet inkluderer middag og morgenmad og kan indløses helt frem til d. 31. marts 2020.

ROLD STORKRO - Ophold for 2 på Rold StorKro inkl. middag og morgenmad

Pris 1.149

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
35 solgte

SPOTpris!

Hiv et par dage ud af kalenderen og forkæl dig selv og én, du holder af, med et ophold på Rold StorKro. Her kan du nyde naturen, roen og de skønne omgivelser, eller du kan bruge den hyggelige kro som udgangspunkt for cykelture eller gåture. Du kan sågar forudbestille en romantisk hestevognstur.

Panoramarestaurant
På kroen finder I den intime Panoramarestaurant, der som navnet antyder ligger med storslået udsigt ud over Gravlev Ådal. Her kan I glæde jer til en lækker middag med hvide duge og stearinlys på bordet.


Vælg mellem ophold med 1 eller 2 overnatninger for 2 personer:

Ophold med 1 overnatning:

  • 1 overnatning i dobbeltværelse i kategorien ”mindre værelse”
  • 3 retters middag
  • Lækker stor morgenbuffet
  • Gratis adgang til mindre swimmingpool og sauna

SPOTpris 1.149 kr. for 2 personer.

- ELLER -

Ophold med 2 overnatninger:

  • 2 overnatninger i dobbeltværelse i kategorien ”mindre værelse”
  • 2 retters middag begge aftener
  • Lækker stor morgenbuffet begge dage
  • Gratis adgang til mindre swimmingpool og sauna

SPOTpris 1.990 kr. for 2 personer.

Overnatning mulig alle søndage til og med torsdage i perioden 3. november til og med 19. december samt 2. januar til og med 31. marts 2020. Bemærk at ankomst torsdag er kun mulig ved 1 overnatning.

Tjek ind: Fra kl. 14.00. Søndag fra kl. 15.00
Tjek ud: Senest kl. 11.00.

Rold StorKro har et antal værelser, hvor hunde er velkommen, så oplys ved bestilling, om I medbringer jeres firbenede ven. Det koster 100 kr pr. nat, som afregnes direkte med hotellet.


Kultur og storbystemning i Aalborg
Ikke langt fra Rold StorKro ligger Aalborg, der byder på et væld af kulturelle tilbud. Besøg den spændende havnefront, hvor moderne arkitektur blander sig med det gamle industrikvarter, eller læg vejen forbi Kunsten, Nordkraft eller det smukke Utzon Center. Hvis du er til shopping, kultur og storbystemning vil du med garanti forelske dig i byen, der igennem de sidste år har været igennem en rivende udvikling og i dag står som en metropol for kunst, design og håndværk.

Aktiviteter i naturen
Rold Skov danner de smukke rammer om opholdet, og her er der rige muligheder for at gå på opdagelse i naturen. Tag på svampejagt, se skovens mange naturlige kilder, besøg Troldeskoven, nyd årstidernes skiften eller få pulsen op med en frisk gåtur. Mulighederne er mange, og I kan leje både MTB og almindelige cykler ved forudbestilling hos Rold StorKro. Yderligere er der mulighed for guidede vandreture.

Oplevelser i lokalområdet
Området nær Rold StorKro byder på en bred vifte af udflugtsmål. Besøg de smukke Rebild Bakker eller læg vejen forbi Lille Vildmose, hvor man kan se vildlevende elge. I Mariager kan I nyde den smukke gamle bymidte og se de mange roser, der har givet byen tilnavnet "Rosernes by", og i Hobro kan I besøge Vikingecenteret Fyrkat og lære mere om områdets spændende historie.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.


Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du dit ophold hos Rold StorKro på tlf. 98 37 51 00 eller roldstorkro@rold.dk Husk at oplyse den unikke kode fra værdibeviset, dato, navn og telefonnummer.

Medbring printet værdibevis til hotellet, når opholdet skal indløses.

Der tages forbehold for udsolgte datoer. Vi anbefaler derfor, at du booker dit ophold hurtigst muligt, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Således kan du returnere opholdet, hvis den ønskede periode mod forventning ikke er ledig. Når opholdet er booket er det, er det kroens afbestillingsregler, der gælder.

Ved spørgsmål kan Rold StorKro kontaktes på tlf. 98 37 51 00.

Overnatning mulig alle søndage til og med torsdage i perioden 3. november til og med 19. december samt 2. januar til og med 31. marts 2020. Bemærk at ankomst torsdag er kun mulig ved 1 overnatning.


En unik kode gælder for det valgte ophold for 2 personer på Rold StorKro.

Ophold med 1 overnatning inkluderer:
1 overnatning i dobbeltværelse i kategorien ”mindre værelse”
3 retters middag
Lækker stor morgenbuffet
Gratis adgang til mindre swimmingpool og sauna

- ELLER -

Ophold med 2 overnatninger inkluderer:
2 overnatninger i dobbeltværelse i kategorien ”mindre værelse”
2 retters middag begge aftener
Lækker stor morgenbuffet begge dage
Gratis adgang til mindre swimmingpool og sauna

Overnatning mulig alle søndage til og med torsdage i perioden 3. november til og med 19. december samt 2. januar til og med 31. marts 2020. Bemærk at ankomst torsdag er kun mulig ved 1 overnatning.

Tjek ind: Fra kl. 14.00. Søndag fra kl. 15.00
Tjek ud: Senest kl. 11.00.

Rold StorKro har et antal værelser, hvor hunde er velkommen, så oplys ved bestilling, om I medbringer jeres firbenede ven. Det koster 100 kr pr. nat, som afregnes direkte med hotellet.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende opholdet rettes til Rold StorKro. Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Rold StorKro

Vælderskoven 13 , 9520 Skørping

Sidste chance: 19. oktober 2019 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst