Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Krydstogt til Nordkap

Skønt krydstogt der forkæler både øjne og sjæl. MSC Splendida tager dig med til Nordkap og flere af Norges kystbyer og fjorde med lodrette fjelde og turkisgrønt vand. Rejs 18. eller 28. maj fra KUN 8.490 kr. for 10-nætters krydstogt med helpension ombord.

KRYDSTOGT NORDKAP - 10 nt. krydstogt inkl. helpension. Afrejse fra Kiel i maj. Bus til/fra Kiel.

Pris8.490

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
12 solgte

SPOTpris!

Nu har du muligheden for at komme til det nordligste Norge og opleve den bjergtagende natur, ligesom der også er mulighed for at se og fange verdens største krabber, som kun fanges i havene omkring Nordpolen. Dette unikke krydstogt sejles kun få gange om året og byder på naturoplevelser udover det sædvanlige.

Bemærk at rækkefølgen af anløbene er forskellig på de to afgange samt at et enkelt stop er erstattet af et andet på den senere afrejse. Den følgende beskrivelse tager udgangspunkt i afgangen den 18. maj. Du kan se de nøjagtige ruter for begge afgange under længere nede på siden.

Denne fantastiske rejse begynder i Danmark, hvorfra du køres med bus til Kiel, hvor MSC Splendida ligger for anker og venter på dig. Sidst på eftermiddagen stævner skibet ud på sin færd og sejler straks mod nord. Efter en dag på havet, hvor du kan blive fortrolig med dette imponerende krydstogtskib og benytte nogle af de mange faciliteter og aktiviteter ombord, bliver første stop i Nordfjordeid, der er en lille by beliggende i bunden af Nordfjorden midt imellem den største gletsjer på det europæiske fastland, Jostedal, og Norges vildeste kyststrækning. Den smukke Briksdal gletsjer er klart et besøg værd, mens selve byen kan fremvise Myklebust-skibet – Norges største vikingeskib.

Turens højdepunkt er dog uden tvivl anløbet ved Nordkap. Her lægges til i landsbyen Honningsvåg, der ligger kun 2.000 km fra Nordpolen. Her kan du stå på de 300 m høje klipper, som også er Europas nordligste punkt, og blive betaget af naturens skønhed, de mange fugle og græssende rensdyr. De rigtigt eventyrlystne kan tage på helikoptertur og nyde udsigten over de magiske klipper og øer fra luften.

På sejlturen tilbage ned langs den norske kyst besøges Tromsø, Trondheim og Ålesund. Tromsø var i det 19. århundrede kendt som ”Nordens Paris”, fordi dens indbyggere tilsyneladende var langt mere kosmopolitiske, end fremmede turister havde forventet. Det er den største norske by nord for den arktiske cirkel og udgangspunkt for mange polarekspeditioner. Hele området er utroligt smukt og skovrigt, men snyd heller ikke dig selv for byens smukkeste bygning: Den trekantede arktiske katedral.

Den tidligere hovedstad, Trondheim, har en hyggelig gammel bydel fra Middelalderen med en imponerende katedral. Langs Nidelva-floden ligger de karakteristiske bygninger i forskellige farver kendt som Bryggen, og på Ringve museet kan du lære alt om musik og instrumenter.

På krydstogtet med afrejse den 28. maj er Trondheim skiftet ud med Molde, der er et eftertragtet og populært rejsemål i Norge. En charmerende lille by, der også kaldes "Rosernes by", da her er frodigt, og du oplever store haver med masser af blomster. Her finder du også Varden bjergene med sine ikke færre end 222 tinder belagt med sne året rundt.

Ålesund er det perfekte udgangspunkt for natur- og kulturoplevelser. Byen fremstår farverig og smuk med spir og ornamenter i den karakteristiske Art Nouveau stil. Byen er placeret i et utroligt smukt naturområde lige ved indgangen til den berømte Geirangerfjord.

Mens du dag efter dag betages af den smukke natur, sørger besætningen ombord på MSC Splendida for at servicere og forkæle dig. Du skal bare slappe af og nyde livet! På rejsens 11. dag er du tilbage i Kiel, hvorfra der er bustransport tilbage til Danmark.


Rejsen inkluderer:

 • Bus fra Danmark til Kiel t/r
 • 20 kg bagage og håndbagage
 • 10 nætter ombord på MSC Splendida i den valgte kahytskategori
 • Helpension ombord med menuvalg morgen, middag og aften
 • Fri adgang til skibets buffetrestaurant fra tidlig morgen til sen aften
 • Kaffe, te, vand og juice til morgenmaden
 • Underholdning på skibet, shows og dagligt aktivitetsprogram
 • Kahytsservice og daglig rengøring
 • Fri adgang til inden- og udendørs pool, jacuzzi og fitnesscenter
 • Ekspeditions- og udstedelsesgebyr

Pris pr. person ved 2 personer pr. kahyt:

Afrejse 18. – 28. maj 2020 – Rute 1
Indvendig Kahyt Bella: SPOTpris 8.490 kr.
Indvendig Kahyt Fantastica: SPOTpris 8.990 kr.
Udvendig Kahyt Bella*: SPOTpris 10.490 kr.
Udvendig Kahyt Fantastica: SPOTpris 11.290 kr.
Balkonkahyt Bella: SPOTpris 12.990 kr.
Balkonkahyt Fantastica: SPOTpris 13.990 kr.

Afrejse 28. maj – 7. juni 2020 – Rute 2
Indvendig Kahyt Bella: SPOTpris 9.290 kr.
Indvendig Kahyt Fantastica: SPOTpris 9.990 kr.
Udvendig Kahyt Bella*: SPOTpris 11.490 kr.
Udvendig Kahyt Fantastica: SPOTpris 12.290 kr.
Balkonkahyt Bella: SPOTpris 13.990 kr.
Balkonkahyt Fantastica: SPOTpris 15.290 kr.

*Begrænset udsigt kan forekomme grundet redningsudstyr

Bestilling og betaling

Ved bestilling hos SPOTdeal betaler du KUN et depositum på 4.000 kr. pr. person. Restbeløbet afregnes direkte til Øster Lindet 90 dage før afrejse. Depositum er ikke refunderbart og samme gælder restbeløbet fra 90 dage før afrejse. Det anbefales, at du tegner en afbestillingsforsikring ved sygdom.

Ekskl. i prisen:

Hvad ikke er nævnt direkte under inklusive, herunder:

 • Obligatorisk servicegebyr, 10 € pr. person pr. dag. Afregnes på skibet.
 • Drikkevarer udover de nævnte
 • Udflugter
 • Forsikringer

Kahytskategorier - Bella og Fantastica

Begge kahytskategorier er inkluderet helpension og den samme gode service. Ved tilkøb af Fantastica får du følgende ekstra ydelser:

 • Bedst beliggende kahytter
 • Mulighed for at ønske spisetid til aften, tidlig eller sen – fremsættes ved bestilling
 • Gratis udbringning af roomservice ud fra gældende menu
 • Mulighed for morgenmad i kahytten


Rejserute 118/5: Bus til Kiel for ombordstigning. Afgang Kiel kl. 18.00
19/5: På havet
20/5: Kl. 09.00-17.00 Nordfjordeid
21/5: På havet
22/5: Kl. 17.00-23.59 Honningsvåg/Nordkap
23/5: Kl. 13.00-20.00 Tromsø
24/5: På havet
25/5: Kl. 07.00-17.00 Trondheim
26/5: Kl. 08.00-18.00 Ålesund
27/5: På havet
28/5: Kl. 09.00 ankomst Kiel. Bustransport til Danmark.

Rejserute 228/5: Bus til Kiel for ombordstigning. Afgang Kiel kl. 18.00
29/5: På havet
30/5: Kl. 10.00-18.00 Ålesund
31/5: På havet
01/6: Kl. 14.00-23.59 Honningsvåg/Nordkap
02/6: Kl. 13.00-20.00 Tromsø
03/6: På havet
04/6: Kl. 10.00-18.00 Molde
05/6: Kl. 07.00-16.00 Nordfjordeid
06/6: På havet
07/6: Kl. 09.00 ankomst Kiel. Bustransport til Danmark.


Transport
Rejsen inkluderer bus fra Danmark til Kiel t/r.

Bemærk, at hjemkomsttidspunkterne er forventede tider.


Skibet
Du skal sejle med MSC Splendida, der medtager godt 4.300 passagerer. Der er et stort udbud af aktiviteter både udendørs og indendørs. Skibet har indendørs 9 forskellige lounger med hvert sit tema lige fra vinbar, sportsbar, jazzbar og engelsk pub til musikbar. Så alt efter interesse og humør kan du frit gå omkring. 

Til de aktive bydes på daglig animation, eller du kan tage en tur på joggingbanen, et besøg i sportscenteret, et slag squash eller tennis eller en tur i de udendørs jacuzzis - mulighederne er mange. Der er også en shopping-arkade ligesom Aurea Spa området på dette store skib er noget helt unikt. Her kan du tilkøbe diverse behandlinger eller adgang til thermalbade og sauna. 

Om aftenen kan du indtage en dejlig middag i hovedrestauranten eller bruge din frihed og vælge den kæmpe buffet, som bugner af specialiteter i forbindelse med hovedmåltiderne. Skibet byder også hver aften på forestilling i det imponerende teater, og så har kasinoet naturligvis åben til ud på de små timer hver dag. 

Interiøret på skibet er varmt, indbydende og elegant, og det samme gør sig gældende i kahytten, uanset hvilken kahytstype du vælger. Der er et højt serviceniveau i kahytten, som bliver tjekket 2 gange i døgnet, og der sørges for rengøring og håndklæder, ligesom du kan låne håndklæder til pool og spa.

Helpension
Opholdet ombord på MSC Splendida er med helpension. Der er fri adgang til skibets buffet fra tidlig morgen til sen aften, og i forbindelse med hovedmåltider er der her et kæmpe udvalg. Du har også adgang til skibets restaurant, hvor du kan få 3-5 retters menu – valgt ud fra et varieret menukort - serveret til hovedmåltiderne. Til aftensmaden har du fast spisetidspunkt og bord.

Drikkepakker
Der tilbydes forskellige ”all inclusive” drikkepakker på denne tur. Drikkepakke skal bestilles sammen med rejsen og afregnes til Øster Lindet eller kan senere bestilles online. Bestilles pakken ombord, tillægger skibet 15% i serviceafgift.

Easy-pakken dækker et ubegrænset antal drikkevarer med priser op til 6 €. Det gælder fadøl, husets vin pr. glas, udvalg af spiritus, cocktails og aperitifs, alkoholfrie cocktails, sodavand og juice pr. glas, mineralvand i flaske og varme drikke.

Børn u/18 år: 1.000 kr. (100 kr. pr. dag)
Voksne: 2.200 kr. (220 kr. pr. dag)

Premium-pakken dækker ubegrænset antal drikkevarer med priser op til 10 €. Det gælder alt flaskeøl og fadøl fra barlisten, alle cocktails indenfor prisgrænsen, alt vin pr. glas indenfor prisgrænsen, samtlige standard og premium spiritusvarianter, samtlige aperitifs, bitter og likører, alkoholfrie cocktails, sodavand og juice pr. glas, mineralvand i flaske og varme drikke.

Voksne: 2.900 kr. (290 kr. pr. dag)

Premium Plus-pakken dækker ubegrænset antal drikkevarer pr. glas, ingen pris grænse. Det gælder ekstra stort udvalg af spiritusvarianter, Champagne per glas, alt vin i samtlige barer og restauranter, alle cocktails, minibar, mad og drikkevarer fra roomservice menuen, drikkevarer i temabarerne, mineralvand i flaske og varme drikke.

Voksne: 4.100 kr. (410 kr. pr. dag)

Børn og ekstra opredninger
Børn og voksne, som rejser sammen med 2 fuldt betalende og sover i ekstra opredning i samme kahyt betaler en fast pris uanset kahytskategori. Der er begrænset antal kahytter med plads til ekstra senge, så forespørg inden køb hos Øster Lindet. Bestilles og betales direkte til Øster Lindet.

Børn u/18 år: 2.990 kr.

Voksne:
Afrejse 18/5: 6.990 kr.
Afrejse 28/5: 7.490 kr. 

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du din rejse indenfor 2 hverdage. Du reserverer hos Øster Lindet telefon 70 10 63 43 eller mail info@osterlindet.dk. Ved bestilling af rejsen skal oplyses følgende:

• Fulde navn som i pas
• Fødselsdato
• Pasnummer
• Udstedelsessted for pas samt udstedelses- og udløbsdato
• Et mobiltelefonnummer pr. kahyt
• Navn og telefonnummer på en pårørende.

Bestilling og betaling
Ved bestilling hos SPOTdeal betaler du KUN et depositum på 4.000 kr. pr. person. Restbeløbet afregnes direkte til Øster Lindet 90 dage før afrejse. Depositum er ikke refunderbart og samme gælder restbeløbet fra 90 dage før afrejse. Det anbefales, at du tegner en afbestillingsforsikring v. sygdom.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Øster Lindet på 70 10 63 43.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende, og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Én unik kode gælder for en person.

Rejsen inkluderer:
Bus fra Danmark til Kiel t/r
20 kg bagage og håndbagage
10 nætter ombord på MSC Splendida i den valgte kahytskategori
Helpension ombord med menuvalg morgen, middag og aften
Fri adgang til skibets buffetrestaurant fra tidlig morgen til sen aften
Kaffe, te, vand og juice til morgenmaden
Underholdning på skibet, shows og dagligt aktivitetsprogram
Kahytsservice og daglig rengøring
Fri adgang til inden- og udendørs pool, jacuzzi og fitnesscenter
Ekspeditions- og udstedelsesgebyr

Eksklusiv i prisen:
Hvad ikke er nævnt direkte under inklusive, herunder:

Obligatorisk servicegebyr, 10 € pr. person pr. dag. Afregnes på skibet.
Drikkevarer udover de nævnte
Udflugter
Forsikringer

Kahytskategorier - Bella og Fantastica
Begge kahytskategorier er inkluderet helpension og den samme gode service. Ved tilkøb af Fantastica får du følgende ekstra ydelser:

Bedst beliggende kahytter
Mulighed for at ønske spisetid til aften, tidlig eller sen – fremsættes ved bestilling
Gratis udbringning af roomservice ud fra gældende menu
Mulighed for morgenmad i kahytten

Vigtig information
Ved modtagelse af rejsebevis skal du tjekke, at alle data er korrekte. Når du ca. 7-10 dage før afrejse modtager din originale skibsbillet, skal du ligeledes tjekke, at alle data på billetten er korrekte.

Der må tages forbehold for ændringer i sejlplanen fra købstidspunkt til afrejse. Eventuelle ændringer vil fremgå af den originale skibsbillet, med mindre der er tale om force majeure ændringer, da disse typisk vil være fra dag til dag.

Vi gør opmærksom på, at kaptajnen uden varsel har ret til at ændre anløb eller i værste fald annullere anløb af sikkerhedsmæssige årsager, hvilket ikke berettiger til kompensation.

Måtte der på rejsen forekomme fejl eller mangler, er det vigtigt, at der straks rettes henvendelse til skibets servicedesk eller Øster Lindet i Danmark for afhjælpning. Vær opmærksom på, at der ikke kan kræves kompensation for fejl eller mangler, der ikke er søgt afhjulpet via en af disse kanaler.

Du sejler med et grundlæggende italienskejet rederi, som er meget internationalt orienteret, og det officielle skibssprog er engelsk. Ombord møder du mange nationaliteter, og det kan jo give lidt sprogudfordringer, men med et smil og lidt ”fagter” kommer man jo ofte langt.

Pas skal medbringes på rejsen og være gyldigt min. 6 måneder efter hjemkomst.

BEMÆRK: Er du gravid, er det ikke tilladt at tage på krydstogt efter graviditetsuge 23.

Vær opmærksom på at alle personlige forsikringer er ekskl. i prisen. Rejseforsikring kan købes hos eget forsikringsselskab eller hos Øster Lindet. Ønskes en afbestillingsforsikring v. sygdom, koster den gennem Øster Lindet 6% af rejsens pris og skal tegnes sammen med genbekræftelse til Øster Lindet. Forhør også dit eget forsikringsselskab om mulighed for at tegne afbestillingsforsikring.

Der er et begrænset antal pladser, og der tages forbehold for udsolgte kahytskategorier.

Vi gør opmærksom på, at prisen er et tilbud, som er baseret på særligt indhentede priser fra rederiet tillagt Øster Lindets eventuelle ekstraordinære ydelser/services. Krydstogtspriser er generelt dynamiske, og der må tages forbehold for kampagner udover denne samt last minute-priser, som ikke kan kombineres med dette tilbud.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende rejsen rettes til
Øster Lindet.
 
Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på https://spotdeal.dk/Generelle_vilkaar 

Øster Lindet

Sønderalle 1, 6630 Rødding


Sidste chance: 09. oktober 2019 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst