Spar 40% på weekendophold for 2 personer i Amsterdam. I får 2 overnatninger i economy værelse på det lækre 4-stjernede hotel Ramada Apollo Amsterdam. Med i prisen er morgenmad samt fri adgang til spa og fitness.

Sidste chance!

Amsterdam har masser at byde på. Trendy shopping kvarterer, prestigefyldte museer, fremragende restauranter og et rigt natteliv.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner
Et weekendophold i den gamle hollandske kanal by er en enestående mulighed for at komme til en af Europas mest spændende storbyer.

I Amsterdam finder man et utal af små og store markeder samt et charmerende og attraktivt miljø langs med byens verdensberømte kanaler. Her slår man sig ned for at spise lidt mad eller nyde en drink med de idylliske kanalhuse som en smuk baggrundskulisse.

De store hovedstrøg Kalverstraat og Nieuwendijk er et besøg værd, og det samme gælder selvfølgelig de mondæne shopping kvarterer, der ikke ligger langt fra Van Gogh-museet og Rembrandt-museet.

Under opholdet bor man på det lækre 4-stjernede Ramada Apollo Amsterdam Centre. Hotellet er nyåbnet og ligger kun 10 min. med sporvogn fra Amsterdam centrum.

Med dagens SPOTdeal får du:


2 nætter for 2 personer på det lækre 4-stjernede hotel Ramada Apollo Amsterdam Centre med ankomst fredag og hjemrejse søndag.

Ophold i economy værelse - velkomstdrink på 17. etage samt gratis udlevering af bykort. Med i dagens SPOTdeal er desuden fri adgang til spa og fitness samt lækker morgenmad i hotellets restaurant, hvorfra der er en fantastisk udsigt over Amsterdam.

Dagens SPOTdeal er gyldig fra 22. september til og med 31. marts 2013 med ankomst fredag og hjemrejse søndag.


Der er endvidere mulighed for tilkøb af ekstra overnatning direkte hos Vindrose Rejser - 730 kr pr. værelse for 2 personer inkl. morgenmad.

Se seværdigheder i Amsterdam her



Du booker dit ophold hos Vindrose Rejser på telefon 33 13 52 23 eller på deals@vindroserejser.dk - husk at referere til SPOTdeal og oplyse den unikke kode på værdibeviset.

Bemærk at dagens SPOTdeal kun kan købes via SPOTdeal (kan ikke bookes hos Vindrose Rejser uden SPOTdeal-værdibevis).

Der er endvidere mulighed for tilkøb af ekstra overnatning til en pris på 730 kr. pr. værelse for 2 personer inkl. morgenmad.

Tilkøb af ekstra nætter bookes direkte hos Vindrose Rejser.
SPOTdealen er gyldig i perioden 22. september til og med 31. marts 2013 med ankomst fredag og hjemrejse søndag.

5 værelser pr. Allotment – resten er på forespørgsel.

VIGTIG INFORMATION
Der tages forbehold for udsolgte datoer. Vi anbefaler derfor, at du booker dit ophold hurtigst muligt hos Vindrose Rejser og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber, så du kan returnere din SPOTdeal, hvis den ønskede periode mod forventning IKKE er ledig.

NB: Priserne er taget ud fra Hotellets Liste priser og der tages derfor forbehold for tilbud på andre tilbudssider og lign.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Vindrose Rejser*

Vester Voldgade 90, 1552 Kbh V
Tlf.: 33 13 52 23 | CVR: 39017229 | mail@vindroserejser.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 22. september 2012 kl. 23:59

Spar 40% på weekendophold for 2 personer i Amsterdam. I får 2 overnatninger i economy værelse på det lækre 4-stjernede hotel Ramada Apollo Amsterdam. Med i prisen er morgenmad samt fri adgang til spa og fitness.