Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Wellness og natur på Læsø

Nyd et hyggeligt ophold for to på Hotel & Restaurant Havnebakken inkl. lækker 2-retters menu på ankomstaftenen, entré til Læsø Kur, morgenmad og gaveæske. Tilbuddet kan benyttes helt frem til d. 1. juli 2020.

HOTEL & RESTAURANT HAVNEBAKKEN på Læsø - Wellnessophold inkl. 2 nætter, entré til Læsø Kur & middag.

Pris 2.595

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
161 solgte

Værdi3.949

Rabat34

Spar1.354

Midt i Kattegat ligger Læsø – her omkredser skønne sandstrande øen og du finder masser af smukt bevaret natur og tætte skove. Læsø er kendt for deres salt, men også for at indgyde til ro og afslapning – for her går det lidt langsommere, som der siges. Her er flere solskinstimer, masser af frisk luft og fladt terræn perfekt til gode gå- og cykelture. Ellers er bussen på øen gratis!

På Læsø findes idylliske gamle bindingsværkshuse med de karakteristiske tangtage, i Læsø Plantage og langs de hvide sandstrande findes øens oprindelige og unikke flora & fauna. Der er masser af muligheder for at gå i skoven, plukke bær, samle svampe, salturt, tang osv. eller tage på guidede turer ud i naturen.

Læsø byder desuden på et væld af oplevelser: Læsø saltsyderiet, kunsthal, museer og mange andre spændene seværdigheder.

Hotel ved havn, hav og badestrand
Under jeres besøg skal I bo på Havnebakken, der ligger med udsigt til havn og hav og med kun få minutters gang til færgen og til øens bedste badestrand – der om sommeren indbyder til badning og på de mere kølige dage til traveture.

Fra restauranten eller terrassen kan I ofte nyde de mange unikke solnedgange – den ene skønnere end den anden.

Det tidligere sømandshjem er holdt i lyse og lette farver, der smukt indrammer den unikke udsigt over havn og hav. På Havnebakken er der en afslappet og venlig atmosfære, og her lægges der vægt på den personlige service.

I restaurant benyttes der så vidt muligt lokale råvarer, som Læsø og havet omkring tilbyder og her værdsættes den enkle og rene tilberedning.


Opholdet inkluderer:

  • 2 overnatninger i dobbeltværelse
  • 2-retters middag på ankomstdagen
  • Morgenbuffet begge dage
  • 1 x heldagsentre pr. person til Læsø Kur & Wellness
  • 1 x gaveæske med lækre produkter fra Læsø.

SPOTpris 2.595 kr. for 2 personer. Normalpris 3.949 kr. Spar 34 %

Opholdet kan benyttes med ankomst alle åbningsdage til og med d. 15. december 2019 og fra d. 15. marts til og med d. 1. juli 2020.


Forkælelse i Læsø Kur
Læsø Kur er historien om det moderne, nordiske kurbad i den tidligere Vesterø Havnekirke. De store bade og de forskellige behandlinger er baseret på det salt, som Læsø er berømt for.

Her kan du forkæle dig selv, og dem du holder af, i saltbade med restlage på op til 30%, stort saltvandsbassin, koldvandsbassin, uden- og indendørs spa, fodbad, saunaer, dampbade og opleve den smukke arkitektur i den forhenværende kirke. Der er mulighed for at tilkøbe spabehandlinger på www.saltkur.dk.

Et væld af fisk og skaldyr
Under jeres besøg kan I opleve Læsøs fantastiske spisekammer, der bl.a. byder på friskfanget fisk, krabber, jomfruhummere, friske grøntsager, kantareller, strandurter, lynghonning og bær fra plantagen.

Læsø er kendt for de store mængder jomfruhummer, som hver dag landes på havnen i Vesterø eller Østerby.

Klik her hvis du vil læse mere om Læsø og de mange tilbud øen har at byde på.

Nedenfor kan ses video fra Læsø Kur.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Når du har modtaget værdibeviset reserverer du dit ophold hos Hotel Havnebakken ved at sende en mail til: post@havnebakken.dk eller tlf.: 98 49 90 09 - tast herefter 4 for reservation. Husk at oplyse den unikke kode fra værdibeviset, dato, navn og telefonnummer.

Medbring printet værdibevis til hotellet, når opholdet skal indløses.

Der tages forbehold for udsolgte datoer. Vi anbefaler derfor, at du booker dit ophold hurtigst muligt, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Således kan du returnere opholdet, hvis den ønskede periode mod forventning ikke er ledig. Når opholdet er booket er det hotellets afbestillingsregler, der gælder.

Der gøres opmærksom på, at der kan forekomme travlhed i starten og slutningen af indløsningsperioden samt i weekender.

Ved spørgsmål kan Hotel Havnebakken kontaktes på tlf.: 98 49 90 09

Opholdet kan benyttes med ankomst alle åbningsdage til og med d. 15. december 2019 og fra d. 15. marts til og med d. 1. juli 2020.

Én unik kode gælder for ét ophold til 2 personer og inkluderer:

Tilbuddet inkluderer:
2 overnatninger i dobbeltværelse
2-retters middag på ankomstdagen
Morgenbuffet begge dage
1 x heldagsentre pr. person til Læsø Kur & Wellness
1 x gaveæske med lækre produkter fra Læsø.

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Læsø Pakkerejsers officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende opholdet rettes til Læsø Pakkerejser. Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på https://spotdeal.dk/Generelle_vilkaar

 

Hotel Nygaard

Østerbyvejen 4, 9940 Læsø

Sidste chance: 08. oktober 2019 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst