Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Forårskrydstogt i Middelhavet med 2 dage i Barcelona

Nyd foråret i Sydeuropa på et krydstogt i Middelhavet op til eller i selve påsken og afslut rejsen med et par dage i Barcelona. Rejs 28. marts eller 4. april på et 7-nætters krydstogt med helpension, fly og 2 nætter i Barcelona. Betal kun depositum nu.

KRYDSTOGT MIDDELHAVET - 7-nætters krydstogt, 2 nt. i Barcelona & fly fra CPH. Rejs i marts/april.

Pris 6.990

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
6 solgte

SPOTpris!

Foråret er en skøn årstid i Sydeuropa. Som oftest er temperaturerne gode, og naturen viser sig fra sin bedste og mest farverige side. På et krydstogt kombinerer du naturen med hyggelige byer og spændende historie og kultur i forskellige lande, samtidig med at du får god mad og service ombord på skibet, så du bare kan slappe af og nyde tilværelsen.

Din rejse begynder med en flyvning til Barcelona, hvorfra krydstogtet begynder. Costa Pacifica ligger klar i havnen til at byde dig velkommen ombord, og om aftenen kl. 21.00 stævner hun ud på sin færd. Kursen er sat mod den populære ferieø, Mallorca, hvor hun lægger til næste morgen i gåafstand fra hovedbyen, Palma. Tæt på den mægtige katedral ligger den gamle bydel, Palmas hjerte, hvor du finder museer, paladser og smukke patioer i de snævre, atmosfærefyldte gader. Du kan også tage på opdagelse rundt på øen og opleve f.eks. Dragegrotterne og naturskønne Valldemossa.

Den efterfølgende dag tilbringes på havet, hvilket giver dig rig mulighed for at udforske skibet og benytte nogle af de mange faciliteter og aktiviteter. Det er tid til at slappe af og nyde livet ombord.

Krydstogtets andet anløb afhænger af rejsedatoen. På sejladsen den 28. marts besøger du Napoli. Denne interessante by i det sydlige Italien har en ”Bella Notte”-stemning over sig, som det kendes fra de gamle tegnefilm. Her er også masser af historie – du kan bl.a. opleve Pompeji og Herculaneum, der blev begravet, da Vesuv gik i udbrud i år 79 - og en autentisk madkultur – den ”ægte” pizza kommer herfra.

Rejser du i påsken, anløbes i stedet Malta. Denne perle giver dig bl.a. mulighed for at se nogle af verdens ældste menneskabte bygninger i form af tempelruinerne ved Qim. Den stille, hvide by Mdina med eget tortur-museum er bestemt også et besøg værd, eller du kan tilbringe dagen i den flotte hovedstad, Valletta, hvor skibet ligger.

Sicilien lægger jord til næste stop, når du kan gå i land i Catania. Her ved foden af vulkanen Etna, omgivet af masser af citrustræer, vil du opleve en autentisk by med et væld af interessante bygningsværker og hyggelige små gyder med små caféer, der serverer ægte italienske espressoer. Byens vartegn er den flotte katedral, men Palazzo Biscari, der er en af de mest imponerende og majestætiske bygninger på hele øen, er helt sikkert også et besøg værd. Den unægtelig smukkeste udsigt på Sicilien får du fra Etna – Europas højeste, aktive vulkan – hvortil der arrangeres udflugter.

Du kan også leve ”La Dolce Vita” på din rejse, når der lægges til i de gamle romeres strandparadis, Civitavecchia uden for Rom. I sig selv er dette en hyggelig by, men du har også nem adgang til Rom og dermed byens mange seværdigheder såsom Vatikanet med Peterskirken, Colosseum, Den Spanske Trappe, Trevifontænen og Forum Romanum.

Inden du vender tilbage til Barcelona, anløber Costa Pacifica den norditalienske havneby Genova. Denne by er fuld af modsætninger med en omfattende gammel bydel med snoede labyrinter af gyder og en moderne del med fine butikker og ikke at forglemme: Europas største akvarium. Fra Genova kan du også tage på udflugt og f.eks. se nærmere på den smukke kystby Portofino.

Lørdag over middag er du tilbage i Barcelona, men rejsen er endnu ikke slut. Du har nemlig 2 nætter på hotel i Cataloniens hovedstad, så du har godt med tid til at opleve byen og dens utallige trækplastre. Oplev dagliglivet på Ramblaen, nyd udsigten fra Montjuic-bjerget, bliv betaget af La Sagrada Familia eller slap af med tapas i det gamle, gotiske kvarter. Der er masser af muligheder i denne evigt populære storby, og du bor på et godt hotel centralt i byen, så der ikke er langt til noget.

Om mandagen går du ombord på flyet og rejser hjem til Danmark efter et 9-nætters eventyr fyldt med gode oplevelser både på skibet og i de forskellige byer, der besøges undervejs.


Rejsen inkluderer:

 • Fly København - Barcelona t/r
 • 20 kg bagage og 8 kg håndbagage
 • 2 nætter på hotel i Barcelona efter krydstogtet
 • 7-nætters krydstogt i den valgte kahytstype
 • Helpension ombord på skibet
 • Kaffe, te, juice og vand til morgenmaden
 • Håndklædeservice både i kahyt og ved pool
 • Fri adgang til pool og jacuzzi på dækket
 • Underholdning og aktiviteter ombord samt adgang til fitness, løbebane m.m.
 • Obligatorisk service charge, som udgør 630 kr.
 • Udstedelses- og ekspeditionsgebyr

Pris pr. person ved 2 personer pr. kahyt:

Afrejse den 28. marts – Rute 1:
Indvendig kahyt Classic: SPOTpris 6.990 kr.
Indvendig kahyt Premium: SPOTpris 7.990 kr.
Udvendig kahyt Classic*: SPOTpris 8.490 kr.
Udvendig kahyt Premium: SPOTpris 8.990 kr.
Balkonkahyt Classic: SPOTpris 9.990 kr.
Balkonkahyt Premium: SPOTpris 10.490 kr.

Afrejse den 4. april 2020 - Rute 2:
Indvendig kahyt Classic: SPOTpris 9.990 kr.
Indvendig kahyt Premium: SPOTpris 10.990 kr.
Udvendig kahyt Classic*: SPOTpris 11.490 kr.
Udvendig kahyt Premium: SPOTpris 11.990 kr.
Balkonkahyt Classic: SPOTpris 12.990 kr.
Balkonkahyt Premium: SPOTpris 13.490 kr.

* Forbehold for begrænset udsigt grundet redningsudstyr

Bestilling og betaling
Ved bestilling hos SPOTdeal betaler du KUN et depositum på 4.000 kr. pr. person. Restbeløbet afregnes direkte til Øster Lindet 90 dage før afrejse. Depositum er ikke refunderbart og samme gælder restbeløbet fra 90 dage før afrejse. Det anbefales, at du tegner en afbestillingsforsikring v. sygdom.

Prisen er ekskl.: 
Hvad ikke fremgår direkte under inklusive herunder

 • Transport og forplejning i Barcelona
 • Udflugter
 • Drikkevarer udover de nævnte
 • Alle former for personlige forsikringer.

Kahytstyper - Classic og Premium:
I begge kategorier er service og mad inkluderet som beskrevet. Tilkøber du Premium, betyder det visse fordele, som er:

 • De bedst beliggende kahytter på skibet
 • Hvor der er størrelsesforskel, er Premium de største
 • 24-timers roomservice ud fra gældende menu
 • Valg af spisetid, tidlig eller sen og ønske om at sidde ved stort eller lille bord.

Ønsker om spisetid og bordstørrelse fremsættes ved bestillingen hos Øster Lindet.


Sejlplan – Rute 1

28.03: Fly fra København til Barcelona. Afgang Barcelona kl. 21.00
29.03: Kl. 08.00 – 18.00 Palma de Mallorca, Spanien
30.03: På havet
31.03: Kl. 07.00 – 16.00 Napoli, Italien
01.04: Kl. 07.00 – 13.00 Catania/Sicilien, Italien
02.04: Kl. 08.00 – 19.00 Civitavecchia/Rom, Italien
03.04: Kl. 08.00 – 17.00 Genova, Italien
04.04: Ankomst Barcelona kl. 13.30. Overnatning på hotel
05.04: Barcelona
06.04: Hjemrejse.

Der må tages forbehold for ændringer i anløb og tider. Ved fremsendelse af krydstogtsbilletten vil eventuelle ændringer fremgå.


Sejlplan – Rute 2

04.04: Fly fra København til Barcelona. Afgang Barcelona kl. 21.00
05.04: Kl. 08.00 – 18.00 Palma de Mallorca, Spanien
06.04: På havet
07.04: Kl. 08.00 – 18.00 Valletta, Malta
08.04: Kl. 07.00 – 13.00 Catania/Sicilien, Italien
09.04: Kl. 08.00 – 19.00 Civitavecchia/Rom, Italien
10.04: Kl. 08.00 – 17.00 Genova, Italien
11.04: Ankomst Barcelona kl. 13.30. Overnatning på hotel
12.04: Barcelona
13.04: Hjemrejse.

Der må tages forbehold for ændringer i anløb og tider. Ved fremsendelse af krydstogtsbilletten vil eventuelle ændringer fremgå.


Transport
Rejsen er inklusive flytransport.

28.03: Kl. 11.45 – 14.00 København – Barcelona
06.04: Kl. 13.30 – 16.30 Barcelona – København

04.04: Kl. 11.00 – 14.00 København – Barcelona
13.04: Kl. 07.15 – 10.15 Barcelona – København

Der tages forbehold for ændringer i flytiderne.

Afrejse fra Billund mod tillæg 1.000 kr. pr. person

Du kan tilkøbe fly fra Billund. Flyvningerne vil være med et flyskift på ud- og hjemrejsen. Flytiderne oplyses ved booking, men der vil være afgang fra Billund tidlig morgen og hjemrejse sidst på eftermiddagen eller om aftenen. Der flyves med forskellige flyselskaber som f.eks. KLM, Lufthansa og Brussels Airlines.

Transfer
Transfer mellem lufthavn, skib og hotel er eksklusive. En taxa koster ca. 40 € fra lufthavn til skib, som er den længste strækning. Alternativt kan lufthavnsbussen (ca. 6 € pr. person pr. vej) til Placa Catalunya i Barcelona centrum benyttes. Herfra koster en taxa til krydstogtterminalen ca. 15 €. På hjemrejsen er lufthavnsbussen i modsat retning billigste løsning.

Hotel i Barcelona
Du bor på et godt min. 3* hotel med en god, central beliggenhed i forhold til Ramblaen. Pæne værelser med eget bad og toilet. Opholdet er uden forplejning. Turistskat betales direkte til hotellet.

Skibet
I sejler med Costa Pacifica, der er blandt de større af rederiets skibe og oser af afslapning og atmosfære. Skibets udsmykning er inspireret af musik, hvilket skaber en afslappende atmosfære.

Skibet medtager mere end 3000 passagerer og er blandt de skibe, der har rigtig mange kahytter med balkon, hvor du kan sidde og nyde udsigten og roen på havet. Costa Pacifica har en stor spa- og wellnessafdeling, fire pools, hvoraf to kan overdækkes, fem whirlpools, stort kasino og 13 lounger indrettet i forskellige temaer. Der bydes også på et imponerende teater, et roligt bibliotek, F1- simulator, sportsfaciliteter og fitness.

Ombord på skibet er der fri adgang til mange af skibets faciliteter, og hver dag er der underholdning for store og små – ikke mindst show i teateret hver aften.

Helpension
Ombord på skibet indgår helpension. Der serveres mad i skibets hovedrestaurant morgen, middag og aften. Her tilbydes en varieret valgmenu. Til aftensmad har du fast spisetid. Til morgenmad og frokost er det frit indenfor restaurantens åbningstid.

Ombord findes desuden en stor buffet, som er åben fra tidlig morgen til sent. Ønsker du at indtage din morgenmad, frokost, aftensmad eller et mellemmåltid her, kan du frit komme, som det passer dig bedst indenfor åbningstiden.

Drikkepakker
Der tilbydes en ”all inclusive” drikkepakke (Piu Gusto) på denne tur. Denne omfatter drikke ad libitum i skibets udskænkningssteder. Det gælder for vin, øl, vand og diverse cocktails, drinks, likør m.m. ud fra udskænkningsstedets barkort. Visse premiummærker og minibaren er undtaget. Drikkepakken skal bestilles sammen med rejsen og afregnes til Øster Lindet eller kan senere bestilles online eller ombord.

Børn u/18 år: 910 kr. (130 kr. pr. dag)
Voksne: 1.575 kr. (225 kr. pr. dag)

Børn og ekstra opredninger
Børn og voksne, som rejser sammen med to fuldt betalende og sover i ekstra opredning i samme kahyt, betaler en fast pris uanset kahytskategori. Der er et begrænset antal kahytter med plads til ekstra opredninger, så forespørg inden køb hos Øster Lindet. Bestilles og betales direkte til Øster Lindet.

Børn u/18 år:
Afrejse 28. marts: 4.490 kr.
Afrejse 4. april: 6.990 kr.          

Voksne:
Afrejse 28. marts: 5.990 kr.
Afrejse 4. april: 8.490 kr.          

Enekahyt 
Der er et begrænset antal pladser - Der skal inden køb forespørges hos Øster Lindet, og eneværelsestillægget betales direkte til Øster Lindet.

Tillæg for indvendig kahyt:     3.200 kr.
Tillæg for udvendig kahyt:      3.800 kr.
Tillæg for balkonkahyt:            4.400 kr.

Udflugter
Ombord på skibet tilbyder rederiet en bred vifte af udflugter i forbindelse med alle anløb. Disse kan købes ombord eller på forhånd. Ved alle anløb har du også mulighed for at tage i land på egen hånd og lave din egen dag. 

Se rederiets udflugstprogram:
Afrejse 28. marts
Afrejse 4. april

Kahytsbilleder
1 = Indvendig kahyt
2 = Udvendig kahyt
3 = Balkon kahyt

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du din rejse indenfor 2 hverdage. Du reserverer hos Øster Lindet telefon 70 10 63 43 eller mail info@osterlindet.dk. Ved bestilling af rejsen skal oplyses følgende:

 • Fulde navn som i pas
 • Fødselsdato
 • Pasnummer
 • Udstedelsessted for pas samt udstedelses- og udløbsdato
 • Et mobiltelefonnummer pr. kahyt
 • Navn og telefonnummer på en pårørende.

Bestilling og betaling
Ved bestilling hos SPOTdeal betaler du KUN et depositum på 4.000 kr. pr. person. Restbeløbet afregnes direkte til Øster Lindet 90 dage før afrejse. Depositum er ikke refunderbart og samme gælder restbeløbet fra 90 dage før afrejse. Det anbefales, at du tegner en afbestillingsforsikring v. sygdom.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Øster Lindet på 70 10 63 43.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende, og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

En unik kode gælder for en person. Prisen er pr. person ved to personer pr. kahyt.

Rejsen inkluderer:

 • Fly København - Barcelona t/r
 • 20 kg bagage og 8 kg håndbagage
 • 2 nætter på hotel i Barcelona efter krydstogtet
 • 7-nætters krydstogt i den valgte kahytstype
 • Helpension ombord på skibet
 • Kaffe, te, juice og vand til morgenmaden
 • Håndklædeservice både i kahyt og ved pool
 • Fri adgang til pool og jacuzzi på dækket
 • Underholdning og aktiviteter ombord samt adgang til fitness, løbebane m.m.
 • Obligatorisk service charge, som udgør 630 kr.
 • Udstedelses- og ekspeditionsgebyr.

Prisen er ekskl.: 
Hvad ikke fremgår direkte under inklusive herunder

 • Transport og forplejning i Barcelona
 • Udflugter
 • Drikkevarer udover de nævnte
 • Alle former for personlige forsikringer.

Vigtig information
Ved modtagelse af rejsebevis skal du tjekke, at alle data er korrekte. Når du ca. 7-10 dage før afrejse modtager din originale skibsbillet, skal du ligeledes tjekke, at alle data på billetten er korrekte.

Der må tages forbehold for ændringer i sejlplanen fra købstidspunkt til afrejse. Eventuelle ændringer vil fremgå af den originale skibsbillet, med mindre der er tale om force majeure ændringer, da disse typisk vil være fra dag til dag.

Vi gør opmærksom på, at kaptajnen uden varsel har ret til at ændre anløb eller i værste fald annullere anløb af sikkerhedsmæssige årsager, hvilket ikke berettiger til kompensation.

Måtte der på rejsen forekomme fejl eller mangler, er det vigtigt, at der straks rettes henvendelse til skibets servicedesk, luftfartsselskabet eller Øster Lindet i Danmark for afhjælpning. Vær opmærksom på, at der ikke kan kræves kompensation for fejl eller mangler, der ikke er søgt afhjulpet via en af disse kanaler.

Du sejler med et grundlæggende italiensk ejet rederi, som er meget internationalt orienteret, og det officielle skibssprog er engelsk.

På rejsen skal pas, der er gyldigt min. 6 måneder efter hjemkomst, medbringes.

Det er den rejsendes eget ansvar at have rejsedokumenterne i orden.
Vi henviser til Udenrigsministeriets hjemmeside for mere information.

Er du gravid i mere end 23. uge, er det ikke tilladt at rejse på krydstogt.

Der er et begrænset antal pladser, og der tages forbehold for udsolgte kahytskategorier. Ligeledes tages der forbehold for ændringer af flytiderne.

Vi gør opmærksom på, at prisen er et tilbud, som er baseret på særligt indhentede priser fra rederiet tillagt Øster Lindets eventuelle ekstraordinære ydelser/services. Krydstogtspriser er generelt dynamiske, og der må tages forbehold for kampagner udover denne samt last minute-priser, som ikke kan kombineres med dette tilbud.

Vi gør opmærksom på, at købet er bindende, og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Ring gerne til Øster Lindet vedr. spørgsmål i forbindelse med dit køb.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende rejsen rettes til Øster Lindet. Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar

Øster Lindet

Sønderalle 1, 6630 Rødding


Sidste chance: 29. september 2019 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst