Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Krydstogt i Middelhavet til november

Når det er efterår herhjemme, kan du stadig være heldig at finde lune temperaturer i Middelhavet. Tag med på et skønt krydstogt i Middelhavet med anløb i Frankrig, Spanien og Portugal. Rejs d. 18. nov. inkl. 10-nætters krydstogt, 1 nat i Barcelona & fly.

KRYDSTOGT MIDDELHAVET - 10-nætters krydstogt, 1 nat i Barcelona og fly. Rejs d. 18. november.

Pris 5.990

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
6 solgte

Værdi10.484

Rabat42

Spar4.494

Her får du muligheden for at følge med på et dejligt efterårskrydstogt i det vestlige Middelhav med en for rigtig mange perfekt rejselængde på 10 nætter. Krydstogtet har fokus på Spanien og Portugal med et ekstra langt stop natten over i den portugisiske hovedstad, Lissabon.

Din rejse begynder med en flyvning til Barcelona, hvor du starter med en overnatning. Du bor på et hyggeligt 3* hotel med central beliggenhed og hvor du kan opgradere til 4* hotel ligesom du kan tilkøbe transfers.  Mod tillæg kan du rejse fra både Billund og Hamborg.

Costa Favolosa anløber Barcelona kl. 08.00 om morgenen den 19. november, og fra kl. 10.00 er besætningen klar til at byde dig velkommen ombord. Du skal senest være ombord kl. 11.30, og kl. 13.00 stævner Costa Favolosa ud fra Barcelona og sætter kursen mod den norditalienske havn i Savona, inden hun igen sejler mod syd til den franske havneby, Marseille. Det er en dynamisk by, hvor du nemt kan få dagen til at gå. Besøg det gamle kvarter, Le Panier – der oversat betyder ”Kurven” – med de smalle, snoede gader og forskelligfarvede facader eller den levende gamle havn med de utallige yachts. Du kan også tage på udflugt til f.eks. Pavernes By, Avignon, eller Arles.

Costa del Sols hovedby, Malaga, bliver næste stop. Her i Pablo Picassos fødeby er der altid en dejlig afslappet atmosfære, og du kan nyde dagen i byen, der har en statue af vores egen eventyrsforfatter H.C. Andersen. En udflugt kan også bringe dig til én af de skønne andalusiske byer, Cordoba og Grenada, der hver især byder på imponerende bygningsværker og hyggelige bydele, der inviterer til en slentretur. Cordoba kan prale af den utroligt smukke Mezquita-katedral, hvis størrelse og flotte udsmykning, man slet ikke kan forestille sig uden at have set den. Byens jødiske kvarter har små gyder og et væld af restauranter, caféer og små butikker. I Grenada kan det storslåede palads, Alhambra, opleves. Et vældigt kompleks, hvor maurernes ypperlige byggekunst med de mange sirlige udskæringer betager og sammen med de små gårdhaver skaber et arkitektonisk mesterværk.

Indsejlingen til den portugisiske hovedstad, Lissabon, giver dig det bedste udsyn til tre af byens prominente monumenter. Det gælder for Belem Tower, der blev bygget i 1520 for at forsvare byen, Opdagernes Monument, der hylder alle landets opdagelsesrejsende, og Cristo Rei – en kristusstatue, der minder om Rio de Janeiros berømte vartegn. Med sine syv fotogene høje byder Lissabon desuden på et postkort-perfekt panorama af brostensbelagte gyder, gamle ruiner og katedraler med hvide kupler, der alt sammen vidner om en broget historie. Besøg f.eks. det smukke Jeronimos kloster og Vasco da Gamas Akvarium, der huser omkring 4.000 dyr fra hele verden. Costa Favolosa ligger i havn i 32 timer, så der er god tid til at opleve denne ofte oversete, men fascinerende by.

Tilbage i Middelhavet anløbes Cádiz, der anses for at være den ældste by i Europa og har været konstant beboet i over 3000 år. Det var herfra Colombus stævnede ud på rejsen til Amerika, og den gamle bydel, der næsten er helt omkranset af vand, er et romantisk virvar af snoede gader med muntre taverner og duften af grillet fisk. Yndede udflugtsmål fra Cádiz tæller bl.a. Gibraltar og Jerez, der er kendt for sin sherryproduktion, hvilket din lugtesans ikke er i tvivl om, når du begiver dig rundt i byen.

Altid populære Barcelona bliver sidste anløb på din rejse. Du har din hjemrejse om eftermiddagen, men vil du blive i Barcelona en dag eller mere kan dette tilkøbes enten før eller efter krydstogtet. Køber du ekstra dage kan du opleve dagliglivet på Ramblaen, nyde udsigten fra Montjuic-bjerget, bliv betaget af La Sagrada Familia eller slap af med tapas i det gamle, gotiske kvarter. Mulighederne i Cataloniens hovedstad er uendelige, og her er altid noget at opleve, uanset hvor mange gange du har været her tidligere.


Rejsen inkluderer:

 • Fly København (Billund og Hamborg mod gebyr) - Barcelona t/r.
 • 20 kg bagage og 8 kg håndbagage
 • 1 nat på pænt 3* hotel Rambla eller lign.
 • 10 nætter ombord på Costa Favolosa
 • Helpension ombord på skibet
 • Kaffe, te, juice og vand til morgenmaden
 • Underholdning ombord herunder fri adgang til teater
 • Fri afbenyttelse af fitness, jacuzzi og pools
 • Daglig rengøring og fri håndklædeservice i kahyt, ved pool og ved strand
 • Servicecharge som udgør 900 kr.
 • Ekspeditions- og udstedelsesgebyr

Pris pr. person ved 2 personer pr. kahyt:

Indvendig Kahyt Classic: SPOTpris 5.990 kr. Normalpris 10.484 kr. Spar 42 %
Udvendig Kahyt Classic*: SPOTpris 7.590 kr. Normalpris 12.634 kr. Spar 39 %
Balkon Kahyt Classic*: SPOTpris 8.990 kr. Normalpris 14.644 kr. Spar 38 %

* Forbehold for begrænset udsigt grundet redningsudstyr.

Ønsker du opgradering til COMFORT PREMIUM får du yderligere inkluderet:

 • All inclusive drikkepakke
 • Fri servering af morgenmad i kahytten
 • Valg om tidlig eller sen spisning
 • Valg af bordstørrelse fra 2-10 personers borde
 • Valg af kahyts nummer ud fra ledige kahytter ved bestilling.

Pris per person for opgradering INKL. drikkepakke 2.490 kr., som betales direkte til Øster Lindet ved bestilling.

Prisen er ekskl.:
Hvad ikke fremgår direkte under inklusive herunder

 • Alle former for personlige forsikringer
 • Udflugter
 • Drikkevarer udover de nævnte.

Rejserute

18/11: Fly til Barcelona og indkvatering i Barcelona
19/11: Afgang fra Barcelona kl. 13.00
20/11: Kl. 09.00 – 16.30 Savona, Italien
21/11: Kl. 09.00-17.00 Marseilles, Frankring
22/11: På havet
23/11: Kl. 08.00-19.00 Malaga, Spanien
24/11: På havet
25/11: Kl. 08.00 ankomst Lissabon, Portugal
26/11: Kl. 16.00 afgang Lissabon, Portugal
27/11: Kl. 09.00 – 19.00 Cadiz, Spanien
28/11: På havet
29/11: kl. 08.00 Ankomst til Barcelona og hjemrejse til Danmark

Der må tages forbehold for ændringer i anløb og tider. Ved fremsendelse af krydstogtsbilletten vil eventuelle ændringer fremgå.


Transport:

København – Barcelona t/r inklusive i prisen

18.11 Kl. 11.40-14.30 København – Barcelona
29.11 Kl. 13.30-16.30 Barcelona – København

Hamborg mod tillæg 500 kr. per person t/r

18.11 kl. 11.20-13.50 Hamborg – Barcelona
29.11 kl. 14.30-17.20 Barcelona – Hamborg

Der må medbringes 20 kg bagage plus håndbagage

Billund mod tillæg 1000 kr. t/r

18.11
Kl. 11.00-12.30 Billund – Frankfurt
Kl. 13.50-15.20 Frankfurt – Barcelona

29.11
Kl. 13.50-16.00 Barcelona – Frankfurt
Kl. 16.55-18.15 Frankfurt – Billund

Der må medbringes 23 kg bagage plus 8 kg håndbagage.

Der tages forbehold for ændringer i flytiderne.


Hotel i Barcelona
Du bor på et dejligt 3* hotel lige ved Ramblen. Du bor her i ”smørhullet” af Barcelona med gåafstand til shopping, barer, restauranter, mange seværdigheder. Hotellet er et typisk pænt storbyhotel med nydelige værelser, døgn reception og lille salon og morgenmads lokale. Opholdet er inklusive morgenmad.

Du kan opgradere dit hotel til 4* hotel – Tryp Apollo eller Exe Laietana Palace tæt ved katedralen.

Med et ophold på Tryp Apolo bor du yderst centralt i charmerende omgivelser. Et dejligt hotel af international standard med faciliteter som bar, restaurant, fitness – 24 timers reception. God beliggenhed ved Avenida del Parallelle med kort afstand til havnen og ca. 1 km til Ramblaen. Ophold med morgenmad.

Tillæg 250 kr. per person.

Tranfers i Barcelona
Er ekskl. i prisen. Du kan gennem Øster Lindet bestille transfers eller du kan tage en taxi på egen hånd. I Barcelona er faste priser – og du skal forvente:

Taxi
Lufthavn – hotel ca. 40 euro
Hotel – havn  ca. 20 euro
Havn – Lufthavn ca. 40 euro

(forbehold for prisændringer – spørg om pris ved afgang). Transport på egen hånd er billigere end ved køb hos Øster Lindet.

Tilkøb transfer:
Lufthavn til hotel/hotel – skib/skib til lufthavn - pris 600 kr. per person

Skibet
Costa Favolosa har rigtig mange faciliteter ombord, og det er bl.a. værd at fremhæve det flotte poolområde, som har både inden- og udendørs pools og jacuzzier samt et flot børnepool-område til de mindste. Et imponerende fitnesscenter giver dig mulighed for at dyrke forskellige motionsformer, og på multibanen kan du slippe din indre boldspiller løs. Tid og plads til ekstra forkælelse finder du i skibets 6000 m2 store wellnessafdeling, hvor du mod betaling kan få forskellige behandlinger. Skibets indretning er indbydende med hele 13 barer/lounger, hvor der i flere er musik om aftenen.

Helpension
Ombord på skibet indgår helpension. Der serveres mad i skibets hovedrestaurant morgen, middag og aften. Her tilbydes en varieret valgmenu. Til aftensmad har man fast spisetid. Til morgenmad og frokost er det frit indenfor restaurantens åbningstid.

Ombord findes desuden en stor buffet, som er åben fra tidlig morgen til sent. Ønsker du at indtage din morgenmad, frokost, aftensmad eller et mellemmåltid her, kan du frit komme, som det passer dig bedst indenfor åbningstiden.

Drikkepakker
Der tilbydes en ”all inclusive” drikkepakke (Piu Gusto) på denne tur. Denne omfatter drikke ad libitum i skibets udskænkningssteder. Det gælder for vin, øl, vand og diverse cocktails, drinks, likør m.m. ud fra udskænkningsstedets barkort. Visse premium mærker og minibaren er undtaget. Drikkepakken skal bestilles sammen med rejsen og afregnes til Øster Lindet eller kan senere bestilles online eller ombord.

Børn u/18 år: 1.300 kr. (130 kr. pr. dag)
Voksne: 2.250 kr. (225 kr. pr. dag)

HUSK: Drikkepakken er inkluderet ved opgradering til Comfort Premium

Børn og ekstra opredninger
Børn og voksne, som rejser sammen med to fuldt betalende og sover i ekstra opredning i samme kahyt, betaler en fast pris uanset kahytskategori. Der er et begrænset antal kahytter med plads til ekstra opredninger, så forespørg inden køb hos Øster Lindet. Bestilles og betales direkte til Øster Lindet.

Børn u/18 år:
Afrejse 18. november: 2.990 kr.

Voksne: 11.490 kr.
Afrejse 18. november: 4.990 kr.

Enekahyt 
Der er et begrænset antal pladser - Der skal inden køb forespørges hos Øster Lindet, og eneværelsestillægget betales direkte til Øster Lindet.

Tillæg for indvendig kahyt: 2.000 kr.
Tillæg for udvendig kahyt: 3.000 kr.
Tillæg for balkonkahyt: 4.000 kr.

Udflugter
Rederiet arrangerer en bred vifte af udflugter ved alle anløb. Disse er eksklusive i prisen og kan tilkøbes ombord på skibet eller på forhånd.

Se rederiets udflugtsprogrammer her:
Afrejse 20. november

Rejsedokumenter
Pas skal være gyldigt i min. 6 måneder efter hjemkomst.
For danske statsborgere er der ingen visumkrav.

Børn som rejser med kun én af forældrene eller med andre end forældrene, bør altid have en rejsetilladelse/samtykkeerklæring fra forældrene. Se Udenrigsministeriets råd om børn og unges rejse.

Billeder af kahytterne
1 = Indvendig kahyt
2 = Udvendig kahyt
3 = Balkon kahyt

 

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du din rejse indenfor 2 hverdage. Du reserverer hos Øster Lindet telefon 70 10 63 43 eller mail info@osterlindet.dk. Ved bestilling af rejsen skal oplyses følgende:

 • Fulde navn som i pas
 • Fødselsdato
 • Pasnummer
 • Udstedelsessted for pas samt udstedelses- og udløbsdato
 • Et mobiltelefonnummer pr. kahyt
 • Navn og telefonnummer på en pårørende.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Øster Lindet på 70 10 63 43.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende, og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

En unik kode gælder for en person. Prisen er pr. person ved to personer pr. kahyt.

Rejsen inkluderer:

 • Fly København (Billund og Hamborg mod gebyr) - Barcelona t/r.
 • 20 kg bagage og 8 kg håndbagage
 • 1 nat på pænt 3* hotel Rambla eller lign.
 • 10 nætter ombord på Costa Favolosa
 • Helpension ombord på skibet
 • Kaffe, te, juice og vand til morgenmaden
 • Underholdning ombord herunder fri adgang til teater
 • Fri afbenyttelse af fitness, jacuzzi og pools
 • Daglig rengøring og fri håndklædeservice i kahyt, ved pool og ved strand
 • Servicecharge som udgør 900 kr.
 • Ekspeditions- og udstedelsesgebyr.

Prisen er ekskl.:
Hvad ikke fremgår direkte under inklusive herunder

 • Alle former for personlige forsikringer
 • Udflugter
 • Drikkevarer udover de nævnte.

Vigtig information
Ved modtagelse af rejsebevis skal du tjekke, at alle data er korrekte. Når du ca. 7-10 dage før afrejse modtager din originale skibsbillet, skal du ligeledes tjekke, at alle data på billetten er korrekte.

Der må tages forbehold for ændringer i sejlplanen fra købstidspunkt til afrejse. Eventuelle ændringer vil fremgå af den originale skibsbillet, med mindre der er tale om force majeure ændringer, da disse typisk vil være fra dag til dag.

Vi gør opmærksom på, at kaptajnen uden varsel har ret til at ændre anløb eller i værste fald annullere anløb af sikkerhedsmæssige årsager, hvilket ikke berettiger til kompensation.

Måtte der på rejsen forekomme fejl eller mangler, er det vigtigt, at der straks rettes henvendelse til skibets servicedesk, luftfartsselskabet eller Øster Lindet i Danmark for afhjælpning. Vær opmærksom på, at der ikke kan kræves kompensation for fejl eller mangler, der ikke er søgt afhjulpet via en af disse kanaler.

Du skal være opmærksom på, at du rejser i det sydlige Europa og dermed i en anderledes kultur, end du kender fra Danmark, og der kan derfor opstå episoder undervejs, der kræver lidt ekstra tålmodighed og forståelse – langt hen ad vejen går det hele dog glat, især ”med et smil”.

Du sejler med et italiensk ejet rederi, som er meget internationalt, og det officielle skibssprog er engelsk.

Pas, visum og forsikringer
Pas skal medbringes på rejsen og være gyldigt min. 6 måneder efter hjemkomst.

For danske statsborgere kræves pt. ingen visa til denne rejse.

Det er den rejsendes eget ansvar at have rejsedokumenterne i orden. Vi henviser i øvrigt til Udenrigsministeriets rejsevejledninger.

Børn som rejser med kun én af forældrene eller med andre end forældrene, bør altid have en rejsetilladelse/samtykkeerklæring fra forældrene. Se Udenrigsministeriets råd om børn og unges rejse.

BEMÆRK: Er du gravid, er det ikke tilladt at tage på krydstogt efter graviditetsuge 23.

Vær opmærksom på at alle personlige forsikringer er ekskl. i prisen. Den danske sygesikring har begrænset dækning i udlandet. Vi vil derfor anbefale, at du sørger for en rejseforsikring, der dækker ved både sygdom og hjemtransport. Kan købes hos eget forsikringsselskab eller hos Øster Lindet. Ønskes en afbestillingsforsikring v. sygdom koster den gennem Øster Lindet 6% af rejsens pris og skal tegnes sammen med genbekræftelse til Øster Lindet. Forhør også dit eget forsikringsselskab om mulighed for at tegne afbestillingsforsikring.

Der er et begrænset antal pladser, og der tages forbehold for udsolgte kahytskategorier.

Vi gør opmærksom på, at normalprisen er baseret på dagspriser hos rederiet samt transfer- og flyselskabet den 21. marts tillagt Øster Lindets ekstra omkostninger og ekspeditionsgebyr.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende rejsen rettes til Øster Lindet. Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på https://spotdeal.dk/Generelle_vilkaar 

Øster Lindet

Sønderalle 1, 6630 Rødding


Sidste chance: 26. september 2019 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst