Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Byvandring med Hanne Fabricius

Udsolgt

NYHED! Tag med på en spændende, sjov og lidt uhyggelig tidsrejse i Ruinerne under Christiansborg sammen med forfatter og arkæolog Hanne Fabricius kendt fra DR-Ks Historiequizzen. Rigtig god fornøjelse!

KØBENHAVN - Populær byvandring i Ruinerne under Christiansborg med forfatter Hanne Fabricius.

Pris100

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
270 solgte

Værdi200

Rabat50

Spar100

Tag med på en spændende, sjov og lidt uhyggelig tidsrejse i Ruinerne under Christiansborg sammen med forfatter og arkæolog Hanne Fabricius.

Dybt nede under Christiansborg Slot ligger ruinerne af Absalons Borg og Københavns Slot. Hernede i dybet kaster fortiden sine lange, mørke skygger, og måske mærker i det kølige pust fra en hvileløs sjæl, som aldrig slap ud i tide fra et af de uhyggelige fangehuller i Blåtårn.

Eller måske er I så heldige at støde ind i biskop Absalon eller Leonora Christina, som efter sigende stadig vandrer rundt i de blafrende lysskær og hilser pænt på de besøgende.

I mødes med Hanne Fabricius nede i indgangen til Ruinerne. Ruinerne ligger inde i den borggård, som vender ud mod Ridebanen. Her skal I huske at købe en entrebillet til Ruinerne, inden turen starter, da vi begynder præcis.

På turen gennem Ruinerne fortæller Hanne levende om, hvad det er, I ser. Absalon byggede sin borg på en lille, trekantet ø, som lå ud for København. Gennem middelalderen beskyttede Absalons Borg og senere Københavns Slot København fra vandsiden. 

I middelalderen fungerede en borg som et helt lille samfund, der skulle kunne overleve en længere tids belejring. Derfor var det blandt andet vigtigt at have gode brønde, forrådskamre m.m. I ruinerne fra Absalons Borg ses stadig rester af økonomibygningerne (bagers, brygger og stegers) og tre brønde. Men I skal også se afløbet fra en "hemmelighed" og forestille jer duften af den, se Bagertårnet og rester af borgens mere fornemme bygninger som palatiet og kapellet med nogle fornemme granitsøjler.

Fra Københavns Slot stopper vi ved ruinen af det berygtede fængsel Blåtårn. Her skal I høre om de uhyggelige, mørke og fugtige fangehuller med navne som Troldhullet og Den mørke Kirke, hvor politiske fanger og andre kriminelle ofte sad indespærret i mange år - og selvfølgelig om kongedatteren Leonora Christina.


Du får: 

1 x byvandring 1½ time med Hanne Fabricius 

SPOTpris: 100 kr. Normalpris: 200 kr. Spar 50%

Mødested: Nede i Ruinerne under Christiansborg.

Byvandringen varer ca. 1½ time.

Vælg frit mellem 6 datoer i november: 

  • Lørdag den 2. november kl. 10:30-12
  • Lørdag den 2. november kl. 12:30-14
  • Lørdag den 9. november kl. 10:30-12
  • Lørdag den 9. november kl. 12:30-14
  • Lørdag den 16. november kl. 10:30-12
  • Lørdag den 16. november kl. 12:30-14

Husk at købe entre til Ruinerne á 50 kr., da den IKKE er inkluderet i prisen.

Beløbet skal betales særskilt i Ruinerne.
For at spare tid må I meget gerne købe billetter, lige så snart I kommer til Ruinerne, da vi starter præcis. I kan læse mere om Absalons Borg og Københavns Slot og København i middelalderen i Hannes bøger:


”Gader og mennesker i middelalderens og renæssancens København: Inden for middelaldervolden. 2006

(Genudgivet i en opdateret udgave i 2017)

”Gader og mennesker i middelalderens og renæssancens København: Slotsholmen, Bremerholm og Christian den 4.s Ny-København.” 2007.

Eller i hendes historiske fantasybørnebog:
Tidsdetektiverne: ”Øgledronningens forbandelse.”

Som kan købes i boghandelen som papir- lyd- og e-bog

Læs mere her: www.tyra.dk & www.tidsdetektiverne.dk

 

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Vælg den ønskede dato i betalingsdelen. 

Du køber blot dit SPOTdeal-værdibevis til den ønskede dato og møder op nede i Ruinerne under Christiansborg. 

Bemærk I skal KUN vælge en dato pr. deltagerbevis. Ved køb af flere beviser skal du sørge for, at du har købt til samme dato.

Vær opmærksom på at køb af billetterne falder ind under § 17, stk. 2 jf. § 9, stk. 2, nr. 2a. under handelsbetingelser, og ikke kan refunderes.

Én unik kode gælder for 1 person til 1 x byvandring. 

Byvandringen tager 1,5 time.

Mødested: Nede i Ruinerne på Christiansborg. Indgang gennem den indre borggård.

Bemærk: entreen på 50 kr. til Ruinerne er IKKE inkluderet i dealen pris. Den skal købes særskilt i Ruinerne, før I går ned i Ruinerne.

Oplys at I er deltagere på SPOTdealen. Ellers koster billetterne 60 kr.

Vær opmærksom på, at køb af billetterne falder ind under § 17, stk. 2 jf. § 9, stk. 2, nr. 2a. under handelsbetingelser, og ikke kan refunderes.

Afbud skal meddeles senest 24 timer før byvandringen. Udebliver du, eller kommer du for sent til byvandringen, anses værdibeviset som indløst.

Ved afbud refunderes billetterne ikke, men de kan eventuelt byttes til en anden dato indenfor samme deal. Dog KUN hvis der er ledige pladser. Ellers anses beviset for indløst.

Beviserne kan KUN byttes til andre datoer inden for samme deal og ikke til andre deals.

Værdibeviset kan kun indløses til den købte dato, hvis ikke andet aftales med Hanne Fabricius på hanne@tyra.dk

Der er kun et vist antal pladser til rådighed pr. dato, derfor kan beviserne kun byttes til andre datoer, hvis der IKKE er udsolgt. Tjek for ledige pladser på Hanne Fabricius' hjemmeside: www.tyra.dk

Hver dato kræver et min. antal deltagere på 30 personer for at denne gennemføres. Der vil være mulighed for at flytte til en af de andre datoer, hvis den valgte dato ikke har nok deltagere. Dette aftales direkte med Hanne Fabricius på hanne@tyra.dk

Hvis en byvandring pga. manglende deltagere ikke bliver til noget, bliver I selvfølgelig kontaktet i tide.

Der er plads til max 45 personer på hver dato.

Ruinturen bliver ikke aflyst pga. regn, sne eller blæst. Klæd jer godt på og tag en paraply under armen. Byvandringerne aflyses KUN i tilfælde af orkan, tsunami eller fjendtlig invasion fra rummet.

Tjek altid for eventuelle ændringer på www.tyra.dk under dealbyvandringer.
Cykler, hunde, skateboards kan IKKE medbringes i Ruinerne.

Kørestole, barnevogne og klapvogne er velkomne, hvis det er i orden med Ruinerne. Vær opmærksom på at der er trapper i Ruinerne.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Hanne Fabricius. 

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar

Hanne Fabricius

Sidste chance: 30. september 2019 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst