Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

NYHED! Hotel Marie i Skagen

NYHED! Tag lidt væk og nyd et ophold for 2 på Hotel Marie, som er et atmosfærefyldt badehotel i hjertet af Skagen. Oplev de karakteristiske gule huse, de vilde klitter, duften af frisk havluft og stemningen, der danner rammen om et hyggeligt ophold.

HOTEL MARIE i Skagen - Nyd 2 overnatninger inkl. morgenbuffet, frokost og billet til Skagen Museum.

Pris2.550

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
23 solgte

Værdi3.452

Rabat26

Spar902

Hotel Marie er et klassisk, atmosfærefyldt badehotel i hjertet af Skagen. Her er du tæt på byen, stranden og Skagens mange fine seværdigheder. Hotellet er et charmerende ældre hus fra første halvdel af 1900, og den moderne del er bygget i 2018 og 2019 holdt i den skagenske stil med gule facader og røde tegltage, som Skagen er kendt for.

Hotellets nybyggede værelser er indbydende og lyse indrettet i en klassisk stil. Værelserne har høje paneler, smukt tapet og fine lamper, hvor I kan koble af med en god bog, når I ikke udforsker byen eller nyder stranden og havet.

Alle Hotel Maries dobbeltværelser og juniorsuiter har privat toilet og brusebad, strygebræt og strygejern samt kaffe og the, fladskærm med Google Chromecast og gratis wi-fi. Her er alt, hvad du har brug for. 
 Opholdet inkluderer:

  • 2 overnatninger i Junior Suite
  • 1 x valgfri kaffe i Café Marie (valgfri dag)
  • 1 x frokostanretning på søster-restauranten Pakhuset (valgfri dag)*
  • Morgenbuffet begge dage
  • Billet til Skagen Museum (valgfri dag)

* Frokostmenuen består af pandestegt rødspættefilet, kold pocheret torsk, håndpillede rejer fra Engelsviken, mayonnaise og thousand island serveret på hjemmebagt flutes.

SPOTpris 2.550 kr. for 2 personer. Normalpris 3.452 kr. Spar 26 %.

Opholdet kan benyttes indtil d. 30. juni 2020. Bemærk at hotellet holder lukket i perioden d. 22/12 - 7/2.

Bemærk ligeledes at Restaurant Pakhuset har lukket på mandage fra uge 43 til og med uge 6. Derudover skal vi gøre opmærksom på at Skagen Museum er lukket mandage fra september til og med maj 2020, med undtagelse af påskeugen, hvor der er åbent.

Tillæg (betales direkte til Hotel Marie)
* Tillæg ved ophold i weekend (fredag/lørdag) + helligdage - 200 kr. pr. nat.

Tjek ind: Tidligst kl. 14.00.
Tjek ud: Senest kl. 11.00


Pakhuset
Pakhuset er Skagens skønne fiskerestaurant og havnecafé – kun fem minutters gang fra Hotel Marie. Pakhuset og Hotel Marie har samme ejer, og I kan derfor forvente samme høje standard på Pakhuset, som I finder på Hotel Marie. Pakhuset drives af Sebastian og Sylvester (ejerens sønner) og er en af Skagens bedste restauranter.

Hotellets historie
I 2013 åbnede familien Damgaard fra Skanderborg Hotel Marie og drev badehotellet indtil 2017, hvor skawbo'en Jens Winter Pedersen overtog bygningerne. I 2018/2019 opførte han den nye del med hotelværelser og lejligheder.

Jens Winter Pedersen er tidligere fiskeskippper. I 2016 solgte han skibet og gik på land. I dag brænder Jens Winter Pedersen for at udvikle Skagen – blandt andet med investeringen i Hotel Marie.

Hotellets daglige drift står hoteldirektør Katrine Stadum for. Katrine er født og opvokset i Skagen. Hun har mange års erfaring fra hotelbranchen i København og Skagen – blandt andet har hun arbejdet på Copenhagen Marriott Hotel, Hotel d’Angleterre og Ruths Hotel.

 

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Når du har modtaget værdibeviset booker du dit ophold hos Hotel Marie på tlf. 88 77 54 00 i tidsrummet kl. 8-16 eller mail mail: info@hotelmarie.dk. Husk at oplyse den unikke kode fra værdibeviset, dato, navn og telefonnummer. Eventuelle tilkøb bestilles direkte ved reservationen af opholdet.

Medbring printet værdibevis til hotellet, når opholdet skal indløses.

Der tages forbehold for udsolgte datoer. Vi anbefaler derfor, at du booker dit ophold hurtigst muligt, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Således kan du returnere opholdet, hvis den ønskede periode mod forventning ikke er ledig. Når opholdet er booket er det hotellets afbestillingsregler, der gælder.

Der gøres opmærksom på, at der kan forekomme travlhed i starten og slutningen af indløsningsperioden samt i weekender.

Ved spørgsmål kontakt Hotel Marie kontaktes på tlf.: 88 77 54 00 eller mail: info@hotelmarie.dk.

Opholdet kan benyttes indtil d. 30. juni 2020. Bemærk at hotellet holder lukket i perioden d. 22/12 - 7/2.

Bemærk ligeledes at Restaurant Pakhuset har lukket på mandage fra uge 43 til og med uge 6. Derudover skal vi gøre opmærksom på at Skagen Museum er lukket mandage fra september til og med maj 2020, med undtagelse af påskeugen, hvor der er åbent.

Én unik kode gælder for ét ophold til 2 personer på Hotel Marie.

Opholdet inkluderer:
2 overnatninger i Junior Suite
1 x valgfri kaffe i Café Marie (valgfri dag)
1 x frokostanretning på søster-restauranten Pakhuset (valgfri dag)*
Morgenbuffet begge dage
Billet til Skagen Museum (valgfri dag)

* Frokostmenuen består af pandestegt rødspættefilet, kold pocheret torsk, håndpillede rejer fra Engelsviken, mayonnaise og thousand island serveret på hjemmebagt flutes.

Tillæg (betales direkte til Hotel Marie)
Tillæg ved ophold i weekend (fredag/lørdag) + helligdage - 200 kr. pr. nat.

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Hotel Maries´s officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende opholdet rettes til Hotel Marie.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på https://spotdeal.dk/Generelle_vilkaar

 

Hotel Marie

Havneplads 6 , 9990 Skagen

Sidste chance: 04. oktober 2019 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst