Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

NYHED! Marseille i Frankrig

Frankrigs ældste by, Marseille, frister med smukke lange strande, små lokale butikker, hyggelige caféer samt byens havn, der har ageret handelshavn i flere tusind år. Tag afsted og nyd 3-7 nætter 3* hotel med morgenmad. Rejs fra CPH.

MARSEILLE i Frankrig - 3-7 nætter på 3* hotel med morgenmad. Afrejse fra CPH fra okt. til feb.

Pris 1.995

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
Køb før det er for sent

SPOTpris!

Marseille er Frankrigs ældste by, og har eksisteret i over 2600 år. I lige så lang tid har byens havn ageret handelshavn, og tager man på ferie til Marseille er havnen i den grad et besøg værd. 

Her finder man forskellige restauranter, caféer og barer, hvorfra man kan opleve den hyggelige og maritime atmosfære på klos hold. Efter en hyggelig frokost kan man herfra lade turen går videre ad La Corniche, som er byens promenade. Denne tur tager jer forbi byens hyggelige strande og små, lokale områder.

I bor på 3-stjernede Ibis Marseille Hotel, der ligger blot 10 minutter fra byens centrum. Hotellet tilbyder komfortable værelser med aircondition, Wi-Fi, tv og privat badeværelse. Herfra er der gåafstand til mange af byens seværdigheder. Byens banegård ligger et stenkast fra hotellet, hvilket kan give anledning til ture udenfor byen – eksempelvis Nice som ligger bare 200 kilometer fra byen.

Hotellet har både egen restaurant og bar. Restauranten laver forskellige franske retter, som enten kan nydes indendørs eller udenfor på restaurantens terrasse. Baren er åben alle dage frem til midnat og kan tilbyde alt lige fra vin og drinks til en hurtig snack.


 
Rejsen inkluderer:

  • Direkte fly fra København til Marseille med Ryanair t/r.
  • 10 kg håndbagage pr. person.
  • 3-7 nætter på 3* Ibis Marseille Centre Gare Saint Charles Hotel.
  • Morgenmad alle dage.

Pris pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse.


*Vi gør opmærksom på, at der skal betales turistskat på 1,65 euro (cirka 12 kr.) pr. person pr. nat direkte til hotellet. 


Provence
Tag med på rejse til Provence, der uden tvivl er en fantastisk destination i Frankrig. Regionen, der ligger sydøst i Frankrig, kan tilbyde en bred pallette inden for både mad, vin, historiske landsbyer, kulturelle seværdigheder og ikke mindst nogle fantastiske badestrande.

Her finder man krystalklart vand, kridhvide sandstrande og bakkede bjerglandskaber med endeløse lavendelmarker. Et fantastisk køkken som kan byde på et stort udvalg lige fra coq au vin, bouillabaisse og baguettes til chokolade soufflé og croissanter.

Endelig råder regionen over mange gamle, antikke og – mange af dem – gotiske seværdigheder. Regionen har et utal af kirker, katedraler og gamle ruiner, som sender tankerne helt tilbage til både renæssancen, middelalderen og endda romertiden.

Mere om Marseille
Der er masser af kultur at kaste sig over. Vender man snuden mod syd kan man ikke undgå at få øje på kirken, der står stolt og højt 160 meter over vandoverfladen. Øverst på kirken står en guldstatue af en kvinde med sit barn. Det siges, at hun våger med byens maritime samfund. En tur herop vil helt klart give en storslået udsigt over byen og området omkring. 

I den sydvestlige del af byen finder man Nationalparken Calanques. Området er kendt for sine smukke landskaber og enestående kulturarv. Nationalparken dækker intet mindre end 8.500 hektar og ligger spredt over flere af Frankrigs kommuner.

Området byder blandt andet på vidunderlige vandreturer, som tager dig med forbi uberørt natur, hemmelige bugter og naturstier. Her kan man desuden svømme i det krystalklare vand, beundre den lokale natur og afprøve sportsaktiviteter såsom klatring, dykning og kajak.

 

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Når du har modtaget værdibeviset reserverer du din rejse indenfor 48 timer.

Du reserverer hos Vindrose Rejser på mail@vindroserejser.dk. Ved bestilling af rejsen skal oplyses fulde navne på alle rejsende som i passet, afrejsedato, eventuelle tilkøb og den unikke kode på værdibeviset. Herefter modtager du den nødvendige rejseinformation direkte fra Vindrose Rejser.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende, og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Vindrose Rejser på 33 13 52 23.

Én unik kode gælder for en person ved køb af min. 2 personer.
 
Rejsen inkluderer:
Direkte fly fra København til Marseille med Ryanair t/r.
10 kg håndbagage pr. person.
3-7 nætter på 3* Ibis Marseille Centre Gare Saint Charles Hotel.
Morgenmad alle dage. 

Pris pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse.

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Vindrose Rejsers officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende opholdet rettes til Vindrose Rejser.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar

Vindrose Rejser

Vester Voldgade 90, 1552 Kbh V


Sidste chance: 30. september 2019 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst