Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Skaldyrsfad og dessert på Carlton

Glæd dig til en hyggelig aften med fransk gastronomi i højsædet, når Carlton serverer et imponerende skaldyrsfad med bl.a. jomfruhummer, tigerrejer og østers - og dagens dessert til den søde tand.

AARHUS - Skaldyrsfad og dessert hos Carlton i Latinerkvarteret.

Pris 345

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
116 solgte

Værdi620

Rabat44

Spar275

Den, som sætter pris på veltilberedt fransk bistromad og vil nyde den lidt nærmere end Paris, kan med fordel besøge Carlton i Latinerkvarteret. Her serverer den franskskolede restaurant en perlerække af smagfulde retter med fokus på færdigheder, kreativitet og gode råvarer.

På Carlton er stemingen og indretningen som på en parisisk restaurant. Du sidder på bløde stole ved borde med hvide duge og levende lys. Herfra kan du se kokkene svinge med panderne i det åbne køkken eller kigge på de mange forbipasserende gennem de store vinduespartier. 

Restauranten har været toneangivende i det århusianske restaurationsliv, siden den i 1980’erne introducerede autentisk pariserstemning for byens frankofile publikum. Og som et klassisk fransk brasserie ligger Carlton også blandt butikker, caféer og restauranter i et af byens mest historiske og stemningsfulde kvarterer.Menuen indeholder:

  • Hovedret: Plateau de fruits de mer med jomfruhummer, krabbeklo, tigerrejer, blåmuslinger, krebs, pil-selv-rejer og østers 

  • Dessert: Dagens dessert

SPOTpris 345 kr. Normalpris 620 kr. Spar 44 %

Prisen er pr. kuvert.

Værdibeviset kan indløses fra den 11. september til og med d. 7. november 2019.

Tilbuddet kan indløses mandag-lørdag (lukket søndag) indenfor restaurantens åbningstider. Fredage og lørdage opkræves et tillæg på 60 kr. pr. person, som betales i restauranten.Fine anmeldelser

"Dejlig atmosfære. Selvom den ligger centralt og bylivet foregår lige udenfor så er der dejligt stille og roligt indenfor. Meget korrekt betjening og maden var som den skulle være."
Tripadvisor, juli 2019

"Jeg har altid anbefalet Carlton, men efter den her aften gør jeg det endnu mere. Hvis vi gav stjerner eller kokkehuer på Aarhus Update, så ville jeg ikke ryste på hånden ved at kaste 5 kridhvide kokkehuer efter Carlton. Deres præstation den aften var bedre, end jeg har set længe i lokalerne på Pustervig."
-Aarhus Update, marts 2015

"Carlton er kort sagt noget af en institution i det aarhusianske restaurationsliv, og stilen holder. Man får lidt fornemmelsen af at træde ind i et stykke klassisk Paris, dog uden de franske tjeneres typiske arrogance, og dette sidste tæller så visselig på plussiden."
-Spiseguiden.dk af Tage Clausen, januar 2013

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Book dit bord senest 2 dage før på mail info@carlton.dk. Husk, at oplyse det er en SPOTdeal samt de unikke koder fra værdibeviset.

Værdibeviset kan indløses fra den 11. september til og med d. 7. november 2019.

Tilbuddet kan indløses mandag-lørdag (lukket søndag) indenfor restaurantens åbningstider. Fredage og lørdage opkræves et tillæg på 60 kr. pr. person, som betales i restauranten.

Der er et begrænset antal pladser pr. dag til SPOTdeal kunder, da restauranten også skal have plads øvrige gæster. Derfor er det VIGTIGT, at du ved booking af bord oplyser, at der er tale om en SPOTdeal. Ellers må Carlton desværre afvise ved ankomst.

Medbring værdibevis ved ankomst.

Der må gerne noteres at uindløste beviser kun kan benyttes som gavekort i perioden 1/1-2020 – 31/3-2020.

Der tages forbehold for allerede bookede tider. Vi anbefaler derfor, at du booker tilbuddet hurtigst muligt, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Således kan du returnere tilbuddet, hvis den ønskede tid mod forventning IKKE er ledig.


 

 

 

 

Én unik kode gælder for én skaldyrsmenu for én person.

Hovedret: Plateau de fruits de mer med jomfruhummer, krabbeklo, tigerrejer, blåmuslinger, krebs, pil-selv-rejer og østers
Dessert: Dagens dessert

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Restaurant Carlton.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Carlton

Rosensgade 23, 8000 Aarhus C

Sidste chance: 25. september 2019 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst