Fiskespa for 2 personer hos Lash Care

Sidste chance!

Kom trætte og tørre fødder til livs med 30 min. fiskespa for 2 personer hos Lash Care i Hvidovre. Det er de såkaldte Garra Rufa fisk, der gør al arbejdet, så du skal blot læne dig tilbage og nyde 30 minutters ren velvære.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Få lækre og silkebløde fødder med en fiskespa for 2 personer hos Lash Care i Hvidovre. Det er de såkaldte Garra Rufa fisk, også kaldet doktorfisk, der gør al arbejdet. Fiskene har ingen tænder, men nipper og suger de døde hudceller af dine fødder, på en nænsom og healende måde.

Behandlingen er for alle. Fiskespa har været anvendt i mange år primært til at komme hård hud på fødderne til livs. Behandlingen kan dog også være nyttig, hvis du har andre hudlidelser som f.eks. psoriasis og eksem. Det er individuelt, hvor mange gange eller hvor ofte behandling skal gentages for at opnå og vedligeholde et godt resultat. Det afhænger af hudproblemets omfang. 

Dagen inden behandling må der ikke påføres creme, kosmetik eller parfume på de områder, der skal behandles. Dette er udelukkende af hensyn til fiskene, der ellers kan dø. Hvis du har sår, er det desværre ikke muligt at blive behandlet af fiskene. Det er desuden vigtigt, at du inden behandlingen påbegyndes, har holdt pause med kortison præparater eller tjære produkter i minimum 4 dage.


Du får: 

30 min. fiskespa for 2 personer
SPOTpris: 175 kr. Normalpris: 350 kr. Spar 50%

Værdibeviset kan benyttes i hele 2019. 


Garra Rufa fisk
Doktorfiskene er konstant under opsyn af hensyn til sikkerhed og velvære for kunderne. Der tilføres dagligt frisk vand og vandkvaliteten tjekkes. Akvariet har et UV-filtreringssystem, der sørger for at dræbe eventuelle bakterier og svampe i vandet. 

Du booker tid online på www.lash-care.dk eller på tlf.: 32157777. 

Husk at oplyse, hvor du har købt tilbuddet og den/de unikke kode(r) fra værdibeviset under kommentarfeltet. 

Medbring printet værdibevis, når tilbuddet indløses.

Der tages forbehold for allerede bookede tider. Vi anbefaler derfor, at du booker tilbuddet hurtigst muligt, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Således kan du returnere tilbuddet, hvis den ønskede tid mod forventning IKKE er ledig.

 

Én unik kode gælder for 1 x fiskespa for 2 personer. 

Værdibeviset kan benyttes i hele 2019.

Max. 2 værdibevis pr. kunde.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Salon Undercut & Skin.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på https://spotdeal.dk/Generelle_vilkaar

 

 

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Lash Care

Strandmarksvej 18, 1, 2650 Hvidovre
Tlf.: 45 32 15 77 77 | CVR: 40206507 | kontakt@lash-care.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 27. september 2019 kl. 23:59

Fiskespa for 2 personer