Rundrejse i Nepal med dansk rejseleder

Sidste chance!

Tag med på en fortryllende rejse til Nepal, hvor store oplevelser venter på dig. Du kan glæde dig til at opleve Kathmandu, Chitwan Nationalpark, hellige templer, risterrasser og meget mere. Over Alle Bjerges rejseleder Mads Nielsen er med på hele rejsen.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Tag med Over Alle Bjerge på en fortryllende 10 dages rundrejse til Nepal på 'Verdens tag'. Eventyret starter i den sprudlende hovedstad Kathmandu og fortsætter ud i den vilde natur i Chitwan Nationalpark, hvor der er en storslået udsigt til verdens højeste bjerge i Pokhara. På rejsen kommer I også tæt på de hellige templer, hyggelige gamle byer, Himalayas bjerge, risterrasser og måske en levende gudinde.

Over Alle Bjerge har med stor succes kørt flere rundrejser i samarbejde med SPOTdeal med udelukkende tilfredse gæster! Læs anmeldelserne her. 

Rejsen i november bliver med garanti gennemført, da en stor del af pladserne allerede er solgt! 

Rejsen inkluderer:

  • Fly fra København - Katmandu t/r
  • 23 kg bagage og 8 kg håndbagage
  • 2 måltider ombord på flyet
  • 10-dages program inkl. nævnte udflugter (se programmet nedenfor).
  • Entré på alle nævnte udflugter.
  • Safari i Chitwan Nationalpark.
  • Overnatninger på gode mellemklasse hoteller.
  • Morgenmad alle dage.
  • Nepalesisk aften med lokal mad, dans og musik (afskedsmiddag)
  • Dansk rejseleder Mads Nielsen
  • Nepalesisk lokalguide.

Afrejse fra København d. 11. - 20. november 2019.
Dobbeltværelse: SPOTpris 13.995 kr. pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse.
Eneværelse: SPOTpris 15.995 kr. pr. person.

Afrejse fra København d. 17. - 26. februar 2020.
Dobbeltværelse: SPOTpris 13.995 kr. pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse. 
Eneværelse: SPOTpris 15.995 kr. pr. person.

Begrænset antal pladser til salg.

Betaling
På afgangen i november betales det fulde beløb ved bestilling af rejsen. Ved afgangen i februar betales et depositum på 4.000 kr. pr. person i forbindelse med køb af rejsen på spotdeal.dk. Restbeløbet for rejsen betales til Over Alle Bjerge senest 90 dage før afrejse.

Ikke inkluderet i rejsen:

  • Forsikringer (Afbestillingsforsikring og rejseforsikring).
  • Øvrige måltider. Mulighed for at spise på de hoteller vi bor på.
  • Drikkevarer til måltiderne.
  • Drikkepenge. Beregn ca. 250 kr.
  • Visum til Nepal - Gøres ved ankomst. Koster pt. 25 USD. Rejselederen hjælper med det praktiske.

Flytider fra København d. 11. - 20. november 2019 (flyvninger med Turkish Airlines):

Afgang d. 11. november fra København kl. 18.00 - Ankomst Istanbul d. 11. november kl. 23.10
Afgang d. 12. november fra Istanbul kl. 01.30 - Ankomst Kathmandu d. 12. november kl. 11.10

Afgang d. 20. november fra Kathmandu kl. 12.40 - Ankomst Istanbul d. 20. november kl. 18.35
Afgang d. 20. november fra Istanbul kl. 21.25 - Ankomst København d. 20. november kl. 22.50

Flytider fra København d. 17. - 26. februar 2020 (flyvninger med Qatar Airways):

Afgang d. 17. februar fra København kl. 15.35 - Ankomst Doha d. 17. februar kl. 23.45
Afgang d. 18. februar fra Doha kl. 03.05 - Ankomst Kathmandu d. 18. februar kl. 10.15

Afgang d. 26. februar fra Kathmandu kl. 11.25 - Ankomst Doha d. 26. februar kl. 14.35
Afgang d. 26. februar fra Doha kl. 15.35 - Ankomst København d. 26. februar kl. 20.20




Dag 1. Eventyret begynder.
Vi flyver med Turkish Airlines fra København tidligt på aftenen. Der er fin plads ombord og mange underholdningsmuligheder. Der er to gratis måltider på flyveturen. I Kastrup møder i rejseleder Mads Nielsen. Han er med fra starten og kan således hjælpe med at udfylde formularer og komme igennem visumkontrol og lufthavn når vi ankommer til Nepal.

Dag 2. Ankomst til Katmandu.
Vi flyver ind over Nepal og har en af verdens flotteste indflyvninger hvor man på en god dag kan se nogle af verdens højeste bjerge fra sit vindue. Det giver den helt rigtige stemning af eventyr og man fornemmer at man er landet på ”Verdens tag”. Vi kører til vores hotel og får allerede her en fornemmelse af en sprudlende hovedstad. Vi tjekker ind hvorefter der er mulighed for et bad og noget frokost inden vi tager ud og ser på byen. Vores start bliver ved Durbar pladsen i Baktapur. Her får vi de første indtryk af stemningen og atmosfæren i Nepal. Det er mange indtryk at suge til sig, og man tager sig selv i, blot at stå og kigge på de mange mennesker og livet, som suser forbi mellem paladser, munke og farverige blomster. Selvom det er ovenpå en rejsedag har man ikke lyst til at skulle hjem igen når man lader sig rive med af stemningen.

Dag 3. Katmandus paladser og templer
Nepals hovedstad Katmandu er i dag rammen for første del af vores fantastiske rejse i dette højtliggende land. Mange mener at Durbar pladsen er det mest interessante at se i Katmandu og det er her vi starter. Pladsens altdominerende bygningskompleks er det tidligere kongeslot, Hanuman Dhoka, som er større end resten af pladsens øvrige bygninger tilsammen. Gennem flere hundrede år boede skiftende konger i paladset, med den smukke hvide hovedbygning. Herefter begiver vi os til Swayambhunath. der er et af de vigtigste buddhistiske templer i Nepal. Stupaen her skulle efter sigende være ganske speciel. Den siges at være selvopstået og symboliserer det buddhistiske univers. Om eftermiddagen kører vi ud af storbyen til Katmandus sydlige del, over Bagmati floden og ind i Patan. Her finder vi også en Durbar plads som i går, hvor der er endnu flere smukke templer til de store hinduistiske guder. Patan er et godt sted at købe souvenirers som fx. smykker, Buddha statuer og masker.

Dag 4. Mod Chitwan Nationalpark
Dagen i dag tager os fra hovedstaden gennem bjergene til Chitwan. Chitwan Nationalpark ligger her i regionen og er Nepals første nationalpark. Den huser bl.a. indiske pansernæsehorn, bengalske tigere, gavialer, leoparder, elefanter og mange andre sjældne dyr. På vejen hertil nyder vi naturen og gør et par stop inden vi kommer frem til vores jungle-resort hvor vi tilbringer de næste par nætter. Om eftermiddagen slapper vi af på hotellet hvor der vil være præsentation af safarien. Parken er blevet en del af verdenskulturarven under UNESCO og vi skal ud og se junglen på helt tæt hold allerede fra i morgen tidlig. 

Dag 5. Safari i Chitwan nationalpark
Den store Safari dag. I dag forsøger vi at komme så tæt på de vilde dyr som muligt. Junglen danner rammen for en dag, som står i naturens og dyrenes tegn. Chitwan National Park, der med sine 932 km2, ligger omkring Narayani-floden, spreder sig ud over meget varierende terræn og landskab. Her er både højstammet tør skov over i lavere tættere skov med flydende floder, og vidtstrakte sandbanker. Vi søger ud i junglen når aktiviteten hos dyrene er størst og lader vores sanser stimulere.

Dag 6. Fra lavlandet mod Pokharas bjerge
Vi forlader Chitwans jungle og kører mod Pokhara i bjergene. Dette smukke sted med udsigt til mange af verdens højeste bjergtinder er et knudepunkt for oplevelser. Pokhara er et af de smukkeste steder i hele Nepal. Denne bjergby med udsigt til Himalaya kunne ikke være placeret bedre. Søen som byen leder ned til, gør hele området meget romantisk, og man kan bruge mange timer på at sidde og nyde synet af natur i verdensklasse. Om eftermiddagen vil rejselederen tage de som vil med ned til søen i byen. Dette fantastiske skue kan vi ikke vente til i morgen med at opleve.

Dag 7. Spektakulær udsigt til Himalayas storhed
Vi stiller vækkeuret til lidt tidligere end normalt. Solopgang ved Sarangkot er noget selv de lokale elsker at komme for at opleve. Solopgangen på toppen af klippen med udsigt over Himalayas smukke tinder er den perfekte måde at starte dagen i Pokhara på. Efter solopgangen skal vi tilbage til søen som vi så i går. Her venter en smuk lille sejltur over til den anden side hvor vi skal på en lille vandring. Ikke nogen bjergbestigning, men man får gang i benene når vi går op til fredsstupaen på toppen. Fantastiske udsigter der til stadighed overgår hinanden her hvor der males med naturens store palet. Sidste stop i dag bliver ved den gamle basar og Binbdyabasini-templet hvor lokalt håndværk bliver solgt til de mange besøgende. Templet som er helligt for hinduerne, der kommer og tilbeder Durga ved at lægge små forstenede og nu uddøde sneglelignende dyr.

Dag 8. Livet langs landevejen til Katmandu og Nepalesisk aften
Det er altid en oplevelse at se mylderet langs vejen og de små byer I kører igennem. Her er det som om tiden har stået stille med de lave murstenshuse og markeder der sælger grønsager og kød i små boder langs landevejen. Havde der været motorveje rundt i Nepal, havde det ikke være det samme land. Det er en del af kulturen og dagligdagen i Himalaya at transport tager tid.

Dag 9. Den store stupa Boudnath og Pasupathinath
I dag besøger i den ikoniske Boudhnath-stupa. Buddhisternes store helligdom der skuer ud mod de fire verdenshjørner, med Buddhas vagtsomme øjne. Her er et fantastisk menneskeliv og et flot farveorgie, mens vi går rundt på pladsen. Ved Shiva-templet Pasupathinath kommer sadduerne på pilgrimsrejse. Her sker altid noget religiøst da den hellige flod Bagmati løber ved templet.

Aftenen byder på ”Nepalesisk Aften”. Her kan vi sammen reflektere over vores tur og nyde en traditionel nepalesisk anretning samt se på gammel Nepalesisk dans. En stor oplevelse og en passende afskedsmiddag for hele gruppen. 

Dag 10. Fra Himalaya til Danmark
Efter en storslået oplevelse for livet går turen atter mod Danmark. Sammen med rejselederen, en pakket kuffert og ”ryksækken” fyldt med oplevelser sætter I kursen fra Kathmandu hjem mod Danmark hvor vi ankommer samme aften.



Om rejselederen - Mads Nielsen.
Mads har fra en tidlig alder haft en stor rejselyst og har gennem de sidste 10 år boet i udlandet. Mads' udlængsel har bragt ham så forskellige steder som Caribien, Mellemøsten og Asien. Når Mads er rejseleder på en rundrejse holder han af at sætte seværdighederne i historisk perspektiv, men gør samtidig en dyd ud af at fortælle om dagligdagen og aktuelle begivenheder.

Mads har tidligere haft en karriere i forsvaret og i uddannelsen som instruktør fandt han sin passion for formidling. Mads formår at forene den levende fortælling med præcis formidling af information, som skaber fundamentet for en god rejse.

Om Over Alle Bjerge
Over Alle Bjerge er et specialrejsebureau, der bygger på mere 20 års erfaring med rundrejser i hele verden. Over Alle Bjerge tilbyder enestående, skræddersyede rundrejser med dansk ekspert-rejseleder. Over Alle Bjerge sørger for det hele, så I kan nyde de storslåede steder uden at tænkte på det praktiske; fly, hotel, transport, lokalguider, udflugter, entrebilletter og selvfølgelig en dansk rejseleder, der kan binde hele rundrejsen sammen med praktiske informationer og gode historier om de steder, I besøger.

Over Alle Bjerge vandt den fornemme pris for ”Danmarks bedste firmanavn” i 2017 og herefter har det taget fart med flere og nye rejsemål til fjerne egne af Verden. SPOTdeal har sendt mange mennesker på rejseeventyr med Over Alle Bjerge. Oplevelser for livet og stor tilfredshed har ført en masse 5-stjernede anmeldelser med sig, som du finde på Trustpilot og Facebook



Hoteller:

Katmandu Hotel Ambassador www.ambassadornepal.com 
Chitwan: Tiger Land Safari Resort www.tigerlandsafarinepal.com (november)
Chitwan: Green Mansion Resort https://www.greenmansionsresort.com (februar)
Pokhara: Mt. Kailash Resort www.mountkailashresort.com 

 

Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du din rejse indenfor 48 timer hos Over Alle Bjerge på mail lise@overallebjerge.dk 

I forbindelse med bestilling bedes du oplyse:
- Fulde navne ifølge pas.
- Pasnumre
- Fødselsdato og år.
- Nationalitet.
- Køn.

Når kampagnen er slut, modtager du en reservation per mail (til den mail, du har opgivet til SPOTdeal). Her vil der også informeres om almene informationer forud for rejsen. Ca. 1 – 2 uger inden afrejse får du desuden tilsendt en flybillet (E-billet). Hvis du mod forventning ikke modtager dette, skal du kontakte Over Alle Bjerge – kasper@overallebjerge.dk 

Betaling
På afgangen i november betales det fulde beløb ved bestilling af rejsen. Ved afgangen i februar betales et depositum på 4.000 kr. pr. person i forbindelse med køb af rejsen på spotdeal.dk. Restbeløbet for rejsen betales til Over Alle Bjerge senest 90 dage før afrejse.

Vi gør opmærksom på, at købet er bindende, og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Over Alle Bjerge på tlf.: 40 93 98 36.

Én unik kode gælder for en rejse for en person d. 11. - 20. november 2019.

Rejsen inkluderer:
Fly fra København - Katmandu t/r
23 kg bagage og 8 kg håndbagage
2 måltider ombord på flyet
10-dages program inkl. nævnte udflugter (se programmet nedenfor).
Entré på alle nævnte udflugter.
Safari i Chitwan Nationalpark.
Overnatninger på gode mellemklasse hoteller.
Morgenmad alle dage.
Nepalesisk aften med lokal mad, dans og musik (afskedsmiddag)
Dansk rejseleder Mads Nielsen
Nepalesisk lokalguide.

Begrænset antal pladser til salg.

Ikke inkluderet i rejsen:
Forsikringer (Afbestillingsforsikring og rejseforsikring).
Øvrige måltider. Mulighed for at spise på de hoteller vi bor på.
Drikkevarer til måltiderne.
Drikkepenge. Beregn ca. 250 kr.
Visum til Nepal - Gøres ved ankomst. Koster pt. 25 USD. Rejselederen hjælper med det praktiske.

Der tages forbehold for annullering ved begrænset tilmelding.

Den oplyste pris i dette tilbud er baseret på Over Alle Bjerges officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af denne rejse. Eventuelle spørgsmål i forbindelse med rejsen rettes til Over Alle Bjerge. Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar

Over Alle Bjerge er registreret i rejsegarantifonden med nr. 2894

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Over Alle Bjerge

Julius Bloms Gade 29, 2200 København N
Tlf.: 40 93 98 36 | CVR: 39275139 | Kasper@overallebjerge.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 30. september 2019 kl. 23:59

Oplev Nepal med dansk rejsleleder