Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Rødvig Kro & Badehotel - en ægte badehotelsoplevelse

Forkæl jer selv med en ægte badehotelsoplevelse på Rødvig Kro & Badehotel. Hotellet ligger på Stevns med udsigt til Østersøen og Stevns Klint - et skønt område som er på UNESCOs Verdensarvsliste. Opholdet er inkl. 1 overnatning, middag og morgenbuffet.

RØDVIG KRO OG BADEHOTEL ved Stevns Klint - before dinner-drink, 3-retters middag og morgenbuffet.

Pris 1.398

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
95 solgte

Værdi2.170

Rabat35

Spar772

Familiedrevne Rødvig Kro & Badehotel er en gammel, smukt indrettet kro, hvor den helt særlige stemning understreges med friske blomster, levende lys, ild i pejsen, hyggelige stuer, en dejlig gårdhave, skønne måltider og altid venlig service.

Fra hotellet er der udsigt over Østersøen og til Stevns Klint, som er på UNESCOS liste over verdensarv. Hotellet ligger helt ned til stranden og kun få minutters gang fra den hyggelige havn.

Opholdet er for 2 personer og inkluderer:

  • 1 overnatning i dobbeltværelse
  • Before dinner-drink
  • 3-retters gastronomimiddag
  • Morgenbuffet

SPOTpris 1.398 kr. Normalpris 2.170 kr. Spar 35 %

Opholdet kan benyttes søndag til og med fredag fra d. 29. september til og med den 13. december 2019.

Tillæg (betales direkte på hotellet):

  • Fredagstillæg - 200 kr. pr. person.
  • Tillæg for værelse med havudsigt - 100 kr. pr. person.

Tilkøb (tilkøbes her på spotdeal.dk under købsprocessen):

  • 1 ekstra overnatning inkl. morgenbuffet - 900 kr. for 2 personer.


Om Rødvig Kro & Badehotel 
Hotellet har til huse i historiske rammer - en gammel kro, som er istandsat med respekt for både historie og detalje. Hotellet råder over 19 værelser, hvoraf de fleste har udsigt over Østersøen og Stevns Klint. 

De er individuelt indrettet, så de har deres egen specielle atmosfære og sjæl. Væggene er udsmykket af kunstneren Sara Skaaning, som er en del af værtsparrets familie, og alle kroens originale gamle møbler er ligeledes ombetrukket med smukt og farverigt stof af familiemedlemmet Camilla Dammegaard. På den måde har værtsparret forsøgt at bevare så meget af kroens originale indretning som muligt. 

Der er trådløst internet (Wi-Fi) og fjernsyn på alle værelser. Ekstra opredning eller barneseng kan arrangeres på flere af værelserne.

Mad med kvalitet og smag
Skøn mad og venlig service er omdrejningspunktet på Rødvig Kro & Badehotel.  I hotellets restaurant, som også har havudsigt, serveres lækre menuer sammensat med årstidens dagfriske råvarer. Grøntsager handles hos de lokale producenter, og fisk kommer fra havnen i nærheden. Der serveres kun mad af høj kvalitet - altid ledsaget af en venlig bemærkning og et smil på læben.

Se den lille film om hotellet
Rødvig Kro & Badehotel folder sig ud i denne fine video, som giver dig en god fornemmelse af stedet.

 

Udmærkelsescertifikat på Tripadvisor
De mange gode anmeldelser fra gæster, der har boet på Rødvig Kro & Badehotel har ført til et flot udmærkelsescertifikat på Tripadvisor. Gæsterne giver bl.a. følgende ord med på vejen:


"Det var en dejlig oplevelse. Et meget hyggeligt sted i fine omgivelser, nær til bademulighed og til havnen, hvor der var meget liv.

God mad, fin betjening og fin service, da der var lidt forsinkelse på at tjekke ind. Vi nød en øl i den hyggelige gårdhave så længe.
Vi kommer så meget gerne igen."

Anmeldt juli 2019

Hyggelige Rødvig Kro Badehotel i fin badehotel-stil er smukt beliggende med udsigt til Stevns Klint. I den hyggelige restaurant med den fine udsigt fik vi om aftenen en dejlig 3-retters gourmet middag (bedst var forretten: rimmet laks på hummercreme - hold op det var lækkert). Næste morgen fik vi en flot hjemmelavet morgenbuffet, hvor intet manglede. Personalet er meget venligt og serviceminded.
Omegnens imponerende oplevelser: Stevns Klint, Højerup Kirke, Stevns Fyr, Fakse Kalkbrud, Gisselfeldt Kloster med park og orangeri og det nye skovtårn ved Camp Adventure.
Ganske enkelt en helt fantastisk weekend.

 

Anmeldt maj 2019


"Skønt sted - rigtig badehotelstemning!

God oplevelse - dejlig mad og fin service. Godt værelse med fantastisk udsigt og området er velegnet til både kortere og lange gåture til f.eks. den meget autentiske fiskerihavn eller ud til Stevns Klint."

Anmeldt marts 2019


"Hyggeligt ophold. Fantastisk mad. Venlig betjening.
Meget hyggeligt Badehotel i et skønt havnemiljø og lige ud til Stevns klint. Stedet oser af afslapning i skønne omgivelser. Smagfuld indretning.Venlig betjening og supergod mad. Dejligt gårdmiljø med mange hyggekroge."

Anmeldt oktober 2018.

"Rigtig dejlig ophold med god betjening og friske tjenere og fantastisk mad. Et rigtig skønt område at udforske:) rigtig mange stjerner herfra os :) kan varmt anbefales"

Anmeldt maj 2017

"Vi havde et dejligt weekendophold på Rødvig Kro og Badehotel med lækker mad i meget rare og hyggelige omgivelser med et venligt og imødekommende personale. Det er absolut et sted, vi gerne vil besøge igen."

 

Læs alle anmeldelserne på Tripadvisor

 

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Når du har modtaget værdibeviset reserverer du dit ophold hos Rødvig Kro & Badehotel ved at sende en mail til: info@roedvigkro.dk eller tlf.: 56 50 60 98. Husk at oplyse den unikke kode fra værdibeviset, dato, navn og telefonnummer. Eventuelle tilkøb bestilles direkte ved reservationen af opholdet.

Medbring printet værdibevis til hotellet, når opholdet skal indløses.

Der tages forbehold for udsolgte datoer. Vi anbefaler derfor, at du booker dit ophold hurtigst muligt, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Således kan du returnere opholdet, hvis den ønskede periode mod forventning ikke er ledig. Når opholdet er booket er det hotellets afbestillingsregler, der gælder.

Der gøres opmærksom på, at der kan forekomme travlhed i starten og slutningen af indløsningsperioden samt i weekender.

Ved spørgsmål kan Rødvig Kro & Badehotel kontaktes på tlf.: 56 50 60 98.

Opholdet kan benyttes søndag til og med fredag fra d. 29. september til og med den 13. december 2019.

Én unik kode gælder for ét ophold til 2 personer på Rødvig Kro & Badehotel og evt.tilkøb.

Opholdet inkluderer:
1 overnatning i dobbeltværelse
Before dinner-drink
3-retters gastronomi middag
Morgenbuffet

Tillæg (betales direkte på hotellet):
Fredagstillæg - 200 kr. pr. person.
Tillæg for værelse med havudsigt - 100 kr. pr. person.

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Rødvig Kro & Badehotels officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende opholdet rettes til Rødvig Kro & Badehotel. Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar 

Rødvig Kro & Badehotel

Østersøvej 8, 4673 Rødvig, Stevns


Sidste chance: 01. oktober 2019 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst