Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Oplev Norges smukke fjorde

Tag på et uforglemmeligt krydstogt, og kombiner en dejlig afslappende ferie på et flydende luksushotel, der byder på forkælelse med en masse oplevelser i de smukke norske fjorde. Afgang fra København i maj eller juni 2020. Betal kun depositum nu.

KRYDSTOGT Norges Fjorde - 7-nætters krydstogt inkl. helpension. Afgang fra Kbh i maj og juni 2020.

Pris5.449

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
18 solgte

SPOTpris!

Ombord på det flotte krydstogtskib, MSC Meraviglia, tages du med på en smuk og storslået tur i det norske fjordlandskab. Udforsk de hyggelige byer, og nyd sejladsen i de stemningsfyldte norske fjorde.

Krydstogterne til ”De norske fjorde” er blandt de mest storslåede naturoplevelser, du kan drømme om. Den norske kyst er eventyrlig og helt uden sammenligning blandt det smukkeste, du kan finde i Skandinavien. 

Første anløb er i Geiranger/Hellesylt. Hellesylt ligger ved Geirangerfjorden og er et smukt lille sted. Europas dybeste sø, Hornindalsvannet, ligger i nærheden. Her er også vandfald at bese, og en udflugt mellem Hellesylt og Geiranger giver et glimt af de imponerende norske fjeldscenerier.

I bunden af fjorden ligger den lille by Geiranger med kun 240 fastboende indbyggere.

Hvert år kommer tæt på 1 mio. turister til dette smukke sted.

Stå tidligt op om morgenen, og nyd cruiset på fjorden. Det tager ca. 1 til 1½ time fra det åbne hav og ind til bunden af fjorden. På vejen ind opleves et fortryllende landskab med stejle klippesider, der rækker flere hundrede meter op i luften. Kort før ankomsten til Geiranger passeres det berømte vandfald "De syv søstre" på venstre side, og umiddelbart overfor på højre side ses det store vandfald "Frieren". Mange historier om ulykkelig kærlighed fortælles med udgangspunkt i disse to vandfald.

Turen fortsætter til Ålesund, som ligger smukt spredt over adskillige øer, strækkende sig ud i Atlanterhavet. Byen har været særligt kendt for sin unikke jugendstil siden en altødelæggende brand i 1904, hvor alt måtte genopbygges fra grunden. I dag er byen områdets kulturelle centrum med mange spændende festivaler.

MSC Meraviglias færd fortsætter nu til Flåm, som er en lille landsby beliggende i Aurlandsfjorden, der er en forgrening af den 1.308 km lange Sognefjord. Byen ligger i imponerende naturskønne omgivelser med høje vandfald og grønklædte klipper, hvilket har gjort byen til en af de travleste krydstogtsdestinationer i Norge. En tur med Flåm banen, der kører mellem Flåm og Myrdal, kan varmt anbefales. Det er en af verdens smukkeste togture, hvor man ser Norges vilde og bjergtagende fjordlandskab.

Norge forlades, og du anløber nu Kiel. Byen ligger i det nordlige Tyskland ud til Østersøen. Kiel er kendt for sin havn, hvor skibsbygning er en stor industri, og dele af den tyske flåde holder til. Store dele af Kiel blev kraftigt bombarderet under 2. verdenskrig, hvilket har resulteret i at de fleste af byens bygningsværker er opført i moderne arkitektur.

Herfra sættes kursen tilbage mod København, hvor du efter syv dage forhåbentlig er fyldt med indtryk og gode minder efter at have oplevet noget af verdens flotteste natur.


Rejsen inkluderer:

 • 7 nætter ombord på MSC Meraviglia i den valgte kahytstype
 • Helpension ombord på skibet. Menuvalg eller buffet morgen, middag og aften
 • Kaffe, te, vand og juice til morgenmaden
 • Kahytsservice og daglig rengøring
 • Håndklædeservice både i kahyt og ved pool
 • Underholdning på skibet, shows, biograf og dagligt aktivitetsprogram
 • Fri adgang til inden- og udendørs pool, jacuzzi og fitnesscenter
 • Ekspeditions- og udstedelsesgebyr.

Pris pr. person ved 2 personer pr. kahyt:

Afrejse d. 10. maj 2020
Indvendig Kahyt Bella: SPOTpris 5.449 kr.
Indvendig Kahyt Fantastica: SPOTpris 5.759 kr.
Udvendig Kahyt Bella*: SPOTpris 6.569 kr.
Udvendig Kahyt Fantastica: SPOTpris 7.189 kr.
Balkonkahyt Bella: SPOTpris 8.289 kr.
Balkonkahyt Fantastica: SPOTpris 8.909 kr.
Yacht club Indvendig: SPOTpris 12.819 kr.
Yachtclub De Luxe: SPOTpris 16.959 kr.

Afrejse d. 24. maj 2020
Indvendig Kahyt Bella: SPOTpris 5.739 kr.
Indvendig Kahyt Fantastica: SPOTpris 6.049 kr.
Udvendig Kahyt Bella*: SPOTpris 6.859 kr.
Udvendig Kahyt Fantastica: SPOTpris 7.469 kr.
Balkonkahyt Bella: SPOTpris 8.579 kr.
Balkonkahyt Fantastica: SPOTpris 9.189 kr.
Yacht club Indvendig: SPOTpris 13.109 kr.
Yacht club De Luxe: SPOTpris 17.249 kr.

Afrejse d. 7. juni 2020
Indvendig Kahyt Bella: SPOTpris 6.119 kr.
Indvendig Kahyt Fantastica: SPOTpris 6.429 kr.
Udvendig Kahyt Bella*: SPOTpris 7.609 kr.
Udvendig Kahyt Fantastica: SPOTpris 8.219 kr.
Balkonkahyt Bella: SPOTpris 9.709 kr.
Balkonkahyt Fantastica: SPOTpris 10.319 kr.
Yacht club Indvendig: SPOTpris 14.229 kr.
Yacht club De Luxe: SPOTpris 18.369 kr.

Afrejse d. 21. juni 2020
Indvendig Kahyt Bella: SPOTpris 6.119 kr.
Indvendig Kahyt Fantastica: SPOTpris 6.429 kr.
Udvendig Kahyt Bella*: SPOTpris 7.609 kr.
Udvendig Kahyt Fantastica: SPOTpris 8.219 kr.
Balkonkahyt Bella: SPOTpris 9.709 kr.
Balkonkahyt Fantastica: SPOTpris 10.319 kr.
Yacht club Indvendig: SPOTpris 14.229 kr.
Yacht club De Luxe: SPOTpris 18.369 kr.

* Begrænset udsigt kan forekomme

Bestilling og betaling
Ved bestilling hos SPOTdeal betaler du KUN et depositum på 3.000 kr. pr. person. Restbeløbet afregnes direkte til Øster Lindet 90 dage før afrejse. Depositum er ikke refunderbart og samme gælder restbeløbet fra 90 dage før afrejse. Det anbefales, at du tegner en afbestillingsforsikring v. sygdom.

Ekskl. i prisen:
Hvad ikke er nævnt direkte under inklusive, herunder:

 • Obligatorisk servicegebyr, ca. 75 kr. pr. person pr. dag. Afregnes på skibet
 • Drikkevarer ud over de nævnte
 • Udflugter
 • Forsikringer.

Kahytskategorier - Bella og Fantastica
Begge kahytskategorier er inkluderet helpension og den samme gode service. Ved tilkøb af Fantastica får du følgende ekstra ydelser:

 • Bedst beliggende kahytter
 • Mulighed for at ønske spisetid til aften, tidlig eller sen – fremsættes ved bestilling
 • Gratis levering af roomservice ud fra gældende menu
 • Morgenmad i kahytten.


Kahytskategorier – Yacht Club Indvendig eller Deluxe suite

Yacht Club:
Skal dit krydstogt have ekstra krydderi i form af luksus, så prøv at se nærmere på MSC Yacht Club. Opdag et skib inden i skibet. Et sted, hvor du kan nyde eksklusivitet og diskretion, og samtidig får et væld af muligheder. Du kan nyde en privat luksusklub, samt et hav af muligheder for afslapning og underholdning, som resten af skibet tilbyder. Luksuriøs indkvartering og eksklusiv service er kun begyndelsen. MSC Yacht Club byder også på et stort udvalg af private faciliteter. F.eks. den elegante Top Sail Lounge, som er en panoramisk lounge med en fantastisk udsigt, samt en privat speciel gourmet restaurant og One Pool Deck, som har egen swimmingpool, boblebade, soldæk og privat poolbar. Du finder her service i høj standard – dine ønsker vil straks blive opfyldt, takket være MSC´s concierge-reception og butlerservice, som er åben dag og nat.

Yacht Club kahytterne fås i flere udgaver og størrelser. De er alle større end de bedste balkonkahytter. De er mere elegant indrettede, og der er flere finesser og faciliteter.

I hele Yacht Club området er der ca. 300 gæster. For alle gælder, at de har fri All Inclusive Drikkepakke i Premium Brands i Yacht Club området - inkl. minibaren i kahytten.

Bevæger man sig ud i skibets øvrige område, har man stadig fri All Inclusive Drikkepakke men kun med standard brands. Se evt. denne video


Rejserute:

Dag 1: Afgang fra København kl. 18.00
Dag 2: På havet
Dag 3: Ankomst kl. 07.00 – 19.00, Hellesylt / Geiranger
Dag 4: Ankomst kl. 07.00 – 16.00, Ålesund
Dag 5: Ankomst kl. 07.00 – 18.00, Flåm
Dag 6: På havet
Dag 7: Ankomst kl. 09.00 – 19.00, Kiel
Dag 8: Ankomst kl. 08.00 til København.

Der må tages forbehold for ændringer i anløb og tider. Ved fremsendelse af krydstogtsbilletten vil eventuelle ændringer fremgå.


Skibet
MSC Meraviglia er et af rederiets nyeste skibe og blev søsat i juni 2017. Det byder på nytænkning på mange områder. Når du kommer ombord, vil du opleve et nyt og spændende skib med unik indretning, sofistikeret design og meget avanceret teknologi.

Du møder store åbne arealer både udendørs og indendørs. Taget på promenadedækket bliver dækket af en kæmpe 480 m2 stor LED-skærm - en digital himmel - som viser smukke udsigter, forskellige events, solopgange, solnedgange eller den stjerneklare nattehimmel – virkelig et skib der skal opleves.

De udendørs arealer kan næsten tage pusten fra enhver – der er 2 store poolområder med bekvemme solstole og et flot vandland. Du har udendørs barer, og på skibets agterdæk findes en Horizon pool, hvor du har en fantastisk udsigt. Hver aften (hvis vejret tillader) omdannes dækket til flot dansegulv og scene til underholdning.

Indendørs åbenbares den ene flotte lounge efter den anden – der er mange forskellige restauranter (hvor du mod tillæg kan få anderledes madoplevelser). Her er alt fra kaffebarer og vinbarer til danselounge – udvalget er fantastisk. Du finder 12 forskellige restauranter og 20 lounger og barer ombord.

MSC Meraviglia byder desuden på et kæmpe spa- og wellnessområde, og du har fri adgang til fitness og udendørs jacuzzis, og mod betaling kan du tilkøbe ophold og behandlinger i Aurea Spa afdelingen.

Som noget helt exceptionelt har MSC indledt et samarbejde med det verdenskendte Cirque du Soleil, så du mod tillæg kan opleve shows i den absolutte verdensklasse i skibets imponerende teatersal.

Skibet er 315 m langt og 65 m bredt, har i alt 2244 kahytter og medtager op til 5714 passagerer – med MSC Meraviglia får du en oplevelse udover det sædvanlige.

Helpension
Opholdet ombord på MSC Meraviglia er med helpension. Der er fri adgang til skibets buffet fra tidlig morgen til sen aften, og i forbindelse med hovedmåltider er der her et kæmpe udvalg. Du har også adgang til skibets restaurant, hvor du kan få 3-5 retters menu – valgt ud fra et varieret menukort - serveret til hovedmåltiderne. Til aftensmaden har du fast spisetidspunkt og bord.

Drikkepakker
Der tilbydes forskellige ”all inclusive” drikkepakker på denne tur. Drikkepakke skal bestilles sammen med rejsen og afregnes til Øster Lindet eller kan senere bestilles online. Bestilles pakken ombord, tillægger skibet 15% i serviceafgift.

Easy pakken dækker et ubegrænset antal udvalgte drikkevarer med priser op til 6€. Det gælder fadøl, husets vin pr. glas, udvalg af spiritus, longdrinks og aperitifs, alkoholfrie cocktails, sodavand og juice pr. glas, mineralvand i flaske og varme drikke.

Børn u/18 år: 700 kr. (100 kr. pr. dag)
Voksne: 1.540 kr. (220 kr. pr. dag)

Premium pakken dækker ubegrænset antal drikkevarer med priser op til 10 €. Det gælder alt flaskeøl og fadøl fra barlisten, alle cocktails indenfor prisgrænsen, alt vin pr. glas indenfor prisgrænsen, samtlige standard og premium spiritusvarianter, samtlige aperitifs, bitter og likører, alkoholfrie cocktails, sodavand og juice pr. glas, mineralvand i flaske og varme drikke.

Voksne: 2.030 kr. (290 kr. pr. dag)

Premium Plus Pakken dækker ubegrænset antal drikkevarer pr. glas, ingen prisgrænse. Det gælder ekstra stort udvalg af spiritusvarianter, Champagne per glas, alt vin i samtlige barer og restauranter, alle cocktails, minibar, mad og drikkevarer fra roomservice menuen, drikkevarer i temabarerne, miniralvand i flaske og varme drikke.

Voksne: 2.870 kr. (410 kr. pr. dag)

Børn og ekstra opredninger
Børn og voksne, som rejser sammen med 2 fuldt betalende og sover i ekstra opredning i samme kahyt betaler en fast pris uanset kahytskategori. Der er begrænset antal kahytter med plads til ekstra senge, så forespørg inden køb hos Øster Lindet. Bestilles og betales direkte til Øster Lindet.

Børn u/18 år: fra kr. 900 – 3.000 kr.

Udflugter
Ved alle anløb findes et flot udvalg af udflugter, som du kan tilkøbe ombord. Du kan også vælge at gå i land på egen hånd og købe hos nogle af de lokale udbydere eller klare dig på egen hånd og nyde de lokale oplevelser.

Udflugtsprogram kan rekvireres ved henvendelse til Øster Lindet.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du din rejse indenfor 2 hverdage. Du reserverer hos Øster Lindet telefon 70 10 63 43 eller mail info@osterlindet.dk. Ved bestilling af rejsen skal oplyses følgende:

 • Fulde navn som i pas
 • Fødselsdato
 • Pasnummer
 • Udstedelsessted for pas samt udstedelses- og udløbsdato
 • Et mobiltelefonnummer pr. kahyt
 • Navn og telefonnummer på en pårørende.

Bestilling og betaling
Ved bestilling hos SPOTdeal betaler du KUN et depositum på 3.000 kr. pr. person. Restbeløbet afregnes direkte til Øster Lindet 90 dage før afrejse. Depositum er ikke refunderbart og samme gælder restbeløbet fra 90 dage før afrejse. Det anbefales, at du tegner en afbestillingsforsikring v. sygdom.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Øster Lindet på 70 10 63 43.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende, og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

En unik kode gælder for en person. Prisen er pr. person ved to personer pr. kahyt.

Rejsen inkluderer:

 • 7 nætter ombord på MSC Meraviglia i den valgte kahytstype
 • Helpension ombord på skibet. Menuvalg eller buffet morgen, middag og aften
 • Kaffe, te, vand og juice til morgenmaden
 • Kahytsservice og daglig rengøring
 • Håndklædeservice både i kahyt og ved pool
 • Underholdning på skibet, shows, biograf og dagligt aktivitetsprogram
 • Fri adgang til inden- og udendørs pool, jacuzzi og fitnesscenter.


Ekskl. i prisen:
Hvad ikke er nævnt direkte under inklusive, herunder:

 • Obligatorisk servicegebyr, ca. 75 kr. pr. person pr. dag. Afregnes på skibet
 • Drikkevarer ud over de nævnte
 • Udflugter
 • Forsikringer.

Vigtig information
Ved modtagelse af rejsebevis skal du tjekke, at alle data er korrekte. Når du ca. 7-10 dage før afrejse modtager din originale skibsbillet, skal du ligeledes tjekke, at alle data på billetten er korrekte.

Der må tages forbehold for ændringer i sejlplanen fra købstidspunkt til afrejse. Eventuelle ændringer vil fremgå af den originale skibsbillet, med mindre der er tale om force majeure ændringer, da disse typisk vil være fra dag til dag.

Vi gør opmærksom på, at kaptajnen uden varsel har ret til at ændre anløb eller i værste fald annullere anløb af sikkerhedsmæssige årsager, hvilket ikke berettiger til kompensation.

Måtte der på rejsen forekomme fejl eller mangler, er det vigtigt, at der straks rettes henvendelse til skibets servicedesk eller Øster Lindet i Danmark for afhjælpning. Vær opmærksom på, at der ikke kan kræves kompensation for fejl eller mangler, der ikke er søgt afhjulpet via en af disse kanaler.

Du sejler med et grundlæggende italiensk ejet rederi, som er meget internationalt orienteret, og det officielle skibssprog er engelsk.

Pas skal medbringes på rejsen og være gyldigt min. 6 måneder efter hjemkomst.

Det er den rejsendes eget ansvar at have rejsedokumenterne i orden.

Vi henviser til Udenrigsministeriets hjemmeside for mere information.

BEMÆRK: Er du gravid, er det ikke tilladt at tage på krydstogt efter graviditetsuge 23.

Der er et begrænset antal pladser, og der tages forbehold for udsolgte kahytskategorier.

Vi gør opmærksom på, at prisen er et tilbud, som er baseret på særligt indhentede priser fra rederiet tillagt Øster Lindets eventuelle ekstraordinære ydelser/services. Krydstogtspriser er generelt dynamiske, og der må tages forbehold for kampagner udover denne samt last minute-priser, som ikke kan kombineres med dette tilbud.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende rejsen rettes til Øster Lindet.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på https://spotdeal.dk/Generelle_vilkaar  

Øster Lindet

Sønderalle 1, 6630 Rødding


Sidste chance: 14. september 2019 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst