Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Rundrejse i Marokko med dansk rejseleder

Forbered dig på at blive forelsket i og betaget af Marokkos uendelige ørken, svalende oaser og gæstfrie befolkning, som er essensen af denne rundrejse, hvor der er dansk rejseleder med. Rejs fra CPH d. 9. okt. 2019 eller 5. marts 2020.

RUNDREJSE MAROKKO - 8 el. 9 dages rundrejse m. dansk rejseleder & fly. Rejs 9. okt. eller 5. marts.

Pris 8.995

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
2 solgte

SPOTpris!

Kringlede gader, der summer af liv, storslåede udsigter fra Atlasbjergene og en stjernehimmel i Sahara, som du aldrig har set den før. Oplevelserne står i kø på denne tur, hvor Over Alle Bjerges danske rejseleder, Lise Krantz Dalgård, tager dig med på en spændende rundrejse i Marokko.

Glæd dig bl.a. til at opleve Bahia-paladset, der er en arkitektonisk perle i Marrakech, de storslåede Todgha-kløfter, byen Ouarzazate, der er kendt som Marokkos “mini-Hollywood”, og karavanebyen Ksar Aït Ben Haddou, der er med på UNESCOs verdensarvsliste.

Over Alle Bjerge har kørt flere rundrejser i samarbejde med SPOTdeal. Se alle de flotte, 5-stjernede anmeldelser her.Rejsen inkluderer:

 • Fly fra København – Marrakech direkte med Norwegian Airlines
 • 20 kg bagage og 8 kg håndbagage
 • 8 eller 9 dages program fyldt med oplevelser (se programmet nedenfor)
 • Kørsel med 4-hjuls trækkere fra Erfoud til Merzouga ørkenen
 • Entré på alle nævnte udflugter
 • 6-7 overnatninger på 4-stjernede hoteller
 • 1 overnatning i telt i Merzouga oasen (med aircondition og toilet/bad)
 • Halvpension (morgenmad og aftensmad) dag 2,3,4,5,6,7,8
 • Dansk rejseleder Lise Krantz Dalgård
 • Engelsktalende lokalguide.

Afrejse fra København d. 09. - 16. oktober 2019
Dobbeltværelse: SPOTpris 8.995 kr. pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse.
Eneværelse: SPOTpris 9.995 kr. pr. person.

Afrejse fra København d. 05. marts - 12. marts 2020
Dobbeltværelse: SPOTpris 8.995 kr. pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse.
Eneværelse: SPOTpris 9.995 kr. pr. person.

Begrænset antal pladser til salg.

Betaling
På afgangen i oktober betales det fulde beløb ved bestilling af rejsen. Ved afgangen i marts betales et depositum på 4.000 kr. pr. person i forbindelse med køb af rejsen på spotdeal.dk. Restbeløbet for rejsen betales til Over Alle Bjerge senest 90 dage før afrejse.

Ikke inkluderet i rejsen:

 • Forsikringer (Afbestillingsforsikring og rejseforsikring).
 • Øvrige måltider og drikkevarer til måltiderne.
 • Drikkepenge - Beregn ca. 150 kr.

Flytider fra København d. 09. - 16. oktober 2019 (flyvning direkte med Norwegian):
Afrejse fra København d. 09. oktober kl. 19.40 - Ankomst til Marrakesh d. 09. oktober kl. 23.10
Afrejse fra Marrakesh d. 16. oktober kl. 23.55 - Ankomst til København d. 17. oktober kl. 05.15

Flytider fra København d. 05. - 12. marts 2020 (flyvning direkte med Norwegian):
Afrejse fra København d. 05. marts kl. 06.20 - Ankomst til Marrakesh d. 05. marts kl. 10.50
Afrejse fra Marrakesh d. 12. marts kl. 11.35 - Ankomst til København d. 12. marts kl. 16.10

Der tages forbehold for ændringer af flytiderne

Hotelliste:
Marrakech – Labrandarose aqua parc 4* - 1 overnatning
Zagora – Hotel Salam 4* - 1 overnatning
Merzouga – Overnatning i telt med aircondition og bad/toilet – 1 overnatning
Tinghir – Hotel Sargho 4* - 1 overnatning
Ouarzazate – Hotel Le Riad 4* - 1 overnatning
Marrakech – Labrandarose aqua parc 4* - 2 overnatninger

Der tages forbehold for ændring af hotel til samme standardProgram

Dag 1: Direkte fly fra København til Marrakech                                            
Forventningsfulde tager vi i lufthavnen om eftermiddagen og begiver os ud på den kommende uges spændende eventyr. Med direkte fly fra København til Marrakech får vi den hurtigste og behageligste rejse, så vi er klar og energifyldte, når oplevelserne begynder i morgen.

Dag 2: Marrakech’ summende byliv
Fra vi slår øjnene op venter indtrykkene i Marrakech, hvor alle sanser kommer i spil. For foden af Atlasbjergene ligger denne storby som én af landets mest kendte – og den tidligere hovedstad er ikke sen til at imponere! I den gamle bydel snor gaderne sig som en labyrint af summende kultur, historie og arkitektur. Et mesterværk, der opsummerer det hele, er byens vartegn: den 77 meter høje minaret tilhørende Koutoubia moskéen i medinaens sydvestlige kvarter. En anden arkitektonisk perle er Bahia-paladset fra 1800-tallet, hvor Kong Mohamed d. 6. residerer, når han besøger Marrakech. Menara haven virker som en kontrast til det travle centrum. Denne botaniske have blev grundlagt i byens storhedstid i det 12. århundrede, og er nu en afslappende oase blot få kilometer udenfor byens centrum. Vi runder dagen af på den kendte plads Djamaa el Fna, hvor al Marokkos underholdning samles: slangetæmmere, akrobater og historiefortællere – underholdning og indtryk i overflod.

Dag 3: Mod ørkenens horisonter                                                            
Efter morgenmaden forlader vi byen og begiver os ud i naturen mod Ouarzazate. Landskabet forvandler sig til de betagende Atlasbjerge, der for en stund tager pusten fra os med sine storslåede udsigter, når vejen snor sig gennem passene Tizi-n-Tichka og Tizi-n-Tinififft. Sandfarvede huse i landsbyen Agdz beviser ørkenens nærhed, og byen Zagora, vi overnatter i, er da også kendt som Ørkenens Port. Vi går til ro på et hyggeligt hotel, inden vi i morgen for alvor stifter bekendtskab med Sahara.

Dag 4: Saharas paradis
Det sydlige Marokko er indbegrebet af ørken: dalen, hvor Draa floden løber, når ikke den er udtørret, var i århundreder blandt de vigtigste handelsruter for lange kamelkaravaner, som undervejs plantede oaser, byggede fæstninger og traditionelle huse. Det traditionelle hænger ved i området, hvor det marokkanske liv foregår i et helt anderledes, afslappende tempo. I Erfoud skifter vi bussen ud med firhjulstrækkere, så vi ude fra sanddynerne kan opleve de skiftende farver og skygger i solnedgangen. Stjernehimlen ses som aldrig før, når vi denne nat skifter hotellerne med behagelige og velindrettede beduintelte og overnatter i ørkenen.

Dag 5: De storslåede Todgha kløfter
Den tørre ørken får et friskt pift i skyggen af de enorme, grønne oaser, hvor frugttræer trives under daddelpalmernes kroner og de lokales hverdag går sin rolige gang. Vi når endnu et højdepunkt på turen ved Todgha kløfterne, hvor lodrette klippevægge på op til 400 meter skaber et dramatisk landskab. Vi føler os bittesmå, når vi går i bunden af kløften og lader naturen kommer til sin ret. Efter denne fantastiske oplevelse kører vi til landsbyen Tinghir, hvor vi spiser middag og overnatter.

Dag 6: Daddelpalmernes skyggefulde oaser
Efter morgenmaden sætter vi kursen mod Kalaa Mgouna, hvor vi kører igennem rosernes dal. Her dyrkes områdets vigtigste indtægtskilde, nemlig damascenerrosen, som høstes i foråret under en stor festival. Rosens kraftige duft gør den ideel til produktion af rosenolie, som bruges i kosmetik og parfume verden over. Om eftermiddagen udforsker vi byen Ouarzazate, bedre kendt som Marokkos “mini-Hollywood”. Den gæstfrie befolkning er ikke sen til at fortælle historier om områdets karriere i filmverdenen, og den lille by har du også flere vigtige bygningsværker og pladser, vi besøger. Efter at have stiftet bekendtskab med Ouarzazate centrum tjekker vi ind på hotellet, hvor det bliver tid til at spise middag.

Dag 7: UNESCOs Verdensarv i Marokko
Kort udenfor Ouarzazate ligger Ksar Aït Ben Haddou, som er beskyttet på UNESCOS verdensarvsliste - og det er ikke uden grund! Den gamle karavane by opbygget af ler går nærmest i ét med de bagvedliggende Atlasbjerge, og de velholdte huse former en labyrint af smaller gader der inviterer til eventyr. Den pittoreske by har da også inspireret mange kunstnere; filmklassikere som Lawrence of Arabia, Gladiator og Alexander er blandt andet blevet indspillet her. Aït Ben Haddou er en smuk afrunding på en uges store oplevelser i nomadernes ørkenland, og turen går tilbage til Marrakech, hvor det hele startede for blot en uge siden.

Dag 8: Marrakech til Danmark
En dejlig ferie fyldt med oplevelser er ved at være slut, og vi flyver til Danmark, hvor vi ankommer om eftermiddagen. Vi flyver direkte med Norwegian, så det kan ikke være nemmere.

Vælger du oktoberafgangen, har du en dag mere. Sidste dag er på egen hånd.


Om rejselederen: Lise Krantz Dalgård
Lise har fået eventyrlysten ind med modermælken og har siden 2010 gjort hun rejseriet til en levevej, da hun begyndte sin karriere som rejseleder. Lise har igennem flere år været bosat i Nordafrika og har et nært forhold og bredt kendskab til den lokale kultur, som hun stadig nyder at være tæt på i hverdagen gennem kulturtraditionerne i Andalusien og den korte afstand fra Spanien til Marokko. De senere år er rejselederlivet blevet kombineret med antropologistudier i Madrid, hvor passionen for kultur, politik og historie bliver næret.

Om Over Alle Bjerge
Over Alle Bjerge er et mindre rejsebureau, der bygger på mere end 16 års erfaring med rundrejser i hele verden. Over Alle Bjerge tilbyder enestående, håndlavede rundrejser for pionerer og holder inspirerende foredrag. Over Alle Bjerge ved, at der bag ethvert bjerg venter et uopdaget eventyr. Som oftest vil Over Alle Bjerges gæster gerne langt væk fra hjemstavnen - ofte til steder, hvor kun få andre turister har været; Det Tibetanske højland, Mayaernes glemte junglebyer eller bag jerntæppet i Nordkorea. Det er i mødet mellem kulturer, at forståelse opstår og vi får et nyt perspektiv på os selv og den verden vi kommer fra.

SPOTdeal har sendt mange mennesker på rejseeventyr med Over Alle Bjerge. Oplevelser for livet og stor tilfredshed har ført en masse 5-stjernede anmeldelser med sig, som du kan læse på nedenstående links.

Se alle anmeldelserne på Trustpilot
Se alle anmeldelserne på Facebook

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du din rejse indenfor 48 timer hos Over Alle Bjerge på mail lise@overallebjerge.dk

I forbindelse med bestilling bedes du oplyse:
- Fulde navne ifølge pas.
- Pasnumre
- Fødselsdato og år.
- Nationalitet.
- Køn.

Når kampagnen er slut, vil du modtage en reservation per mail (til den mail, du har opgivet til SPOTdeal). Her vil der også informeres om almene informationer forud for rejsen. Ca. 1 – 2 uger inden afrejse får du desuden tilsendt en flybillet (E-billet). Hvis du mod forventning ikke modtager dette, skal du kontakte Over Alle Bjerge – kasper@overallebjerge.dk

Betaling
På afgangen i oktober betales det fulde beløb ved bestilling af rejsen. Ved afgangen i marts betales et depositum på 4.000 kr. pr. person i forbindelse med køb af rejsen på spotdeal.dk. Restbeløbet for rejsen betales til Over Alle Bjerge senest 90 dage før afrejse.

Vi gør opmærksom på, at købet er bindende, og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Over Alle Bjerge på tlf.: 40 93 98 36.

En unik kode gælder for én person.

Rejsen inkluderer:

 • Fly fra København – Marrakech direkte med Norwegian Airlines
 • 20 kg bagage og 8 kg håndbagage
 • 8 eller 9 dages program fyldt med oplevelser
 • Kørsel med 4-hjuls trækkere fra Erfoud til Merzouga ørkenen
 • Entré på alle nævnte udflugter
 • 6-7 overnatninger på 4-stjernede hoteller
 • 1 overnatning i telt i Merzouga oasen (med aircondition og toilet/bad)
 • Halvpension (morgenmad og aftensmad) dag 2,3,4,5,6,7,8
 • Dansk rejseleder Lise Krantz Dalgård
 • Engelsktalende lokalguide.

Begrænset antal pladser til salg.

Der tages forbehold for annullering ved begrænset tilmelding.

Der tages forbehold for ændringer af flytiderne.

Den oplyste pris i dette tilbud er baseret på Over Alle Bjerges officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af denne rejse. Eventuelle spørgsmål i forbindelse med rejsen rettes til Over Alle Bjerge. Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på https://spotdeal.dk/Generelle_vilkaar

Over Alle Bjerger er registreret i rejsegarantifonden med nr. 2894.

Over Alle Bjerge

Julius Bloms Gade 29, 2200 12339577


Sidste chance: 24. september 2019 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst