Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Naturskønt krydstogt til Nordkap

Tag med Costa Favolosa til Nordkap og flere af Norges charmerende kystbyer og fantastiske fjorde med lodrette fjelde og turkisgrønt vand. Rejs 5. juni 2020 eller 17. juli 2020 inkl. bus fra DK til Kiel. Betal kun depositum nu.

KRYDSTOGT Nordkap - 11-nætters krydstogt. Rejs fra Kiel i juni og juli. Inkl. bus fra DK til Kiel.

Pris8.490

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
82 solgte

SPOTpris!

Nu har du muligheden for at komme til det nordligste Norge og opleve den bjergtagende natur, ligesom der også er mulighed for at se og fange verdens største krabber, som kun fanges i havene omkring Nordpolen. Dette unikke krydstogt sejles kun få gange om året og byder på naturoplevelser udover det sædvanlige.

Denne fantastiske rejse begynder i Danmark, hvorfra du køres med bus til Kiel, hvor Costa Favolosa ligger for anker og venter på dig. Sidst på eftermiddagen stævner skibet ud på sin færd og sejler straks mod nord. Efter en dag på havet, hvor du kan blive fortrolig med dette imponerende krydstogtskib og benytte nogle af de mange faciliteter og aktiviteter ombord, bliver første stop i Ålesund. Byen, der er det perfekte udgangspunkt for natur- og kulturoplevelser og fremstår farverig og smuk med spir og ornamenter i den karakteristiske Art Nouveau stil. Byen er placeret i et utroligt smukt naturområde lige ved indgangen til den berømte Geirangerfjord, som I besøger senere på krydstogtet.

Turens højdepunkt er dog uden tvivl anløbet ved Nordkap. Her lægges til i landsbyen Honningsvåg, der ligger kun 2.000 km fra Nordpolen. Her kan du stå på de 300 m høje klipper, som også er Europas nordligste punkt, og blive betaget af naturens skønhed, de mange fugle og græssende rensdyr. De rigtigt eventyrlystne kan tage på helikoptertur og nyde udsigten over de magiske klipper og øer fra luften.

På sejlturen tilbage ned langs den norske kyst besøges Tromsø, Leknes og Trondheim. Tromsø var i det 19. århundrede kendt som ”Nordens Paris”, fordi dens indbyggere tilsyneladende var langt mere kosmopolitiske, end fremmede turister havde forventet. Det er den største norske by nord for den arktiske cirkel og udgangspunkt for mange polarekspeditioner. Hele området er utroligt smukt og skovrigt, men snyd heller ikke dig selv for byens smukkeste bygning: Den trekantede arktiske katedral.

Leknes er beliggende på Lofoten-øerne, der modsat andre norske øer har store grønne vidder. Udover den allestedsværende skønne natur, kan øerne også prale af arkæologiske fund fra Vikingetiden – heriblandt verdens største vikingehus, som er flot rekonstrueret. Her mærker man virkelig den nordiske histories vingesus.

Den tidligere hovedstad, Trondheim, har en hyggelig gammel bydel fra Middelalderen med en imponerende katedral. Langs Nidelva-floden ligger de karakteristiske bygninger i forskellige farver kendt som Bryggen, og på Ringve museet kan du lære alt om musik og instrumenter.

Og så er du nået frem til turens andet højdepunkt: Den fantastiske Geirangerfjord, der er optaget på Unescos Verdensarvsliste. Stå tidligt op og nyd indsejlingen gennem fjorden, der tager ca. 1½ time. På vejen ind opleves et fortryllende landskab med stejle klippesider, der rækker flere hundrede meter op i luften, og utallige brusende vandfald såsom "De syv søstre" og "Frieren". Geiranger byder også på flere udsigtspunkter i forskellige højder, hvorfra du har et mageløst vue over fjorden, bjergtinderne og krydstogtskibet, der ligger og venter.

Sidste stop bliver i maleriske Bergen, der i Middelalderen var Norges hovedstad. I dag er det landets andenstørste by, beliggende smukt mellem bakker og bjerge. Byen er kendt for sine smukke, farverige træhuse og har sin egen kabelbane samt Edvard Grieg museet.

Dette storslåede krydstogt slutter tilbage i Kiel om morgenen på rejsens 12. dag. Herfra er der bustransport tilbage til Danmark.


Rejsen inkluderer:

 • Bus fra Danmark til Kiel t/r
 • 20 kg bagage og håndbagage
 • 11 nætter ombord på Costa Favolosa i valgte kahytstype
 • Helpension ombord på skibet
 • Kaffe, te, vand og juice til morgenmaden
 • Kahytsservice og daglig rengøring
 • Håndklædeservice både i kahyt og ved pool
 • Underholdning på skibet, shows, biograf og dagligt aktivitetsprogram
 • Fri adgang til inden- og udendørs pool, jacuzzi og fitnesscenter
 • Obligatorisk service charge, som udgør 990 kr.
 • Ekspeditions- og udstedelsesgebyr.

Pris pr. person ved 2 personer pr. kahyt:

Afrejse d. 5. juni 2020
Indvendig Kahyt Classic: SPOTpris 8.490 kr. 
Indvendig Kahyt Premium: SPOTpris 8.990 kr. 
Udvendig Kahyt Classic*: SPOTpris 11.490 kr. 
Udvendig Kahyt Premium: SPOTpris 12.490 kr. 
Balkon Kahyt Classic*: SPOTpris 14.490 kr. 
Balkon Kahyt Premium: SPOTpris 15.990 kr. 

Afrejse d. 17. juli 2020
Indvendig Kahyt Classic: SPOTpris 9.690 kr. 
Indvendig Kahyt Premium: SPOTpris 10.790 kr.
Udvendig Kahyt Classic*: SPOTpris 12.290 kr. 
Udvendig Kahyt Premium: SPOTpris 13.390 kr. 
Balkon Kahyt Classic*: SPOTpris 15.290 kr. 
Balkon Kahyt Premium: SPOTpris 16.590 kr. 

* Begrænset udsigt kan forekomme grundet redningsudstyr eller afskærmning.

Bestilling og betaling
Ved bestilling hos SPOTdeal betaler du KUN et depositum på 4.000 kr. pr. person. Restbeløbet afregnes direkte til Øster Lindet 90 dage før afrejse. Depositum er ikke refunderbart og samme gælder restbeløbet fra 90 dage før afrejse. Det anbefales, at du tegner en afbestillingsforsikring v. sygdom.

Ikke inkluderet i prisen:
Hvad ikke er nævnt under inkl. herunder f.eks.

 • Forsikringer – både rejseforsikring og afbestillingsforsikring
 • Udflugter og andre personlige udgifter
 • Drikkevarer udover de beskrevne.

Kahytstyper Classic og Premium
I begge kategorier er service og mad inkluderet som beskrevet. Tilkøber du Premium, betyder det visse fordele, som er:

 • De bedst beliggende kahytter på skibet
 • Hvor der er størrelsesforskel, er Premium de største
 • 24-timers roomservice efter gældende menu
 • Valg af spisetid, tidlig eller sen og ønske om at sidde ved lille eller større bord.

Ønsker til spisetid og bordstørrelse fremsættes ved bestillingen hos Øster Lindet.


Sejlplan

Dag 1: Bus til Kiel for ombordstigning. Afgang Kiel kl. 17.30
Dag 2: På havet
Dag 3: Kl. 10.30-18.30 Ålesund
Dag 4: På havet
Dag 5: Kl. 12.30-20.30 Honningsvåg, Nordkap
Dag 6: Kl. 08.30-17.00 Tromsø
Dag 7: Kl. 08.00-18.00 Leknes, Lofoten
Dag 8: Kl. 13.00-19.00 Trondheim
Dag 9: Kl. 09.00-18.00 Hellesylt/Geiranger
Dag 10: Kl. 09.00-19.00 Bergen
Dag 11: På havet
Dag 12: Kl. 08.00 ankomst Kiel. Bustransport til Danmark.

Der må tages forbehold for ændringer i anløb og tider. Ved fremsendelse af krydstogtsbilletten vil eventuelle ændringer fremgå.


Transport
Rejsen inkluderer bus fra Danmark til Kiel t/r.

Bemærk, at hjemkomsttidspunkterne er forventede tider.

Skibet 
Du sejler med Costa Favolosa, som er kendt for sin italiensk inspirerede indretning. Skibet blev bygget i 2011 og er et af de større skibe i Costa Cruises’ flåde med plads til 3.000 gæster samt lidt over 1.000 besætningsmedlemmer. Skibet har fået sit navn efter det italienske ord for fantastisk (Favolosa)

Costa Favolosa er smukt indrettet og udstyret med et hav af topmoderne faciliteter, som sikrer at man aldrig kommer til at kede sig. Man kan nyde en spabehandling i skibets ’Samsara Spa’, plaske rundt i poolen, gå i 4D-biografen eller prøve den imponerende Grand Prix simulator.

Om aftenen kan man nyde et lækkert måltid i en af de mange forskellige restauranter eller opleve et spektakulært show i skibets kæmpe teater.

Costa Favolosa tilbyder over 400 originale kunstværker og mere end 6.000 kunsttryk, som vises frem på området, inspireret af skønheden som arketype, smukke steder og internationale mesterværker.

Skibets indretning er indbydende med hele 13 barer/lounger, hvor der i flere er musik om aftenen.

Kahytsbilleder
1 = Indvendig kahyt
2 = Udvendig kahyt
3 = Balkon kahyt

Helpension
Ombord på skibet indgår helpension. Der serveres mad i skibets hovedrestaurant morgen, middag og aften. Her tilbydes en varieret valgmenu. Til aftensmad har du fast spisetid. Til morgenmad og frokost er det frit indenfor restaurantens åbningstid.

Ombord findes desuden en stor buffet, som er åben fra tidlig morgen til sent. Ønsker du at indtage din morgenmad, frokost, aftensmad eller et mellemmåltid her, kan du frit komme, som det passer dig bedst indenfor åbningstiden.

Drikkepakker
Der tilbydes en ”all inclusive” drikkepakke (Piu Gusto) på denne tur. Denne omfatter drikke ad libitum i skibets udskænkningssteder. Det gælder for vin, øl, vand og diverse cocktails, drinks, likør m.m. ud fra udskænkningsstedets barkort. Visse premiummærker og minibaren er undtaget. Drikkepakken skal bestilles sammen med rejsen og afregnes til Øster Lindet eller kan senere bestilles online eller ombord.

Børn u/18 år: 1.430 kr. (130 kr. pr. dag)
Voksne: 2.475 kr. (225 kr. pr. dag)

Børn og ekstra opredninger
Børn og voksne, som rejser sammen med to fuldt betalende og sover i ekstra opredning i samme kahyt, betaler en fast pris uanset kahytskategori. Der er et begrænset antal kahytter med plads til ekstra opredninger, så forespørg inden køb hos Øster Lindet. Bestilles og betales direkte til Øster Lindet.

Børn u/18 år: 2.490 kr.
Voksne: 5.990 kr.

Enekahyt 
Der er et begrænset antal pladser - Der skal inden køb forespørges hos Øster Lindet, og eneværelsestillægget betales direkte til Øster Lindet.

Tillæg for indvendig kahyt: 7.000 kr.
Tillæg for udvendig kahyt: 10.000 kr.
Tillæg for balkonkahyt: 13.000 kr.

Udflugter
Ombord på skibet tilbyder rederiet en bred vifte af udflugter i forbindelse med alle anløb. Disse kan købes ombord eller på forhånd. Ved alle anløb har du også mulighed for at tage i land på egen hånd og lave din egen dag.

Se rederiets udflugtsprogram

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du din rejse indenfor 2 hverdage. Du reserverer hos Øster Lindet telefon 70 10 63 43 eller mail info@osterlindet.dk. Ved bestilling af rejsen skal oplyses følgende:

 • Fulde navn som i pas
 • Fødselsdato
 • Pasnummer
 • Udstedelsessted for pas samt udstedelses- og udløbsdato
 • Et mobiltelefonnummer pr. kahyt
 • Navn og telefonnummer på en pårørende
 • Evt. tilkøb.


Bestilling og betaling
Ved bestilling hos SPOTdeal betaler du KUN et depositum på 4.000 kr. pr. person. Restbeløbet afregnes direkte til Øster Lindet 90 dage før afrejse. Depositum er ikke refunderbart og samme gælder restbeløbet fra 90 dage før afrejse. Det anbefales, at du tegner en afbestillingsforsikring v. sygdom.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Øster Lindet på 70 10 63 43.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende, og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

En unik kode gælder for en person. Prisen er pr. person ved to personer pr. kahyt.

Rejsen inkluderer:

 • Bus fra Danmark til Kiel t/r
 • 20 kg bagage og håndbagage
 • 11 nætter ombord på Costa Favolosa i valgte kahytstype
 • Helpension ombord på skibet
 • Kaffe, te, vand og juice til morgenmaden
 • Kahytsservice og daglig rengøring
 • Håndklædeservice både i kahyt og ved pool
 • Underholdning på skibet, shows, biograf og dagligt aktivitetsprogram
 • Fri adgang til inden- og udendørs pool, jacuzzi og fitnesscenter
 • Obligatorisk service charge, som udgør 990 kr.
 • Ekspeditions- og udstedelsesgebyr.

Bestilling og betaling
Ved bestilling hos SPOTdeal betaler du KUN et depositum på 4.000 kr. pr. person. Restbeløbet afregnes direkte til Øster Lindet 90 dage før afrejse. Depositum er ikke refunderbart og samme gælder restbeløbet fra 90 dage før afrejse. Det anbefales, at du tegner en afbestillingsforsikring v. sygdom.

Ikke inkluderet i prisen:
Hvad ikke er nævnt under inkl. herunder f.eks.

 • Forsikringer – både rejseforsikring og afbestillingsforsikring
 • Udflugter og andre personlige udgifter
 • Drikkevarer udover de beskrevne.

Vigtig information
Ved modtagelse af rejsebevis skal du tjekke, at alle data er korrekte. Når du ca. 7-10 dage før afrejse modtager din originale skibsbillet, skal du ligeledes tjekke, at alle data på billetten er korrekte.

Der må tages forbehold for ændringer i sejlplanen fra købstidspunkt til afrejse. Eventuelle ændringer vil fremgå af den originale skibsbillet, med mindre der er tale om force majeure ændringer, da disse typisk vil være fra dag til dag.

Vi gør opmærksom på, at kaptajnen uden varsel har ret til at ændre anløb eller i værste fald annullere anløb af sikkerhedsmæssige årsager, hvilket ikke berettiger til kompensation.

Måtte der på rejsen forekomme fejl eller mangler, er det vigtigt, at der straks rettes henvendelse til skibets servicedesk, luftfartsselskabet eller Øster Lindet i Danmark for afhjælpning. Vær opmærksom på, at der ikke kan kræves kompensation for fejl eller mangler, der ikke er søgt afhjulpet via en af disse kanaler.

Du sejler med et grundlæggende italiensk ejet rederi, som er meget internationalt orienteret, og det officielle skibssprog er engelsk.

På rejsen skal pas, der er gyldigt min. 6 måneder efter hjemkomst, medbringes.

Det er den rejsendes eget ansvar at have rejsedokumenterne i orden.

Vi henviser til Udenrigsministeriets hjemmeside for mere information.

Er du gravid i mere end 23. uge, er det ikke tilladt at rejse på krydstogt.

Der er et begrænset antal pladser, og der tages forbehold for udsolgte kahytskategorier. Ligeledes tages der forbehold for ændringer af flytiderne.

Vi gør opmærksom på, at prisen er en særpris, og at der er begrænset kapacitet til denne pris. Krydstogtspriser er generelt dynamiske, og der må tages forbehold for kampagner udover denne samt last minute-priser, som ikke kan kombineres med dette tilbud. Rederiets priser tillægges Øster Lindets eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at købet er bindende, og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Ring gerne til Øster Lindet vedr. spørgsmål i forbindelse med dit køb.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende rejsen rettes til Øster Lindet. Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på https://spotdeal.dk/Generelle_vilkaar 

Øster Lindet

Sønderalle 1, 6630 Rødding


Sidste chance: 12. september 2019 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst