Nyhed! Udforsk Cognac nær Bordeaux

Sidste chance!

En unik mulighed for at opleve Frankrigs vin-mekka! Få 4-5 nætter på hotel Château de L’Yeuse i Cognac nær Bordeaux inkl. billeje og direkte fly fra Kbh. Oplev byen Cognac til fods eller tag bilen til Bordeaux og se Frankrigs populære vinområde.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Udforsk historiske Cognac eller kør mod Frankrigs vin-mekka Bordeaux, hvor I kan smage fantastiske vine eller dykke ned i byens spændende historie og charmerende områder. 

I bor på det hyggelige hotel Château de L’Yeuse i byen Cognac, der ligger lidt nord for Bordeaux. Byen er måske kun en lille by i Frankrig, men ikke desto mindre er den mere eller mindre verdenskendt grundet den gyldenbrune Cognac, som er opkaldt efter byen af samme navn.

Rejsen inkluderer:

  • Direkte fly fra København til Bordeaux med Ryanair t/r.
  • 10 kg håndbagage pr. person.
  • 4 eller 5 overnatninger i superior dobbeltværelse på hotel Château de L’Yeuse.
  • Middag på hotellet (2 x middag inkluderet ved 4 overnatninger og 3 x middag ved 5 overnatninger)
  • Velkomstdrink.
  • Morgenmad alle dage.
  • Billeje alle dage – Opel Corsa (eller lignende) inklusiv fri km og lovpligtige forsikringer.
  • Fri adgang til spa.
  • Gratis parkering og Wi-Fi.

Pris pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse.

København
17/09-21/09 - 4 nætter: SPOTpris 4.595 kr.
24/09-28/09 - 4 nætter: SPOTpris 4.595 kr.
26/09-01/10 - 5 nætter: SPOTpris 5.595 kr.
01/10-05/10 - 4 nætter: SPOTpris 4.795 kr.
08/10-12/10 - 4 nætter: SPOTpris 4.695 kr.
15/10-19/10 - 4 nætter: SPOTpris 5.995 kr.
22/10-26/10 - 4 nætter: SPOTpris 4.695 kr.
29/10-02/11 - 4 nætter: SPOTpris 5.095 kr.
05/11-09/11 - 4 nætter: SPOTpris 4.795 kr.

Tilkøb (Bestilles direkte hos Vindrose Rejser):

  • Kaskoforsikring til bilen – 250 kr.
  • Kaskoforsikring og ’all inclusive’ forsikring (der dækker dæk, forrude, sidespejle, tab af bilnøgler, kobling, batteri og undervogn) – 350 kr.

Øvrige tilkøb:

  • Tilkøb af bagage – ca. 600 kr. t/r. Købes ved online check-in hos Ryanair.

Flytider
Se flytider på alle afgange her. 



Cognac
Cognac er en historisk by, hvis kulisse kan fortælle mange historier om sin fortid. Byen er fyldt med mange smukke palæer, slotte, kirker og gallerier, som gør Cognac til en oplagt destination, hvis man har i sinde at få fyldt rygsækken med smukke oplevelser. De gamle bindingsværkshuse giver hints tilbage til middelalderen og giver en helt særlig atmosfære, der bare må opleves.

Hotel Château de L’Yeuse
Det charmerende hotel ligger i et fredeligt og roligt område lige ved Charente-floden. Hotellet er fint og elegant udsmykket, og har i alt 24 værelser og suiter. Endelig tilbyder hotellet både pool og spa, som man frit kan benytte sig af. 

I indlogeres i et superior dobbeltværelse på 25 m2. Værelset har en skøn udsigt til parken og har eget privat badeværelse med badekar. Middag på hotellet er inkluderet. Kokken lader sig inspirere af sæsonen, og kan derfor variere mellem både supper, fisk og kød.

Bordeaux
Uanset om man kommer for at smage fantastiske vine, eller om man hellere vil dykke ned i byens historie og charmerende områder, finder man et hav af oplevelser i Bordeaux. Byen ligger i det sydvestlige Frankrig og er nok Frankrigs største vin-mekka. Det er ikke uden grund, at et utal vine fra denne del af Frankrig stolt bærer navnet Bordeaux.

Hvis man er vin-entusiast, er man landet det helt rigtige sted. Kunne man forestille sig noget bedre end en rejse til Frankrigs vin-mekka, toppet med elegante og smukke omgivelser? Der er mulighed for at få nogle helt unikke vin-oplevelser i den franske vinregion, blandt andet forskellige vinture, vinsmagninger og -museer rundt omkring i Bordeaux og i nærområderne. Udover vin er franskmændene også i særdeleshed fantastiske i et køkken.

Man må heller ikke snyde sig selv for at opleve det smukke Bordeaux. Byen er udsmykket med de flotteste bygninger kombineret med smukke naturrige omgivelser, som giver byen en særdeles hyggelig stemning. Mange opsigtvækkende bygningsværker kan nævnes, og starter man i centrum af byen bør man opleve Grand Théâtre, som stammer helt tilbage fra 1700-tallet.

Følger man bredden når man til Puerta de Cailhau, som i forhold til de tilstødende bygninger nærmest kan ligne et lille slot. Porten blev bygget i slut 1400-tallet til ære for Kong Karl 8. af Frankrig. Endelig bør man opleve vinmuseet Cité du Vin, som rent bygningsmæssigt er udformet i en meget moderne stil i forhold til resten af byen. Bygningen er rejst som en dedikation til vin-kulturen.

Dette er kun få ideer til steder og bygninger der skal opleves. Vi anbefaler, at man tager en tur til fods og løbende lader sig inspirere af den smukke by på den videre tur. Er man interesseret i at køre rundt i nærområdet, kan man besøge (vin)byerne Pomérol, Saint Émilion og Médoc, som ligger i fin køre-afstand fra Bordeaux. 

Når du har modtaget værdibeviset reserverer du din rejse indenfor 48 timer.

Du reserverer hos Vindrose Rejser på mail@vindroserejser.dk. Ved bestilling af rejsen skal oplyses fulde navne på alle rejsende som i passet, afrejsedato, eventuelle tilkøb og den unikke kode på værdibeviset. Herefter modtager du den nødvendige rejseinformation direkte fra Vindrose Rejser.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende, og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Vindrose Rejser på 33 13 52 23.

Én unik kode gælder for en person ved køb af min. 2 personer.

Rejsen inkluderer:
Direkte fly fra København til Bordeaux med Ryanair t/r.
10 kg håndbagage pr. person.
4 eller 5 overnatninger i superior dobbeltværelse på hotel Château de L’Yeuse.
Middag på hotellet (2 x middag inkluderet ved 4 overnatninger og 3 x middag ved 5 overnatninger)
Velkomstdrink.
Morgenmad alle dage.
Billeje alle dage – Opel Corsa (eller lignende), inklusiv fri km og lovpligtige forsikringer.
Fri adgang til spa.
Gratis parkering og Wi-Fi.
Pris pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse.

Tilkøb (Bestilles direkte hos Vindrose Rejser):
Kaskoforsikring til bilen – 250 kr.
Kaskoforsikring og ’all inclusive’ forsikring (der dækker dæk, forrude, sidespejle, tab af bilnøgler, kobling, batteri og undervogn) – 350 kr.

Øvrige tilkøb:
Tilkøb af bagage – ca. 600 kr. t/r. Købes ved online check-in hos Ryanair.

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Vindrose Rejsers officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende opholdet rettes til Vindrose Rejser.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Vindrose Rejser

Vester Voldgade 90, 1552 København V
Tlf.: 33 13 52 23 | CVR: 39017229 | mail@vindroserejser.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 18. september 2019 kl. 23:59

Nyhed! Cognac nær Bordeaux