Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Miniferie i Piemonte med michelinmiddag

Tag på den ultimative livsnyderrejse til Piemonte, bo på 4* hotel i Alessandrias historiske centrum og nyd en 4-retters michelinmiddag i de smukke omgivelser. Udforsk det billedskønne område til fods eller i bil. Inkl. fly, billeje, middag, morgenmad m.m.

PIEMONTE - 3-4 nt. på 4* hotel, 4-retters michelinmiddag & billeje. Fra CPH & BLL fra sep. til dec.

Pris3.395

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
16 solgte

SPOTpris!

Alli Due Buoi Rossi er et elegant 4-stjernet hotel i centrum af den historiske bymidte i Alessandria. Alle værelserne er i et stilfuldt design med en unik indretning. Bygningen fra 1741 har igennem tiderne huset mange kendte personer, lige fra Orson Wells og Gorbatjov til Pelè. Hotellet ligger lige ved siden af kirken.

Ønsker man at indtage en cockail kan dette gøres i vermouth-cocktailbaren i stueetagen. De 48 værelser er alle moderne, men renoveret i respekt for historien. De er udstyret med gratis wifi, fladskærm, pengeskab, minibar og aircondition.

Hotellets restaurant har på tredje år modtaget en Michelin-stjerne og retterne tager udgangspunkt i det traditionelle cuisine fra Piemonte med et præg af japanske toner. Følgende er nævnt i Michelin-guiden:

”High quality cooking, worth a stop. Using top quality ingredients, dishes with distinct flavors are carefully prepared to a consistently high standard”

“Very good standard, Excellent wine list”


Rejsen inkluderer:

 • Fly fra Billund eller København til Bergamo t/r med Ryanair
 • 10 kg håndbagage
 • 3 ell. 4 overnatninger på det 4* Hotel Alli Due Buio Rossi
 • 4-retters middag på hotellets Michelin-restaurant, 1 velkomstdrink inkluderet
 • Morgenmad alle dage
 • Billeje under hele rejsen.

Pris pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse:Tilkøb (Bestilles direkte hos Vindrose Rejser):

 • Kaskoforsikring til bilen - 250 kr.
 • Kaskoforsikring og ’all inclusive’ forsikring (der dækker dæk, forrude, sidespejle, tab af bilnøgler, kobling, batteri og undervogn) - 350 kr.
 • Opgradering til superior-room - 795 kr. pr. værelse.

Bemærk, at det i månederne november-april er lovpligtigt at have snekæder i bilen. Disse kan lejes hos biludlejningsfirmaet for cirka 30 euro (for alle dage).


Området
I det nordlige Italien ligger den kendte vin- og madregion Piemonte. Karakteristisk for området er en smuk, grøn og frodig natur med bløde bakker, skovområder, og næsten endeløse rækker af vinmarker, lige syd for de italienske alper. På grund af dette kaldte romerne Piemonte for “landet ved bjergets fod”.

Selvom området ikke er Italiens største vinregion, hvad angår kvantitet, har Piemonte med sine topkvalitetsvine fået et solidt omdømme blandt vin connaisseurs. Det er netop i Piemonte at Barolo og Barbaresco bliver produceret, ligesom den mousserende vin Asti Spumante er fra regionen.

Grunden til dette er det til tider rå og barske klima i området, samt beliggenheden ved Alpernes fod, der gør underværker for vinstokkene. Når det kommer til råvarerne i området, er det værd at nævne fantastiske trøfler der kommer herfra. På trods af alle disse fantastiske ting er området ikke overrendt med turister, men italienerne selv kender og påskønner den gode mad og de fine vine, som området producerer og frembringer.

Udover fantastiske smagsoplevelser finder man  i Piemonte charmerende byer på de fremtrædende bakker. Der er stærke kulturelle traditioner, gamle slotte, smukke kirker og klostre.  En hyggelig tur i de frodige vinmarker giver en fantastisk oplevelse i form af  imponerende udsigter over  bakkede landskaber og de snedækkede alper i det fjerne. Regionen har mange herlige middelalderbyer som Alba, Asti og ikke mindst Barolo, som har givet navn til den kendte vin.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Når du har modtaget værdibeviset reserverer du din rejse indenfor 48 timer. Du reserverer hos Vindrose Rejser på mail@vindroserejser.dk. Ved bestilling af rejsen skal oplyses fulde navne på alle rejsende som i passet, afrejsedato, eventuelle tilkøb og den unikke kode på værdibeviset. Herefter modtager du den nødvendige rejseinformation direkte fra Vindrose Rejser.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Vindrose Rejser på 33 13 52 23.

Én unik kode gælder for 1 person. Prisen er pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse.

Rejsen inkluderer:

 • Fly fra Billund eller København til Bergamo t/r med Ryanair
 • 10 kg håndbagage
 • 3 ell. 4 overnatninger på det 4* Hotel Alli Due Buio Rossi
 • 4-retters middag på hotellets Michelin-restaurant, 1 velkomstdrink inkluderet
 • Morgenmad alle dage
 • Billeje under hele rejsen.

Tilkøb (Bestilles direkte hos Vindrose Rejser):

- Kaskoforsikring til bilen - 250 kr.
- Kaskoforsikring og ’all inclusive’ forsikring (der dækker dæk, forrude, sidespejle, tab af bilnøgler, kobling, batteri og undervogn) - 350 kr.
- Opgradering til superior-room - 795 kr. pr. værelse.

Bemærk, at det i månederne november-april er lovpligtigt at have snekæder i bilen. Disse kan lejes hos biludlejningsfirmaet for cirka 30 euro (for alle dage).

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Vindrose Rejsers officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende opholdet rettes til Vindrose Rejser.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar

Vindrose Rejser

Vester Voldgade 90, 1552 Kbh V


Sidste chance: 13. september 2019 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst