Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Ophold på herskabelige Bandholm Hotel

På herskabelige Bandholm Hotel får du en af de bedste hoteloplevelser herhjemme med rendyrket idyl og fantastisk mad. Opholdet inkluderer en overnatning i dobbeltværelse, lækker 3 retters middag, morgenmadsbuffet og champagne.

Bandholm Hotel - 1 overnatning for 2 personer - inkl. 3-retters middag mm.

Pris1.790

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
43 solgte

Værdi2.730

Rabat34

Spar940

Kun halvanden times kørsel fra København ligger Bandholm Hotel, der for 3. år i træk er blevet kåret til Danmarks bedste hotel på TripAdvisor.  Den 4-stjernede perle ligger idyllisk på Lollands nordkyst i byen Bandholm med udsigt over Smålandshavet. Det historiske hotel fra 1886 er nænsomt og smukt restaureret, så hotellets sjæl og historie er blevet bevaret.

Hotellets charmerende og dejlige dobbeltværelser er alle individuelt indrettet med eget bad og toilet, stor TV-pakke og gratis trådløst internet.

Bandholm Hotel har en af Lollands mest besøgte restauranter. Der kommer hvert år over 50.000 mennesker på hotellet, og mange gæster kommer igen og igen. Restauranten er indrettet med smukke håndlavede tapeter, og den klassiske indretning giver en hyggelig og afslappet atmosfære.

Ofte tændes der op i pejsen, men er vejret til det, kan I også vælge at sidde ude på den udendørs terrasse med udsigt ned gennem den smukke gamle have og ud over Smålandshavet.

På Bandholm Hotel er maden inspireret af god traditionel dansk madkunst tilsat moderne indslag. Køkkenchefen Naomi Fouche har været på en rejse rundt på Lolland, søgt i de lokalhistoriske arkiver, hvor hun har fundet opskrifter og råvarer frem med smag og historie. 

Et ophold på Bandholm lægger op til ren afslapning i idylliske rammer, og området byder på frisk havluft, bølgeskvulp og udsigt over vandet. I den lille by Bandholm kan I opleve den idylliske stemning med pakhuse og fine gule bindingsværkshuse.


Opholdet er for 2 personer og inkluderer:

  • 1 overnatning i dobbeltværelse
  • 1/2 flaske champagne på værelset
  • 3-retters middag efter kokkens valg
  • Morgenbuffet

SPOTpris 1.790 kr. for to personer. Normalpris 2.730 kr. Spar 34 %

Opholdet kan benyttes alle åbningsdage fra d. 30. oktober til med d. 30. december 2019. Ankomst er ikke mulig juleaften og kun mod tillæg på 600 kr. i efterårsferien fra d. 11.- 20. oktober.

Tillæg (betales direkte til Bandholm Hotel):

  • Fredagstillæg - 300 kr. pr. nat pr. værelse.
  • Lørdags og helligdagstillæg - 600 kr. pr. nat pr. værelse.

 


En by med historie
Bandholm Hotel har afsæt i det liv, der gennem tiden har været i og omkring Bandholm by, hvor havnen har været det naturlige knudepunkt helt siden Middelalderen. Det oprindelige gamle gæstgiveri blev kongeligt privilegeret i 1692.

I midten af 1800-tallet var der en opblomstring af byen på grund af den udskibning af korn og andre landbrugsvarer, som fandt sted. En opblomstring, som i dag måske er lidt svær at få øje på, men som har været med til at give byen og hotellet sin særlige identitet og romantiske tilsnit.

Da byen var på sit højeste, rummede den 53 forretninger. Der var flere banker, tre købmænd, flere skræddere og i øvrigt to hoteller, hvoraf Bandholm Hotel ansås som det fornemmeste og mest agtværdige.

Derudover var der ned gennem Havnegade flere store kornmagasiner, hvoraf Hvedemagasinet i dag er et fint bevaret eksempel, som absolut er et besøg værd.

Oplev Lolland og Falster
Der er et væld af spændende seværdigheder på Lolland-Falster, både for børn og voksne. Blandt meget andet kan nævnes Knuthenborg Safaripark, Museumsbanen, Middelaldercentret, Fuglsang inkl. kunstmuseet, Pederstrup Herregårdsmuseum, Lalandia, Maribo Sø-området, Nakskov Fjord samt øerne Askø, Fejø og Femø. Inkluderes Møn, må Møns Klint selvfølgelig med. En oversigt over oplevelser på både Lolland, Falster og Møn finder du her HER.

Fra Bandholm er der daglige færgeafgange til Askø/Lilleø, hvor I kan opleve livet på et par af Danmarks mange små øer. Udover den flotte natur, kan I på Askø se Askø Kirke fra 1200-tallet og Askø Museum, som er et lokalhistorisk museum.Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Du reserverer dit ophold hos Bandholm Hotel på telefon 54 75 54 76 eller ved at gå ind på dette link og udfylde formularen: http://bandholmhotel.dk/kontakt. Husk at oplyse den unikke kode fra værdibeviset, dato, navn og telefonnummer.

Medbring printet værdibevis til hotellet, når opholdet skal indløses.

Der tages forbehold for udsolgte datoer. Vi anbefaler derfor, at du booker dit ophold hurtigst muligt, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Således kan du returnere opholdet, hvis den ønskede periode mod forventning ikke er ledig.

Der gøres opmærksom på, at der kan forekomme travlhed i starten og slutningen af indløsningsperioden samt i weekender.

Ved spørgsmål kan Bandholm Hotel kontaktes på tlf.: 54 75 54 76

 

Én unik kode gælder for et ophold for 2 personer på Bandholm Hotel.

Opholdet inkluderer:

  • 1 overnatning i dobbeltværelse
  • 1/2 flaske champagne på værelset
  • 3-retters middag efter kokkens valg
  • Morgenbuffet

Tillæg (betales direkte til Bandholm Hotel):

Fredagstillæg - 300 kr. pr. nat pr. værelse.
Lørdags og helligdagstillæg - 600 kr. pr. nat pr. værelse.

Opholdet kan benyttes alle åbningsdage fra d. 30. oktober til med d. 30. december 2019. Ankomst er ikke mulig juleaften og kun mod tillæg på 600 kr. i efterårsferien fra d. 11.- 20. oktober.

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Bandholm Hotels officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende opholdet rettes til Bandholm Hotel.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Bandholm Hotel

Havnegade 37, 4941 Bandholm


Sidste chance: 11. september 2019 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst