Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Fællesspisning på Lottenborg Kro

Det er klassisk, stemningsfuldt og ligesom det skal være i de hyggelige rammer på Lottenborg Kro. Kroen åbner dørene op til fællesspisning der byder på 'Dagens Ret' serveret som buffet inkl. drikkevare. Tilbuddet kan indløses fredage, lørdage og søndage.

Nyhed: Lottenborg Kro ved Sorgenfri Slotspark byder på dagens ret ad lib med 1 gl. vin/øl/vand.

Pris139

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
474 solgte

SPOTpris!

Lottenborg kro ligger i de smukkeste grønne omgivelser med Sorgenfri Slotspark som nabo og med ægte krostuer, hvor charmerende møbler og bjælker giver den helt rette stemning.

Som noget helt nyt præsenterer kroen nu fællesspisning hver weekend. Konceptet består af 'Dagens Ret', der anrettes som buffet. Her kan du spise dig mæt ad libitum. 

Menuen varierer fra uge til uge og kan bestå af alt fra Coq au vin til lammeskank, oksetyndsteg, andesteg og meget mere. Hver søndag serveres stegt flæsk med persillesovs og garniture ad libitum. 

Glæd dig til en helt særlig oplevelse, hvor stemningen leder tankerne hen på en Morten Korch-film og fællesspisning - "social dining" - er en del af oplevelsen, så man kan derfor både vælge at sidde til langbords sammen med andre, eller man kan få sit eget bord.

Det får du: 

  • Dagens ret ad libitum inkl. 1 glas vin, øl eller sodavand. 

SPOTpris 139 kr. 

Værdibeviset kan benyttes fredag, lørdag og søndag fra den 23. august til den 24. november 2019. Dørene åbnes  kl. 17.30, og buffeten er åben fra kl. 18.00 til 20.00. Der er altid åbent i restauranten til mindst kl. 21.00. 

Maks. 8 værdibeviser pr. person/selskab.

Se den aktuelle menu her

Lottenborg Kro ligger på Lottenborgvej 14 i Kgs Lyngby. Det ligger 10 minutter fra københavns centrum med bil. Bus 184 kører næsten til døren, og der er 7 minutters gang fra Sorgenfri s-tog station.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Du reserverer bord på lottenborgkro@gmail.com  
Husk at oplyse, hvor du har købt tilbuddet og den/de unikke kode(r) fra værdibeviset i kommentarfeltet. Såfremt I ønsker at sidde ved eget bord, skal der gøres opmærksom på dette.

Husk at medbringe værdibeviset, når du indløser tilbuddet.

Værdibeviset kan benyttes fredag, lørdag og søndag fra den 21. august til den 24. november 2019. Dørene åbnes kl. 17.30, og buffeten er åben fra kl. 18.00 til 20.00. Der er altid åbent i restauranten til mindst kl. 21.00. 

Maks. 8 værdibeviser pr. person/selskab.

Der tages forbehold for allerede bookede tider. Vi anbefaler derfor, at du booker tilbuddet hurtigst muligt, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Således kan du returnere tilbuddet, hvis den ønskede tid mod forventning IKKE er ledig.

En unik kode gælder for en person.

Tilbuddet inkluderer: 
Dagens ret som buffet ad libitum inkl. 1 glas vin, øl eller sodavand.

Det er ikke muligt at bestille a la carte.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Lottenborg Kro.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på https://spotdeal.dk/Generelle_vilkaar

Lottenborg Kro

Lottenborgvej 14, 2800 Lyngby

Sidste chance: 06. september 2019 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst