Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Polens smukke Hansestad. Gdansk - med guidet byrundtur .

Smukt beliggende ved Østersøen tilbyder Gdansk store oplevelser, om det er kultur eller natur man søger. Med i prisen er en guidet byrundtur i den polske ”tristad” (byerne Gdansk, Gdynia og Sopot) med dansktalende guide inkl. togtransport mellem byerne.

GDANSK - 3-4 dages rejse med guidet byrundtur og dansktalende guide. Afrejse fra Billund el. Malmø.

Pris2.595

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
2 solgte

SPOTpris!

 


I indlogeres på det 3-stjernede Hampton by Hilton centralt i Gdansk. Hotellet ligger direkte ud til den gamle rådhusplads, og herfra er der ikke langt til flere af byens seværdigheder, og på bare 10 minutter kan man nå til det store Madisson shoppingcenter.

Værelserne på Hampton by Hilton Gdansk er moderne og rummelige og har aircondition, pengeskab og fladskærms-tv. Desuden tilbyder hotellet gratis Wi-Fi.

Rejsen inkluderer:

 • Fly med WizzAir fra Billund eller Malmø til Gdansk t/r.*
 • 10 kg håndbagage pr. person.
 • Transfer til/fra hotellet.
 • 3 eller 4 overnatninger i dobbeltværelse på 3-stjernet Hampton by Hilton Gdansk.
 • Morgenmad alle dage.
 • En 4-timers guidet byrundtur i den polske ”tristad” (byerne Gdansk, Gdynia og Sopot) med dansktalende guide inkl. togtransport mellem byerne.

Vælger man fly fra Malmø er prisen inkluderet bustransport fra DGI-byen direkte til Malmø lufthavn t/r med Neptun bus.

Pris pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse.

SPOTpris fra 2.595 kr.

Tilkøb:
• Tilkøb af bagage – købes ved online check-in hos WizzAir.
• "Polsk tapas” på restaurant Swojskie Smak, hvor man kan smage et udvalg af forskellige, lækre polske retter. Drikkevarer er ikke inkluderet i prisen – 150 kr/85 zloty pr. person (bestilles og betales til den dansktalende guide)


Gdansk 

Gdansk er en smuk og velbevaret Hansestad, hvor hvert eneste gamle hus vidner om den rigdom og velstand byen har oplevet i tidligere tider.

Byen, som ligger i den nordlige del af Polen, er mindre end Warszawa og Krakow. Derfor er Gdansk perfekt til en weekendtur.

Som er en af de gamle Hansestæder og en af Polens mest historiefyldte byer, er der i Gdansk i dag rig mulighed for at opleve en moderne dynamisk by blandet med et stort historisk, arkitektonisk islæt.  

Byen blev i 1950'erne og 1960'erne genopbygget og fremstår i høj grad i dag i sin tidligere skikkelse.

Den polske Tristad – Gdansk, Gdynia og Sopot

Det er oplagt at rejse til Gdansk, hvis du vil opleve en del af den polske ’Tristad’, der sammen med Gdynia og Sopot udgør et af de mest interessante turistmål i Polen. De tre byer ved den polske ravkyst er specielle på hver sin måde.

I Gdansk kan man tydeligt mærke historiens ånd i den over 1000 år gamle bys magiske kunstværker og arkitektur; smalle middelaldergader, gotiske kirker og huse i renæssancestil. I de smalle gader der fører ned til floden, kan du blandt andet opleve købmændene der higer efter turisternes opmærksomhed med smykker og figurer, alt sammen i rav, og endda til konkurrencedygtige priser.

Sopot er en eksklusiv kur-, bade- og underholdningsby, og den livlige Gdynia er et udslag af polakkernes driftighed med en af de største havne i Østersøen.

’Tristaden’ har også spillet en utroligt stor rolle i Polens moderne historie. Her stod Lech Walesa i 1980 i spidsen for strejkeaktionen, der blev grundlaget for den frie fagbevægelse Solidaritet, som i sidste ende førte til kommunismens fald.

Det gamle, moderne Gdansk

Det moderne Gdansk byder på et stort udbud af shopping, underholdning og restauranter til gode priser. Prøv de klassiske polske restauranter og byens bryg- og snapse-huse. Byen er fyldt med spændende og anderledes muligheder.

Udvalgte seværdigheder

I Gdansk findes et utal af seværdigheder, som man som turist bør se og opleve. Herunder er et udpluk af seværdigheder listet.

 • Neptunbrønden
 • Rådhuset
 • Mariakirken
 • Oliwakatedralen
 • Den gamle bydel med  med mange imponerende monumenter af gotisk, renæssance og barok arkitektur.
   

 

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. mail.

Når du har modtaget værdibeviset reserverer du din rejse indenfor 48 timer. Du reserverer hos Vindrose Rejser på mail@vindroserejser.dk. Ved bestilling af rejsen skal oplyses fulde navne på alle rejsende som i passet, afrejsedato, eventuelle tilkøb og den unikke kode på værdibeviset. Herefter modtager du den nødvendige rejseinformation direkte fra Vindrose Rejser.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Vindrose Rejser på 33 13 52 23.

 

Én unik kode gælder for en person i delt dobbeltværelse.

Rejsen inkluderer:

 • Fly med WizzAir fra Billund eller Malmø til Gdansk t/rt
 • 10 kg håndbagage pr. person.
 • Transfer til/fra hotellet.
 • 3-4 overnatninger i dobbeltværelse på 3-stjernet Hampton by Hilton Gdansk.
 • Morgenmad alle dage.
 • En 4-timers guidet byrundtur i den polske ”tristad” (byerne Gdansk, Gdynia og Sopot) med dansktalende guide - inkl. togtransport mellem byerne.Vælger man fly fra Malmø er prisen inkluderet bustransport fra DGI-byen direkte til Malmø lufthavn t/r med Neptun bus.

Pris pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse.

Der tages forbehold for udsolgte datoer. Der tages ligeledes forbehold for ændringer af flytiderne.

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Vindrose Rejsers officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende opholdet rettes til Vindrose Rejser.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

 

Vindrose Rejser

Vester Voldgade 90, 1552 Kbh V


Sidste chance: 10. september 2019 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst