Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

München med opera

Tag med Vindrose Rejser til München og oplev den spændende, sydtyske by. Rejsen er inkl. opera på det historiske nationalteater, 4 overnatninger med morgenmad på 4* hotel og direkte fly fra København i november eller december.

MÜNCHEN - 4 nætter på 4* hotel inkl. morgenmad og entré til opera. Afrejse fra CPH i nov. og dec.

Pris5.995

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
Køb før det er for sent

SPOTpris!

München er en skøn storby, der kan meget mere end oktoberfest og biergardens. Byen er rig på museer, spisesteder og smuk arkitektur, og med denne rejse, som også inkluderer en operaforestilling, er du sikret god underholdning på din miniferie. Læs mere om hotellet og operaforestillingerne nedenfor.

Rejsen inkluderer:

  • Direkte fly fra København med Norwegian
  • Håndbagage
  • 4 overnatninger på 4* hotel Europa
  • Morgenmad alle dage
  • Entre til en opera på det Nationale teater

Pris pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse:

10/11-14/11 Afrejse fra København: SPOTpris 6.995 kr. 
15/12-19/12 Afrejse fra København: SPOTpris 5.995 kr. 

Flytider med Norwegian:
Afrejse København kl. 18.55 - Ankomst München kl. 20.40
Afrejse München kl. 21.45 - Ankomst København kl. 23.20

Der tages forbehold for ændringer af flytiderne.Hotel Europa

Dette 4-stjernede hotel ligger tæt på Münchens centrum. Sporvognen tager dig til Münchens hovedbanegård på kun 10 minutter. Hotellet har lydisolerede værelser, en restaurant og bar på stedet, en fredelig haveterrasse, en døgnåben reception og gratis trådløs internetadgang. Værelserne er alle udstyret med moderne møbler og gratis toiletartikler. Samtlige værelser har aircondition, fladskærms-tv, værdiboks, minibar, elkedel og skrivebord. Det private badeværelse har brusebad og hårtørrer. Lobbyen har gratis daglige aviser og tabletter med internetadgang. 

Sporvognsstoppestedet Sandstraße med sporvogne til centrum ligger 100 meter fra hotellet.

Opera
Nationalteateret ligger på Max Joseph’s Platz. Det har eksisteret siden 1818 og har igennem årene haft mange forskellige typer forestillinger. I 1930 blev bygningen gennemrenoveret og scenen blev større. Under Anden Verdenskrig blev bygningen smadret bombet til grunden, og blev genopbygget 1963. I dag har salen plads til 1200 gæster. De ekstravagante lokaler er både storslåede og en anelse skræmmende.     
 
La Boheme 
Opføres d. 18/12 klokken 19.30 på Nationalteateret. Kategori 1 billetter (de bedste)

Puccinis opera 'La Bohéme' er en tragisk kærlighedshistorie. Kunsterne Rodolfo, Marcello, Colline og Schaunard lever en fattigdomsramt tilværelse sammen i et kvistværelse i 1830'ernes Paris. Trods de svære kår er de ved godt mod, og de beslutter at fejre juleaften på deres stamsted, Café Momus. Rodolfo bliver dog hjemme, og her bliver han opsøgt af naboen Mimi, som han øjeblikkeligt fascineres af. Det er kærlighed ved første blik. De sorgløse dage slutter dog brat for det nyforelskede par, da de opdager, at Mimi er dødeligt syg.

Rigoletto
Opføres d. 13/11 klokken 19.00 på Nationalteateret. Kategori 1 billetter (de bedste)

Den pukkelryggede og latterliggjorte hofnar Rigoletto kæmper indædt for at blive respekteret. Han har ét lyspunkt i livet – sin elskede datter Gilda. Rigoletto vil gøre alt for at beskytte hende fra livets sorger, men en frygtelig fejltagelse får hans verden til at styrte i grus, og i mareridtsagtige hallucinationer genoplever han denne begivenhed, mens sindssygen får stadig større tag i ham.  

München
München er meget mere end oktoberfest og store fadøl. Byen er hjemsted for nationale og internationale myndigheder, museer, teatre og store virksomheder. Byens stolthed er Bayern München, som er et af de bedste fodboldhold i Europa. Stadionet er helt klart en udflugt værd, hvor der mange gange dagligt at rundturer på Allianz arena. Erhvervslivet og økonomien klarer sig godt i byen, og München er en af de vigtigste finansbyer i Tyskland. BMW har et stårslået museum, hvor man kan opleve alt fra flymotorer til biler og motorcykler. Der er helt sikkert en bil, som I ønsker at køre en tur i. Ved museet finder I også den Oplympsike by, hvor TV-tårnet troner op. Tårnet har en fantastisk udsigt over det gamle olympiske stadion, den olympiske park, München og resten af Bayern. Med sine 290 meter er bygningen den højeste i byen.    

Ved München finder I også den berygtede KZ-lejr, Dachau, som var den første koncentrationslejr i Tyskland. Lejren blev sammen med Auschwitz prototypen på de andre KZ-lejre. Lejrens førstekommandant Theodor Eicke blev ansvarlig for samtlige lejre i Nazi-Tyskland. Dachau havde mere end 200.000 fangere og det anslås at cirka 32.000 personer døde i Dachau.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Når du har modtaget værdibeviset reserverer du din rejse indenfor 48 timer. Du reserverer hos Vindrose Rejser på mail@vindroserejser.dk. Ved bestilling af rejsen skal oplyses fulde navne på alle rejsende som i passet, afrejsedato, eventuelle tilkøb og den unikke kode på værdibeviset. Herefter modtager du den nødvendige rejseinformation direkte fra Vindrose Rejser.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Vindrose Rejser på 33 13 52 23.

Én unik kode gælder for en person.

Rejsen inkluderer:
Direkte fly fra København med Norwegian
Håndbagage
4 overnatninger på 4* hotel Europa
Morgenmad alle dage
Entre til en opera på det Nationale teater

Pris pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse.

Der tages forbehold for udsolgte datoer. Der tages ligeledes forbehold for ændringer af flytiderne.

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Vindrose Rejsers officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende opholdet rettes til Vindrose Rejser.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar 

Vindrose Rejser

Vester Voldgade 90, 1552 Kbh V


Sidste chance: 06. september 2019 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst