Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Positionskrydstogt fra Florida til Venedig

Tag på et 20-nætters krydstogt fra Florida til Venedig og rejs mod det sydeuropæiske forår. Rejsen inkluderer fly, 1 nat i Fort Lauderdale, 21 dage ombord på skibet med helpension. Rejs d. 4. marts 2020. Betal kun depositum nu.

KRYDSTOGT fra Florida til Venedig - 1 nat på hotel i Florida, 20-nætters krydstogt inkl. helpension.

Pris13.990

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
3 solgte

SPOTpris!

Følg med på en helt fantastisk og unik transatlantisk rejse, der kombinerer Florida og Caribien med fire forskellige Middelhavslande, når Costa Luminosa stævner ud fra Port Everglades den 5. marts og er fremme i Venedig den 25. marts. Det er den perfekte kombination af smuk natur, kulturelle oplevelser, ren afslapning og god mad - alt under milde og solrige himmelstrøg.

Du forlader det sikkert stadig lidt kølige Danmark den 4. marts og flyver til USA i Fort Lauderdale, hvor du har en overnatning på hotel, så du kan opleve lidt af Florida, inden krydstogtet begynder. Dagen efter ankomsten tjekker du ind på det flotte krydstogtskib, Costa Luminosa, og sent om aftenen lægger skibet fra havn og sætter kursen mod Puerto Rico.

San Juan er hovedstaden i Puerto Rico, der er et selvstyrende territorium med særlig tilknytning til USA, og byen er den ældste under det amerikanske flag. Øen har en naturlig skønhed med grønne bakketoppe, tropiske skove og glinsende, hvide sandstrande og en 500-årig gammel bykerne med blå brostensbelagte gader og smukt restaurerede huse fra den spanske kolonitid med farverige facader og smedejernsbalkoner dækket i et blomsterflor. San Juan er også hjemsted for den kendte Bacardi Rom, og her findes både destilleri og museum. Det 6-etagers fort El Morro de San Felipe anses af mange for at være Caribiens flotteste med sin labyrint af tunneller, fangekældre og barakker.

Næste stop bliver på Antigua, der også kaldes ”Porten til Caribien”, og i dette tilfælde bliver det her, du skal vinke farvel til dette tropiske hav. Først har du dog en dag på øen, hvor skibet ligger i den livlige hovedstad, St. John’s, der er et fascinerende virvar af trange gader og stræder og strækker sig fra det travle havneområde med hyggelige barer og caféer op til katedralens sølvglitrende spir. Antigua er nok den af områdets øer, der har mest historie at byde på og kan bl.a. fremvise 35 mio. år gamle fossiler, og trænger du blot til at slappe af i sandet i skyggen fra en svajende palme, har du først en stor opgave i at vælge, på hvilken strand du skal tilbringe dagen. Antigua har nemlig hele 365 strande og dermed én til hver af årets dage.

På turen tværs over Atlanten har du nu godt med tid til at udforske alle afkroge af det flotte krydstogtskib og benytte de mange faciliteter ombord. Det er tid til selvforkælelse, og personalet gør alt for, at du bare kan slappe af og nyde livet. Der er masser af aktiviteter dagen lang, så du kommer ikke til at kede dig.

Du nærmer dig Europa, og der lægges til på den populære kanarieø, Tenerife. Her kan du gå i land og se nærmere på Spaniens højeste punkt, vulkanen Teide, eller udforske frodige Puerto de la Cruz og dens berømte dyrepark. Santa Cruz har flere spændende kunstgallerier og museer samt farverige markeder, frodige haver og udendørs caféer.

Herfra går turen forbi Gibraltar-strædet og ind i Middelhavet med anløb i Costa del Sols hovedby, Malaga, som kan prale af lange smukke strande, et blåt hav og solskin. Kom til denne dejlige by, som også er Pablo Picassos fødeby og nyd den dejlige, afslappede atmosfære og de mange interessante historiske mindesmærker som f.eks. den imponerende katedral og det gamle borgkompleks over byen.

Frankrig bliver det andet europæiske land, der besøger, og du kan tilbringe dagen i den dynamiske havneby, Marseille, hvor du nemt kan få dagen til at gå. Besøg det gamle kvarter, Le Panier – der oversat betyder ”Kurven” – med de smalle, snoede gader og forskelligfarvede facader eller den levende gamle havn med de utallige yachts. Du kan også tage på udflugt til f.eks. Pavernes By, Avignon, eller Arles.

Savona, der tidligere var Columbus' hjem, har masser af interessante attraktioner at byde på. Se f.eks. den gamle fæstning, Priamar, der blev bygget i 1542 af genoveanere, efter at de havde erobret Savona. Priamar-fortet, der med tiden blev til et fængsel, er i dag kendt som Savonas sande symbol. Fra Savona kan du også besøge Genova, der er Italiens største havneby og fuld af modsætninger med en omfattende gammel bydel med snoede labyrinter af gyder og en moderne del med fine butikker og ikke at forglemme: Europas største akvarium.

Herefter anløbes Napoli, hvis historiske bymidte er på UNESCOs verdensarvsliste, der har nogle af verdens mest imponerende arkæologiske skatte. Napoli er den tredjestørste by i Italien, og byens beliggenhed ved Napoli-bugtens sølvgrå vand gør den til én af de smukkeste byer i Syditalien. Kulturbyen har metropolens intensitet og tempo, men også fredfyldte lommer midt i mylderet. Du kan også komme til Pompeji og Herculaneum, der blev begravet, da Vesuv gik i udbrud i år 79. Du må endelig heller ikke snyde dig selv for en ægte pizza – den kommer fra Napoli!

På vej mod endestationen har du et sidste anløb i kroatiske Dubrovnik, der i 6 århundreder var en selvstændig stat. Den smukke gamle bydel, der er fri for trafik, tager næsten vejret fra én med sin helt specielle atmosfære med marmorbelagte gader og bygninger i forskellige stilarter. Rektorens palads fra det 15. århundrede blander f.eks. gotik og renæssance, der huser en samling malerier, møbler og andre genstande fra tiden, hvor Dubrovnik var selvstændig. Gå også en tur på toppen af den imponerende bymur med vagttårnene og oplev den fantastiske udsigt over havet og byens tage.

Om morgenen den 25. marts lægger Costa Luminosa til i Adriaterhavets dronning, Venedig. Herfra er der transport til lufthavnen og hjemrejse efter en helt fantastisk rejse tværs over Atlanten.Prisen er pr. person ved køb til to personer i samme kahyt og inkluderer:

 • Fly København – Fort Lauderdale
 • Fly Venedig – København
 • 20 kg bagage plus 10 kg håndbagage
 • 1 nat med morgenmad på hotel i Fort Lauderdale
 • Transfer fra skib til lufthavn på hjemrejsen
 • 20 nætter ombord på Costa Luminosa i den valgte kahytstype
 • Helpension ombord på skibet med menuvalg morgen, middag og aften
 • Fri adgang til skibets buffetrestaurant indenfor åbningstiderne
 • Kaffe, te, vand og juice til morgenmaden
 • Kahytsservice og daglig rengøring
 • Håndklædeservice både i kahyt og ved pool
 • Underholdning på skibet, shows, biograf og dagligt aktivitetsprogram
 • Fri adgang til inden- og udendørs pool, jacuzzi og fitnesscenter
 • Service charge til en værdi af 1.800 kr.
 • Ekspeditions- og udstedelsesgebyr 

Pris pr. person:
Indvendig kahyt Premium: SPOTpris 13.990 kr.
Udvendig kahyt Premium: SPOTpris 16.990 kr.
Balkonkahyt Classic: SPOTpris 19.990 kr.
Balkonkahyt Premium: SPOTpris 20.990 kr.

Betaling
Ved bestilling hos SPOTdeal betaler du KUN et depositum på 7.000 kr. pr. person. Restbeløbet afregnes direkte til Øster Lindet 90 dage før afrejse. Depositum er ikke refunderbart og samme gælder restbeløbet fra 90 dage før afrejse. Vi anbefaler, at du tegner en afbestillingsforsikring v. sygdom.

Ikke inkluderet i rejsens pris:
Hvad ikke fremgår direkte under inklusive, herunder:

 • Forsikringer – både rejseforsikring og afbestillingsforsikring. HUSK du rejser udenfor Europa, hvor sygesikringen INTET dækker
 • Udflugter og andre personlige udgifter
 • Transfers i USA
 • Drikkevarer udover de nævnte.

Rejserute:

04.03: Fly til Fort Lauderdale. Overnatning på hotel
05.03: Indtjekning på skibet. Kl. 23.00 afgang Port Everglades
06-07.03: På havet
08.03: Kl. 08.00-18.00 San Juan, Puerto Rico
09.03: Kl. 08.00-17.00 St. John’s, Antigua
10-15.03: På havet
16.03: Kl. 09.00-17.00 Santa Cruz de Tenerife, Spanien
17.03: På havet
18.03: Kl. 14.00-20.00 Malaga, Spanien
19.03: På havet
20.03: Kl. 13.00-18.00 Marseille, Frankrig
21.03: Kl. 08.00-16.30 Savona, Italien
22.03: Kl. 14.00-20.00 Napoli, Italien
23.03: På havet
24.03: Kl. 07.00-13.00 Dubrovnik, Kroatien
25.03: Kl. 09.00 ankomst Venedig, Italien. Transfer til lufthavn for hjemrejse.

Der må tages forbehold for ændringer i anløb og tider. Ved fremsendelse af krydstogtsbilletten vil eventuelle ændringer fremgå.

Transport
Rejsen er inklusive flytransport.

04.03: Kl. 09.15-10.30: København – Oslo
Kl. 11.50-16.00: Oslo – Fort Lauderdale
25.03: Kl. 16.15-17.55: Venedig – Bruxelles
Kl. 19.35-21.05: Bruxelles – København 

Der tages forbehold for ændringer i flytiderne.

Transfers
Rejsen er ikke inklusive transfers i USA. Du tager dig selv fra lufthavnen til hotellet og næste dag videre til skibet. Det giver den største frihed til at planlægge tiden i Fort Lauderdale, så den passer bedst til dine ønsker. Du kan tjekke ind på skibet fra kl. 13 til kl. 21.

Vi anbefaler en taxi eller en shuttlebus, som findes i lufthavnen. En anden mulighed er at tilmelde sig Uber, som er et prisbilligt alternativ til almindelige taxier. Uber er meget udbredt og fungerer upåklageligt i USA.

På hjemrejsen er transfer fra skibet i Venedig til lufthavnen inkluderet.

Kahytstyper Classic og Premium
I begge kategorier er service og mad inkluderet som beskrevet. Tilkøber du Premium, betyder det visse fordele, som er:

 • De bedst beliggende kahytter på skibet
 • Hvor der er størrelsesforskel, er Premium de største
 • 24 timers roomservice efter gældende menu
 • Valg af spisetid, tidlig eller sen og ønske om at sidde ved lille eller større bord
 • Ønsker til spisetid og bordstørrelse fremsættes ved bestillingen hos Øster Lindet.

Hotel i Fort Lauderdale
Du bliver indkvarteret på et godt, min. 3* hotel max. 15 km fra havnen. Fine værelser med aircondition og eget badeværelse. Opholdet er med morgenmad. Resort fee, som betales direkte til hotellet, kan forekomme.

Helpension
Ombord på skibet indgår helpension. Der serveres mad i skibets hovedrestaurant morgen, middag og aften. Her tilbydes en varieret valgmenu. Til aftensmad har du fast spisetid. Til morgenmad og frokost er det frit indenfor restaurantens åbningstid.

Ombord findes desuden en stor buffet, som er åben fra tidlig morgen til sent. Ønsker du at indtage din morgenmad, frokost, aftensmad eller et mellemmåltid her, kan du frit komme, som det passer dig bedst indenfor åbningstiden.

Drikkepakker
Der tilbydes en ”all inclusive” drikkepakke (Piu Gusto) på denne tur. Denne omfatter drikke ad libitum i skibets udskænkningssteder. Det gælder for vin, øl, vand og diverse cocktails, drinks, likør m.m. ud fra udskænkningsstedets barkort. Visse premiummærker og minibaren er undtaget. Drikkepakken skal bestilles sammen med rejsen og afregnes til Øster Lindet eller kan senere bestilles online eller ombord.

Børn u/18 år: 2.600 kr. (130 kr. pr. dag)
Voksne: 4.500 kr. (225 kr. pr. dag)

Børn og ekstra opredninger
Børn og voksne, som rejser sammen med to fuldt betalende og sover i ekstra opredning i samme kahyt, betaler en fast pris uanset kahytskategori. Der er et begrænset antal kahytter med plads til ekstra opredninger, så forespørg inden køb hos Øster Lindet. Bestilles og betales direkte til Øster Lindet.

Børn u/18 år: 7.590 kr.
Voksne: 10.490 kr.

Enekahyt 
Der er et begrænset antal pladser - Der skal inden køb forespørges hos Øster Lindet, og eneværelsestillægget betales direkte til Øster Lindet.

 • Tillæg for indvendig kahyt: 4.500 kr. 
 • Tillæg for udvendig kahyt: 6.000 kr.
 • Tillæg for balkonkahyt: 7.800 kr.

Rejsedokumenter
Du skal være i besiddelse af pas, der er gyldigt i min. 6 måneder efter hjemkomst. Derudover skal du søge en ESTA til indrejse i USA, koster ca. kr. 125. Der kan søges online her.

Forsikringer
Du kan tilkøbe afbestillings- og/eller rejseforsikringer direkte hos Øster Lindet eller eget forsikringsselskab. Ønskes afbestillingsforsikring skal denne tilkøbes, når du indløser dit værdibevis. Vi gør opmærksom på, at den danske sygesikring IKKE dækker udenfor Europa.

Udflugter
Ombord på skibet tilbyder rederiet en bred vifte af udflugter i forbindelse med alle anløb. Disse kan købes ombord eller på forhånd. Ved alle anløb har du også mulighed for at tage i land på egen hånd og lave din egen dag. Der tilbydes shuttlebusser til centrum af diverse byer, nogle steder er de gratis, mens man betaler andre steder.

Se Costas udflugtsprogram her

Skibet
I skal sejle med Costa Luminosa, som er et stort og flot krydstogtsskib, der kan medtage ca. 2.500 passagerer. Skibet er som et flydende hotelresort, der byder på flot pooldæk med 3 pools, hvoraf en kan overdækkes. Nyd livet i den udendørs jacuzzi eller i det kæmpe spa- og wellnessområde.

Der er underholdning på første klasse hver aften i skibets teater, som er i 3 etager, og der kan dag og aften hygges i en af skibets 11 lounger og barer. Skal man være aktiv, er der fri adgang til det store fitnesscenter, ligesom der er løbebane på skibet. Der findes desuden F1-simulator, kasino og meget mere ombord.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du din rejse indenfor 2 hverdage. Du reserverer hos Øster Lindet telefon 70 10 63 43 eller mail info@osterlindet.dk. Ved bestilling af rejsen skal oplyses følgende:

 • Fulde navn som i pas
 • Fødselsdato
 • Pasnummer
 • Udstedelsessted for pas samt udstedelses- og udløbsdato
 • Et mobiltelefonnummer pr. kahyt
 • Navn og telefonnummer på en pårørende.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Øster Lindet på 70 10 63 43.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende, og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

En unik kode gælder for en person. Prisen er pr. person ved to personer pr. kahyt.

Vigtig information
Ved modtagelse af rejsebevis skal du tjekke, at alle data er korrekte. Når du ca. 7-10 dage før afrejse modtager din originale skibsbillet, skal du ligeledes tjekke, at alle data på billetten er korrekte.

Der må tages forbehold for ændringer i sejlplanen fra købstidspunkt til afrejse. Eventuelle ændringer vil fremgå af den originale skibsbillet, med mindre der er tale om force majeure ændringer, da disse typisk vil være fra dag til dag.

Vi gør opmærksom på, at kaptajnen uden varsel har ret til at ændre anløb eller i værste fald annullere anløb af sikkerhedsmæssige årsager, hvilket ikke berettiger til kompensation.

Måtte der på rejsen forekomme fejl eller mangler, er det vigtigt, at der straks rettes henvendelse til skibets servicedesk, luftfartsselskabet eller Øster Lindet i Danmark for afhjælpning. Vær opmærksom på, at der ikke kan kræves kompensation for fejl eller mangler, der ikke er søgt afhjulpet via en af disse kanaler.

Du skal være opmærksom på, at du rejser i det sydlige Europa og dermed i en anderledes kultur, end du kender fra Danmark, og der kan derfor opstå episoder undervejs, der kræver lidt ekstra tålmodighed og forståelse – langt hen ad vejen går det hele dog glat, især ”med et smil”.

Du sejler med et grundlæggende italiensk ejet rederi, som er meget internationalt orienteret, og det officielle skibssprog er engelsk.

Pas skal medbringes på rejsen og være gyldigt min. 6 måneder efter hjemkomst.

Pas, visum og forsikringer
Pas, der er gyldigt min. 6 måneder efter hjemkomst, skal medbringes på rejsen
Derudover skal du søge en ESTA til indrejse i USA, koster ca. kr. 125. Der kan søges online her.

Det er den rejsendes eget ansvar at have rejsedokumenterne i orden. Vi henviser i øvrigt til Udenrigsministeriets rejsevejledninger.

Vær opmærksom på at alle personlige forsikringer er ekskl. i prisen. Den danske sygesikring dækker INTET i forbindelse med sygdom på rejser udenfor Europa. Vi vil derfor kraftigt anbefale, at du sørger for en rejseforsikring, der dækker ”hele verden” samt en afbestillingsforsikring.

BEMÆRK: Er du gravid, er det ikke tilladt at tage på krydstogt efter graviditetsuge 23.

Der er et begrænset antal pladser, og der tages forbehold for udsolgte kahytskategorier. Ligeledes tages der forbehold for ændringer af flytiderne.

Vi gør opmærksom på, at prisen er en særpris, og at der er begrænset kapacitet til denne pris. Krydstogtspriser er generelt dynamiske, og der må tages forbehold for kampagner udover denne samt last minute-priser, som ikke kan kombineres med dette tilbud. Rederiets priser tillægges Øster Lindets eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende rejsen rettes til Øster Lindet.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Øster Lindet

Sønderalle 1, 6630 Rødding


Sidste chance: 07. september 2019 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst