Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Kanalrundfart med Hanne Fabricius

Nåede du det ikke sidst? Tag med på den populære kanalrundfart med den tv-kendte forfatter Hanne Fabricius, der fortæller fabelagtige, fantastiske og finurlige historier om middelalderens og renæssancens havneområder. De sidste billetter sælges nu!

Tag på en spændende kanalrundfart med Hanne Fabricius på udvalgte dage i august eller september.

Pris140

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
44 solgte

Værdi285

Rabat50

Spar145

Normalt fortæller guiderne om alt det, du ser, når I sejler gennem Københavns inderhavn og kanaler, men det gør Hanne Fabricius ikke. I stedet skal I høre fabelagtige, fantastiske og finurlige historier om middelalderens og renæssancens havneområder, mens I sejler forbi tre gamle orlogshavne.

I mødes Ved Stranden ved Canal Tours mole 4 eller 5. Her ligge en båd og venter på jer. Og jo hurtigere I kommer i båden, jo hurtigere kommer I af sted, da vi kun har båden i præcist en time.

I sejler forbi Holmens Kirke og Børsen, som begge tilskrives Christian den 4. Men Holmens Kirke blev dog allerede opført i 1562-63 af hans far Frederik den 2. som ankersmedje til Bremerholm skibsværft.

Ved øen Bremerholm samlede Kong Hans den danske orlogsflåde fra 1510, og her lå orlogsskibene frem til begyndelsen af 1600-tallet, hvor de flyttede over i Christian den 4.s nye Tøjhushavn.

I sejler forbi Nyhavnskanalen og fortsætter over mod Operaen, hvor man under udgravningerne til Operahuset fandt tre skibe, der tolkes som resterne af en skibsspærring fra 1427.

Herfra fortsætter vi gennem Holmen (Nyholm), som efterhånden overtog orlogsflåden og dens funktioner fra hhv. Bremerholm og Tøjhushavnen.

På et stykke af Holmen med de nye boliger er det er forbudt at sige noget, så vi sejler tyst igennem, indtil der igen må tales. På Holmen skal I se krudthuse, inden vi sejler hen til Nyholm med de smukke bygninger og den imponerende mastekran.

Efter Holmen går turen tilbage til københavnersiden mod Kastellet og Toldboden, der er en del af Christian den 4.s Ny-København, der også kaldes for Sankt Annæ By.


Mødested: Ved Stranden: Canal Tours mole 4 eller 5

Mødetid: Hverdage senest kl. 18.45 og lørdag senest kl. 09.45.

Vi sejler, når båden er fyldt op og senest præcist kl. hhv. 10.00 og 19.00, da vi ikke venter på nogen. 

Vælg mellem følgende datoer: 

  • Lørdag den 24. august kl. 10-11
  • Onsdag den 28. august kl. 19-20
  • Torsdag den 29. august kl. 19-20
  • Onsdag den 4. september kl. 19-20
  • Torsdag den 5. september kl. 19-20

SPOTpris: 140 kr. Normalpris: 285 kr. Spar 50% 

Læs mere om turen HER 


Og turen fortsætter...

I 1628 flyttede Christian den 4. toldboden fra Knippelsbro og ud til det nuværende toldbodsområde og gik i gang med at etablere sin nye bydel. Det betød mindst en tidobling af inderhavnens areal og en fordobling af selve København.

Så krydser vi havnen igen og sejler gennem Christianshavns Kanal, hvor blandt andet det berygtede fængsel Tugt, Rasp og Forbedringshuset lå. Også her er der kommet en stillezone pga. de nye boliger, som ikke ønsker, at kanalbådene larmer, når de sejler forbi. 

Hvis ikke Frederiksholms Kanal er lukket, sejler vi gennem kanalerne, men ellers tager vi turen tilbage til Ved Stranden gennem havnen.

Undervejs passerer I Christian den 4.s hemmelige krigshavn ”Tøjhushavnen”, der stadig kan ses i Det kongelige Biblioteks Have. Tøjhushavnen overtog funktionen fra Bremerholm, hvorefter orlogsskibene blev ekviperet fra Tøjhuset og Proviantgården, indtil funktionen fra 1690´erne flyttede over til Nyholmen.


 

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Du køber blot dit SPOTdeal-værdibevis til den ønskede tur og møder op ved båden hhv. SENEST kl. 09.45 eller kl. 18.45. 

Kommer man for sent til kanalturen, og er båden sejlet, anses værdibeviset som indløst.

Vær opmærksom på at køb af billetterne falder ind under § 17, stk. 2 jf. § 9, stk. 2, nr. 2a. under handelsbetingelser, og ikke kan refunderes.

Én unik kode gælder for 1 person til 1 x kanalrundfart. 

Mødested: Ved Stranden ved Canal Tours mole 4 eller 5, SENEST kl. 18.45 (hverdage) eller 09.45 (lørdag)

Værdibeviset gælder til en kanalrundfart med Hanne Fabricius på den nævnte dato.

Du kan også se mødestedet under beskrivelsen af kanalturen på SPOTdeal eller på Hanne Fabricius' hjemmeside: www.tyra.dk

Læs mere under SPOTdeal-beskrivelsen på Hanne Fabricius' hjemmeside: www.tyra.dk

Kanalrundfarten tager ca. 1 time.

Kanalrundfarten aflyses IKKE pga. regnvej, da bådene er delvist overdækket. Dvs. 96 pladser ud af 150. Så husk regntøj og paraplyer.

Kommer man for sent til kanalturen, og er båden sejlet, anses værdibeviset som indløst.

Så længe dealen er i salg, skal bytning af dato foregå ved henvendelse til SPOTdeals Kundeservice.

Værdibeviset kan kun indløses til den købte dato, hvis ikke andet aftales med Hanne Fabricius på hanne@tyra.dk

Ved udeblivelse anses værdibeviset som indløst.

Afbud skal meddeles senest 24 timer før kanalrundfarten, ellers vil værdibeviset blive anset for brugt og kan ikke byttes til en anden dato, selv om der er ledige pladser.

Ved afbud refunderes billetterne ikke, men de kan eventuelt byttes til en anden dato, dog kun hvis der er ledige pladser. Ellers anses beviset for indløst.

Der er kun et vist antal pladser til rådighed pr. dato, derfor kan beviserne kun byttes til andre datoer, efter aftale med Hanne, og kun hvis der ikke er udsolgt.

Beviserne kan KUN byttes til andre datoer inden for samme solgte deal og ikke til andre deals.

Hver dato kræver et min. antal deltagere på 75 personer for at denne gennemføres. Der vil være mulighed for at flytte til en af de andre datoer, hvis den valgte dato ikke har nok deltagere. Dette aftales direkte med Hanne Fabricius, Tyra Byvandring på hanne@tyra.dk

Der er plads til max 150 personer på hver dato.

Vær opmærksom på at køb af billetterne falder ind under § 17, stk. 2 jf. § 9, stk. 2, nr. 2a. under handelsbetingelser, og ikke kan refunderes.

Hvis en kanalrundfart pga. manglende deltagere ikke bliver til noget, så bliver I kontaktet i tide.

Cykler, kørestole, barnevogne, klapvogne etc. kan ikke medbringes på kanalturen. Ved tvivl kontakt Canal Tours.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Hanne Fabricius. 

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar

Hanne Fabricius

Sidste chance: 30. august 2019 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst