Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Krydstogt fra Italien til Dubai

Lækkert langtidskrydstogt til efteråret! Nyd sol og varme og få masser af spændende oplevelser på rejsen, der er inkl. fly, 21 dage ombord på skibet m. helpension, servicegebyr og 1 nat i Dubai. Rejs 2. november 2019 fra kun kr. 12.990 kr.

KRYDSTOGT Italien - Dubai. 1 nat på 4* hotel + 20 nt. krydstogt inkl. helpension. Fly fra CPH 2/11.

Pris12.990

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
Køb før det er for sent

SPOTpris!

Her er den perfekte kombination af kulturelle oplevelser og ren afslapning under milde og solrige himmelstrøg. En fortryllende sejlads, der tager dig fra Savona i Norditalien, gennem Middelhavet og Suezkanalen til den arabiske halvø med Dubai som mål. 

Læs mere om rejsen og se hele programmet længere nede på siden.

Rejsen inkluderer:

 • Fly København – Milano
 • Fly Dubai - København
 • 20 kg bagage plus 8 kg håndbagage
 • Transfer fra lufthavnen til skibet
 • Transfer fra skib til og hotel og til lufthavnen i Dubai
 • 1 nat på 4* hotel i Dubai
 • 20 nætter ombord på Costa Diadema i den valgte kahytstype
 • Helpension ombord på skibet
 • Fri adgang til skibets buffetrestaurant indenfor åbningstiden
 • Kaffe, te, vand og juice til morgenmaden
 • Kahytsservice og daglig rengøring
 • Håndklædeservice både i kahyt og ved pool
 • Underholdning på skibet, shows, biograf og dagligt aktivitetsprogram
 • Fri adgang til inden- og udendørs pool, jacuzzi og fitnesscenter
 • Obligatorisk servicegebyr, som udgør 1.800 kr.
 • Ekspeditions- og udstedelsesgebyr

Pris pr. person ved 2 personer pr. kahyt:
Fly fra København 2. november 2019

Indvendig kahyt Classic: SPOTpris 12.990 kr.
Indvendig kahyt Premium: SPOTpris 13.990 kr.
Udvendig kahyt Classic*: SPOTpris 15.990 kr.
Udvendig kahyt Premium: SPOTpris 16.990 kr.
Balkonkahyt Premium: SPOTpris 19.990 kr.

*Kan have begrænset udsyn grundet redningsudstyr

Ikke inkluderet i rejsens pris:
Hvad ikke fremgår direkte under inklusive, herunder:

 • Forsikringer – både rejseforsikring og afbestillingsforsikring. HUSK du rejser udenfor Europa, hvor sygesikringen INTET dækker
 • Udflugter og andre personlige udgifter
 • Drikkevarer, udover de nævnte

Classic og Premium:
I begge kategorier er service og mad inkluderet som beskrevet. Tilkøber man Premium, betyder det visse fordele, som er:

 • De bedst beliggende kahytter på skibet
 • Hvor der er størrelsesforskel, er Premium de største
 • 24-timers udbringning af roomservice
 • Valg af spisetid, tidlig eller sen og ønske om at sidde ved stort eller lille bord.

Ønsker til spisetid og bordstørrelse fremsættes ved bestilling hos Øster Lindet.

Rejserute:


02.11             Fly til Milano og transport til skibet. Afgang fra Savona kl. 17.00
03.11             Kl. 08.00-18.00 Civitavecchia, Italien
04.11             Kl. 09.00-17.00 Palermo, Italien
05.11            På havet
06.11             Kl. 08.00-18.00 Piræus/Athen, Grækenland
07.11             Kl. 08.00-18.00 Heraklion/Kreta, Grækenland
08.11             På havet
09.11             Kl. 06.00-22.00 Haifa, Israel
10-11.11       På havet gennem Suezkanalen
12.11             Kl. 08.00-22.00 Aqaba, Jordan
13-16.11        På havet
17.11             Kl. 08.00-18.00 Salalah, Oman
18.11            På havet
19.11             Kl. 08.00-18.00 Muscat, Oman
20.11             Kl. 07.00-15.00 Khor Fakkan, Forenede Arabiske Emirater
21.11             Kl. 08.00-18.00 Abu Dhabi, Forenede Arabiske Emirater
22.11             Ankomst Dubai kl. 08.00. Skibet forlades om formiddagen. Transfer til hotel for overnatning
23.11             Ca. kl. 05.30 transport til lufthavnen for hjemrejse.Rejsen
Når vejrudsigten i Danmark lover regn og blæst, kan du i stedet pakke kufferten og få anderledes oplevelser, hvor solen skinner. Efter en flyvetur til Sydeuropa mødes du i Savona af flotte Costa Diadema, der byder dig velkommen ombord og vil være dit hjem på denne uforglemmelige sejlads.

Du har 5 anløb i Middelhavet, og allerede morgenen efter afgangen fra Savona, lægges der til i Civitavecchia, hvorfra du har nem adgang til Rom og dermed byens mange seværdigheder. Det bliver herefter til endnu et stop i Italien, når skibet lægger til i Palermo på Sicilien. Her på kanten af Europa vil du opleve et krydret mix af flere kulturer, hvilket tydeligt ses i blandingen af bygningsværker, der ud over Italiens største operahus tæller alt fra kirker til paladser omkranset af daddelpalmer. Det arabiske islæt går igen på byens markeder, hvor du kan gøre en god handel.

Herefter er der 2 græske stops i henholdsvis Athen og Heraklion på ferieøen Kreta. Historieinteresserede får dermed den unikke mulighed at besøge både Akropolis og Knossos-paladset på én og samme rejse. Ellers kan du også få mange timer til at gå i de hyggelige byer.  

Inden du forlader Middelhavet helt, bliver der et interessant anløb i Israels 3. største by Haifa, hvorfra du kan tage på udflugt til både Bethlehem og Jerusalem. Herfra fortsætter Costa Diadema mod Suezkanalen, som nu skal passeres. Denne 163 km lange kanal, der tog 10 år at bygge, er ingeniørernes triumf over naturen og gør det muligt for skibe at sejle fra Europa til Asien uden at skulle hele vejen uden om Afrika. Omkring 25.000 skibe sejler igennem kanalen hvert år, og du befinder dig nu ombord på et af dem på vej mod Det Røde Hav.

På den anden side af kanalen anløbes Aqaba i Jordan. Her kan du nyde byen eller f.eks. købe udflugt til oldtidsbyen Petra, som ligger i et ørkenlandskab, og du kan se hvordan ”huse” og gravmæler er hugget ind i klipper. Selve Aqaba er en veludviklet ferieby med strande, butikker og caféer – en herlig by at tilbringe dagen i. 

Sejlturen fortsætter gennem Rødehavet og Aden-golfen, inden du ankommer til Salalah i Oman. Dette er en meget atypisk arabisk by, idet den er meget frodig med både banan- og papayaplantager, og bag de hvide sandstrande med kokospalmerne karakteriseres landskabet af bizarre grønne bakkeformationer. Længere nede ad kysten finder du Mughsail Beach, hvis geysere byder dig velkommen med op til 15 m høje sprøjt.

Næste anløb i Oman er i landets hovedstad, Muscat, hvis glorværdige fortid stadig ses i den gamle bydel. Besøg fæstningen og den store moské eller shop løs i souken. Her er masser af arabisk mystik og stemning. 

Det sidste land, du skal opleve på din rejse, er De Forenede Arabiske Emirater, der består af syv emirater, hvoraf du besøger de tre. Først lægges der til i Khor Fakkan i emiratet Fujairah. Her er der en mere autentisk stemning med mindre glamour end i det mere kendte Dubai, men bl.a. med et meget interessant etnografisk museum og flotte strande.

Herfra fortsætter du til Abu Dhabi – en luksuriøs storby med flere betagende bygningsværker. Krydstogtet slutter efterfølgende i den fascinerende metropol Dubai med de mange overvældende seværdigheder. Her har du en nat på hotel, så du har tid til at blive betaget af såvel Burj Khalifa som Jumeirah moskeen, inden hjemrejsen tilbage til Danmark.


Skibet
Du skal sejle med Costa Diadema. Hun er stor og flot og kan huse op til 4.500 passagerer. Livet ombord er et kapitel for sig, og her bydes på underholdning for alle i de forskelligt indrettede områder. Bl.a. skal nævnes lækkert uden- og indendørs poolområde, flere jacuzzis udendørs og indendørs og kæmpe teater med shows. For de aktive er der joggingbane og et utroligt flot fitnesscenter. Derudover findes der en stor spa- og wellnessafdeling, som man mod betaling kan nyde, og her tilbydes mange forskellige behandlinger.

Personalet ombord gør alt for at hygge omkring dig – og flere aftner vil der være underholdning med forskellige temaer – det kan f.eks. være ”white night”, hvor alle opfordres til at komme i hvidt (hvilket dog ikke er et krav) eller maskebal.

Transport
Rejsen er inklusive flytransport.

02.11 Kl. 08.55-11.00 København – Milano
23.11 Kl. 08.20-12.20 Dubai – København

Der tages forbehold for ændringer i flytiderne.
Transfer mellem lufthavn og skib er inkluderet på både ud- og hjemrejsen.

Hotel i Dubai
Du har efter udtjekning fra skibet en overnatning på det 4* Grayton Hotel, inden du flyver hjem til Danmark. Hotellet er centralt placeret i forhold til både lufthavn og krydstogtterminalen. Hotellet har restaurant samt døgnåben reception. Der findes pool, bar og solterrasse, og hotellet har ligeledes fitnesscenter. Værelserne er moderne med aircondition, tv og eget badeværelse. Opholdet er uden forplejning. Se hotellet her.

Du bliver hentet ca. kl. 05.30 om morgenen og kørt i lufthavnen for hjemrejse.

Helpension
Ombord på skibet indgår helpension. Der serveres mad i skibets hovedrestaurant morgen, middag og aften. Her tilbydes en varieret valgmenu. Til aftensmad har man fast spisetid. Til morgenmad og frokost er det frit indenfor restaurantens åbningstid.

Ombord er der desuden en stor buffet, som er åben fra tidlig morgen til sent. Ønsker du at indtage din morgenmad, frokost eller et mellemmåltid her, kan du frit komme, som det passer dig bedst indenfor åbningstiden. Der er kaffe, te, juice og vand til morgenmaden.

Drikkepakker
Der tilbydes en ”all inclusive” drikkepakke (Piu Gusto) på denne tur. Denne omfatter drikke ad libitum i skibets udskænkningssteder. Det gælder for vin, øl, vand og diverse cocktails, drinks, likør m.m. ud fra udskænkningsstedets barkort. Visse premiummærker og minibaren er undtaget. Drikkepakken skal bestilles sammen med rejsen og afregnes til Øster Lindet eller kan senere bestilles online eller ombord.

Børn u/18 år: 2.600 kr. (130 kr. pr. dag)
Voksne: 4.500 kr. (225 kr. pr. dag)

Børn og opredninger
Børn og voksne, som rejser sammen med to fuldt betalende og sover i ekstra opredning i samme kahyt, betaler en fast pris uanset kahytskategori. Der er begrænset antal kahytter med plads til ekstra opredninger, så forespørg inden køb hos Øster Lindet. Bestilles og betales direkte til Øster Lindet.

Børn u/18 år: 8.990 kr.
Voksne: 11.490 kr.

Enekahyt:
Der er et meget begrænset antal enekahytter, så kontakt Øster Lindet for kapacitet inden køb.

Tillæg for enkeltkahytter:
Tillæg for indvendig kahyt: 3.200 kr. 
Tillæg for udvendig kahyt: 5.000 kr.
Tillæg for balkonkahyt: 6.800 kr.

Udflugter
Ombord på skibet tilbyder rederiet en bred vifte af udflugter i forbindelse med alle anløb. Disse kan købes ombord eller på forhånd. Ved alle anløb har du også mulighed for at tage i land på egen hånd og lave din egen dag.

Se Costas udflugtsprogram her.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du din rejse indenfor 2 hverdage. Du reserverer hos Øster Lindet telefon 70 10 63 43 eller mail info@osterlindet.dk. Ved bestilling af rejsen skal oplyses følgende:

• Fulde navn som i pas
• Fødselsdato
• Pasnummer
• Udstedelsessted for pas samt udstedelses- og udløbsdato
• Et mobiltelefonnummer pr. kahyt
• Navn og telefonnummer på en pårørende
• Evt tilkøb.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Øster Lindet på 70 10 63 43.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende, og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Én unik kode gælder for en person.

Rejsen inkluderer:
Fly København – Milano
Fly Dubai - København
20 kg bagage plus 8 kg håndbagage
Transfer fra lufthavnen til skibet
Transfer fra skib til og hotel og til lufthavnen i Dubai
1 nat på 4* hotel i Dubai
20 nætter ombord på Costa Diadema i den valgte kahytstype
Helpension ombord på skibet
Fri adgang til skibets buffetrestaurant indenfor åbningstiden
Kaffe, te, vand og juice til morgenmaden
Kahytsservice og daglig rengøring
Håndklædeservice både i kahyt og ved pool
Underholdning på skibet, shows, biograf og dagligt aktivitetsprogram
Fri adgang til inden- og udendørs pool, jacuzzi og fitnesscenter
Obligatorisk servicegebyr, som udgør 1.800 kr.
Ekspeditions- og udstedelsesgebyr.

Pris pr. person ved 2 personer pr. kahyt.

Vigtig information

Ved modtagelse af rejsebevis skal du tjekke, at alle data er korrekte. Når du ca. 7-10 dage før afrejse modtager din originale skibsbillet, skal du ligeledes tjekke, at alle data på billetten er korrekte. Det er den rejsendes eget ansvar at have rejsedokumenterne i orden.

Der må tages forbehold for ændringer i sejlplanen fra købstidspunkt til afrejse. Eventuelle ændringer vil fremgå af den originale skibsbillet, med mindre der er tale om force majeure ændringer, da disse typisk vil være fra dag til dag.

Vi gør opmærksom på, at kaptajnen uden varsel har ret til at ændre anløb eller i værste fald annullere anløb af sikkerhedsmæssige årsager, hvilket ikke berettiger til kompensation.

Du sejler med et grundlæggende italienskejet rederi, som er meget internationalt orienteret, og det officielle skibssprog er engelsk. Ombord møder du mange nationaliteter, og det kan jo give lidt sprogudfordringer, men med et smil og lidt ”fagter” kommer man jo ofte langt.

Du skal være opmærksom på, at du rejser i fremmede verdensdele med anderledes kultur end du kender fra Danmark, og der kan opstå episoder undervejs, der kræver lidt ekstra tålmodighed og forståelse – langt hen ad vejen går det hele dog glat, især ”med et smil”.

Måtte der på rejsen forekomme fejl eller mangler, er det vigtigt, at der straks rettes henvendelse til skibets servicedesk, luftfartsselskabet, hotellet eller Øster Lindet i Danmark for afhjælpning. Vær opmærksom på, at der ikke kan kræves kompensation for fejl eller mangler, der ikke er søgt afhjulpet via en af disse kanaler.

Pas, visum og forsikringer
Pas skal medbringes på rejsen og være gyldigt min. 6 måneder efter hjemkomst.
Der må ved rejsens påbegyndelse ikke være stempler fra Israel i passet.
Visum/tilladelse til at gå i land i Oman og Jordan fås ombord på skibet.

Det er den rejsendes eget ansvar at have rejsedokumenterne i orden.
Vi henviser til Udenrigsministeriets hjemmeside for mere information.

Børn som rejser med kun én af forældrene, med andre end forældrene, eller alene, bør altid have en rejsetilladelse / samtykkeerklæring fra forældrene ved ind- og udrejse af Brasilien. Se Udenrigsministeriets råd om børn og unges rejse.

Øster Lindet anbefaler, at der tegnes en afbestillingsforsikring, der dækker ved sygdom inden afrejse. Du bør også have en rejseforsikring, der dækker UDENFOR EU, og som minimum dækker ved sygdom og hjemtransport.

Ved spørgsmål angående vaccinationer og medicin henvises til egen læge.

Er du gravid, er det ikke tilladt at tage på krydstogt efter graviditetsuge 23.

Der er et begrænset antal pladser, og der tages forbehold for udsolgte kahytskategorier.

Vi gør opmærksom på, at prisen er en særpris, og at der er begrænset kapacitet til denne pris. Krydstogts- og flypriser er generelt dynamiske, og der må tages forbehold for kampagner udover denne. Priser her vil ikke kunne kombineres.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende rejsen rettes til Øster Lindet.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar 

Øster Lindet

Sønderalle 1, 6630 Rødding


Sidste chance: 29. august 2019 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst