Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

3-retters middag på anmelderroste Famosi e Golosi

Anmelderroste Famosi E Golosi på Frederiksberg ved, hvordan de begejstrer deres gæster med udsøgte retter og venlig betjening. Smag selv og nyd en velsmagt 3-retters middag i de dejlige omgivelser.

FAMOSI E GOLOSI på Frederiksberg: Fremragende 3-retters middag på anmelderrost italiener.

Pris259

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
77 solgte

Værdi405

Rabat36

Spar146

Ristorante Famosi E Golosi er en ægte italiensk restaurant af høj klasse, hvor der sættes en ære i at holde de stolte italienske madtraditioner i hævd. Hos Famosi E Golosi sætter de pris på kvalitet, og derfor tilberedes maden af udsøgte råvarer tilført masser af italiensk kærlighed. 

Filosofien hos Famosi E Golosi er, at en god middagsoplevelse handler om at tilfredsstille alle sanser. Derfor gør de meget ud af at skabe en autentisk italiensk oplevelse. Få en lille bid af Italien i hjertet af Frederiksberg eller giv en smagfuld gave til en madglad ven eller din bedre halvdel. Glæd dig til:

  • Pastaret 
    Cremet frisk pasta med røget laks tilsmagt med prosecco og sæsons urter.

  • Hovedret
    Perlehønebryst med skovsvampesauce - serveres med dagens garniture.

  • Dagens dessert
    Dagens dessert (chefens valg).

3-retters middag: SPOTpris 259 kr. Normalpris 405 kr. Spar 36%

Værdibeviset kan indløses tirsdag-lørdag fra d. 15. august - 31. oktober 2019.

OBS! Du skal ved booking vælge mellem to seatings: Den tidlige seating (kl. 17.15-19.15) eller den sene (kl. 19.30 og frem). Bookingen er kun gyldig, hvis du har valgt en af ovenstående to seatings.

Der er lukket i uge 42, da restauranten deltager i Dining sharing week. Så det er ikke muligt at reservere bord i uge 42.

Der er ikke mulighed for at vælge menuen som vegansk eller vegetarisk.

Der kan max bestilles bord til 8 personer. For større selskaber skal du kontakte restauranten direkte inden køb for at høre, om den ønskede dato er ledig.

Vær opmærksom på, at ikke alle billederne afspejler menuen.


Italiensk charme hos Famosi E Golosi 
I mere end 20 år har Walter Garau med sin italienske (sardinske) oprindelse stolt kræset om specialiteterne i sit køkken. Det har han bl.a. gjort i over ni år på Famosi E Golosi og tidligere på Peccati di Gola i Helsingør. Alle deres retter er altid lavet helt fra bunden af friske danske og italienske råvarer.

På Famosi E Golosi er der virkelig sjæl og charme i alt, hvad der drejer sig om mad og vin. Bordene med mosaik er dækket på italiensk med bordlamper og med dæmpet belysning i selve restauranten. Har du været i Italien, så dukker alle ferieoplevelserne frem, når du ser stedet og menukortet. 

Roberto Balbi, som har arbejdet på Famosi E Golosi i flere år, sørger for den rette stemning og kræser om gæsterne i en hyggelig og romantisk atmosfære.


Begejstrede gæster udtaler

Virkelig lækkert

Vi købte en 3 retters menu og fik et glas af husets vin til og alt var virkelig lækkert - skøn cremet pasta, virkelig mørt kød og dejlig klassisk dessert - hyggelig restaurant og fin service. 4. juni 2019.

Virkelig god mad, god betjening og kvalitet for pengene
Virkelig god mad, god betjening og god vin. Her er virkelig kvalitet for pengene. Italiensk mad af høj kvalitet. Vi fik dagens menu- 3 retter, det var super. Rødvin efter værten anbefaling var virkelig god og til en rimelig pris. Vi kommer igen. Februar, 2019. 

Bedste italienske restaurant
Det er altid dejligt at besøge denne dejlige oase her på Frederiksberg. Dejlig mad og meget venlig betjening, tjeneren er fantastisk. Vi kommer igen. 14. okt. 2018. 

Læs flere anmeldelser på TripAdvisor eller læs flere her

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Du reserverer bord på https://book.dinnerbooking.com/dk/da-DK/book/index/1503/2 eller på telefon 35 39 18 91. Husk at oplyse, hvor du har købt tilbuddet og den/de unikke kode(r) fra værdibeviset. 

OBS! Du skal ved booking vælge mellem to seatings: Den tidlige seating (kl. 17.15-19.15) eller den sene (kl. 19.30 og frem). Bookingen er kun gyldig, hvis du har valgt en af ovenstående to seatings.

Bemærk at bordbestilling skal ske minimum 24 timer før.

Der kan max bestilles bord til 8 personer. For større selskaber skal du kontakte restauranten direkte inden køb for at høre, om den ønskede dato er ledig.

Værdibeviset kan indløses tirsdag-lørdag fra d. 15. august - 31. oktober 2019.

Der er lukket i uge 42, da restauranten deltager i Dining sharing week. Så det er ikke muligt at reservere bord i uge 42.

Medbring printet værdibevis, når tilbuddet indløses.

Der tages forbehold for allerede bookede tider. Vi anbefaler derfor, at du booker tilbuddet hurtigst muligt, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Således kan du returnere tilbuddet, hvis den ønskede tid mod forventning IKKE er ledig.

Én unik kode gælder for en 3-retters middag hos Famosi E Golosi.

Menuen består af:

Pastaret 

Cremet frisk pasta med røget laks tilsmagt med prosecco og sæsons urter.

Hovedret
Perlehønebryst med skovsvampesauce - serveres med dagens garniture.

Dagens dessert
Dagens dessert ( chefens valg).

Vær opmærksom på, at ikke alle billederne afspejler menuen.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Famosi e Golosi.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Famosi e Golosi

Rolighedsvej 10, 1958 Frederiksberg C

Sidste chance: 31. august 2019 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst