Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Smukke Lago Maggiore i Italien

Tag en smuttur til Italiens næststørste sø og oplev Lago Maggiore fra første parket. Rejsen inkluderer direkte fly, 3-7 overnatninger med morgenmad på det 3-stjernede Hotel Giardinio og billeje alle dage.

LAGO MAGGIORE Italien - 3-7 nætter med morgenmad og billeje. Rejs fra CPH eller BLL i sep.-nov.

Pris2.395

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
4 solgte

SPOTpris!

Tag en smuttur til Italiens næststørste sø og oplev Lago Maggiore fra første parket. I skal bo på Hotel Giardino som ligger i den lille by, Arona. Byen ligger på den vestlige side af Lago Maggiore nær den sydlige del af søen. Arona er en utrolig smuk by, der med sin lange promenade giver anledning til nogle hyggelige og afslappende stunder. 

Det 3-stjernede Hotel Giardino ligger med udsigt til Lago Maggiore (Maggiore-søen) i byen Arona. Hotellets værelser har alle aircondition, Wi-Fi, tv, mini-bar samt privat badeværelse med hårtørrer. På hotellet finder man en hyggelig restaurant, som serverer traditionelle italienske retter. Nyd din frokost eller middag på restaurantens solrige udendørsområde med et glas vin eller en kold øl dertil.Rejsen inkluderer:

  • Direkte fly med Ryanair fra København eller Billund til Bergamo t/r.
  • 10 kg håndbagage pr. person
  • 3-7 overnatninger på 3* Hotel Giardino
  • Morgenmad alle dage
  • Billeje alle dage – Opel Corsa (eller lignende), inklusiv fri km og lovpligtige forsikringer.* 

*Vi gør opmærksom på, at der fra 1/11-31/4/2020 skal være snekæder i bilen. I kan leje dem hos biludlejningsfirmaet for cirka 30-40 euro (for alle dage)

Pris pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse.NB: Flytiderne er vejledende, og der tages forbehold for ændringer.

Tilkøb (bestilles direkte hos Vindrose Rejser):

  • Kaskoforsikring til bilen – 250 kr.
  • Kaskoforsikring og ’all inclusive’ forsikring (der dækker dæk, forrude, sidespejle, tab af bilnøgler, kobling, batteri og undervogn) – 350 kr.Arona
Nær byens torv, Piazza del Popolo, ligger en hyggelig klippestrand. Bare få meter derfra finder man et udvalg af caféer og restauranter, hvorfra man kan nyde en frokost eller en middag med udsigt til den smukke Lago Maggiore.

I den nordlige del af byen, finder man en stor park som for mange giver anledning til en hyggelig picnic-tur. Turen derop byder på hyggelige, snørklede stier gennem Italiens smukke natur. Når man kommer op på toppen, vil man opleve en betagende udsigt, der er en oplevelse i sig selv. Vil man ikke tage picnic-kurven med på turen, ligger der på toppen en restaurant, hvor man kan nyde en hyggelig frokost.

En anden seværdighed er den gigantiske statue af San Carlone. Han var tidligere greve og ærkebiskop, og han blev efter sin død kåret som helgen bl.a. grundet sin store indsats mod pesten. Statuen blev bygget og opført i 1600-tallet af bronze og kobberplader og er knap 35 meter høj. Det er muligt at opleve statuen indefra, da man kan komme ind i statuen, klatre til toppen og se ud af San Carlones øjne og ører.

Piemonte
Tag på ferie til Piemonte, som ligger i det nordlige Italien, og som er den kendte vin- og madregion. Karakteristisk for området er en smuk, grøn og frodig natur. Området er beriget med bløde bakker, skovområder og næsten endeløse rækker af vinmarker. Alt sammen lige syd for de italienske alper. 

På grund af dette kaldte romerne i sin tid Piemonte for “landet ved bjergets fod”. Området er ikke Italiens største vinregion, hvad kvantitet angår. Dog har Piemonte med sine top-kvalitetsvine fået et solidt omdømme blandt vin connaisseurs. Grunden til det er det til tider rå og barske klima i området samt beliggenheden ved Alpernes fod, der gør underværker for vinstokkene.

For bare at nævne få, er det netop i Piemonte at vinene Barolo og Barbaresco bliver produceret. Den kendte, mousserende vin Asti Spumante bliver ligeledes produceret i Piemonte. Når det kommer til råvarerne i området, er det mest nævneværdige alle de fantastiske trøfler der findes her. 

Udsøgte smage, charmerende byer og imponerende natur
På trods af alle disse fantastiske italiensk-producerede varer er området ikke overrendt med turister. Italienerne selv påskønner til al evighed den gode mad og de fine vine, som området producerer og frembringer. En hyggelig tur i de frodige vinmarker giver dig en fantastisk oplevelse i form af den mildest talt imponerende udsigt ud over det bakkede landskab og de snedækkede alper i det fjerne.

Udover fantastiske smagsoplevelser finder du i Piemonte også charmerende byer på de fremtrædende bakker. Der findes stærke kulturelle traditioner, gamle slotte, smukke kirker og klostre i store baner. Regionen har mange herlige middelalderbyer såsom Alba, Asti og ikke mindst Barolo, som naturligvis har givet navn til nogle af de førnævnte italienske varer. 

Hovedstaden i regionen, Torino, har meget at byde på. Udover at være Piemontes hovedstad, er Torino også knudepunktet for offentlig transport til en lang række destinationer. Med mindre end seks timer til Paris og omkring fire timer til Rom og Venedig, er Torino en oplagt feriedestination, hvis man ønsker muligheden for at kombinere den rolige og italienske ferieidyl med storbyferie. I selv samme by finder man også Italiens største madmekka, nemlig fødevarehuset Eataly.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Når du har modtaget værdibeviset reserverer du din rejse indenfor 48 timer. Du reserverer hos Vindrose Rejser på mail@vindroserejser.dk. Ved bestilling af rejsen skal oplyses fulde navne på alle rejsende som i passet, afrejsedato, eventuelle tilkøb og den unikke kode på værdibeviset. Herefter modtager du den nødvendige rejseinformation direkte fra Vindrose Rejser.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Vindrose Rejser på 33 13 52 23.

1 unik kode gælder for en person v. køb til min. 2 personer. 

Rejsen inkluderer:

- Direkte fly med Ryanair fra København eller Billund til Bergamo t/r.
- 10 kg håndbagage pr. person
- 3-7 overnatninger på 3* Hotel Giardino
- Morgenmad alle dage
- Billeje alle dage – Opel Corsa (eller lignende), inklusiv fri km og lovpligtige forsikringer.*

*Vi gør opmærksom på, at der fra 1/11-31/4/2020 skal være snekæder i bilen. I kan leje dem hos biludlejningsfirmaet for cirka 30-40 euro (for alle dage).

Tilkøb (bestilles direkte hos Vindrose Rejser):

- Kaskoforsikring til bilen – 250 kr.
- Kaskoforsikring og ’all inclusive’ forsikring (der dækker dæk, forrude, sidespejle, tab af bilnøgler, kobling, batteri og undervogn) – 350 kr.

Den oplyste pris i dette tilbud er baseret på Vindrose Rejsers officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende rejsen rettes til Vindrose Rejser. Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Vindrose Rejser

Vester Voldgade 90, 1552 Kbh V


Sidste chance: 04. september 2019 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst