Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Rundrejse i Sri Lanka med dansk rejseleder

Tag med på en fortryllende 13-dages rundrejse til Sri Lankas højdepunkter og slut af med afslapning i Hikkaduwa på den tropiske sydkyst. Glæd dig bl.a. til jeepsafari, udflugt til Sigiriyaklippen, Tandtemplet i Kandy og meget mere. Betal kun depositum nu.

SRI LANKA - 13 dages rundrejse med dansk rejseleder. Afrejse fra CPH d. 5. januar 2020.

Pris 17.995

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
1 solgt

SPOTpris!

Over Alle Bjerge står bag denne spændende rundrejse til den dråbeformede eventyrø i det Indiske ocean. Sri Lanka har det hele: Storslået natur med bjerge og fantastiske palmestrande, smaragdgrønne teplantager i højlandet, templer på toppen af klipper, buddhistiske munke i orange rober, smilende folk og farverig, velsmagende mad.

Rejsen kombiner en fortryllende rundrejse til Sri Lankas højdepunkter med et afslappende ophold på den tropiske sydkyst.

Rejsen inkluderer:

 • Fly fra København til Colombo t/r (med Emirates via Dubai)
 • Mad og drikkevarer ombord på flyet
 • 30 kg indtjekket bagage og 7 kg håndbagage
 • 7 overnatninger i delt dobbeltværelse på 3- eller 4-stjernede hoteller
 • Jeepsafari i Minneriya vildtreservat og Yala nationalpark.
 • Besøg på Pinnawela elefantbørnehjem
 • Udflugt til Sigiriya-klippen
 • Besøg de gamle hovedstæder Polonnaruwa og Anuradhapura
 • Tandtemplet i Kandy og Dambulla grotterne
 • Besøg på te-plantage i Nuwara Eliya
 • 3 overnatninger i Hikkaduwas strandparadis
 • Morgenmad og middag alle dage
 • Dansk rejseleder, Mads Nielsen, under hele rejsen.

05. januar - 17. januar 2020 med afrejse fra København

Dobbeltværelse: SPOTpris 17.995 kr. pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse.
Eneværelse: SPOTpris 20.995 kr. pr. person.

Betaling
Der betales et depositum på 4.000 kr. pr. person i forbindelse med køb af rejsen på spotdeal.dk. Restbeløbet for rejsen betales til Over Alle Bjerge senest 90 dage før afrejse.

Begrænset antal pladser til salg.

Ikke inkluderet i rejsen:

 • Forsikring (Rejseforsikring og afbestillingsforsikring)
 • Visum til Sri Lanka 35 US$ - dette er ekstraordinært undtaget fra august 2019 - jan 2020 (man skal dog stadig ansøge visum online men det er nemt og gratis ( http://www.eta.gov.lk/slvisa/ )
 • Frokoster og drikkevarer
 • Drikkepenge beregn ca. 300 kr. pr. person.

Flytider fra København (flyvninger med Emirates):
Afrejse fra København d. 05. januar kl. 14.20 - Ankomst til Dubai d. 05. januar kl. 23.45
Afrejse fra Dubai d. 06. januar kl. 02.35 - Ankomst til Colombo d. 06. januar kl. 08.25

Afrejse fra Colombo d. 17. januar kl. 02.55 - Ankomst til Dubai d. 17. januar kl. 05.55
Afrejse fra Dubai d. 17. januar kl. 08.20 - Ankomst til Købehavn d. 17. januar kl. 12.20

Der tages forbehold for ændringer af flytiderne.
 Program

5. jan. Danmark til Sri Lanka.
Om eftermiddagen forlades Danmark fulde af forventning. I møder rejseleder Mads Nielsen allerede i Kastrup, og han er således med på hele rejsen. Vi flyver med Emirates som er kendt for deres pålidelighed og høje standard. Vi skifter fly i Dubai hvor vi har godt to timer hvilket er meget passende til at strække benene og evt. få en kop kaffe. Flyvningerne i sig selv er en oplevelse da det er med to af Verdens mest moderne fly. Først med Verdens største passagerer fly Airbus A380 og dernæst med Boeings 777

6. jan. Hovedstaden Colombo
Velkommen til Sri Lankas pulserende hovedstad Colombo. Vi tjekker ind på vores hotel der ligger centralt i det populære område ”The Fort” og samtidig tæt ved havet. Her er det populært at tage en spadseretur og nyde den friske havluft. Der vil være tid til at komme sig helt oven på flyveturen og vi vil også tage en orienterende gå tur for de der har lyst.

7. jan. Elefant børnehjemmet i Pinnawela og Safari
Vi kører fra storbyen og ud på landet. Sri Lanka har ikke mange motorveje hvilket vi nyder godt af da livet på landevejen er meget sjovere at iagttage. Små landsbyer og livlige markeder med eksotiske frugter som vi måske lige stopper for at smage på. Vi besøger elefantbørnehjemmet i Pinnawela. Her sørger man for at forældreløse elefant unger bliver taget ind og passet indtil de er store nok til at blive sat fri igen. Om eftermiddagen skal vi netop ud og se Elefanter i deres vilde habitat når vi tager en Safari kørsel i Minneriya Nationalpark. Her kan vi være heldige at opleve store flokke af vilde elefanter.

8. jan. Den gamle hovedstad Anuradhapura
Dagens tur tager os til den gamle hovedstad Anuradhapura som blev grundlagt for omkring 2500 år siden. Byen var hovedstad for et kongerige fra omkring 400 F.Kr. til år 1100. Det bliver anset for at være et helligt sted i den Buddhistiske verden og der er i dag opstået et væld af templer og klostre i området. Det er et af Sri Lankas 8 UNESCO sights og samtidig et af de ældst fortsat beboede områder i verden. Herefter tager vi til Mihintale templet som ligger smukt på en bakketop. Det menes at være arnestedet for Buddhismen i Sri Lanka da det var her munken Mahinda mødte den Sri Lankanske konge.

9. jan. Løveklippen Sigiriya og Polonnaruwa
I dag skal vi ud og se den gamle kongeby Polonnaruwa som ligger på den Nordcentrale del af øen. Byen er en af de 5 antikke byer i Sri Lanka og på UNESCOs fine liste over verdensarv. Her ser vi blandt andet Sri Lankas største stupa med sine imponerende 52 meter. Efter dette venter endnu en stor oplevelse når vi skal se den fascinerende fæstning Sigiriya på en 200 meter høj klippe midt i junglen. Stedet blev nøje udvalgt af Kong Kasyapa for ca 2500 år siden. Han byggede et mægtigt palads på toppen og udsmykke klipperne nedenfor med flotte udskæringer og de monumentale løvefødder ved indgangen der har givet stedet sit navn. Hvad enten man vælger at gå med af de små trapper helt til toppen eller ser det på afstand er det et fantastisk skue. 

10. jan. Kultur højborgen Kandy
Dagen starter ved de berømte tempelgrotter ved Dambulla. Tænk at man for over 2000 år siden udhuggede de fineste Buddha statuer inde i et stort grotte kompleks. Heldigt for os for det siden har været skånet for vind og vejr og derfor enormt velbevaret. Her er en helt speciel stemning. Siden ankommer vi til Kandy hvor vi skal se ”Temple of the tooth” som er Sri Lankas helligste sted. Her smider vi skoene og går sammen med masser af pilgrimme ind for at se skrinet hvor Buddhas tand bliver opbevaret. Vi slutter af med at gå en tur i den store åbne royale botaniske have. Her stifter vi bekendtskab med flyvende hunde, et af verdens største træer samt resten af Sri Lankas enestående flora og fauna.

11. jan. Nuwara Eliya og Te højlandet
I dag kører vi mod te højlandet og byen Nuwara Eliya. Byen bliver også kaldt ”lille England” på grund af alle de flotte gamle kolonistils bygninger der vidner om en tid hvor englænderne herskede og drak deres Gin & Tonics på terrassen mens solen gik ned. Vi skal også ind og se en te fabrik og smage på den kendte Ceylon Tea i flere varianter. Man ser grønne teplantager så langt øjet rækker og ofte kan man opleve de flittige teplukkere i gang med deres arbejde. Nuwara Eliya ligger i godt 1800 meters højde og det kan være lidt køligt om aftenen hvilket var noget af det Englænderne faldt for.

12. jan. Yala National park
Yala National park er den mest berømte national park i Sri Lanka. Den knap 1000 km2 store park har ikke mindre end 215 arter af fugle og 44 arter af pattedyr hvoraf en række af dem er endemiske. Vi skifter bussen ud med et safarikøretøj og begiver os ind i parken hvor vi oplever dyrene i eftermiddagssolens bløde lys. Her er de mest aktive og det er normalt at se elefanter, bøfler, vildsvin, krokodiller, marabu stork, hjorte, desmerdyr, aber og med lidt held leoparden. Faktisk er Yala National park et af de steder i verden med siden største koncentration af Leoparder. Vi bor på et hotel i grønne omgivelser og vi kan høre naturen og dyrenes lyde og kald på afstand.

13. jan. Galle og Hikkaduwa
Fra Yala går køreturen langs den smukke kyst til den gamle by Galle, som blev grundlagt af portugisiske kolonister i 15. hundredetallet. Et stort fort omkranser den gamle bydel hvilket også gjorde, at byen blev skånet for ødelæggelserne af tsunamien i 2004. I spadserer i de gamle hyggelige gader, hvor der er mulighed for at sidde et sted i solen eller gøre et godt køb i en af de mange små butikker. Om eftermiddagen kører I det sidste stykke ud af kysten til Hikkaduwa, som skal være jeres hjem de næste dage.

14. jan. Hikkaduwa - afslapning
Hikkaduwa er det mest populære rejsemål på Sri Lanka, og det var her de første turister kom i 1960erne og forvandlede den lille fiskerby til den afslappede, men livlige ferieby. Det er populært at tage en bådtur eller at snorkle for at opleve Sri Lankas magiske koralrev. Mange vælger dog også blot at slappe af ved stranden ovenpå alle de fantastiske oplevelser rundrejsen bragte. I bor på det 4* Hikka Tranz Hikkaduwa.

15. jan. Hikkaduwa - afslapning
Start dagen med god morgenmad i restauranten og gå derefter en tur med bare tær i sandet eller slap af med en god bog under de svajende palmer. Du kan også spadsere langs hovedgaden og se på livet og varerne i boderne. Om aftenen vågner strandbarene, og her er det oplagt at få en kølig drink, mens du ser solen går ned over endnu en dag i paradis.

16. jan. Hikkaduwa - afslapning
Endnu en dag til oplevelser og afslapning på den dejlige sydkyst. Det kan være man lige skal ned på markedet og se om man skal have gjort en godt indkøb med hjem. Sidst på aftenen begiver I jer mod lufthavnen. Vi skal tjekke ud kl. 1200 ifølge reglerne (kan dog tilkøbes ”late check out”) men vi kan benytte hotellets faciliteter frem til vores afgang. Vi har også sørget for at der er middag på afrejsedagen så vi kan få en hyggelig sidste aften sammen.


Billeder fra hotellet, Hikka Tranz Hikkaduwa.

17. jan. Sri Lanka – Danmark
En pragtfuld ferie er ved at være slut, og I flyver retur mod Danmark. Der burde ikke være nogle problemer med at få alle de flotte souvenirers med hjem da Emirates på denne flyvning tillader 30 kg ind tjekket bagage per person.

Hotelliste
6. - 7. januar: Kingsbury Hotel Colombo 5*
7. – 10. januar: Kassapa Lions Rock Hotel Sigiriya 3*
10. – 11. januar: Hotel Suisse Kandy 3*
11. – 12. januar: Hill Club Nuwara Eliya 3*
12. – 13. januar: Chandrika Hotel  Yala 3+*
13. – 16. januar: Hikka Tranz Hikkaduwa 4*Om rejselederen - Mads Nielsen

Mads har fra en tidlig alder haft en stor rejselyst og har gennem de sidste 10 år boet i udlandet. Mads' udlængsel har bragt ham så forskellige steder som Caribien, Sydamerika, Mellemøsten og Asien. Når Mads er rejseleder på en rundrejse holder han af at sætte seværdighederne i historisk perspektiv, men gør samtidig en dyd ud af at fortælle om dagligdagen og aktuelle begivenheder.

Mads har tidligere haft en karriere i forsvaret og i uddannelsen som instruktør fandt han sin passion for formidling. Mads formår at forene den levende fortælling med præcis formidling af information, som skaber fundamentet for en god rejse.

Over Alle Bjerge
Over Alle Bjerge er et specialrejsebureau, der bygger på mere 20 års erfaring med rundrejser i hele verden. Over Alle Bjerge tilbyder enestående, skræddersyede rundrejser med dansk ekspert-rejseleder. Over Alle Bjerge sørger for det hele, så I kan nyde de storslåede steder uden at tænkte på det praktiske; fly, hotel, transport, lokalguider, udflugter, entrebilletter og selvfølgelig en dansk rejseleder, der kan binde hele rundrejsen sammen med praktiske informationer og gode historier om de steder, I besøger. 

Over Alle Bjerge vandt den fornemme pris for ”Danmarks bedste firmanavn” i 2017 og herefter har det taget fart med flere og nye rejsemål til fjerne egne af Verden. SPOTdeal har sendt mange mennesker på rejseeventyr med Over Alle Bjerge. Oplevelser for livet og stor tilfredshed har ført en masse 5-stjernede anmeldelser med sig, som du finde på nedenstående links.  

Se alle anmeldelserne på Trustpilot her
Se alle anmeldelserne på Facebook her

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du din rejse indenfor 48 timer hos Over Alle Bjerge på mail kasper@overallebjerge.dk

I forbindelse med bestilling bedes du oplyse:
- Fulde navne ifølge pas.
- Pasnumre
- Fødselsdato og år.
- Nationalitet.
- Køn.

Når kampagnen er slut, vil du modtage en reservation per mail (til den mail, du har opgivet til SPOTdeal). Her vil der også informeres om almene informationer forud for rejsen. Ca. 1 – 2 uger inden afrejse får du desuden tilsendt en flybillet (E-billet). Hvis du mod forventning ikke modtager dette, skal du kontakte Over Alle Bjerge – kasper@overallebjerge.dk

Betaling
Der betales et depositum på 4.000 kr. pr. person i forbindelse med køb af rejsen på spotdeal.dk. Restbeløbet for rejsen betales til Over Alle Bjerge senest 90 dage før afrejse.

Vi gør opmærksom på, at købet er bindende, og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Over Alle Bjerge på tlf.: 40 93 98 36.

Én unik kode gælder fpr en person. 

05. januar - 17. januar 2020 med afrejse fra København

Rejsen inkluderer:

Fly fra København til Colombo t/r (med Emirates via Dubai)
Mad og drikkevarer ombord på flyet
30 kg indtjekket bagage og 7 kg håndbagage
7 overnatninger i delt dobbeltværelse på 3- eller 4-stjernede hoteller
Jeepsafari i Minneriya vildtreservat og Yala nationalpark.
Besøg på Pinnawela elefantbørnehjem
Udflugt til Sigiriya-klippen
Besøg de gamle hovedstæder Polonnaruwa og Anuradhapura
Tandtemplet i Kandy og Dambulla grotterne
Besøg på te-plantage i Nuwara Eliya
3 overnatninger i Hikkaduwas strandparadis
Morgenmad og middag alle dage
Dansk rejseleder, Mads Nielsen, under hele rejsen.

Ikke inkluderet i rejsen:
Forsikring (Rejseforsikring og afbestillingsforsikring)
Visum til Sri Lanka 35 US$ - dette er ekstraordinært undtaget fra august 2019 - jan 2020 (man skal dog stadig ansøge visum online men det er nemt og gratis ( http://www.eta.gov.lk/slvisa/ )
Frokoster og drikkevarer
Drikkepenge, beregn ca. 300 kr. pr. person.

Der tages forbehold for annullering ved begrænset tilmelding.

Den oplyste pris i dette tilbud er baseret på Over Alle Bjerges officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af denne rejse. Eventuelle spørgsmål i forbindelse med rejsen rettes til Over Alle Bjerge. Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Over Alle Bjerge er registreret i rejsegarantifonden med nr. 2894.

Over Alle Bjerge

Julius Bloms Gade 29, 2200 12339577


Sidste chance: 03. september 2019 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst