Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Rundrejse på vidunderlige Bali

Et eventyr for livet. Kom tæt på Balis frodige natur, eksotiske kultur, talrige guder og storslåede seværdigheder. Kombiner afslapning og oplevelser på den allerbedste måde.

BALI - 18 dejlige dage med smukke oplevelser og dansktalende rejseleder. Afrejse fra CPH nov-mar.

Pris12.498

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
4 solgte

Værdi12.498

Rabat0

Spar0

Oplevelser i gudernes paradis – Bali og Gili Trawangang

Fortryllende templer, der funkler i solen. Grønne risterrasser, der klatrer op ad skråningerne. Paradisstrande, der får dig til at tabe pusten. På denne rundrejse oplever du Balis største højdepunkter. Vi kommer  tæt på Balis frodige natur, eksotiske kultur, talrige guder og på storslåede seværdigheder. 

Vi ser et af Balis mest ikoniske templer og vartegn – Tanah Lot, der troner mageløst fra en klippetop. Vi mærker den royale atmosfære ved kongelige palads Puri Anyar Kerambitan. Og vi fornemmer gudernes nærvær i Balis største tempel, Brahmavihara-Arama i Banjars bjerge, og ved det billedskønne Ulun Danu Beratan-tempel, der spejler sig smukt i søens vandspejl. Balis dyreliv betager med vilde delfiner i solopgangen og makakaber, der springer fra træ til træ i Ubuds berømte abeskov. 

Vi sejler også til den største af de tre Gili-øer, Gili Trawangang. Her byder hvide sandstrande, svajende palmer og sublime snorklingmuligheder os velkommen til afslappet ferieliv i topklasse. 

På rundrejsen er du i selskab af vores dansktalende balinesiske rejseleder, der sikrer dig et uforglemmeligt møde med Bali og Gili Trawangang – med plads til både afslapning og sammensætning af egne oplevelser. Du kan tilkøbe intet mindre end fem spændende udflugter til din rundrejse. Her kan du bl.a. glæde dig til templet Uluwatu med middag og danseshow, en kokkelektion i det balinesiske køkken, en cykeltur igennem det lokale liv, et brusende adrenalinsus med river rafting eller trekking til toppen af en rygende vulkan i solopgangens skær!

Vær opmærksom på, hvis du rejser i perioden 25/3-26/3-2020, er du på Bali på Silence Day/Stilledag. Det er en helligdag, hvor det er forbudt at tænde lys, køre bil, holde åbent, osv. D. 26/3 fejrer de modsat nytår med fest og farver.

Rejsen inkluderer:

 • Fly tur/retur med Thai Airways
 • Alle danske lufthavnskatter og afgifter
 • Flere måltider på flyet
 • Alle drikkevarer på flyet
 • Underholdningssystem på flyet
 • Transport, udflugter og entréer ifølge program
 • Morgenmad
 • Frokost på dag 5
 • Ophold i fiskerbyen Jimbaran
 • Tanah Lot-templet
 • Det kongelige palads Puri Anyar Kerambitan
 • Templet Brahmavihara-Arama
 • Ophold i Lovina
 • Sejltur blandt vilde delfiner
 • Gitgit-vandfaldetCandi Kuning-marked
 • Det berømte Ulun Danu Beratan-tempel
 • Kunstnerbyen Ubud
 • Besøg i abeskov
 • Eksotiske Gili Trawangan
 • Ophold i Sanur
 • God tid på egen hånd til selv at sammensætte dine oplevelser
 • Dansktalende balinesisk rejseleder

Pris pr. person ved min. 2 personer pr. dobbeltværelse:

Afrejse fra København – 18 dage/15 nætter

 • Afrejse d. 20. nov. 2019 – SPOTpris 12.498 kr.
 • Afrejse d. 08. jan. 2020 – SPOTpris 13.498 kr.
 • Afrejse d. 22. jan. 2020 – SPOTpris 13.498 kr.
 • Afrejse d. 05. feb. 2020 – SPOTpris 13.498 kr.
 • Afrejse d. 19. feb. 2020 – SPOTpris 13.498 kr.
 • Afrejse d. 04. mar. 2020 – SPOTpris 12.498 kr.

Fly info: 

Flytider København 8/1-20 f.eks.:
Afrejse fra København via Bangkok til Denpasar den 8/1 kl. 13.50
Ankomst til Denpasar den 9/1 kl. 14.15.
Afrejse fra Denpasar via Bangkok den 24/1 kl. 16.10
Ankomst til København den 25/1 kl. 06.35

Vi tager forbehold for ændringer af flytiderne.

Betaling:

Der betales et depositum på 4.000 kr. pr. person i forbindelse med køb af rejsen på SPOTdeal. Restbeløbet for rejsen betales til Bravo Tours senest 70 dage før afrejse.

Ikke inkluderet i prisen:

 • Drikkevarer og øvrige måltider
 • Ekstra uge i Seminyak på hotel Maison at C
 • Drikkepenge (ca. 200-250 kr.)
 • Udflugtspakke og øvrige udflugter

Valgfrie tilkøb (tilkøbes direkte hos Bravo Tours):

 • Afbestillingsforsikring – 399 kr.
 • Årsrejseforsikring – 709 kr.

Dag 1 – Afrejse fra Danmark
Rejsen starter i København, hvor vi flyver mod Bali med Thai Airways. Thai Airways er et anerkendt selskab, så der venter dig en behagelig flyrejse med forplejning og underholdning ombord.

Dag 2 – Ankomst til Bali og Jimbaran
Vi ankommer til Balis lufthavn i Denpasar om eftermiddagen. Her bliver vi modtaget af vores dansktalende rejseleder, der venter på os i ankomsthallen. Herefter bliver vi kørt til vores hotel i Jimbaran, hvor vores spændende rejse på Bali begynder.

Vi overnatter i standardværelser på kategori 3 hotellet Puri Bambu Jimbaran.

Dag 3- 4 – Afslappede dage på egen hånd i Jimbaran  
Rejsens to første hele dage er til fri disposition i Jimbaran. Du har dermed rig mulighed for at tage på opdagelse og nyde dit første møde med Bali. Fiskerbyen Jimbaran er skønt beliggende direkte ud til havet med tropiske strande og er i særdeleshed kendt for sine himmelske fiske- og skaldyrsretter serveret direkte på stranden – smukt akkompagneret af solnedgangen over havet. Et absolut must til at skyde en fortryllende rejse på Bali i gang!

Vi overnatter i standardværelser på kategori 3 hotellet Puri Bambu Jimbaran.

Dag 5 – Spektakulære templer og balinesisk historie ved det royale palads
Vi starter dagen med morgenmad på hotellet, hvorefter vi sætter kurs mod Lovina. På vores vej til Lovina gør vi ved holdt ved et af Balis mest ikoniske templer og vartegn, Tanah Lot! Tanah Lot er et af Balis helligste steder og stammer fra det 15. århundrede, hvor det troner på en klippetop. Her er det på dragende vis afskåret fra kysten ved højvande og forbundet ved lavvande. Et spektakulært sceneri, der ikke uden grund er blevet et af øens mest fotograferede templer. Vi fortsætter vores tur til det kongelige palads Puri Anyar Kerambitan i Tabanan. Omgivet af den royale atmosfære får vi indblik i den balinesiske historie helt tilbage til det 13. århundrede. Efter en frokost fortsætter vi mod nord til Brahmavihara-Arama, der er Balis største buddhistiske tempel. Templet er smukt beliggende i Banjars bjerge. Templet rummer talrige meditationsrum, biblioteker, smukke haver og en mindre reproduktion af verdens største buddhistiske, arkæologiske område – Borobudur.

Efter en dag med oplevelser ankommer vi til Lovina sent om eftermiddagen, hvor vi tjekker ind på vores hotel, som ligger ved stranden.

Vi overnatter i Superior Garden værelser på kategori 4 hotellet Puri Saron Lovina.


Dag 6 – Sejltur og vilde delfiner i solopgangen  
I dag starter vi dagen i selskab med solopgangen over Bali. Vi står nemlig tidligt ud af fjerene og tager på sejltur, hvor vi har mulighed for at spotte vilde delfiner i Det Indiske Ocean, alt imens solen bryder himlen og det glitrende vandspejl med sit gyldenbløde morgenlys. Et malerisk skue, der sikrer dig en uovertruffen start på endnu en dejlig dag på Bali. Efter solopgang tager vi tilbage til hotellet, hvor du kan nyde en dag med afslapning på hotellet – og måske snuppe en eftermiddagslur ved poolen oven på dagens tidlige start. Du kan også tage på egne eventyr i Lovina, hvor du fx kan opleve de naturskønne omgivelser og imponerende risterrasser.

Vi overnatter i Superior Garden værelser på kategori 4 hotellet Puri Saron Lovina.


Dag 7 – Oplevelser blandt vandfald, templer, marked og aber
Efter morgenmad på hotellet siger vi farvel til Lovina og kører mod Balis kulturelle centrum, Ubud. På vejen gør vi holdt ved Gitgit-vandfaldet, hvor vi rører benene med en kort vandretur. Vi hviler os midt i denne tropiske oase af fossende vandmasser, svalende vanddampe og naturlige bassiner. Vi fortsætter mod søen Danau Beratan, hvor vi bl.a. besøger det lille, lokale Candi Kuning-marked. Ved søbredden gør vi holdt ved et af Balis berømte vartegn – Ulun Danu Beratan-templet! Her spejler templet sig smukt i søen, alt imens det omgivende bjerglandskab og den friske bjergluft sætter en naturskøn ramme om besøget. Vi begiver os herefter mod Ubud, hvor dagens sidste stop venter ved en af byens mest populære attraktioner, nemlig Ubud Monkey Forrest. Her går vi en tur igennem abeskoven, der er hjem for massevis af drilske makakaber samt for templer gemt bag træernes frodige kroner. Vi ankommer herefter til vores hotel i Ubud, hvor resten af dagen er fri til afslapning.

Vi overnatter i superior værelser på kategori 3+ hotellet The Evitel Ubud.


Dag 8-10 – På opdagelse på egen hånd i Ubud
De næste to dage har du til oplevelser på egen hånd i Ubud. Og som Balis kulturelle centrum er der rigeligt at give sig til. Du kan fx opleve de omgivende risterrasser, der bølgende klatrer op ad skråningerne. Du kan også gå på shopping i Ubuds talrige butikker, ose efter souvenirs på byens berømte marked eller blive imponeret over områdets enestående træskærere. Det er også rig mulighed for at besøge et af de mange gallerier eller forkæle dig selv med en massage. Byen bugner også af restauranter og cafeer, så det er ikke svært at finde et spisested, hvor du kan stille sulten med lækre indonesiske specialiteter.

Vi overnatter i superior værelser på kategori 3+ hotellet The Evitel Ubud.


Dag 11 – Ankomst til Gili Trawangang
Vi starter dagen med morgenmad, hvorefter vores rundrejse fortsætter med båd til Gili Trawangang, der er den største af de bjergtagende smukke Gili-øer beliggende øst for Bali. Her venter et lille stykke af paradis med kridhvide sandstrande, krystalklart hav og svajende palmer. Og efter tjek ind på vores hotel har du resten af dagen fri til at nyde de underskønne, tropiske rammer, der er dit hjem de næste par dage.

Vi overnatter i superior værelser på kategori 4 hotellet Jambuluwuk Oceano Gili Trawangan.


Dag 12-13 – Dage på egen hånd i det tropiske paradis på Gili Trawangang
Lad blot det sløve ferietempo sænke sig helt over dig. For de næste to dage har du til fri disposition, så du kan slænge dig på de bløde sandstrande eller udforske det farverige liv under havets overflade på en dykke- eller snorkeltur. Du kan også leje en cykel og tage på opdagelse på øen – eller opleve den paradisiske ferieø fra hesteryg.

Vi overnatter i superior værelser på kategori 4 hotellet Jambuluwuk Oceano Gili Trawangan.


Dag 14 – Ankomst til Sanur med båd  
Efter et par skønne, afslappede dage vinker vi farvel til Gili Trawangang og begiver os med båd til Sanur på Balis sydøstlige kyst. Når vi er gået i land på stranden i Sanur, kører vi mod vores hotel, hvor vi tjekker ind. Herefter har du dagen fri til at tage på opdagelse i Sanurs gader, hvor forretninger, restauranter og fine små, kunstbutikker gør hinanden selskab i den fredelige ferieby.


Vi overnatter i Deluxe værelser på kategori 4 hotellet Arena Living Sanur.


Dag 15-16 – Oplevelser på egen hånd i Sanur
Dagene er til fri disposition, så du har mulighed for at opleve Sanur, lige som du har lyst til. Måske frister lange dage på den 5 kilometer lange, østvendte strand, mens du kan iagttage de lokale fiskere arbejde fra deres små, farverige både? Måske trænger benene til at blive luftet på dejlige gåture med kig til frodige, grønne landskaber? Du kan også leje en cykel og tage en naturskøn cykeltur fra den sydlige ende af Sanur til den nordlige ende – du kan nemlig følge den anlagte cykelsti langs vandet hele vejen. Og endelig kan du gå på opdagelse efter kunst og kunsthåndværk i de mange små kunstbutikker.

Vi overnatter i Deluxe værelser på kategori 4 hotellet Arena Living Sanur.

Dag 17 – Hjem til Danmark eller forlæng rejsen med en uges badeferie
En skøn rundrejse på Bali er ved vejs ende. Vi nyder den sidste dag i Sanur og kører derefter mod Balis lufthavn i Denpasar, hvor vi flyver mod Danmark om eftermiddagen.

OBS: Det er muligt at forlænge rundrejsen med en uges ekstra badeferie i Seminyak.

Ønsker du at forlænge rejsen, vil du på dag 17 blive kørt til Seminyak. Seminyak er beliggende på den sydvestlige kyst af Bali. Her kan du glæde dig til den perfekte ramme om din badeferie – alt det bedste fra Bali er samlet her. Vidunderlige sandstrande, grønne rismarker og den eksotiske, balinesiske kultur! Hertil kommer et moderne tvist med smarte rooftop-barer, lækre restauranter og fortræffelige butikker. Forlænger du din rejse med badeferie, rejser du hjem fra Bali dag 24 og ankommer til Danmark dag 25.

Forlænger du rundrejsen med badeferie i Seminyak, bor du på kategori 3+ hotellet Maison at C Seminyak.

Dag 18 – Ankomst til Danmark
Vi lander i Københavns Lufthavn med kufferten fyldt med eventyrlige minder fra en oplevelsesrig rundrejse på Bali og Gili Trawangang.

Tilkøb af udflugtspakke:
Solnedgang over Uluwatu med dans og middag

På denne udflugt oplever du det smukke Uluwatu-tempel, der skuer mod havet fra toppen af en stejl klippe. Mens dagen svinder, og solen spreder sine sidste gyldne stråler over det balinesiske paradis, nyder vi det spektakulære syn af templet, der står som silhuet mod horisonten. Vi oplever også en optræden med kecak-dansere, der giver os et fascinerende indblik i den eksotiske, lokale kultur. Vi runder aftenens oplevelser af på stranden i Jimbaran, hvor vi nyder en delikat middag med fisk og skaldyr.

Kokkelektion i det balinesiske køkken
Snup en kokkelektion, så har du muligheden for at nyde en bid af Bali, ligeså tit du har lyst til – også efter du er kommet hjem. I dag står lokale kokke klar til at indvie os i hemmelighederne bag det balinesiske køkken, så vi kan lære at tilberede en appetitvækkende menu af lokale retter. Det vil med garanti være feriens ultimative madoplevelse – for efter at have rørt i kødgryderne, nyder vi selvfølgelig vores lækre kreationer.

Møde med det lokale liv på cykel
Frisk luft i lungerne, energi i benene og et kig ind i det lokale liv på Bali. Tag med på en cykeltur igennem de lokale landsbyer i Carangsari-området. Fra sadlen oplever vi de frodige, grønne landskaber, huse og små templer glide forbi os, mens vi udforsker de lokale egne.

Vi besøger bl.a. en lokal familie og får et kig indenfor i deres hjem. Vi stopper også ved mindepladsen for Gusti Ngurah Rai, hvor vi hører historien om en af landets helt store helte, der endda har givet navn til Balis lufthavn i Carangsari. Vi gør holdt i en muskatnødskov ved Sangeh, hvor vi oplever aber i den vilde natur og runder turen af med en frokost med en pragtfuld panoramaudsigt.

Ekstra tilkøb:
Adrenalinsus med river rafting
Lad adrenalinen pumpe igennem blodet, når vi padler os ned ad den brusende Ayung-flod! Vi starter dagens vilde eventyr med grundig sikkerhedsinstruks. Godt forberedte går vi ombord i gummibådene og lader strømmen føre os ned ad floden, alt imens det frodige landskab glider forbi os. En unik actionoplevelse, hvor vi kommer helt tæt Balis spektakulære natur!

Solopgang fra toppen af Batur-vulkanen
Starten på enhver ny feriedag er dejlig, men i dag har du mulighed for at skyde dagen i gang på helt exceptionel vis. Nemlig fra toppen af en rygende vulkan! Med søvn i øjnene tager vi af sted fra hotellet til midnat og begiver os mod den aktive vulkan Batur. Husk de gode vandresko, for med lommelygter vandrer vi op mod vulkanens top – kun omgivet af den tyste, mørke nat og det glimtende stjernetæppe. På toppen venter der os et bjergtagende syn som belønning. Nemlig solen, der står op over nabovulkanen Mount Agung og spreder sig gyldne lys over endnu en forrygende feriedag på Bali.

 

 

 

 Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. mail.

Når du har modtaget værdibeviset reserverer du din rejse indenfor 48 timer. Du reserverer hos Bravo Tours på 70 10 10 77. Husk at oplyse den unikke kode fra værdibeviset.

Betaling
Der betales et depositum på 4.000 kr. pr. person i forbindelse med køb af rejsen på SPOTdeal. Restbeløbet for rejsen betales til Bravo Tours senest 70 dage før afrejse.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Bravo Tours.

En unik kode gælder for en person. Pris pr. person ved min. 2 personer pr. dobbeltværelse.

Rejsen inkluderer:

• Fly tur/retur med Thai Airways
• Alle danske lufthavnskatter og afgifter
• Flere måltider på flyet
• Alle drikkevarer på flyet
• Underholdningssystem på flyet
• Transport, udflugter og entréer ifølge program
• Morgenmad
• Frokost på dag 5 
• Ophold i fiskerbyen Jimbaran 
• Tanah Lot-templet
• Det kongelige palads Puri Anyar Kerambitan 
• Templet Brahmavihara-Arama
• Ophold i Lovina
• Sejltur blandt vilde delfiner
• Gitgit-vandfaldet
• Candi Kuning-marked
• Det berømte Ulun Danu Beratan-tempel
• Kunstnerbyen Ubud 
• Besøg i abeskov
• Eksotiske Gili Trawangan
• Ophold i Sanur
• God tid på egen hånd til selv at sammensætte dine oplevelser
• Dansktalende balinesisk rejseled

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Bravo Tours officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende rejsen rettes til Bravo Tours.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Bravo Tours A/S

Bethaniagade 40, 7400 Herning


Sidste chance: 03. september 2019 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst